Loto Italia Bari 5/90

Scris de ag2r22/01/2024

Italia are multe loterii în ofertele caselor de pariuri online. Una dintre cele mai interesante este Italia Bari 5/90, o loterie cu un program ușor atipic însă care oferă cote excelente la câștig.

Îți voi prezenta în continuare cum se joacă această loterie, casele de pariuri recomandate pentru a plasa biletele, dar și sfaturi și strategii utile de care ai nevoie pentru a te ajuta să-ți mărești șansele de câștig.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto Italia Bari 5/90

20.07.2024
, ora 21:00
2 6 37 72 77
19.07.2024
, ora 21:00
9 17 45 76 77
18.07.2024
, ora 21:00
10 44 74 77 87
16.07.2024
, ora 21:00
33 37 53 58 77
13.07.2024
, ora 21:00
6 10 16 18 30
12.07.2024
, ora 21:00
14 41 47 53 67
11.07.2024
, ora 21:00
7 35 39 73 87
09.07.2024
, ora 21:00
10 14 19 36 56
06.07.2024
, ora 21:00
7 21 24 25 66
05.07.2024
, ora 21:00
30 41 60 76 77

Loto Italia Bari 5/90 - cum se joacă

italia bari 5 90 cum se joaca

Alege mai întâi o casă de pariuri la care vrei să joci această loterie. Toate casele de pariuri online de la noi din țară care oferă și jocuri de loterii internaționale au în ofertă și Italia Bari 5/90. 

Intră în meniul cu loterii, apoi din lista loteriilor internaționale selectează Bari 5/90. Se va deschide acum meniul principal al acestui joc, care arată exact ca în imaginea descrisă mai sus.

Așa cum sugerează și denumirea, la această loterie internațională există 90 de bile numerotate de la 1 la 90 și din urnă se vor extrage 5 bile norocoase.

Cu toate acestea, majoritatea caselor de pariuri oferă cote doar pentru maxim 4 numere câștigătoare, însă te vei declara mai mult decât mulțumit și cu premiul câștigat pentru doar 4 numere pe bilet.

Pentru a plasa un bilet la Bari 5/90 trebuie efectiv să apeși click pe butoanele corespunzătoare numerelor pe care vrei să le joci. Acestea vor fi adăugate pe biletul de joc.

După ce ai ales numărul sau numerele pe care vrei să le joci, trebuie să mai selectezi sistemul de joc pe care îl dorești (asta doar dacă ai mai mult de 1 număr pe bilet), apoi introduci miza și apeși pe butonul Pariază.

Biletul este plasat de regulă în decurs de 2-3 secunde. Miza minimă de la care poți începe să plasezi bilete pe această loterie internațională este de numai 1 leu, valabil pentru toate casele de pariuri cu loterii.

Pentru a veni în ajutorul tău, majoritatea caselor de pariuri au introdus și o rubrică de statistici pe care o vezi chiar în meniul principal al loteriei.

Aici vei putea adăuga direct pe biletul de joc bile calde (care au fost extrase mai des în ultima perioadă), bile reci (cu apariții mai puține sau chiar fără prezențe pe ecran în ultimele runde), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau trio-uri frecvente.

Aceste statistici se dovedesc foarte utile pentru că poți plasa mult mai repede un bilet la loterie.

Dacă vrei să pariezi pe un număr extras des în ultima perioadă, apasă doar pe meniul de numere calde și alege dintre numerele de pe ecran unul sau mai multe pe care vrei să le joci.

Dacă nu ar fi fost acest meniu de statistici ar fi trebuit să consulți rubrica de rezultate și să întocmești singur astfel de analize, lucru care ți-ar fi consumat foarte mult timp.

Când au loc extragerile Loto Bari 5/90

Această loterie internațională are un calendar aparent atipic pentru extrageri, pentru că avem programate extrageri în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Este greu de înțeles motivul pentru care organizatorii au optat pentru un astfel de calendar al extragerilor, însă este foarte bine că avem o extrage și sămbătă.

În schimb, un lucru convenabil pentrru jucătorii din România este ora la care au loc jocurile, acestea fiind programate în zilele menționate la orele 21.00.

Ai timp așadar toată ziua pentru a-ți pregăti biletul cu strategia de joc gândită de tine și, mai mult decât atât, poți să plasezi biletul cel mai târziu la 20.55, deci cu până la 5 minute înaintea extragerii. 

Este mult mai confortabil și mai lejer să plasezi biletul la o casă de pariuri online cu maxim 5 minute înainte de fiecare rundă decât să fii nevoit să te deplasezi până la o agenție stradală.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Bari 5/90

Există mai mulți factori care pot contribui în proporții diferite la mărirea randamentului la jocul de loterie, implicit la loto Italia 5/90.

Nu există, din păcate, strategii sigure și fără riscuri pentru că dacă s-ar întâmpla asta probabil nu ar mai exista loteriile. 

Totuși, dacă vei ține cont de cele prezentate mai jos îți vei mări considerabil șansele de a avea câștiguri nu neapărat mai mari, dar mai dese la loteria Bari 5/90.

Sfaturi generale pentru a juca la loteria Bari 5/90

Găsește stilul de joc potrivit pentru tine

Există jucători care preferă să mizeze suma minimă pentru a câștiga jackpot-ul și , iar la polul opus există jucători de loterie care mizează all-in pe doar 1 sau 2 numere.

Nu susțin că oricare dintre aceste strategii este greșită însă nu trebuie să joci la extreme. Încearcă să găsești un echilibru și joacă astfel încât să ai câștiguri ceva mai mici dar puțin mai frecvente.

Spre exemplu, poți juca mai multe bilete pe mize mici sau chiar medii.

Nu ignora statisticile

Jocul de loterie este, prin definiție, un joc de noroc. Doar șansa face bilele să fie extrase.

Cu toate acestea, statistica și probabilitatea sunt doi factori cu un puternic impact în acest joc de loterie.

Spre exemplu, dacă o serie de bile nu a mai apărut pe panou de foarte mult timp, este clar că la următoarele extrageri (2 runde, 5 runde, 10 runde) unul dintre acele numere va fi extras.

Fă-ți propriile analize pe numere înainte să plasezi biletul la loterie pentru că îți poți asigura un avantaj nesperat altfel.

Alege casa de pariuri care oferă cele mai bune cote

Dacă vrei să plasezi un bilet pentru 4 numere câștigătoare, trebuie să știi că există diferențe semnificative de cote între casele de pariuri de la noi din țară.

Indiferent că joci la 1, 2, 3 sau 4 numere, alege mereu să plasezi biletul acolo unde primești cea mai bună cotă pentru scenariul de joc gândit de tine.

Vei fi surprins cât de mulți bani ai putea pierde numai din diferența de cotă, dacă joci la o casă care te plătește mai slab decât celelalte.

Nu juca la recuperare

Ideal este să stabilești un buget lunar pentru jocurile de noroc, deci și pentru loterie.

Dacă treaba nu a mers conform așteptărilor și numerele jucate de tine refuză să fie extrase câștigătoare nu insista să cheltui pe jocurile de noroc mai mult de 10-15% din venitul tău net și niciodată, dar niciodată nu juca la recuperare.

Jocul la recuperare înseamnă să mărești mizele și să joci pe cote mai mari sperând că vei ieși rapid pe profit după pierderile avute.

Este o idee fundamental greșită și va duce la pierderea unor sume și mai mari de bani.

În continuare îți prezint și câteva strategii bazate pe scheme matematice, care îți pot oferi șanse de a obține profit la loto Italia Bari 5/90.

Martingale

Prima strategie are la bază o progresie matematică pozitivă și este dezvoltată de matematicianul al cărui nume îl poartă.

Conceptul acestei strategii este unul simplu - joci mereu același bilet, dublând mize de fiecare dată când pierzi, până în momentul în care câștigi.

Vei începe alegând un număr. În alegerea numărului nu ar fi rău să ții cont de statisticile de pe site.

Spre exemplu, ai putea opta pentru un număr extras frecvent în luna curentă, pe considerentul că există șanse mari să mai fie extras cel puțin o dată în următoarele runde.

Poți să alegi și un număr care nu a mai fost extras de foarte mult timp, mergând pe ideea că nu mai durează mult până când acel număr își va face apariția pe ecran. 

După ce ai ales numărul începi cu miza de 1 unitate. Această unitate poate să fie orice sumă dorești, în funcție de bugetul tău de pariuri, chiar și miza minimă de 1 leu.

Vei juca doar un singur număr pe bilet pentru reușita acestei strategii, pentru că dacă alegi mai multe numere atunci șansele să le bifezi pe toate scad dramatic și strategia se dovedește ineficientă.

Joci așadar 1 număr pe bilet și începi cu miza 1 unitate. După fiecare bilet pierdut continui cu exact același număr și dublezi miza de fiecare dată.

La un moment dat, numărul ales de tine va fi câștigător. La acel moment ești pe profit, fără să conteze câte bilete pierdute ai avut până în acel punct.

Dezavantajul major al acestei strategii este că îți epuizează balanța foarte repede.

Gândește-te că la al 10-lea bilet plasat deja ai o miză de 512 unități, ceea ce pornind de la miza minimă înseamnă 512 lei pe un bilet.

În cazul în care nu ai un buget care să îți permită să joci minim 10-15 bilete la această strategie, atunci în mod cert Martingale nu este strategia potrivită pentru tine.

Fibonacci

Dacă vrei să încerci o strategie matematică bazată tot pe progresie aritmetică pozitivă dar care îți expune balanța ceva mai puțin, îți recomand Fibonacci.

Aici vei juca tot un singur număr pe bilet, pentru maximizarea șanselor de reușită într-un interval cât mai scurt de timp.

Strategia se aseamănă foarte mult cu Martingale, deosebirea majoră fiind că aici la Fibonacci vei urma o altă schemă de majorarea a mizelor.

Miza biletului actual este exact suma mizelor precedentelor două bilete.

Joci un singur număr și pornești de la miza de 1 unitate (din nou, o unitate poate fi orice sumă dorești începând de la 1 leu, în funcție de bugetul fiecăruia).

Un exemplu de șir de mize folosind strategia Fibonacci, exprimat în unități de pariere arată astfel: 1 unitate, 1 unitate, 2 unități, 3 unități, 5 unități, 8 unități etc.

Vei observa că fiecare miză este dată de suma celor două dinaintea ei.

Este bine să știi că această miză crește într-un ritm mult mai lent decât la Martingale.

Prin comparație, dacă la Martingale al 10-lea bilet era plasat cu miza de 512 unități, aici tot la al 10-lea bilet vei avea o miză de numai 55 de unități.

La această strategie, ca și la precedenta de altfel, este absolut esențial să fii consecvent și să joci la fiecare extragere și îți explic și motivul.

Să presupunem că ai o serie de 10 bilete pierdute și vrei să omiți o rundă, gândindu-te că nu va fi extras numărul ales de tine chiar în acel moment.

Dacă acel număr este câștigător atunci, asta înseamnă că ai irosit degeaba toți pașii făcuți în progresia aritmetică și este necesar să reiei strategia de la început.

Așadar, și Fibonacci și Martingale sunt două strategii pentru persoane cu buget relativ mare de pariere și cu disponibilitate de a juca în mod consecvent până când câștigă și realizează profit.

D'Alembert

O a treia strategie ce are la bază conceptul de progresie aritmetică este D'Alembert, dezvoltată de celebrul matematician francez.

Aici vei avea de urmat un alt model de progresie, una atât pozitivă cât și negativă.

Vei juca tot la un singur număr câștigător, pentru aceleași motive pe care ți le-am expus mai sus.

Miza de pariere inițială va fi tot de 1 unitate. Pe lângă asta, calculezi un procent de 10-15% din acea unitate, procent denumit aici generic variabila X.

După fiecare bilet pierdut, vei majora noua miză cu variabila X. Pentru seria de bilete, variabila X o calculezi în raport de precedenta miză jucată și nu raportat la miza inițială. 

Și această strategie îți expune balanța ceva mai puțin decât Martingale, astfel că este recomandată în special jucătorilor de loterie internațională care nu își permit să aplice strategia Martingale.

Având în vedere că avem o cotă de 17 pentru un singur număr câștigător, vei fi pe profit la această strategie indiferent de numărul de pași necesari pentru a obține primul câștig.

Și aici este absolut necesar să joci în mod consecvent și să nu omiți vreo rundă a extragerilor, pentru că dacă se întâmplă ca numărul tău să fie extras fix în runda în care nu ai jucat vei fi nevoit să reiei de la început strategia.

Statistici și rezultate la loteria Italia Bari 5/90

După ce ai jucat un bilet la această loterie și ești curios să afli ce numere au fost extrase în runda pe care ai jucat tu, intră pe superbet.ro/pariuri-loto 

Acolo selectează din lista de loterii internaționale loteria Italia Bari 5/90.

Apoi dă click în partea stângă a ecranului telefonului și apasă pe REZULTATE. În acest moment îți vor fi afișate rezultatele extragerilor anterioare.

Dacă dorești să vizualizezi rezultatele unei anumite zile, selectează din listă ziua pentru care vrei să vezi numerele câștigătoare.

italia bari 5 90 rezultate

O altă rubrică interesantă este cea de statistici.

La casele de pariuri vei vedea fie în partea de sus a ferestrei loteriei, fie în partea din stânga, anumite butoane cu statistici, de exemplu numere calde, reci, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente, trio-uri frecvente.

Bazat pe rezultatele ultimelor 30 de extrageri, aceste statistici sunt actualizate instant după fiecare rundă și ai acces imediat la anumite categorii de numere pe care le poți adăuga direct pe biletul de joc.

Acest lucru te ajută enorm pentru că economisești foarte mult timp pe care l-ai irosi căutând rezultate la loto și apoi făcându-ți singur propriile analize pe numerele cele mai extrase sau cele care nu au fost extrase deloc.

Top case de pariuri unde poți paria pe loteria Italia Bari 5/90

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online.

În tabelul de mai jos vezi principalele case de pariuri online recomandate pentru a juca la Loto Italia Bari 5/90 și cotele oferite la câștig.

cote italia bari 5 90 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Din tabelul de mai sus se poate observa că la Betano și Winboss este recomandat să joci 2 numere, 3 sau chiar 4, lucru care este valabil și la casa de pariuri Las Vegas, cotele fiind sensibil mai mari decât la Superbet.

La 1 singur număr pe bilet cotele sunt identice la toate cele 5 case de pariuri online. În schimb, la 4 numere câștigătoare, ai o diferență de cote de până la 30.000.

Prin urmare, dacă alegi să joci pe miza minimă de 1 leu și ai 4 numere câștigătoare ai putea câștiga suma de 30.000 de lei în plus pe bilet doar alegând casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă!

Precum poți observa din tabel, dacă te simți norocos si vrei să pariezi pe 5 numere și le prinzi pe toate, ești foarte norocos și bogat. Înseamnă că ai prins o cota imensă, de 1.000.000.

Poți să joci la Italia Bari 5/90 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Întrebări frecvente

Care este miza minimă pe care pot să joc la Loteria Italia Bari 5/90?

Indiferent de casa de pariuri la care alegi să plasezi biletul la acest joc de loterie, trebuie să știi că miza minimă este de numai 1 leu pe bilet.

Cu toate acestea, dacă alegi să joci mai multe numere pe sistem și alegi un sistem de exemplul 3/15, 4/15 atunci vei plasa mai multe bilete și implicit miza aleasă de tine pentru un bilet se va înmulți automat cu numărul de bilete plasate.

Ai grijă așadar în momentul în care alegi miza de joc și sistemul pe care dorești să îl plasezi!

Când au loc extragerile la această loterie?

Organizatorii au ales un orar cel puțin bizar pentru extragerile la Bari Loto 5/90. Așadar, avem programate runde de joc în zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Este ciudat faptul că duminica a fost omisă din programul de joc, însă avem extrageri joi și sămbătă.

Cu toate acestea, ora la care sunt programate extragerile este una foarte convenabilă pentru jucătorii români, 21.00.

Practic, ai timp toată ziua să îți pregătești biletele și poți să le joci oricând dorești, chiar și cu până la 5 minute înainte de extragere. Cel mai târziu vei putea juca în ziua extragerii la orele 20.55.

Cum aflu dacă am câștigat?

Pentru a afla dacă ai câștigat există mai multe metode. Cea mai simplă dar și cea mai rapidă este să instalezi o aplicație de mobil a casei de pariuri la care joci biletele.

Apoi, odată logat în aplicație, poți seta să primești o notificare instant, imediat ce biletul tău este validat.

De regulă, validarea unui bilet are loc în maxim 2-3 minute de la ora extragerii.

Dacă ai ales să fii notificat, vei observa la orele 21.03 - 21.05 o notificare push pe telefon cu privire la statusul biletului tău.

La unele case de pariuri ai opțiunea de a fi notificat doar la biletele câștigătoare.

Ce strategie să folosesc pentru a câștiga la Loto Italia Bari 5/90?

Ți-am prezentat în acest articol 3 strategii bazate pe progresii aritmetice.

Fiecare are un avantaj, anume că îți garantează profit indiferent de numărul de bilete jucate, în schimb îți consumă destul de rapid balanța.

În funcție de bugetul de jucător poți alege oricare dintre cele 3 strategii.

Dacă ești un high-roller atunci poți juca liniștit Martingale. În schimb, dacă ai un buget relativ mic pentru a fi jucat la loteriile internaționale, atunci îți recomand să te orientezi mai degrabă spre Fibonacci sau D'Alembert.

Nu uita că trebuie însă să fii consecvent și să joci la fiecare rundă de extrageri oricare dintre cele 3 strategii ai adopta.

Cu puțin noroc însă, numărul ales de tine va fi extras suficient de repede și astfel vei fi rapid pe profit.

S-ar putea  te intereseze și: