Loto Italia Milano 5/90

Scris de ag2r22/01/2024

Loteriile regionale din italia sunt de ceva vreme disponibile și în oferta caselor de pariuri online de la noi din țară. Astăzi îți voi prezenta Loto Italia Milano 5/90, una dintre loteriile de nișă însă cu potențial foarte mare. Vei afla din acest articol cum se joacă, ce strategii sunt la această loterie, când au loc extragerile și cum poți să verifici numerele extrase. Află acum tot ce trebuie să știi despre Loto Italia Milano 5/90!

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto Italia Milano 5/90

20.07.2024
, ora 21:00
7 41 51 80 89
19.07.2024
, ora 21:00
37 45 58 68 73
18.07.2024
, ora 21:00
2 18 30 33 38
16.07.2024
, ora 21:00
11 22 27 37 43
13.07.2024
, ora 21:00
8 9 19 34 73
12.07.2024
, ora 21:00
6 58 61 62 63
11.07.2024
, ora 21:00
14 49 65 70 80
09.07.2024
, ora 21:00
6 15 32 35 63
06.07.2024
, ora 21:00
20 71 77 88 90
05.07.2024
, ora 21:00
36 41 50 64 67

Loto Italia Milano 5/90 - cum se joacă

loto italia milano 5 90 cum se joaca

Dacă vrei să joci această loterie, prima dată va trebui să cauți o casă de pariuri online care are în ofertă această loterie internațională, pentru că nu toate casele de pariuri cu loto au inclusă și Loto Italia Milano 5/90. Ca o recomandare, joacă la una dintre casele de pariuri recomandate mai jos în acest articol.

După ce ai intrat în meniul cu loterii, caută țara Italia, iar apoi din lista mare de loterii din peninsulă selectează Milano 5/90. Acest joc este asemănător cu alte loterii cu același format din Italia precum Firenze 5/90, Cagliari 5/90 sau Bari 5/90.

Deschide fereastra principală a loteriei Milani 5/90 și vei observa acum pe ecran cele 90 de numere pe care le poți juca aici.

Dacă ai mai citit recenziile celorlalte loterii din Italia de tipul 5/90, acum sigur știi că și la acest joc există o urnă cu 90 de numere numerotate de la 1 la 90 din care se extrag doar 5 câștigătoare.

Acum va trebui să adaugi numerele pe care le dorești pe biletul de joc. Pentru a face asta, trebuie efectiv să apeși pe ecran pe numerele pe care vrei să le joci iar acestea vor fi adăugate automat pe biletul de joc.

Poți să joci între 1 și 15 numere pe biletul de joc la majoritatea caselor de pariuri, însă Superbet vine cu o caracteristică interesantă, aici vei putea adăuga până la un maxim de 16 numere pe biletul de joc, în diferite combinații și sisteme.

După ce ai adăugat numerele pe biletul de joc, alege sistemul pe care îl dorești să îl joci, introdu miza și apasă pe butonul PARIAZĂ. Apoi, biletul tău va fi plasat în decurs de câteva secunde.

În cazul în care joci doar un singur număr pe bilet doar introduci miza și apeși pe butonul Pariază, pentru că aici nu mai este cazul să alegi vreun sistem de joc.

În rubrica BILETE vei putea vedea imediat biletul plasat de tine la Italia Milano 5/90 loto. Spre deosebire de pariurile sportive, de exemplu, aici la Loto Italia Milano 5/90 nu există nicio opțiune de cashout, așadar odată plasat biletul nu mai poți încasa parțial din miză.

Loteria este dedicată tuturor jucătorilor, pentru că miza minimă începe de la doar 1 leu pe bilet.

Când au loc extragerile Loto Italia Milano 5/90

Așa cum ne-am obișnuit până acum în cazul la loto Italia 5/90 avem un program ușor atipic al extragerilor, acestea fiind programate în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Este greu de înțeles motivul pentru care organizatorii au optat pentru includerea zilei de marți în programul extragerilor, însă au exclus ziua de duminică în care teoretic ar putea juca mult mai multe persoane.

Cu toate acestea, este de apreciat faptul că extragerile au loc în zilele menționate la o oră convenabilă pentru jucătorii din România, 21.00.

Așadar, vei avea suficient timp toată ziua pentru a-ți pregăti și a plasa biletele la Loto Italia Milano 5/90. Dacă ai omis totuși să joci, trebuie să știi că te poți loga pe site-ul unei case de pariuri online și poți plasa biletul în ziua extragerii până la orele 20.55, adică doar cu 5 minute înainte de extragere.

În zilele în care nu au loc extrageri, ai destul de mult timp la dispoziție și poți să analizezi rezultatele din rundele precedente și să îți faci propriile analize pe numere, analize care te pot ajuta în alegerea numerelor pentru rundele viitoare.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Italia Milano 5/90

Dacă vrei să ai mai mult succes pe termen lung la loteriile internaționale și implicit la Loto Italia Milano 5/90, trebuie să ții cont de câteva sfaturi generale care te vor ajuta să joci riscând ceva mai puțin. 

Aceste sfaturi nu îți garantează neapărat câștiguri pe termen scurt, însă vei observa îmbunătățiri în tiparul tău de pariere și cred că pariurile pe care le vei plasa vor fi mai inspirate și vei avea un randament superior în doar câteva luni.

Sfaturi generale pentru jocul la loterie

  • Nu urmări câștiguri rapide - știu că acest sfat sună cumva contraproductiv, însă loteria nu este un joc la care să speri că vei obține premiul cel mare rapid. Este un joc care are la bază conceptul de noroc, însă statistica și probabilitatea sunt doi factori cu o contribuție majoră. Încearcă să nu mai joci aleatoriu și aplică una dintre strategiile de mai jos pentru a avea succes pe termen mediu și lung. De altfel, este mai bine să ai mai multe câștiguri pe termen lung decât să urmărești o îmbogățire rapidă.
  • Nu juca la recuperare - este foarte important la toate jocurile de noroc și inclusiv la Loto Italia Milano 5/90 să îți stabilești un buget lunar de joc, undeva la 10-15% maxim din venitul lunar și sub niciun pretext să nu depășești acest buget. Dacă se întâmplă să epuizezi întreaga bancă astfel calculată înainte de începutul lunii următoare, nu te gândi să joci la recuperare, adică să plasezi mize mai mari pe cote și mai mari, în speranța că vei acoperi gaura și vei mai ieși și pe profit, pentru că statistici vorbind, calculele sunt împotriva ta, astfel că este extrem de probabil să pierzi și alți bani.
  • Joacă diversificat - cunoști probabil stilul de jucător clasic de loterie care joacă mereu aceleași 5-6 numere pe bilet, în speranța că va câștiga jackpot-ul, adică premiul cel mare. Nu este neapărat un tipar greșit de pariere, însă dacă alternezi numerele și te inspiri și din statistici vei observa că ai șanse mai mari de câștig. Chiar dacă ești adeptul unui stil de joc cu 5-6 numere, încearcă să ieși puțin din tipare și joacă și alte numere decât cele preferate. Sau, o altă alternativă este de ajuca mai degrabă 2-3 numere pe bilet și să mărești puțin mizele, ocazional.
  • Câștiguri mai mari vs câștiguri mai dese - înainte de a plasa un bilet la loterie trebuie să decizi ce anume urmărești, pentru că altfel îți poți stabili strategia de joc. Vrei câștiguri mai mari dar mai rare, sau te poți mulțumi și cu 1 număr câștigător, pentru care primești de 17 ori mai mult decât ai jucat? Personal îți recomand să optezi pentru a doua variantă, pentru că din nou, calculele confirmă faptul că este mai rentabil să ai câștiguri ceva mai mici dar mai frecvente decât să joci la 3 sau 4 numere și să nu câștigi premiile mari niciodată. Ține o evidență a biletelor jucate și încearcă să joci mai mult la 1 maxim 2 numere, vei observa pe termen mediu și lung că vei avea câștiguri mai dese și, pe cale de consecință, și randamentul va fi mai bun.

Dacă ai ales să urmezi aceste sfaturi generale de pariere este foarte bine, însă vreau să îți mai prezint acum câteva strategii de pariere bazate pe progresii aritmetice și pe calcule probabilistice.

Fiecare dintre aceste strategii se pot dovedi eficiente pe termen lung, însă au și anumite inconveniente. Citește cu atenție și apoi alege strategia care este cea mai potrivtă stilului tău de jucător și, poate mai important, bugetului de care dispui pentru a juca bilete la Loto Italia Milano 5/90.

Martingale

Prima strategie pe care o poți aplica la Loto Italia Milano 5/90 și care are la bază o progresie matematică pozitivă este Martingale, dezvolată și validată de matematicianul cu același nume.

Principiul de funcționare a strategiei este următorul - joci un bilet cu un singur număr și dublezi de fiecare dată miza până în momentul în care acel bilet este câștigător.

Este absolut esențial să joci doar un singur număr pe fiecare bilet și este și suficient aș putea spune, pentru că ai o cotă uriașă de 17.00 pentru un număr câștigător, mult mai mare decât la alte loterii internaționale.

Dacă vei alege să joci mai mult de 1 număr pe bilet sperând că vei obține câștiguri și mai mari ar fi nevoie de foarte multe bilete pierdute și este foarte probabil să epuizezi întreaga balanță fără să obții vreun câștig. Așadar, versiunea cu 1 număr este cea ideală și recomandată pentru a o aplica la Martingale.

Vei începe să joci un număr și miza de 1 unitate. După fiecare bilet pierdut repeți biletul următor cu același număr dar de data aceasta vei dubla miza.

În alegerea numărului pe care îl vei juca nu ar fi rău să consulți rubrica de statistici pe care o ai disponibilă chiar pe pagina principală a loteriei. Aici vei putea vedea numerele calde, numerele reci, perechile frecvente, perechile frecvente consecutive sau trio-urile consecutive. 

Spre exemplu, ai putea alege să joci un număr cald folosind strategia Martingale la Loto Italia Milano 5/90, mergând pe ideea că dacă acel număr a fost extras foarte des în ultima perioadă s-ar putea să mai aibă apariții.

Tot astfel, ai putea juca un număr rece, adică un număr care a fost extras foarte rar sau chiar deloc în ultimele 30 de runde, pornind de la premisa că este o chestiune de timp până când acel număr va fi extras la Loto Italia Milano 5/90.

În momentul în care ai obținut primul bilet câștigător și numărul tău a fost extras, atunci ești pe profit, fără să conteze câte bilete pierdute ai avut până în acel punct. Mai mult, profitul este unul destul de mare raportat la miza jucată.

Cu toate acestea, strategia Martingale are un dezavantaj major, anume că îți consumă destul de repede balanța. Având în vedere că mizele se dublează la fiecare bilet jucat, chiar și dacă începi cu o miză minim de 1 leu, după al 9-lea bilet jucat și pierdut, la pasul următor va trebui să plasezi o miză de 512 unități, ceea ce raportat la miza minimă înseamnă 512 lei și nu toți jucătorii își permit să plaseze bilete cu mize atât de mari.

Fibonacci

O a doua strategie bazată tot pe o progresie aritmetică pozitivă este Fibonacci, dezvoltată tot de matematicianul al cărui nume îl poartă.

Această strategie se aseamănă foarte mult cu Martingale, însă are și câtea elemente specifice care o fac mai atractivă pentru unii jucători.

Și aici vei începe tot cu un singur număr pe care îl joci pe fiecare bilet, până când va fi extras, pentru aceleași considerente arătate și la strategia precedentă.

Numai că la Fibonacci, spre deosebire de Martingale, nu vei mai proceda la dublarea mizelor după fiecare bilet pierdut, ci vei urma un alt model de variație a mizelor.

Miza biletului actual este formată aici la Fibonacci din suma mizelor precedentelor două bilete. 

Un exemplu de serii de mize exprimate în unități de pariere și care urmează modelul șirului lui Fibonacci are această formă - 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u.

Vei observa că 3u = 2u + 1 u, iar 21u = 13u + 8u, adică miza actuală este exact suma precedetenlor două mize jucate.

Și aici, în momentul în care numărul jucat de tine este extras și implicit ai biletul câștigător, vei fi pe profit, indiferent de câte bilete ai plasat până în acel moment.

Trebuie doar să ai răbdare și să fii consecvent. Este foarte important să joci la fiecare extragere. De ce? Să presupunem că ai o serie de 7-8 bilete pierdute și, din diferite motive, nu mai joci la următoarea extragere și fix în acea rundă este extras numărul jucat de tine până la acel moment, ai irosit toți pașii precedenți și vei fi nevoit să începi din nou această strategie.

Avantajul pe care îl ai jucând strategia Fibonacci față de Martingale este că îți expune mai puțin balanța de pariere. Prin urmare, vei avea mize ceva mai mici de pariat și vei putea susține o serie mai lungă de bilete. Pentru exemplificare, la al 5-lea pas la Martingale ar trebui să plasezi o miză de 16 unități, în timp ce la Fibonacci, al 5-lea pas de pariere are o miză de 5 unități.

Totuși, și la această strategie Fibonacci ai nevoie de o bancă generoasă astfel încât să poți susține o serie mai lungă de bilete pierdute și să continui.

50/50 (numere pare vs impare, numere mici vs numere mari)

O altă strategie la loteria Italia Milano 5/90 este aceea de a diminua cu 50% plaja de numere.

Cum faci asta? Sunt 90 de numere pe panou, să spunem că vei alege să joci doar numerele pare sau doar pe acelea impare. Din start ai redus cu 50% plaja de selecție a numerelor de pe bilet.

Poți face acest lucru și aplicând strategia numere mari sau numere mici. Spre exemplu, vei putea juca doar numere din intervalul 1-49 sau doar numere din intervalul 50-90.

Evident că nu vor ieși doar numere mari sau doar numere mici pe bilet, însă sunt șanse să obții un câștig chiar și la un singur număr și cred că te poți declara mulțumit și cu acea cotă de 17 oferită de casele de pariuri.

Pentru a avea mai multă inspirație, te sfătuiesc să consulți rubricile de statistici pe numere care sunt disponibile chiar în meniul principal al loteriei Italia Milano 5/90. Aici vei putea observa anumite tipare în ultimele runde și astfel îți este mult mai ușor să faci o alegere. Spre exemplu, dacă observi că în precedentele runde au ieșir preponderent numere impare, nu ar fi rău ca la următoarea extragere să joci mai multe numere impare sau exclusiv astfel de numere.

Această strategie este ceva mai riscantă, însă poți alege singur ce miză plasezi și nu ești obligat să urmezi o progresie în care vei mări mizele treptat precum la celelalte două strategii.

Statistici și rezultate Loto Italia Milano 5/90

Dacă ai plasat biletul la Loto Italia Milano 5/90 și vrei să vezi ce numere au fost extrase în rudna în care ai jucat tu, atunci intră pe Betano.ro. Acolo selectează din meniul de loterii Italia Milano 5/90 și apoi vei vedea calendarul extragerilor.

Apoi dă click în parteasuperioară a ecranului și apoi apasă pe butonul Istoric Pariuri și Rezultate. Îți vor fi afișate acum rezultate Italia Loto Milano 5/90 de la ultimele runde, sau poți selecta ziua pentru care vrei să vezi rezultatele extragerii și vor fi afișate instant.

loto italia milano 5 90 rezultate

Un lucru relativ recent apărut la casele de pariuri este acel meniu de statistici în timp real, actualizat după fiecare extragere. Vei vedea la unele case de pariuri rubrici statistici în partea de sus a meniului principal, iar la altele aceste rubrici apar în partea stângă a ecranului.

Poți paria pe numerele calde (acelea care au avut apariții mai dese la ultimele extrageri), numerele reci (acelea care au fost extrase foarte rar sau care nu au fost extrase deloc în precedentele 30 de runde), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau chiar trio-uri frecvente.

Aceste statistici te ajută foarte mult pentru că dacă nu ai avea rubricile respective la dispoziție și nu ai putea să adaugi direct pe biletul de joc numere din acele categorii, ar treubi să cauți pe alte site-uri externe și să îți faci propriile statistici, lucru care evident ar necesita foarte mult timp.

Top case de pariuri unde poți paria pe Italia Loto Milano 5/90

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto Milano 5/90 le poți vedea în tabelul de mai jos. 

cote italia milano 5 90 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

După cum poți observa, la Italia Loto Milano 5/90 avem cote identice pentru doar un singur număr câștigător pe bilet la oricare dintre cele trei case de pariuri online recomandate.

În schimb, dacă joci la 2 numere, 3 numere sau chiar la jackpot, atunci ar fi indicat să joci la Betano, Winboss sau Las Vegas, pentru că vei găsi cote ceva mai mari aici.

Poate că la 2 numere diferența de cote este puțin sesizabilă, în schimb, la 4 numere bifate pe bilet, există o diferență de cotă de până la 30.000. Prin urmare, dacă joci 1 leu, adică miza minimă, cu 4 numere câștigătoare ai putea avea cu 30.000 de lei în plus exclusiv din diferența de cote, dacă alegi să joci la casa de pariuri care oferă cota cea mai bună pentru biletul jucat de tine.

Superbet este singura casă de pariuri care oferă cotă la acest loto si pentru 5 numere, unde poți profita de o cota de exceptie, 1.000.000.

Poți să joci la Italia Loto Milano 5/90 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Întrebări frecvente

Când au loc extragerile la Loto Italia Milano 5/90?

Sunt programate săptămânal 4 runde de joc aici, în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă. Este ușor atipic acest program al extragerilor și nu știu de ce organizatorii au exclus ziua de duminică și au optat pentru marți.

Cu toate acestea, ora este una convenabilă pentru jucătorii din România, pentru că avem extragerile seara la 21.00.

Dacă ești jucător online, poți plasa biletul cu până la 5 minute înainte de ora programată pentru extragere.

Ce strategii să folosesc pentru a-mi mări șansele de câștig?

Ți-am recomandat mai sus în acest articol 3 strategii, Martingale, Fibonacci sau 50-50.

Fiecare dintre acestea are avantaje și dezavantaje. La primele două ai nevoie de o balanță destul de mare și trebuie să joci la fiecare extragere. Dacă nu ai un buget suficient de mare înseamnă că strategiile bazate pe progresii aritmetice Martingale sau Fibonacci nu sunt potrivite pentru tine.

Încearcă strategia 50-50 și consultă și rubrica de statistici pentru a-ți maximiza șansele de reușită.

La ce casă de pariuri să joc biletele la Loto Italia Milano 5/90?

Ai un tabel mai sus cu 3 case de pariuri recomandate pentru a juca bilete la această loterie internațională. Vei găsi acolo cote foarte bune chiar și pentru un singur număr câștigător.

Pot fi uneori diferite campanii promoționale în care casele de pariuri să îți ofere bonusuri sau bilete gratuite la loteriile internaționale. Nu rata astfel de promoții pentru a plasa bilete gratis la Loto Italia Milano 5/90.

S-ar putea  te intereseze și: