Loto Italia Palermo 5/90

Scris de ag2r22/01/2024

Am ales să îți prezint Loto Italia Palermo 5/90, o loterie care oferă cote foarte bune și care are un program al extragerilor potrivit pentru jucătorii din România.

Află acum cum poți plasa un bilet la această loterie, ce strategie să adopți pentrru a câștiga dar și casele de pariuri recomandate la care vei primi cele mai bune cote pentru Loto Italia Palermo 5/90.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto Palermo 5/90

20.07.2024
, ora 21:00
24 26 52 62 80
19.07.2024
, ora 21:00
7 21 33 60 85
18.07.2024
, ora 21:00
54 57 58 66 82
16.07.2024
, ora 21:00
11 14 18 29 63
13.07.2024
, ora 21:00
3 46 84 89 90
12.07.2024
, ora 21:00
4 9 43 67 85
11.07.2024
, ora 21:00
58 59 63 79 83
09.07.2024
, ora 21:00
19 25 29 58 78
06.07.2024
, ora 21:00
14 15 20 75 82
05.07.2024
, ora 21:00
12 53 60 62 71

Loto Italia Palermo 5/90 - cum se joacă

italia palermo 5 90 cum se joaca

Dacă vrei să joci bilete la Loto Italia Palermo 5/90, caută mai întâi o casă de pariuri online care oferă jocuri de loterie și care are în ofertă și această loterie regională din Italia.

În cazul în care nu vrei să mai pierzi timp căutând o casă de pariuri care are loteria Palermo 5/90, joacă direct la una dintre casele de pariuri recomandate chiar de noi mai jos în acest articol.

Deschide meniul de loterie și selectează mai întâi țara Italia iar apoi din lista care se deschide apasă pe meniul Palermo 5/90 și se va deschide fereastra cu loteria aceasta.

Acum vei vedea pe ecran toate cele 90 de numere pe care le poți juca la această loterie.

După cum probabil ai intuit deja, mecanismul de joc este unul relativ simplu, dintr-o urnă cu 90 de numere se vor extrage 5.

Cu toate acestea, nu primim cote decât pentru maximum de 4 numere câștigătoare.

Pentru a plasa un bilet va trebui să alegi numerele pe care vrei să le joci. Dacă vrei să joci un singur număr, apasă efectiv pe acel număr, iar acesta va fi adăugat pe biletul de joc.

După aceea, introduci miza pe care vrei să o riști și apeși pe butonul PARIAZĂ iar biletul este plasat imediat.

Dacă vrei să adaugi mai multe numere pe bilet, fă click sau apasă pe numerele preferate, iar acestea se vor duce imediat pe biletul de joc.

Apoi, alege sistemul pe care dorești să îl joci, introduci miza și apeși pe butonul PARIAZĂ. Atenție! Dacă alegi mai multe numere pe bilet, miza va crește în funcție de sistemul ales, pentru că la unele sisteme vei avea mai multe bilete de joc plasate.

Vei mai observa și un meniu de statistici prezent în fereastra principală a loteriei, de unde poți alege numerele calde, numerele reci, perechile frecvente sau perechile frecvente consecutive, dar și trio-urile frecvente.

Statisticile acestea te ajută să adaugi direct pe biletul de joc numărul sau numerele dintr-o categorie, lucru care te scutește de foarte mult timp pierdut.

După ce ai plasat biletul la Loto Italia Palermo 5/90 vei vedea că acesta apare imediat în rubrica BILETE la majoritatea caselor de pariuri online sau în meniul Istoric Pariuri de la unele case de pariuri.

Când au loc extragerile Loto Italia Palermo 5/90

Dacă ai mai jucat până acum la loto Italia 5/90, atunci ești deja obișnuit cu programul clasic al extragerilor.

Dacă nu, trebuie să știi că la Palermo 5/90 Italia avem programate runde de joc în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Ora de la care au loc extragerile este aceeași indiferent de zi, 21.00. 

Este un program destul de ciudat, în ideea în care organizatorii au optat pentru o extragere în seara de marți și au ignorat complet ziua de duminică, zi în care statistic se plasează cele mai multe bilete la loteriile online.

Cu toate acestea, faptul că avem extrageri seara de la orele 21.00 este un lucru în avantajul jucătorilor români, pentru că ai timp suficient toată ziua să îți pregătești și să plasezi biletele.

Trebuie să mai știi că poți juca inclusiv cu până la 5 minute înainte de ora programată pentru extragere, adică vei putea plasa biletul până la orele 20.55. 

În plus, este un alt lucru bun faptul că sunt extrageri în 4 zile din 7 pentru că ai timp suficient ca să faci analizele proprii pe numerele extrase în rundele precedente.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Italia Palermo 5/90

Majoritatea jucătorilor plasează pariurile exclusiv la șansă, adică la noroc.

Nu este un lucru fundamental greșit, însă îți propun să ții cont de următoarele sfaturi de pariere și vei observa că pe termen mediu și lung vei observa îmbunătățiri în jocul tău și rezultatele se vor vedea imediat și în balanță.

Mai jos vei găsi câteva sfaturi și reguli pentru a-ți disciplina modul în care pariezi, urmându-le vei avea rezultate mai bune.

Sfaturi generale pentru a paria la Loto Italia Palermo 5/90

Diversifică jocul

Dacă până acum obișnuiai să plasezi bilete cu aceleași numere la loterie și sperai la premiul cel mare, te sfătuiesc să renunți la această abordare.

Șansele de a câștiga jackpot-ul aici sunt destul de mici, motiv pentru care cred că ar fi mai indicat să joci și mize mai mici, și puțin mai ridicate și să alternezi numerele pe care joci.

Spre exemplu, alege să joci pe un bilet numere impare mai multe sau, dimpotrivă, mai multe numere pare.

Există șanse mari ca pe termen mediu și lung să ieși pe profit, spre deosebire de tiparul de pariere pe care îl foloseai până acum.

Ajustează mizele

Dacă vrei să joci pe cote mai mari, atunci este indicat să plasezi mize mai mic. Și vice-versa este valabilă, poți mări mizele dacă te joci pe cote mici.

Spre exemplu, când vei juca una dintre strategiile bazate pe progresii aritmetice prezentate mai jos în acest articol, vei începe să joci de la miza de 1 leu, miza minimă de la casele de pariuri.

Încearcă să joci variat, și bilete cu mai multe numere și cote mai mari pe care joci mize minime, dar și bilete cu 1-2 numere și mize ceva mai mari.

Joacă responsabil

Stabilește lunar un buget maxim pentru jocurile de noroc, inclusiv pentru loteriile internaționale de maxim 10-15% din venitul tău lunar net. Încearcă să nu depășești acel buget indiferent de situație!

Spre exemplu, dacă ai avut câștiguri mai mari în acea lună, încearcă să retragi suma care excede acelei sume, încasează profitul.

Dacă se întâmplă să pierzi rapid tot bugetul alocat jocurilor de loterie, încearcă să nu mai depui și sub nicio formă nu încerca să joci la recuperare, pentru că vei pierde și mai mult.

Nu uita că loteria este o formă de distracție și nu trebuie privită ca o sursă de îmbogățire.

Urmărește statisticile și pariază informat

Loteriile internaționale și implicit Italia Palermo 5/90 au o componentă de noroc destul de semnificativă.

Cu toate acestea, ca la orice joc bazat pe numere, și aici statisticile și probabilitățile au un impact semnificativ.

Fă-ți analizele pe extragerile trecute, ia o marjă mai mare de runde. Apoi, vezi ce numere au avut o recurență mai mare sau care nu au fost extrase de foarte mult timp, după care îți poți lua repere pentru biletele viitoare.

Astfel îți poți oferi un avantaj destul de mare în fața altor jucători care plasează biletele exclusiv la hazard.

Sfaturile de pariere de mai sus te vor ajuta să ai șanse mai mari de reușită la biletele jucate. În continuare, îți prezint și strategii de pariere bazate pe concepte matematice de ajustare a mizelor.

Fiecare însă are avantajele și dezavantajele sale, motiv pentru care te las pe tine să decizi care dintre strategiile de pariere de mai jos este potrivită stilului tău de joc.

D'Alembert

Prima dintre strategiile prezentate este inspirată de teoria matematicianului cu același nume. Este o strategie bazată pe progresie aritmetică, atât pozitivă cât și negativă.

Pentru a aplica această strategie trebuie să alegi doar un singur număr și să îl joci mereu, la fiecare extragere, până în momentul în care este extras.

Vei juca pentru început o miză de 1 unitate (această unitate poate să aibă orice valoare dorești, în funcție de bugetul de care dispui pentru pariurile pe loteriile internaționale, începând cu miza minimă de doar 1 leu pe bilet).

Pe lângă miza de început, vei mai calcula și stabili o variabilă X care reprezintă 10 până la un maxim de 15% din valoarea mizei, la fel în funcție de buget.

După fiecare bilet pierdut, vei mări miza pe următorul bilet cu aceeași variabilă X.

În momentul în care ai un bilet câștigător și totuși vrei să continui să aplici această strategie și să pariezi în continuare, vei scădea din miza următorului bilet aceeași variabilă X.

Atenție! Această variabilă se calculează ca procent la miza biletului actual și nu a mizei de început.

Strategia este una validă, testată și este recomandată mai degrabă jucătorilor care dispun de un buget de pariere relativ mic și nu își permit să joace alte strategii care consumă mult mai repede balanța.

Dacă totuși vrei să încerci o strategie bazată pe progresie aritmetică și nu ai un buget prea mare la pariuri, îți recomand cu încredere să joci această strategie.

Fibonacci

O altă strategie pe care ți-l recomand și care folosește progresia aritmetică este Fibonacci, strategie care la fel, poartă numele autorului ei.

Fibonacci se joacă tot la un singur număr câștigător.

Este absolut esențial să joci la un singur număr câștigător la toate strategiile bazate pe progresii aritmetice pentru că astfel îți mărești șansele de câștig.

În caz contrar ai putea avea nevoie de mult prea mulți pași de pariere până să câștigi, ceea ce ar face aceste strategii ineficiente.

Alege un număr pe care îl vei juca pe bilete începând cu miza de 1 unitate (din nou, această unitate poate avea ce valoare vrei, pornind de la miza minimă de 1 leu pe bilet).

Progresia aici urmează un model aparte. Miza biletului pe care îl plasezi este formată din suma mizelor ultimelor două bilete.

Spre exemplu, un model de șir de mize care urmează teoria Fibonacci, exprimat în unități de pariere, arată așa: 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u etc. După cum observi, 21u = 13u + 8u, după cum ți-am explicat mai devreme.

La o primă vedere se observă că această strategie îți consumă balanța ceva mai repede decât cea precedentă.

Prin urmare, vei avea nevoie de un buget ceva mai consistent dacă vrei să joci această strategie, adică să îți permiți să susții o serie de minim 10-15 bilete pierdute.

La un moment dat, numărul pe care îl joci pe bilet va fi extras, iar când acel număr este câștigător, tu vei fi pe profit, fără să conteze câte bilete pierdute ai avut până la acel moment, pentru că ai o cotă de 17.00 doar pentru un singur număr câștigător.

Așadar, dacă dispui de o balanță decentă, ia în considerare să plasezi bilete folosind strategia de pariere Fibonacci.

Martingale

O a treia strategie care are la bază progresia aritmetică pozitivă este și cea mai cunoscută dintre toate probabil, Martingale.

Aici tiparul de joc este mult mai simplu, alegi un singur număr și îl joci în mod constant pe bilet, dublând mizele după fiecare bilet pierdut, până când câștigi, într-un final.

Va trebui să joci tot pentru un singur număr câștigător din exact aceleași considerente.

Dacă vei juca pentru o combinație de 2 sau mai multe numere și implicit pentru o cotă mai mare de câștig, această strategie este total ineficientă pentru că ai șanse practic infime de a câștiga și în moc cert vei avea nevoie de o serie mult prea lungă de bilete jucate, pierzând toată balanța înainte să obții primul câștig.

În alegerea numărului, ar fi o idee bună să te inspiri din rubricile de statistici pentru că poți alege, de exemplu, un număr cald, în ideea în care un astfel de număr a ieșit de multe ori în ultima perioadă, astfel că există șanse mari să fie din nou extras.

Pe de altă parte, vei putea juca Martingale și pe un număr rece, mergând pe premisa că dacă nu a fost extras de multe runde, este doar o chestiune de timp până își va face apariția pe ecran.

La Martingale vei începe așadar cu miza de 1 unitate și vei dubla miza pe fiecare bilet jucat pe exact același număr până când numărul este câștigător.

Observi că la un simplu calcul, al 10-lea pas de pariere necesită o miză destul de mare de 512 unități.

Chiar și dacă începi strategia cu miza minimă de numai 1 leu pe bilet, la al 10-lea bilet tot ești nevoit să joci o sumă de 512 lei, sumă pe care nu mulți jucători și-o permit.

O comparație rapidă reflectă faptul că Martingale este strategia care îți consumă cel mai mult balanța de pariere.

Dacă alegi să joci Martingale pe un singur număr, la al 5-lea bilet vei paria o miză de 16 unități, spre deosebire de Fibonacci, unde al 5-lea bilet al seriei are o miză de doar 5 unități.

Concluzia care se desprinde este că Martingale este o strategie dedicată în mod special high rollerilor pentru că ai nevoie de o bancă foarte mare pentru a-ți permite să joci un minim de 10-15 bilete până să câștigi.

Dacă nu ai noroc rapid, e posibil să termini toată balanța.

Statistici și rezultate Italia Palermo 5/90

După ce ai plasat biletele și ești curios să afli dacă ai câștigat, atunci intră pe https://ro.betano.com/loto/. Apoi, din lista de loterii internaționale va trebui să alegi Italia Palermo 5/90.

Apoi dă click în partea de sus a ecranului și apasă pe butonul Istoric Pariuri și Rezultate.

Vei observa că se încarcă o pagină de rezultate, iar acolo va trebui să alegi ziua pentru care vrei să vezi rezultatele extragerii.

italia palermo 5 90 rezultate

Ceea ce este cu mult mai interesant este meniul cu statistici.

La fiecare casă de pariuri ai parte de statistici, însă unele case de pariuri, cele de top, oferă un meniu cu statistici exact pe pagina principală a loteriei internaționale Palermo 5/90.

Aici vei vedea numerele calde, numerele reci, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente dar și trio-uri frecvente.

Numerele calde sunt numerele care au fost extrase frecvent în ultimele 30 de zile.

Pe de altă parte, numerele reci sunt numerele care au fost extrase mai rar sau care nu au avut deloc apariți în precedentele 30 de extrageri. 

Poți să apeși pe un buton corespunzător uneia dintre aceste categorii și vei adăuga direct pe biletul de joc numere din categoria respectivă.

Faptul că ai acces imediat la aceste categorii statistice și poți adăuga direct pe biletul de joc numerele din acele categorii te ajută enorm pentru că vei economisi foarte mult timp pe care altfel l-ai pierde făcând propriile statistici.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Italia Palermo 5/90

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online.

Este adevărat însă că pot exista fluctuații de cote între casele de pariuri, motiv pentru care îți prezint casele de pariuri de top, recomandate pentru a te juca la această loterie, dar și diferențele de cote, astfel încât să joci la casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă!

cote italia palermo 5 90 2024

Vei observa în tabelul de mai sus faptul că am evidențiat cotele cele mai bune pentru fiecare scenariu de câștig.

După cum poți vedea, pentru un singur număr ai o cotă de câștig egală la toate cele 5 case de pariuri.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 2, 3, sau 4 numere (jackpot), atunci ar trebui să te orientezi către Betano, Winboss sau Las Vegas pentru că vei avea cote net mai bune.

Cel puțin la 4 numere câștigătoare, dacă joci la Betano, Winboss sau Las Vegas și ai 4 numere bifate pe bilet, vei avea o cotă cu până la 30.000 de lei în plus.

Chiar și dacă plasezi biletul pe miza minimă de 1 leu, vei lua cu 30.000 lei mai mult doar din diferența de cote, o sumă uriașă pe care nu trebuie să o ratezi.

Poți să joci la Italia Palermo 5/90 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Întrebări frecvente

Când au loc extragerile la Loto Italia Palermo 5/90?

Această loterie urmărește tiparul clasic al loteriilor regionale din peninsula italică, din punct de vedere al programului de joc.

Prin urmare, vom avea runde în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă de la aceeași oră, 21.00.

Organizatorii din Italia au ales în mod inexplicabil să nu organizeze extragere duminica, ziua în care statistici se plasează cele mai multe bilete la loteriile internaționale, inclusiv la cele din Italia, optând în schimb pentru ziua de joi și sâmbătă.

Cu toate acestea, s-a ales ca zi pentru extrageri ziua de marți.

Trebuie să apreciem faptul că extragerea are loc seara de la orele 21.00 și ai timp suficient să îți plasezi biletele.

Mai mult, îți poți face analizele pe rundele precedente în cele 3 zile în care nu sunt organizate extrageri.

Ce strategie să folosesc pentru a câștiga la Loto Italia Palermo 5/90?

Ți-am prezentat mai sus în articol 3 strategii de pariere bazate pe progresie aritmetică.

Ele îți vor consuma balanța într-un ritm destul de alert, în ordine crescătoare în ordinea menționată în articol. D'Alembert îți permite să plasezi cele mai multe bilete în progresie aritmetică.

Pe de altă parte, Martingale îți consumă cel mai repede balanța.

Oricare dintre aceste strategii funcționează pe termen lung pentru că au la bază calcule probabilistice.

Pe lângă asta, ține cont de faptul că ai nevoie de o balanță într-atât de mare pentru fiecare încât să poți paria minim 10-15 bilete.

Alege cu grijă strategia de joc prin raportare în primul rând la soldul pe care îl ai disponibil pentru pariere.

Apoi, nu uita să joci în mod consecvent și să nu ratezi vreo rundă în momentul în care ai început o astfel de strategie.

Care casă de pariuri oferă cele mai bune cote pentru a juca la Palermo 5/90 Italia Loto?

Ți-am prezentat în acest articol un tabel cu 3 case de pariuri online recomandate pentru a juca bilete la această loterie.

După cum poți observa, dacă vrei să joci la un singur număr pe bilet, deci implicit strategiile bazate pe progresii aritmetice, atunci poți juca la oricare dintre casele de pariuri recomandate.

În rest, este mult mai bine să joci la Betano sau Favbet pentru că oferă cote net mai bune pentru toate categoriile de câștig, respectiv la 2, 3 sau 4 numere bifate pe biletul de joc.

S-ar putea  te intereseze și: