Loto Italia Venezia 5/90

Scris de ag2r22/01/2024

În acest articol îți prezint un review detaliat dar și un tutorial al Lotto Italia Venezia 5/90, una dintre cele mai interesante loterii internaționale. Află cum să joci un bilet la această loterie, ce strategii poți aplica pentru a-ți maximiza randamentul, când au loc extragerile, cum verifici un bilet jucat și multe alte informații despre Venezia 5/90 lotto.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Rezultate Loto Italia Venezia 5/90

12.04.2024
, ora 21:00
5 31 34 54 70
11.04.2024
, ora 21:00
25 40 47 80 89
09.04.2024
, ora 21:00
5 11 45 77 79
06.04.2024
, ora 21:00
23 24 39 40 46
05.04.2024
, ora 21:00
29 34 39 43 76
04.04.2024
, ora 21:00
7 21 22 23 51
02.04.2024
, ora 21:00
11 14 28 36 47
30.03.2024
, ora 21:00
7 21 45 74 77
29.03.2024
, ora 21:00
34 42 63 86 87
28.03.2024
, ora 21:00
2 29 40 63 84

Lotto Italia Venezia - cum se joacă

italia venezia 5 90 cum se joaca

Pentru a juca un bilet la Lotto Italia Venezia 5/90, caută-l în oferta unei case de pariuri online care oferă și jocuri de loterii internaționale. Dacă nu vrei să mai pierzi timpul, ai mai jos în acest articol un tabel cu top 3 case de pariuri recomandate pentru a juca bilete online la aceast loterie.

După ce ai ales casa la care vrei să joci, selectează din meniul LOTO mai întâi țara Italia, apoi din lista cu loteriile din peninsulă alege Venezia 5/90.

Vei observa imediat că se deschide o fereastră nouă exact ca în imaginea de mai sus unde poți observa pe ecran cele 90 de numere pe care le poți juca pe biletul de joc.

Sistemul de joc este unul simplu, din cele 90 de numere vor fi extrase 5 câștigătoare. Cu toate acestea, vei primi cota maximă (jackpot) doar pentru 4 numere câștigătoare, însă și așa premiul este unul uriaș.

Dacă vrei să adaugi numere pe bilet este suficient să apeși pe numerele pe care le vezi pe ecran și ele vor fi imediat evidențiate pe biletul de joc. În cazul în care joci doar un număr, adaugă-l pe bilet, introdu miza și apasă pe butonul PARIAZĂ. Dacă vrei să adaugi mai multe numere, va trebui să mai alegi și sistemul pe care vrei să îl joci. Atenție! În funcție de sistemul ales, miza totală va crește progresiv pentru că se calculează miza per bilet x nr de bilete jucate.

La majoritatea caselor de pariuri vei putea adăuga până la 15 numere pe biletul de joc, însă la Superbet ai ocazia să adaugi maxim 16 numere pe același bilet, în diferite sisteme.

După ce ai jucat biletul, acesta este evidențiat direct în rubrica BILETE sau, la unele case de pariuri, apare instant în meniul Istoric Pariuri.

Ar fi bine ca înainte de a juca numerele pe bilet să consulți meniul de statistici prezent chiar pe pagina loteriei, acele rubrici de numere calde, numere reci, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente și respectiv trio-uri frecvente.

Când au loc extragerile Lotto Italia Venezia 5/90

Această loterie are programate extrageri de 4 ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Primul lucru care ne-a atras atenția este că organizatorii au optat să excludă ziua de duminică din programul extragerilor, o alegere cel puțin bizară în condițiile în care statistic, în această zi sunt plasate cele mai multe bilete la loteriile internaționale și implicit la cele regionale din Italia.

Cu toate acestea, avem prezentă în programul extragerilor ziua de marți, lucru specific de altfel loteriilor din Italia.

Trebuie însă să apreciem faptul că avem extragerile programate la orele 21.00, un program foarte bun pentru jucătorii din România.

Practic, ai toată ziua la dispoziție pentru a-și pregăti biletul de joc și te sfătuiesc să îți faci propriile analize pe rezultatele numerelor extrase în rundele precedente astfel încât să urmărești anumite tipare.

Poți plasa biletul cu cel puțin 5 minute înainte de extragere, adică cel târziu la orele 20.55 ora României.

Sfaturi și strategii de câștig la Lotto Italia Venezia 5/90

Înainte de a începe să plasezi bilete la Lotto Venezia 5/90 te sfătuiesc să ții cont de sfaturile de pariere prezentate mai jos. Ele nu garantează că vei avea bilete câștigătoare, însă pe termen mediu și lung vei observa nu doar că vei diminua din pierderi și vei avea o disciplină mai bună în tehnica de pariere.

Sfaturi generale pentru a paria la Lotto Venezia 5/90

  • Nu juca la toate rundele - există și o excepție de la această regulă, cazul în care aplici vreo strategie bazată pe progresii aritmetice, caz în care chiar este obligatoriu să joci la fiecare rundă. Dacă nu aplici o astfel de strategie chiar nu are sens să plasezi bilete la fiecare extragere. Poți încerca să omiți, spre exemplu, ziua de marți sau cea de joi și să îți rezervi timpul pentru a analiza în detaliu și comprehensiv rezultatele ultimelor 20-30 de extrageri. Astfel, ai timp suficient să îți iei anumite repere privind anumite tipare în rezultate (spre exemplu, în ultimele 10 runde au fost extrase preponderent numere pare sau preponderent numere mari).
  • Nu juca la recuperare - jocul la recuperare este unul distructiv și te vei convinge singur de asta. Încearcă să joci echilibrat, stabilește un buget lunar de 10-15% maxim din venitul tău net pentru jocurile de noroc, inclusiv loteriile internaționale și încearcă să nu depășești acest buget. Dacă ai epuizat întreaga balanță înainte de finalul lunii, încearcă să nu mai depui și să nu mai joci, mai bine ia o pauză pentru că dacă vei continua să joci vei constata rapid că nu vei recupera sumele pierdute ci vei pierde chiar mai mult.
  • Stabilește o strategie de joc - cei mai mulți pariori preferă jocul clasic la loterie, adică aleg 5-6 numere pe care le joacă de fiecare dată pe bilet sau prin rotație. Acest joc este unul deficitar pentru că vei observa că acele persoane câștigă foarte rar. Te sfătuiesc să încerci să variezi puțin jocul, încearcă să joci mai multe bilete pe numere impare și apoi bilete pe numere pare sau joacă întâi numere mari și apoi numere mici, în diverse combinații. Dacă alternezi numerele sau schemele de joc pe bilete vei observa că vei avea câștiguri ceva mai dese.
  • Urmărește statisticile - jocul de loterie este prin definiție un joc de noroc. Și totuși, la acest joc statistica și probabilitățile au un impact destul de mare. Îți este foarte ușor să pariezi informat la Lotto Venezia 5/90 pentru că ai acces la statistici direct pe site-urile caselor de pariuri, putând vedea cele mai frecvente numere, cele mai rare, perechile frecvente sau perechile consecutive ori trio-urile frecvente. Dacă alegi să analizezi aceste statistici și să pariezi pe numere din categoriile respective, vei avea câștiguri mai dese.

După ce aplici aceste sfaturi de pariere, îți voi prezenta și câteva strategii de care te poți folosi pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig. Acestea nu garantează reușita decât pe termen lung și cu anumite riscuri, motiv pentru care îți recomand să analizezi în detaliu fiecare strategie expusă mai jos și să decizi singur care este cea mai potrivită pentru tine.

Martingale

Prima dintre strategiile prezentate are la bază conceptul de progresie aritmetică și poartă numele matematicianului care a inventat-o.

Pentru randamentul maxim al acestei strategii vei alege și vei juca doar un singur număr pe bilet. Explicația este simplă, dacă vei juca pentru 2 sau mai multe numere câștigătoare ar fi nevoie de mai mulți pași de pariere, incomparabil mai mulți decât dacă joci pentru un singur număr și s-ar putea să epuizezi toată balanța fără să câștigi.

Așadar, alege un număr și începi să pariezi cu miza 1 unitate. Vei dubla miza după fiecare bilet pierdut. Unitatea de început poate să fie orice sumă dorești, în funcție de bugetul de care dispui pentru pariuri la loterie, începând cu miza minimă de 1 leu.

În alegerea numărului te poți inspira inclusiv din rubricile statistice disponibile pe pagina principală a loteriei. Spre exemplu, poți miza pe un număr cald, în ideea că dacă a fost extras des în ultima perioadă, sunt șanse mari să fie din nou extras. DImpotrivă, poți alege un număr rece, pe considerentul că dacă nu a mai apărut de foarte mult timp pe ecran nu mai durează mult până când își va face apariția.

Vei începe cu miza de 1 unitate și vei juca același număr, dublând de fiecare dată miza după fiecare bilet pierdut.

Într-un final, după mai puține sau mai multe bilete pierdute, în funcție de norocul fiecăruia, acel număr jucat de tine tot va fi extras și atunci vei obține profit, fără să conteze câte bilete ai avut pierdute până la acel moment.

Dezavantajul acestei strategii este acela că necesită o balanță foarte mare pentru că mizele cresc într-un ritm foarte susținut. De exemplu, dacă ai 9 bilete pierdute, la cel de-al 10-lea pe care vrei să îl joci ar trebui să plasezi o miză de 512 unități. Și dacă ai început cu miza minimă de 1 leu seria Martingale, tot ar trebui să joci suma de 512 lei pe biletul nr 10, sumă pe care nu și-o permite orice jucător.

Fibonacci

O a doua strategie bazată pe progresie aritmetică pe care ți-o propun este Fibonacci. Vei obserca că se aseamănă destul de mult cu Martingale însă este o strategie care îți expune mai puțin balanța.

Și la această strategie vei juca tot un singur număr pe bilet și vei începe tot cu miza de 1 unitate.

Însă, spre deosebire de Martingale, la strategia Fibonacci nu vei mai dubla mizele după fiecare bilet pe care îl pierzi, ci vei folosi un alt model de progresie. 

Miza biletului actual este formată din suma mizelor ultimelor două bilete jucate. Spre exemplu, șirul lui Fibonacci de mize de pariere exprimat în unități de pariere are această formă - 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u etc. După cum observi, 21u = 13u + 8u.

Un alt pont care constituie și o condiție esențială este să fii consecvent la strategia Fibonacci, lucru valabil și pentru Martingale. Prin urmare, joacă la fiecare rundă. De ce? Pentru că dacă uiți sau nu vrei să joci la o extragere și exact în runda respectivă iese numărul jucat până în acel punct de tine, practic ai irosit degeaba toată seria de bilete pierdute și ești nevoit să începi din nou strategia.

Și aici, ca și la cealaltă strategie de mai sus, în momentul în care ai primul bilet câștigător ai ieșit pe profit pentru că ai o cotă de 17 doar pentru un singur număr câștigător.

Avantajul pe care îl ai dacă alegi să joci Fibonacci în detrimentul Martingale este că îți vei expune mai puțin balanța, adică ai putea juca mai multe bilete folosind această strategie decât Martingale. Spre exemplu, al 5-lea bilet juca la strategia Fibonacci presupune o miză de doar 5 unități, în timp ce al 5-lea bilet jucat folosind tehnica Martingale îți consumă 16 unități din balanță.

Concluzia care se desprinde este că Fibonacci este o strategie recomandată celor cu buget mai mic de pariere. 

Strategia 50-50

Această strategie nu este una bazată pe progresie aritmetică, însă este fundamentată pe teoria probabilităților. Așa cum sugerează și denumirea, la această strategie vei elimina 50% din numerele de pe ecran.

Poți, spre exemplu, să alegi să joci doar numerele pare sau dimpotrivă, poți juca doar numere impare pe primele 5 bilete cu miză de 1 unitate, apoi poți iversa și să mărești miza proporțional, atât cât îți permiți.

Tot pe aceeași logică poți juca numai numere mici, din intervalul 1-49 sau numere mari din intervalul 50-90. Poți începe să joci de exemplu 1 unitate pe 5 bilete cu numere mici și apoi dacă nu ai câștigat poți mări miza și să continui să joci 5 bilete cu alte numere mici sau poți trece la numerele mari.

Această strategie de pariere este compatibilă și cu celelalte două de mai sus dar îți mai poți crea o progresie aritmetică personalizată.

Spre exemplu, începi cu miza de 1 unitate și joci aceleași 4 numere impare pe biletul de joc pentru 5-6 runde. Dacă nu ai noroc în acest interval, mărești miza și alegi alte 4 numere impare dintr-un interval mare spre exemplu, însă poți folosi o progresie aritmetică și mergând pe numere pare sau numere mici ori vice-versa.

Această strategie are avantajul că îți oferă mai multă flexibilitate, poți paria cât și cum dorești fără să fii constrâns să mărești mizele după un anumit tipar. Totodată, la strategia 50-50 nu ești obligat să joci la fiecare rundă, poți plasa bilete la ce extragere și când dorești.

Statistici și rezultate Lotto Italia Venezia 5/90

Dacă ai jucat un bilet la Lotto Italia Venezia 5/90 și vrei să vezi statusul acestuia sau care sunt numerele câștigătoare extrase într-o rundă, intră pe https://ro.betano.com/loto/. Acolo, din meniul de loterii internaționale selectează mai întâi țara - Italia, iar apoi din oferta de loterii regionale din peninsulă alege Venezia 5/90.

După aceea, apasă pe butonul Istoric Pariuri și Rezultate și selectează data sau intervalul pentru care vrei să vezi numerele câștigătoare. Apasă din nou pe butonul Loto Italia Venezia 5/90 din listă și îți vor fi afișate pe ecran numerele câștigătoare din ziua respectivă.

Cea mai rapidă metodă de a verifica un bilet jucat la Lotto Venezia 5/90 este să îți instalezi pe telefonul mobil aplicația dezvoltată de casa de pariuri la care ai plasat biletul. Apoi loghează-te în aplicație și intră în setări, acolo unde vei putea alege să fii notificat imediat ce biletul tău este validat. De asemenea, ai și opțiunea de a alege să fii notificat doar în cazul în care biletul jucat de tine este câștigător.

Validarea biletelor durează, de regulă, sub 1 minut de la extragere, astfel că vei primi o notificare push pe telefon imediat după finalizarea rundei.

italia venezia 5 90 rezultate

Casele de pariuri (aproape toate) oferă în momentul de față și meniuri cu statistici actualizate în timp real pentru numerele de la Loto Italia Venezia 5/90.

Vei vedea în partea de sus a meniului principal al loteriei sau, la unele case de pariuri în partea stângă a ecranului, rubrici statistici precum numere calde (acelea care au fost extrase mai des în ultimele 30 de runde de joc), numerele reci (acelea care au avut apariții mai rare sau care nu au fost deloc extrase), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau chiar trio-uri frecvente.

Dacă dorești, poți apăsa pe una dintre aceste rubrici statistice și vei vedea numerele din categoria respectivă. Apoi, ai posibilitatea să apeși pe numărul respectiv și va fi adăugat direct pe biletul de joc.

Marele avantaj pe care ți-l oferă rubricile de statistici este acela că te scutesc de foarte mult timp pe care l-ai pierde altfel căutând rezultatele extragerilor anterioare și făcând propriile analize statistice pe numere.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Italia Venezia 5/90

Aproape toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Îți recomandăm 3 case de pariuri online la care vei obține cote foarte bune pentru numerele jucate. Găsești în tabelul de mai jos inclusiv cotele de câștig oferite pentru toate posibilitățile de câștig la această loterie.

Agenție / Numere

1 număr

2 numere

3 numere

4 numere

Betano

17

380

8300

230000

Superbet

17

375

8000

200000

Favbet

17

380

8300

230000

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

După cum observi și în tabelul de mai sus, la 1 singur număr câștigător vei primi aceeași cotă la toate cele 3 case de pariuri online recomandate. Prin urmare, dacă alegi să joci una dintre strategiile bazate pe progresii aritmetice expuse în acest articol o poți face la oricare dintre cele 3 case de pariuri de mai sus, pentru că vei primi exact același câștig dacă joci doar un singur număr pe bilet.

În schimb, dacă vrei să joci la 2, 3 sau 4 numere câștigătoare, atunci ar trebui să plasezi biletele la Betano sau la Favbet pentru că oferă cote mai mari decât Superbet. Poate că la 2 numere câștigătoare diferența nu pare foarte mare, în schimb la 3 numere și apoi la jackpot (4 numere câștigătoare) lucrurile se schimbă radical. Spre exemplu, dacă ai câștigat jackpot aici cu 4 numere, atunci ai putea lua cu 30.000 de lei mai mult la un bilet plasat cu miza minimă doar din diferența de cotă, adică dacă joci la Betano sau la Favbet.

Alege mereu să joci la casa de pariuri care îți oferă cota cea mai bună pentru tipul de bilet plasat de tine.

Poți să joci la Italia Venezia 5/90 lotto cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Întrebări frecvente

Când au loc extragerile la Loto Italia Venezia 5/90?

Aici avem extrageri care urmează tiparul standard al loteriilor regionale din Italia, în sensul că avem runde de joc programate de 4 ori pe săptămână, în fiecare zi de marți, joi, vineri și sâmbătă.

Organizatorii insistă în continuare cu includerea zilei de marți în ofertă, o alegere neinspirată aș spune, în condițiile în care ziua de duminică este exclusă din program. Faptul că nu avem extragere duminică seara este un lucru greu de înțeles, ținând cont de faptul că majoritatea jucătorilor plasează bilete la loteriile regionale din Italia în această zi.

Este foarte bine aleasă însă ora extragerilor, 21.00. Practic, ai la dispoziție toată ziua pentru a-ți pregăti și plasa biletele la această loterie. Mai mult, poți juca la Lotto Italia Venezia 5/90 cu până la 5 minute înainte de ora programată pentru extrageri, adică până la 20.55.

Ce strategie de joc să folosesc?

Ți-am prezentat mai sus în acest articol trei strategii de pariere, două bazate pe progresii aritmetice. Dacă ai un buget foarte mare, atunci poți opta pentru Martingale pentru că nu vei da greș.

Dacă însă nu îți permiți să joci 15-20 de bilete la această strategie atunci poți opta pentru Fibonacci sau, mai bine poți merge pe strategia 50-50 și îți alegi singur mizele de joc.

Cum aflu dacă am un bilet câștigător?

Cel mai simplu și mai rapid este să instalezi aplicația de mobil a casei de pariuri la care ai jucat și să setezi să fii notificat pe telefon cu privire la rezultatul biletului tău.

Dacă nu dorești acest lucru, intră în meniul Istoric Pariuri / Rezultate, selectează țara Italia și apoi Veneția 5/90 și ziua pentru care dorești să îți fie afișate numerele câștigătoare și poți verifica astfel dacă ai un bilet câștigător.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: