Loto Letonia 5/35

Scris de ag2r23/01/2024

Letonia este și ea prezentă în rândul loteriilor internaționale cu LatLoto 5/35. Este un joc distractiv care are o oră bună pentru extrageri și în plus oferă și cote bune.

Dacă parcurgi acest articol vei afla cum se joacă Letonia 5/35, când au loc extragerile, dar și sfaturi și strategii de joc care te vor ajuta să ai mai multe bilete câștigătoare.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Loto Letonia 5/35 - cum se joacă

letonia loto

Loteria Letonia 5/35 se joacă destul de simplu. În timpul unei runde vor fi extrase 5 numere dintr-o urnă cu 35 de bile.

Poți să joci doar un singur număr pe bilet sau poți să adaugi până la 15 numere, în funcție de preferințele tale. Dacă joci mai multe numere poți alege să joci sisteme 1/15, 2/15, 3/15 etc.

Ai opțiunea de a juca pe bilet numerele calde sau numerele reci ori perechile frecvent câștigătoare.

Numerele calde sunt numerele care au fost extrase frecvent în ultima lună.

De partea cealaltă, numerele reci sunt cele mai rare apariții sau care nu au fost extrase deloc în ultima perioadă.

La Betano loto, spre exemplu, poți adăuga automat pe biletul de joc numerele calde sau numerele reci ori perechile frecvente.

Când au loc extragerile Loto Letonia 5/35

La Letonia 5/35 au loc două extrageri pe săptămână, miercuri și sâmbătă. Ora este aceeași pentru ambele extrageri, 17:20.

După cum poți observa este o oră destul de bună, pentru că îți poți face biletele în timpul zilei.

Mai mult, fiind doar 2 extrageri pe săptămână ai timp suficient să-ți faci propriile strategii de pariere înainte de a juca biletele.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Letonia 5/35

După ce ți-am prezentat cum se joacă și când au loc extragerile la Loto Letonia a venit momentul să îți expun și câteva strategii și tehnici de joc.

Trebuie să știi că nu există o strategie care să îți garanteze succesul.

De ce?

Pentru că loteria este fundamental un joc de noroc și orice strategie, oricât de bine ar suna, are anumite vulnerabilități.

Alege stilul de joc care ți se potrivește

Nu juca niciodată haotic. În funcție de preferințele tale și de bugetul de care dispui pentru jocurile de noroc alege stilul care ți se potrivește cel mai bine.

De exemplu, dacă ai o sumă limitată, încearcă să joci pentru câștiguri mai mici dar relativ constante. Dimpotrivă, dacă ai o balanță generoasă atunci poți juca și pentru a obține marele câștig.

Sunt jucători care preferă să joace un singur număr pe bilet, iar alții joacă mereu aceleași 5 numere sau lasă sistemul să aleagă aleatoriu numerele pe bilet.

Cred că este mai indicat să alegi să joci bazat pe niște statistici (ex numerele calde din ultimele extrageri) pentru că teoretic ai șanse mai mari de câștig.

Martingale

Martingale este o strategie de ajustare a mizei în funcție de rezultatul pariului precedent.

Vei începe cu o miză de 1 unitate pe primul bilet (o unitate însemnând cât vrei tu să pariezi, 1 leu, 10 lei etc).

După fiecare pariu pierdut la Loto Letonia 5/35 vei dubla miza. Când vei câștiga o iei de la capăt.

Atenție! Pentru reușita strategiei Martingale este esențial să joci doar un singur număr pe bilet.

Dezavantajul acestei strategii este că ai nevoie de o bancă destul de mare, care să îți susțină minim 15-20 de bilete pierdute.

Fibonacci

Fibonacci este o strategie similară cu Martingale, cu deosebirea că aici nu vei dubla mizele după fiecare bilet pierdut.

Miza biletului următor va fi formată din suma mizelor precedentelor două bilete jucate.

Exemplu - începi cu 1 unitate. Dacă pierzi, vei juca 1 unitate pe biletul următor. Dacă pierzi, miza pentru al treilea bilet va fi 2 unități, apoi 3 unități, apoi 5 și tot așa.

Șirul lui Fibonacci are forma: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc.

Și pentru Șirul lui Fibonacci ai nevoie de o bancă suficient de mare încât să poți paria minim 15-20 de bilete.

Statistici și rezultate Loto Letonia 5/35

Dacă ești curios de rezultatele extragerilor le poți afla direct de pe site-ul casei de pariuri unde ai jucat.

După ce ai accesat pagina cu loto Letonia 5/35 accesează meniul de Istoric Pariuri / Rezultate pentru a vedea ce numere au fost extrase în rundele precedente.

loto letonia rezultate

Alternativ, există posibilitatea de a fi notificat direct pe telefonul mobil, dacă folosești aplicația casei de pariuri cu loto.

Poți opta să primești notificare cu privire la statusul biletelor tale imediat ce rezultatele au fost validate.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Letonia 5/35

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto Letonia 5/35 le poți vedea în tabelul de mai jos.

cote letonia 5 35 2024

După cum poți observa, pentru un singur număr câștigător la loto Letonia, Superbet loto și Fortuna Loto oferă cele mai bune cote. 

Cu 2 sau 3 numere pe bilet poți juca la oricare dintre cele 4 case menționate în tabel, cotele fiind identice.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 4 sau 5 numere poți alege între Betano și Winboss, aceste case având cote ceva mai bune.

Cel puțin la 5 numere câștigătoare diferența este una consistentă.

De exemplu, dacă joci pe bilet 1 leu pe 5 numere și ies toate la Superbet sau Fortuna vei primi 90.000 lei, în timp ce la Betano sau Winboss vei fi recompensat cu 25.000 lei în plus.

Poți să joci la Letonia 5/35 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și de pe mobil.

Concluzii

Poți să joci la Letonia 5/35 folosind una dintre strategiile expuse mai sus. Ține cont să alegi casa de pariuri care oferă cota cea mai bună pentru sistemul de joc ales de tine.

Cotele oferite sunt unele destul de bune și programul extragerilor este unul atractiv. Nu uita că jocul de loterie trebuie să rămână un hobby și nu o sursă de făcut bani.

S-ar putea  te intereseze și: