Loto New York Take 5/39

Scris de ag2r22/01/2024

O altă loterie celebră în USA și nu numai este New York Take 5/39. În acest articol îți prezint un tutorial complet al loteriei, inclusiv programul de joc și strategii pentru a câștiga.

Parcurge acest articol și vei ști absolut totul despre loteria americană New York Take 5/39.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto New York Take 5/39

21.07.2024
, ora 05:30
3 20 22 31 35
20.07.2024
, ora 21:30
13 23 33 34 35
20.07.2024
, ora 05:30
4 8 11 37 38
19.07.2024
, ora 21:30
4 6 10 17 37
19.07.2024
, ora 05:30
7 14 15 19 32
18.07.2024
, ora 21:30
3 6 9 32 34
18.07.2024
, ora 05:30
14 19 24 28 29
17.07.2024
, ora 21:30
14 16 31 37 38
17.07.2024
, ora 05:30
10 24 25 28 37
16.07.2024
, ora 21:30
9 17 24 30 31

Loto New York Take 5/39 - cum se joacă

new york take 5 39 cum se joaca

Acest joc presupune extragerea a 5 numere norocoase dintr-o urnă în care se află 39.

Pentru a plasa un bilet, după ce ai găsit loteria în ofertă, apasă efectiv pe numerele de pe ecran și acestea vor fi adăugate automat pe biletul de joc.

Apoi, alegi sistemul preferat, introduci miza și apeși pe butonul PARIAZĂ iar biletul este jucat instant.

Tot în meniul principal vei observa și rubricile statistice actualizate după fiecare rundă.

Aceste rubrici includ numere calde, numere reci, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau trio-uri frecvente.

Te poți inspira inclusiv din aceste statistici atunci când plasezi biletul și chiar este recomandat să faci asta pentru că probabilitățile au un impact semnificativ în jocul de loterie.

Când au loc extragerile Loto New York Take 5/39

Vestea bună pentru jucătorii români este că la această loterie avem extrageri zilnice, la aceeași oră, 5.20 dimineața.

Poată că ora nu este tocmai potrivită pentru pariorii din România însă îți poți pregăti biletele pe tot parcursul zilei și apoi poți paria și seara, cât de târziu.

De fapt, poți paria până cu 5 minute înainte de extragere, adică până la 5.15 dimineața.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto New York Take 5/30

Sfaturi generale de pariere la New York Take 5/39

Joacă variat

Cei mai mulți jucători la loteriile internaționale au aceleași tipare de pariere, adică joacă mereu aceleași numere preferate sperând că vor bifa jackpot, adică vor lua premiul cel mare.

Foarte rar se întâmplă acest lucru, motiv pentru care ai șanse mai mari să câștigi chiar și la 1-2 numere dacă variezi numerele de pe bilet.

Joacă, spre exemplu, mai multe numere impare sau viceversa, mai multe numere pare. Vei obține câștiguri mai dese și implicit ai șanse mai mari să ieși pe profit decât dacă joci mereu aceleași numere.

Nu juca la recuperare

Încearcă să pariezi responsabil, adică să îți stabilești un buget lunar pentru jocurile de noroc de maxim 15% din venitul tău lunar și să nu depășești acel buget.

Spre exemplu, dacă ai pariat mai mult și ai epuizat balanța de pariere înainte de finalul lunii, nu mai depune alți bani pentru că dacă joci în speranța că vei recupera suma pierdută repede vei pierde și mai mulți bani.

Statistic jocul la recuperare este de departe cel mai nociv.

Pariază folosind o strategie de joc

Vei găsi mai jos strategii de pariere care sunt menite să aducă disciplină în jocul tău.

Aplicând una dintre aceste strategii vei avea garantat succes pe termen mediu și lung, atât timp cât ai o balanță suficientă și timpul necesar pentru a juca la fiecare rundă în parte.

Martingale

Strategia Martingale este fundamentată pe ideea de dublare a mizelor după fiecare bilet pierdut.

Începi cu miza de 1 unitate (ce sumă vrei, minim 1 leu) și alegi un singur număr pe care îl joci pe bilet. După fiecare bilet pierdut, joci exact același număr dar cu miza dublată.

După mai multe runde, numărul ales de tine va fi extras câștigător și atunci vei realiza profit. 

Vulnerabilitatea acestei strategii este aceea că îți epuizează foarte rapid balanța. Spre exemplu, dacă ai ajuns la al 10-lea bilet, atunci va trebui să joci 512 unități și nu mulți jucători își permit să joace astfel de sume.

Dacă nu ai o balanță care să poată susține o serie de 10-15 bilete, atunci această strategie nu este recomandată pentru tine.

Fibonacci

O alternativă la strategia Martingale, dar care este ceva mai prietenoasă cu bugetul tău este Fibonacci, care are la bază tot progresie aritmetică.

Și aici vei juca exact un singur număr pe bilet, pentru maximizarea șanselor de reușită.

Vei începe tot cu miza de 1 unitate (care poate fi ce sumă dorești).

Diferența este că aici nu dublezi miza după fiecare bilet pierdut, ci miza actuală este dată de suma mizelor precedentelor două bilete.

Șirul lui FIbonacci, exprimat în unități de pariere, are această formă - 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u. Poți observa că 21u = 13u + 8u.

Strategia care folosește șirul lui Fibonacci îți garantează profitul la primul bilet câștigat, fără să conteze câte bilete pierdute ai avut până în acel punct.

Cu toate acestea, trebuie să fii consecvent și la această strategie și să joci la absolut fiecare extragere.

De ce?

Pentru că dacă ai jucat mai multe bilete și apoi omiți să joci la următoarea extragere și se întâmplă exact atunci să iasă numărul jucat de tine, practic ai irosit toate biletele jucate până în acel punct și vei fi nevoit să începi din nou această strategie.

Strategia 50-50

O altă strategie pe care ți-o recomand are la bază teoria proabilităților. La această loterie sunt doar 39 de numere pe ecran.

Prin urmare, poți alege să pariezi eliminând 50% din numerele disponibile.

Spre exemplu, poți alege să pariezi 5 bilete doar pe numere impare pe miză de 1 unitate și apoi să joci alte 5 bilete pe numere pare cu miză de 1.5 sau 2 unități.

Din start ți-ai redus posibilitatea și marja de pariere cu 50%. Același lucru îl poți face și dacă alegi să joci numere mici sau numere mari.

Poți alege să pariezi 1 număr din intervalul 1-10, altul din intervalul 11-20, apoi altul din intervalul 21-30 și apoi ultimul din intervalul 31-39.

Poți să mărești progresiv mizele jucând astfel de numere din intervalele selectate.

Evident că sunt slabe șansele să fie extrase toate numerele așa cum le-ai selectat tu, însă și dacă prinzi 1-2 numere te poți mulțumi și cu bilete câștigate mai des și pe sume mai mici decât deloc.

Statistici și rezultate New York Take 5/39

Dacă vrei să afli rezultatele de la Loto New York Take 5/39, intră pe loto.netbet.ro. Acolo selectează din lista de loterii New York Take 5/39.

Apoi dă click în partea dreaptă a ecranului telefonului și apasă pe REZULTATE ANTERIOARE. Îți vor fi afișate acum rezultate New York loto din ziua selectată.

Cea mai rapidă metodă de a afla dacă ai un bilet câștigător este să instalezi aplicația de mobil a casei de pariuri la care ai jucat biletul.

După aceea, autentifică-te în aplicație și poți seta să fii notificat pe telefon imediat după validarea biletului.

Astfel, vei primi o notificare push pe telefon în maxim 1-2 minute după momentul extragerii.

Mai mult, poți seta să fii notificat doar cu privire la biletele câștigătoare, însă numai la câteva case de pariuri, nu la toate.

new york take 5 39 rezultate

În cazul în care nu ai observat încă, ai și rubrici cu statistici pe numerele din ultimele 30 de runde.

Poți vedea pe ecran rubrici cu numere calde (acelea care au fost extrase mai des în ultima perioadă), numere reci (cele care au avut apariții rare sau care nu au fost extrase deloc), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente ori trio-uri frecvente.

Te poți inspira din aceste numere care apar în categoriile statistice de mai sus și chiar te sfătuiesc să faci acest lucru.

Marele avantaj este că accesezi o rubrică statistică și vezi numerele din aceasta, apoi poți adăuga numerele difrect pe biletul de joc.

În lipsa acestei opțiuni, ai fi fost nevoit să îți cauți singur rezultatele extragerilor și să faci analizele proprii cu privire la numere, lucru care ți-ar fi luat foarte mult timp.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto New York Take 5/39

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie internațională.

Ți-am prezentat mai jos 5 case de pariuri de top unde poți plasa biletele la această loterie și cotele oferite pentru fiecare număr câștigător.

cote new york take 5 39 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

După cum rezultă și din tabelul de mai sus, pentru un singur număr, Superbet și Fortuna oferă cea mai bună cotă.

În schimb, dacă vrei să joci la 2, 3, 4 sau chiar 5 numere câștigătoare, atunci ai face bine să plasezi biletele la Betano, Winboss sau Las Vegas pentru că oferă cote mult mai bune.

Dacă la 1-2 numere diferența de cote poate nu ți se pare foarte mare, te asigur că și la un singur număr pe bilet, după o serie foarte lungă de bilete jucate folosind una dintre strategiile bazate pe progresie aritmetică vei resimți din plin diferența de cote în balanță.

Mai mult decât atât, la 5 numere câștigătoare există o diferență de cote de 25.000.

Asta înseamnă că și dacă joci un bilet folosind miza minimă de 1 leu și ai câștigat jackpot, vei primi cu 25.000 de lei în plus dacă alegi să joci la casa de pariuri online care îți oferă cota cea mai bună.

Poți să joci la Loto New York Take 5/39 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

S-ar putea  te intereseze și: