Loto Norvegia 7/34

Scris de ag2r23/01/2024

Din Norvegia avem o loterie internațională prezentă în oferta caselor online de pariuri cu loto din România. Este vorba despre Norvegia 7/34, o loterie care teoretic oferă ceva mai mari șanse de câștig.

În acest articol îți voi prezenta cum se joacă această loterie, când au loc extragerile dar și câteva sfaturi și strategii de pariere.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Loto Norvegia 7/34 - cum se joacă

norvegia 7 34 betano

Dacă ai mai jucat până acum loterii internaționale sau chiar naționale, atunci probabil ești familiarizat cu acest concept.

În principiu, se vor extrage doar câteva numere dintr-o urnă cu mai multe bile. În acest caz, vor fi extrase 7 numere dintr-o urnă cu 34.

Teoretic, aici ai mai multe șanse de câștig decât la loteria 6/49 spre exemplu. Dacă matematic ai mai multe șanse de reușită, inevitabil și cotele la câștiguri sunt ceva mai mici.

Poți juca doar un singur număr pe bilet sau poți adăuga până la 15 numere pe bilet. Apasă pe numere și acestea vor fi adăugate pe biletul de joc.

Poți opta pentru a adăuga pe biletul de joc numerele calde/numerele reci de la ultimele extrageri. La Betano loto, spre exemplu, ai acces direct și poți plasa automat pe biletul de joc aceste numere.

Când au loc extragerile Loto Norvegia 7/34

Sunt programate extrageri săptămânal, o dată pe săptămână, în fiecare zi de sâmbătă la orele 19.00 ora României.

Este adevărat că nu avem un program al extragerilor tocmai atractiv pentru că e greu pentru unii jucători să aștepte o săptămână până la următoarea rundă.

Totuși, ai la îndemână alte loterii pentru a fi jucate în timpul săptămânii, astfel că poți plasa biletul și îl poți verifica apoi sâmbătă să vezi dacă ai câștigat, iar în acest timp să joci la alte loterii internaționale.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Norvegia 7/34

Există câteva sfaturi și strategii de pariere care teoretic îți pot oferi câteva șanse în plus de câștig.

Totuși, loteria este un joc în care norocul este factorul decisiv, astfel că nicio teorie sau strategie de joc nu îți poate garanta reușita.

Numere calde vs numere reci

La aproape toate casele de pariuri ai acces instant la statistici pe numerele calde sau numerele reci.

Poți vedea, așadar, care au fost numerele câștigătoare frecvent în ultima perioadă dar și numerele care au fost extrase rar sau chiar deloc.

Ca idee, te poți folosi de aceste statistici și poți juca preponderent numere calde pe bilet pentru că teoretic au o recurență mai mare și implicit ai șanse mai mari la câștig.

Tot astfel, poți juca pe numere reci, 1-2 numere pe bilet în ideea că este o chestie de timp până când acestea vor avea apariții în extrageri.

Un singur număr pe bilet vs mai multe numere

Sunt jucători care preferă să joace doar un singur număr pe bilet, de regulă un număr cu o semnificație aparte pentru ei. Tot astfel, sunt jucători care joacă 6-7 numere (mereu aceleași numere).

Trebuie să te decizi ce anume urmărești, câștiguri mici dar mai frecvente sau joci doar la premiul cel mare. Dacă vrei câștiguri mici dar mai dese, joacă 1 sau 2 numere.

Dacă țintești premiul cel mare, joacă la mai multe numere dar încearcă să plasezi mize mai mici.

Martingale

Martingale este o strategie de ajustare a mizelor.

Vom începe cu o miză de 1 unitate și vom juca un singur număr pe bilet. După fiecare bilet pierdut, vom dubla miza jucată.

Când vom câștiga, indiferent de câți pași am fost nevoiți să parcurgem, tot vom fi pe profit.

Este esențial la această strategie să jucăm doar un singur număr pe bilet pentru că în caz contrar este posibil să avem nevoie de foarte mulți pași și nu avem o balanță suficientă.

Chiar și cu un singur număr, trebuie să ne asigurăm că avem o balanță care să ne permită să susținem minim 15-20 de pași.

Statistici și rezultate Norvegia 7/34

Dacă vrei să afli ce numere au iești azi sau ieri la loto Norvegia 7/34 atunci intră pe pagina loteriei respective și apoi accesează meniul de istoric pariuri și rezultate.

Acest meniu este accesibil chiar pe pagina principală a loteriei Norvegia 7/34.

A doua opțiune pentru a verifica rezultatele de la Norvegia 7/34 este de a avea instalată aplicația de mobil.

Poți seta să primești notificări instant cu privire la statusul biletelor jucate, imediat ce acestea au fost validate.

norvegia 7 34 rezultate

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Norvegia 7/34

Toate casele de pariuri cu loterii au în ofertă și Loto Norvegia 7/34. Totuși, consultă în tabelul de mai jos cotele oferite de casele de pariuri de top pentru că s-ar putea să existe diferențe de cote.

cote norvegia 7 34 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Se poate observa că dacă vrei să joci la Loto Norvegia 7/34 pe un singur număr, atunci Superbet Loto șau Fortuna Loto sunt alegerile cele mai bune, pentru că oferă o cotă mai mare.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 2 numere, atunci Betano Loto, Winboss Loto sau Las Vegas Loto sunt alternativele recomandate.

Dacă la 1-2 numere poate că diferențele de cote nu sunt așa de mari, vei observa că la 5 numere câștigătoare avem o diferență de cotă de 500, ceea ce raportat la o miză minimă de 1 leu înseamnă o diferență de 500 de lei pe care îi pierzi doar din cote.

Poți să joci la Norvegia 7/34 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Loto Norvegia 7/34 este o loterie care oferă cote ceva mai mici la câștig. Cu toate acestea, șansele de reușită sunt ceva mai mari decât la alte loterii internaționale.

Poți aplica orice strategie pentru a-ți maximiza șansele de reușită, însă nu uita că loteria este un joc de noroc și nu o sursă de făcut bani. Joacă responsabil!

Nu uita să fii atent la cote atunci când pariezi! Există diferențe care la mai multe bilete jucate pot fi resimțite în balanța ta. Succes!

S-ar putea  te intereseze și: