Loto Polonia 6/49

Scris de ag2r22/05/2024

În acest articol afli toate informațiile despre loteria internațională Polonia 6/49, inclusiv ultimele rezultate. Îți voi prezenta cum să joci, când au loc extragerile și-ți voi oferi și câteva strategii de pariere la una dintre loteriile poloneze populare, alături de Polonia Multi.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate loto Polonia 6 din 49

20.07.2024, ora 22:00

5

7

20

23

28

42

18.07.2024, ora 22:00

14

16

18

23

34

40

16.07.2024, ora 22:00

7

13

17

20

35

43

Loto Polonia 6/49 - cum se joacă

loto polonia 6 49

Dacă ai mai jucat vreodată un bilet la loteria națională 6/49, atunci probabil ești familiarizat cu acest concept de joc.

În esență, sunt 49 de bile într-o urnă din care se extrag doar 6 numere câștigătoare.

Loto Polonia 6/49 oferă cote foarte atractive pentru numerele câștigătoare. Dacă la loteria națională nu câștigi nimic la un singur număr prins, la Loto Polonia 6/49 poți câștiga și dacă joci doar un singur număr.

Vei putea adăuga între 1 și 15 numere pe biletul de joc, alegând diverse sisteme de joc. Alegi apoi miza și plasezi biletul.

Miza minimă pentru fiecare bilet este de doar 1 leu.

Când au loc extragerile Loto Polonia 6/49

În fiecare săptămână au loc 3 extrageri la această loterie, în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, de la ora 22:00, ora României.

Așadar sunt 3 extrageri săptămânale și acestea sunt programate la ore acceptabile pentru jucătorii din România. Astfel ai timp suficient să alegi strategia de joc și să plasezi biletele.

Sfaturi și strategii Loto Polonia 6/49

Există câteva strategii și ponturi pentru a-ți mări, cel puțin teoretic, șansele de reușită la loteriile internaționale.

Trebuie să știi însă că nu există o metodă garantată pentru a câștiga și care să nu implice și riscuri sau vulnerabilități. Încearcă variantele propuse mai jos și vezi care este cea mai potrivită stilului tău de joc.

Compunerea biletului

Trebuie din start să ai o strategie înainte de a juca. Ce anume urmărești, câștiguri mici, dar mai frecvente sau vrei să dai lovitura cu 5 numere câștigătoare?

Dacă joci pentru câștiguri mai mici, ar trebui să încerci să plasezi un singur număr pe bilet sau o combinație de 2 numere. Te poți orienta spre alegerea numerelor calde sau a celor reci.

Casele de pariuri cu loto oferă posibilitatea de a vizualiza direct în pagina loteriei numerele câștigătoare frecvent la precedentele extrageri. Poți chiar să le adaugi automat pe biletul de joc.

Dacă vrei să joci pentru premiul cel mare, atunci încearcă să plasezi mize mici, 1-2 lei, pentru că și cotele oferite sunt foarte mari.

Este puțin probabil să nimerești toate cele 5 numere, tocmai de aceea este indicat să joci sume modice.

Nu juca la recuperare

Cea mai mare greșeală la orice joc de noroc, inclusiv la loterie, este să joci la recuperare.

Dacă ai pierdut suma din cont nu depune din nou ca să joci sperând că vei reuși să acoperi repede gaura și că vei obține și profit.

Este puțin probabil să reușești acest lucru, mai ales la loterie, unde norocul este un factor decisiv.

Strategia Martingale

Având în vedere că pentru un singur număr câștigător avem în general o cotă de 7.50, una dintre strategiile recomandate este cea a mizelor progresive la Loto Polonia 6/49.

Una dintre strategiile cu mize progresive este strategia Martingale.

Joci doar un singur număr pe bilet (esențial pentru reușita acestei strategii). Începi cu o miză de pariere de 1 unitate (aici unitatea diferă în funcție de bugetul personal de pariuri - 1 leu, 5 lei, 10 lei etc).

După fiecare pariu pierdut dublezi miza pentru următorul bilet.

Atunci când numărul ales a fost extras și ai câștigat, indiferent de numărul de pași pierduți anterior o să ieși pe profit.

Când ai câștigat iei totul de la capăt și mizezi iarăși 1 unitate pe alt număr.

Inconvenientul principal al acestei strategii este că-i necesară o balanță suficient de mare astfel încât să poată fi susținută o serie lungă de bilete pierdute (minim 10-15).

Ca sfat în alegerea numărului de pe bilet poți adăuga un număr cald sau, dimpotrivă, un număr rece.

Statistici și rezultate Loto Polonia 6 din 49

Dacă vrei să afli rezultatele ultimelor extrageri Loto Polonia 6/49, poți face acest lucru accesând meniul de rezultate de pe pagina casei de pariuri unde ai jucat.

De exemplu, la Betano Loto selectezi această loterie după care în partea din sus a paginii apeși pe butonul Istoric Pariuri. Îți vor fi afișate apoi rezultate Polonia 6/49 pentru extragerile anterioare.

rezultate loto polonia 649

Mai există o posibilitate de a verifica istoricul biletelor jucate.

Poți să îți instalezi aplicația de pariuri pe mobil și să activezi funcția de notificare. Vei fi notificat instant pe telefon când biletul plasat la loterie a fost validat.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Polonia 6/49

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Trebuie să fii însă atent la cote pentru că pot exista diferențe.

Poți vedea mai jos cele mai bune case de pariuri unde îți recomand să joci bilete la această loterie. Vei observa în tabelul de mai jos și cotele oferite pentru numerele câștigătoare.

cote polonia 6 49 2024

Poți observa din tabel că dacă vrei să joci la un singur număr câștigător, atunci Superbet Loto este casa de pariuri recomandată, pentru că oferă cea mai bună cotă.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 2, 3, 4 sau 5 numere poți opta între Betano, Winboss sau Las Vegas, aceste case de pariuri oferind cote ceva mai mari.

Poate că la 1 sau 2 numere câștigătoare diferențele de cote nu par foarte mari, dar ce spui de acea diferență pentru 5 numere câștigătoare de 15.000?

Practic, la o miză de 1 leu, poți câștiga 15.000 lei în plus doar din diferența de cote.

Poți să joci la Loto Polonia 6/49 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Loto Polonia 6/49 este o loterie atractivă, pentru că are un program bun al extragerilor, care se pliază pe preferințele românilor.

Mai mult, sunt și cote competitive, peste alte loterii similare.

Nu uita că loteria este un joc de noroc și trebuie să te joci doar de distracție și nu cu scopul de a te îmbogăți.

S-ar putea  te intereseze și: