Loto Slovacia 5/35

Scris de ag2r23/01/2024

Slovacia este și ea prezentă în rândul loteriilor internaționale cu Loto Slovacia 5/35. Este o loterie mai puțin cunoscută de jucătorii români, însă dacă parcurgi acest articol sper că te vei convinge că este o opțiune bună grație cotelor oferite. Îți voi prezenta în continuare informațiile necesare pentru a juca la Slovacia 5/35.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Loto Slovacia 5/35 - cum se joacă

slovacia 5 35 betano

Fiecare joc de loterie are același specific, anume că se extrag câteva numere dintr-o urnă în care sunt mai multe. Probabil ți-ai dat deja seama că la acest joc se extrag 5 bile dintr-o urnă cu 35.

Aici avem o loterie cu relativ puține bile în urnă, doar 35, iar șansele de a câștiga marele premiu sunt statistic mai mari decât la alte loterii. Pe lângă asta, vei observa că avem cote destul de bune oferite de casele de pariuri online chiar și pentru un singur număr câștigător la Loto Slovacia 5/35.

Deschide pagina loteriei și apasă pe butoanele cu numere pentru a le adăuga pe biletul de joc.

Vei putea juca între 1 și 15 numere pe bilet în diverse sisteme de joc. Adaugă numerele pe bilet, selectează sau introdu miza pe care vrei să o joci, apoi alege tipul de sistem pe care vrei să îl joci și apasă pe butonul Pariază.  Miza minimă este de doar 1 leu.

Când au loc extragerile Loto Slovacia 5/35

Avem parte de două extrageri pe săptămână la această loterie internațională, acestea fiind programate în fiecare zi de miercuri și duminică de la orele 18.30 ora României.

Programul extragerilor este unul destul de bun pentru că îți oferă suficient timp pentru a-ți face analizele și pentru a-ți pregăti biletele de joc.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Slovacia 5/35

Sfaturile și strategiile de joc expuse mai jos îți pot oferi un oarecare avantaj. Trebuie să știi însă că nu există o metodă prin care să câștigi la loterie, pentru că acest gen de joc are la bază unicul factor, norocul. Totuși, poți să ai câteva șanse în plus sau poți obține un avantaj aplicând metodele de mai jos.

Ai grijă la cote!

Dacă ai mai jucat pariuri online loto la casele de pariuri ai observat probabil anumite diferențe de cote.

Poate la un singur număr diferențele ți se par nesemnificative. Dacă însă joci strategia Martingale, explicată mai jos, vei observa că la o serie lungă de bilete această diferență se simte în balanța de joc.

Mai mult, la 5 numere câștigătoare diferențele pot fi consistente, de ordinul miilor sau chiar a zecilor de mii. Cu siguranță nu vrei să ratezi un câștig suplimentar dacă ai norocul și prinzi toate numerele pe bilet.

Dacă alegi să joci o strategie bazată pe progresie aritmetică pozitivă, atunci dacă ai spre exemplu o serie mai lungă de 25-30 de bilete necâștigătoare și apoi în final reușești să câștigi, vei observa că diferența de cote deși părea inițial nesemnificativă acum înseamnă o sumă de ordinul miilor sau zecilor de mii de lei.

Joacă difersificat

Jucătorii clasici la loterie preferă să joace mereu aceleași 5-6 numere preferate. Nu este o idee rea, pentru că ei mizează preponderent pentru a câștiga premiul ce mare însă sunt slabe șansele să nimerești toate numerele câștigătoare.

În schimb, poți juca diferite sisteme de joc sau să încerci să adaptezi mizele în funcție de tipul de bilet pe care îl plasezi. Nu juca mereu aceleași 5-6 sau chiar mai multe numere pe bilet pentru că astfel îți diminuezi șansele de reușită.

Nu ignora statisticile

Pe site-urile caselor de pariuri vei vedea statistici cu numere calde sau numere reci, perechi câștigătoare frecvent sau trio extrase frecvent.

Numerele calde sunt cele mai extrase numere la loto în ultimele runde. Numerele reci, de cealaltă parte, reprezintă numerele cu cele mai rare apariții.

La casele de pariuri recomandate mai jos ai opțiunea de a vizualiza aceste statistici în timp real și de a adăuga pe biletul de joc numerele calde sau numerele reci.

Martingale

Una dintre strategiile matematice bazate pe progresie aritmetică și care își găsește aplicabilitatea la această loterie este Martingale.

Esențial pentru această strategie este să alegem să jucăm doar un singur număr pe bilet!

Vom începe să pariem cu 1 unitate. După fiecare bilet pierdut, vom dubla miza jucată pe următorul bilet, jucând exact același număr.

La un moment dat, când numărul jucat va fi extras, vom fi pe profit indiferent de câți pași am pierdut până la acel moment.

Te poți orienta în alegerea numărului pe statisticile de numere calde/numere reci.

Dezavantajul acestei strategii este că ai nevoie de o balanță destul de mare încât să poți juca o serie mai lungă de bilete.

Fibonacci

O a doua strategie bazată pe progresie aritmetică pe care ți-o propun este Fibonacci, inspirată din șirul dezvoltat de matematicianul cu același nume.

Se aseamănă în mare măsură cu strategia Martingale, doar că aici nu vei mai dubla miza după fiecare bilet pierdut, ci urmărești un alt model de progresie aritmetică - miza fiecărui bilet este dată de suma mizelor precedentelor două bilete pierdute. Spre exemplu, șirul lui Fibonacci are forma aceasta - 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc.

Și aici este absolut esențial să joci doar pentrru un singur număr câștigător pentru că astfel ai șansele cele mai mari să reușești.

Începi cu o unitate și joci un număr pe bilet. Dacă ai pierdut, continui tot cu 1 unitate, dacă pierzi joci apoi două unități și tot așa, urmărind progresia pe care ți-am explicat-o mai sus.

În momentul în care numărul jucat de tine este extras atunci vei avea profit garantat, indiferente de câte bilete pierdute ai avut până atunci.

Ca și Martingale, și această strategie îți impune să ai o bancă de pariere destul de mare încât să îți permiți să joci minim 20 de bilete și să ai posibilitatea să mai continui. Dacă nu ai destui bani pentru a juca, atunci această strategie nu este potrivită pentru tine, în condițiile în care îți expune balanța destul de mult.

Statistici și rezultate Slovacia 5/35

Dacă vrei să afli rezultatele extragerilor poți face acest lucru foarte simplu, consultând pagina de Istoric Pariuri și Rezultate direct pe pagina loteriei Slovacia 5/35.

O a doua opțiune pentru a verifica rezultatele biletelor plasate este să ai instalată aplicația de mobil a casei de pariuri. Poți seta să fii notificat cu privire la statusul biletelor imediat ce acestea au fost validate. Validarea se face de regulă în minutul imediat următor extragerii, astfel că vei afla foarte repede statusul biletului plasat de tine la Loto Slovacia 5/35.

slovacia 5 35 rezultate

Există și site-uri terțe pentru rezultate oficiale la loteriile internaționale, însă cred că este mult mai comod să accesezi direct site-ul casei de pariuri unde ai jucat sau aplicația de mobil pentru că astfel ai acces mult mai facil la rezultate.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Slovacia 5/35

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto Slovacia 5/35 pot să difere puțin, motiv pentru care ți-am oferit în tabelul de mai jos cele mai bune 3 recomandări de case de pariuri unde poți juca această loterie.

Agenție / Numere

1 număr

6.5

6.6

6.5

2 numere

52

52

52

3 numere

550

550

550

4 numere

6000

5500

6000

5 numere

115000

90000

115000

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Spre exemplu, dacă vrei să joci doar 1 număr pe bilet, atunci loto Superbet are cota cea mai bună.

La 2-3 numere situația este identică la toate cele 3 case de pariuri.

În schimb, dacă joci la 4-5 numere, atunci cotele sunt ceva mai mari la Betano Loto sau la Favbet Loto. Observăm o diferență de 500 la 4 numere și de 25.000 la 5 numere, ceea ce înseamnă foarte mult.

Poți să joci la Slovacia 5/35 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Alege întotdeauna să joci la casa de pariuri care oferă cota cea mai bună pentru tipul de bilet plasat de tine. Spre exemplu, dacă joci doar un număr pe bilet și aplici o strategie bazată pe progresie matematică precum Martingale sau Fibonacci, atunci ar fi indicat să joci la Superbet pentru că oferă cota cea mai bună.

Concluzii

După cum vezi, Slovacia 5/35 este o loterie pe care ți-o recomand grație cotelor foarte bune.

Programul extragerilor este și el unul atractiv.

Urmează strategiile expuse mai sus și cu puțin noroc poți obține câștiguri frumoase din această loterie.

Succes și nu uita să joci responsabil!

S-ar putea  te intereseze și: