Loto Slovenia 7/39

Scris de ag2r23/01/2024

Loto Slovenia 7/39 este o loterie mai puțin populară în România, însă care merită mai multă atenție pentru că oferă cote bune și șansele de câștig sunt ceva mai mari comparativ cu alte loterii. Vei găsi în acest articol toate informațiile necesare despre loto Slovenia, dar și câteva strategii și sfaturi pentru a-ți mări șansele de reușită. Cred că după ce vei parcurge acest articol vei fi motivat să plasezi un bilet la Loto Slovenia 7/39.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Loto Slovenia 7/39 - cum se joacă

loto slovenia betano

La loto Slovenia sunt extrase 7 numere dintr-o urnă care conține 39 de numere. 

Pentru a paria Slovenia loto 7/39 deschide intră pe site-ul unei case de pariuri online cu loto. Acolo caută loto Slovenia 7/39 și deschide pagina acesteia. Vei observa acum pe ecran cele 39 de numere pe care le poți juca.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi numerele preferate pe care vrei să le joci pentru proxima extragere de la loto Slovenia. După ce ai adăugat numerele pe care vrei să le joci alege tipul de sistem pe care vrei să îl joci, apoi scrie miza pe care o dorești și plasează biletul.

Vei observa în fereastra principală a loteriei că ai acces și la statistici actualizate în timp real. Poți observa rubrici cu numere calde, numere reci, perechi frecvent câștigătoare, perechi consecutive frecvente sau trio-uri consecutive. Aceste statistici te pot ajuta mult în plasarea unui bilet.

Dacă ești genul de jucător pasionat de statistici este cu atât mai bine, pentru că nu mai ești nevoit să cauți statisticile pe alte site-uri externe deoarece le vei găsi chiar pe pagina cu loto Slovenia 7/39.

Când au loc extragerile Slovenia Loto 7/39

Această loterie are programate 2 extrageri în fiecare săptămână, în zilele de miercuri și duminică, de la aceeași oră, 18.00 în România.

Cred că este un lucru destul de bun faptul că sunt 2 extrageri pe săptămână la această loterie, iar ora extragerilor este și ea ideală pentru jucătorii din România. Astfel ai timp suficient să-ți pregătești strategia de joc, să-ți faci propriile analize și să pregătești biletul între extragerile acestei loterii.

Ține cont și de faptul că poți juca un bilet online cu până la 5 minute înainte de următoarea extragere.

Sfaturi și strategii de câștig la Slovenia Loto 7/39

Sfaturile și strategiile de mai jos nu garantează succesul la Slovenia loto 7/39, însă pot oferi un avantaj față de alți jucători care joacă haotic. 

În continuare vei găsi câteva recomandări care măresc într-o oarecare măsură șansele de câștig la loterii, inclusiv la cea din Slovenia. Fiecare dintre strategiile detaliate vine la pachet cu anumite plusuri și minusuri, însă dacă ai puțină răbdare și un spirit analitic cred că vei reuși să câștigi mai des la Loto Slovenia.

Joacă diversificat

Încearcă să variezi puțin stilul de joc. Nu plasa mereu aceleași numere cu o miză fixă sperând că o să nimerești premiul cel mare, așa cum fac de regulă jucătorii la loterii tradiționale. 

Stabilește un prag de profit și suma globală pe care o ai la dispoziție pentru jocul de loterie pentru luna curentă. Apoi, în funcție de scenariul de câștig proiectat, ajustează miza și câte numere joci. 

De exemplu, dacă ai un buget foarte restrâns, poți încerca să joci mize mai mari pe bilete cu 1-2 numere câștigătoare și să încerci să mai joci și alte bilete în timp sistem pentru sume mai mici.

Dacă alegi să joci mereu multe numere sunt șanse mici să obții câștiguri mari, iar un asemenea scenariu, chiar dacă survine, este de regulă un caz izolat.

Urmărește statisticile

Cred că ai observat pe pagina loto Slovenia rubricile de numerele calde sau cele reci. Numerele calde sunt cele mai frecvente extrase la loto Slovenia, iar numerele reci sunt cele cu apariții rare.

Poți vizualiza direct pe pagina casei de pariuri statistici în timp real ale acestor numere de la loteria din Slovenia. Mai mult, la unele case de pariuri poți adăuga direct pe biletul de joc numerele respective.

Jocul de loterie are ca principal factor norocul, însă statisticile și probabilitățile matematice oferă adesea anumite indicii de pariere pe care nu trebuie să le ignori. 

Câștiguri mai dese vs câștiguri mari

Înainte de a începe să joci la loto Slovenia trebuie să stabilești un plan de joc. Ce anume vrei să obții, câștiguri mai mici, dar mai frecvente sau vrei să joci la loterii în speranța că vei obține marele premiu?

În funcție de răspunsul la această întrebare ai 2 abordări posibile: dacă vrei câștiguri mai dese la loteria din Slovenia, joacă mai puține numere pe bilet sau alege sistemele de pariere.

În cazul în care vrei să joci ca să obții marele premiu la loto Slovenia, atunci plasează mize mici, pentru că sunt șanse minime să câștigi acea cotă fabuloasă pentru 5 numere câștigătoare.

Șirul lui Fibonacci

Strategia bazată pe Șirul lui Fibonacci este un sistem bazat pe un concept matematic de progresie aritmetică.

Important la această strategie este să joci același număr, până când acesta va fi extras.

Așadar alegi un număr și începi cu o miză de 1 unitate (unitatea poate avea orice valoare dorești, 1 leu, 5 lei etc, în funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție).

După fiecare pierdere plasezi o miză egală cu suma mizelor precedentelor 2 bilete.

Exemple de mize pe unități: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21...

Atunci când numărul ales va fi extras, indiferent de câte bilete pierdute ai avut până la acel moment, vei fi pe profit.

Dezavantajul major al acestei strategii este că ai nevoie de consecvență și de o bancă destul de mare care să îți permită să susții un număr mare de bilete pierdute (minim 15).

Strategia Martingale pe loto Slovenia

O altă strategie pe care o poți aplica la loterii precum cea din Slovenia, care are la bază progresia aritmetică, este Martingale.

Aceasta este o strategie progresivă, deoarece se va dubla miza după fiecare pierdere. Pentru a juca astfel începi cu o miză de 1 unitate. În funcție de bugetul fiecăruia această unitate are diferite valori, 1 leu, 5 lei etc.

Esențial pentru reușita acestei strategii este să joci un singur număr, pentru că astfel îți maximizezi șansele de reușită. Dacă vei juca pentru mai multe numere o să ai nevoie de o serie foarte lungă pentru a câștiga, plus că avem o cotă suficient de bună pentru un număr la loto Slovenia 7/39 ca să nu merite riscul să adaugi încă unul.

Începi cu o unitate și joci același număr la Slovenia loto 7/39 până când va fi extras. După fiecare pierdere dublezi miza. 

De exemplu, ai jucat 1 unitate și pierzi, joci 2 unități pe același număr la extragerea următoare de la loteria din Slovenia. Dacă pierzi și atunci plasezi 4 unități la runda următoare și tot așa.

La un moment dat, numărul selectat de tine va fi extras și atunci ai câștigat. O să faci profit atunci când câștigi, indiferent de câte bilete pierdute ai avut până la acel moment.

Trebuie să fii consecvent și să joci la fiecare tragere de la loteria din Slovenia. În caz contrar, dacă omiți o rundă și numărul ales de tine este extras chiar atunci, ai jucat practic degeaba până în acel moment pentru că vei fi nevoit să o iei de la capăt.

Foarte utile în strategiile bazate pe progresie aritmetică, inclusiv Martingale sau Fibonacci, sunt statisticile de la Slovenia loto. Poți alege să joci un număr cald în ideea că acel număr a avut o recurență mare la extragerile recente.

Tot astfel, poți opta pentru a juca Martingale pe un număr rece la loto Slovenia, pe considerentul că acel număr nu a mai fost extras de foarte multe runde și este doar o chestiune de timp până când își va face apariția.

Inconvenientul strategiilor de pariere la Slovenia loto 7/39 bazate pe progresia aritmetică este că ai nevoie de mulți bani, care să îți poată susține mai multe bilete pierdute, adică o serie de 15-20. 

Dacă nu ai o balanță care să îți permită să joci o serie atât de lungă de bilete înseamnă că aceste tehnici nu sunt potrivite pentru tine. Poți să începi cu o miză de 10 lei pe bilet la loto Slovenia, însă cu cât seria de bilete necâștigătoare se prelungește, cu atât și miza va crește exponențial.

Profită de promoțiile caselor de pariuri

Casele de pariuri oferă promoții atractive pentru clienții noi în secțiunea de loterii. În cele mai multe cazuri este vorba de câteva bilete fără risc.

De exemplu la Betano poți să joci până la 5 bilete fără risc la Loto Slovenia 7/39. Astfel dacă vei câștiga te bucuri de banii obținuți, iar în cazul în care nu ești inspirat primești banii înapoi. Dacă vrei să beneficiezi de o ofertă de acest tip citește-i înainte termenii și condițiile integrale.

În plus consultă paginile de promoții ale caselor de pariuri cu loterii și profită de bonusurile oferite pentru a juca gratis sau cu mai puține riscuri la Loto Slovenia. Ai ocazia să plasezi bilete fără să riști și, cu puțin noroc și inspirație, poți obține și super câștiguri.

Statistici și rezultate Loto Slovenia 7/39

Dacă vrei să afli ce numere au ieșit azi sau ieri la loto Slovenia poți consulta rubrica de rezultate. De pe pagina loteriei respective alege opțiunea Istoric Pariuri și Rezultate și vei vedea rezultatele celor mai recente extrageri.

Dacă ai jucat bilete la loto Slovenia și ai instalată și aplicația de mobil a casei de pariuri la care ai plasat biletul poți seta să primești notificări instant cu privire la rezultatul biletului jucat la Slovenia loto 7/39.

Astfel afli imediat după extragere și validarea biletului statusul acestuia. Este cea mai rapidă metodă de a verifica un bilet jucat la Loto Slovenia 7/39.

loto slovenia rezultate

Poți vedea în rezultatele anterioare care au fost numerele extrase frecvent la Slovenia loto, dar ai acces instant și la această opțiune și poți adăuga direct pe bilet aceste numere.

Statisticile actualizate în timp real sunt oferite de cele mai bune case de pariuri online cu loterii chiar pe pagina cu loto Slovenia 7/39. Astfel nu mai ești nevoit să cauți aceste statistici pe site-uri externe pentru că ai acces imediat la ele. Opțiunea de a adăuga direct pe biletul de joc numerele calde sau numerele reci de la Slovenia loto 7/39 ori perechile frecvent câștigătoare ajută foarte mult, pentru că ai biletul gata configurat.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Slovenia 7/39

Toate casele de pariuri online cu loto au disponibilă Slovenia loto 7/39. Vei observa totuși că există diferențe de cote, motiv pentru care îți recomand 5 case de pariuri de top la care să plasezi biletele la Loto Slovenia 7/39. Găsești cotele oferite de aceste 5 case de pariuri recomandate chiar în tabelul de mai jos.

Loteria / Nr.

1 nr.

2 nr.

3 nr.

4 nr.

5 nr.

Betano

5

32

200

1750

14000

Superbet

5.25

33

190

1700

13500

Las Vegas

5

32

200

1750

14000

Netbet

5

32

200

1750

14000

Fortuna

5.25

33

190

1700

13500

Se poate observa că dacă vrei să joci la Loto Slovenia 7/39 pe un singur număr, atunci la loto Superbet și la Fortuna primești cele mai bune cote.

Și la 2 numere pe bilet tot Superbet și Fortuna loto rămân variantele ideale dacă vrei să pariezi pe Slovenia loto 7/39, pentru că primești o cotă puțin mai mare decât la competitori.

În restul scenariilor, respectiv la 3, 4 sau 5 numere jucate la loto Slovenia atunci va trebui să te orientezi către Betano Loto, Las Vegas sau Netbet Loto pentru că aici vei primi cote ceva mai mari.

De exemplu, la 5 numere câștigătoare la Slovenia loto este o diferență de cotă de 500. Înseamnă că la un leu jucat poți primi cu 500 lei mai mult doar din aceste diferențe de cote.

Poți să joci la loto Slovenia 7/39 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile de pariuri online.

Concluzii

Loto Slovenia este este o loterie atractivă, pentru că ai șanse mai mari comparativ cu alte loterii internaționale. Cotele sunt competitive, însă alege cu grijă casa de pariuri unde plasezi biletele, orientându-te după cea mai bună cotă.

Poți ține cont și de sfaturile expuse mai sus dacă vrei să îți mărești șansele la Slovenia Loto 7/39. Cu toate acestea, loteriile internaționale și implicit și Loto Slovenia 7/39 rămâne un joc de noroc, chiar dacă statisticile și probabilitățile au un impact semnificativ în jocul la loto.

S-ar putea  te intereseze și: