Loto SUA Colorado Cash 5/32

Scris de ag2r22/01/2024

Din SUA avem foarte multe loterii internaționale populare în ofertele caselor de pariuri online de la noi din țară. Una dintre ele pe care ți-o prezint în acest articol este SUA Colorado Cash 5/32, o loterie extrem de ofertantă în primil rând grație cotelor bune.

Descoperă aici loteria Coloradu Cash 5/32 și după ce ai parcurs recenzia și tutorialul intră și plasează biletele la casele de pariuri recomandate.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Rezultate Loto SUA Colorado Cash 5/32

22.07.2024
, ora 04:35
7 17 18 20 29
21.07.2024
, ora 04:35
8 11 22 28 31
20.07.2024
, ora 04:35
12 13 16 25 31
19.07.2024
, ora 04:35
3 10 18 23 24
18.07.2024
, ora 04:35
3 8 18 29 31
17.07.2024
, ora 04:35
1 19 28 31 32
16.07.2024
, ora 04:35
7 9 11 13 21
15.07.2024
, ora 04:35
11 15 27 30 32
14.07.2024
, ora 04:35
3 5 15 17 29
13.07.2024
, ora 04:35
5 6 17 29 32

Loto SUA Colorado Cash 5/32 - cum se joacă

sua colorado cash 5 32 cum se joaca

Dacă vrei să joci un bilet la Loto SUA Colorado Cash 5/32, lucrurile sunt foarte simple. Prima dată va trebui să cauți în oferta unei case de pariuri online acest joc de loterie.

Așa cum presupui, la loteria aceasta există o urnă în care sunt 32 de bile cu numere, dintre care vor fi extrase numai 5 numere câștigătoare.

După ce ai găsit în ofertă Loto SUA Colorado Cash 5/32, apasă pe meniul cu numele loteriei și vei observa că se deschide fereastra cu meniul principal.

Așa cum poți observa și în imaginea de mai sus, chiar în meniul principal vei vedea 32 de bile corespunzătoare numerelor ce pot fi adăugate pe biletul de joc de la această loterie.

Va trebui să apeși efectiv pe fiecare număr pe care vrei să îl adaugi pe biletul de joc.

Poț fi jucate până la maxim 15 numere pe biletul de joc, în diverite combinații și sisteme.

Cu toate acestea, la Superbet spre exemplu, ai posibilitatea să joci maxim 16 numere pe bilet, o opțiune pe care la alte case de pariuri nu o întâlnești, limita fiind, de regulă, 15 numere.

După ce ai adăugat numărul sau numerele pe bilet, alegi sistemul de joc (doar în cazul în care ai optat să joci mai multe numere pe bilet), apoi introduci miza și apeși pe butonul PARIAZĂ.

Vei observa că biletul tău va fi plasat în interval de câteva secunde.

Dacă vrei, te poți folosi inclusiv de meniul cu statistici disponibil exact în fereastra principală a loteriei.

Vei putea adăuga direct pe biletul de joc numerele calde, numerele reci, perechile frecvente, perechile consecutive frecvente sau trio-urile frecvente doar cu un singur click, fără să mai cauți pe alte site-uri externe statisticile privitoare la aceste numere.

Când au loc extragerile Loto SUA Colorado Cash 5/35

Vestea bună pentru jucătorii români este că avem extrageri în fiecare zi la Loto SUA Colorado Cash 5/35. 

Orarul extragerilor poate nu este cel mai potrivit, pentru că fiecare rundă zilnică are loc la ora 04.35 ora României, așadar în timpul nopții spre dimineață.

Există și o parte bună în acest lucru, anume că ai suficient timp toată ziua să îți pregătești biletele pentru următoarea rundă. Trebuie să mai știi faptul că poți să plasezi biletul cu până la 5 minute înaintea fiecărei extrageri.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto SUA Colorado Cash 5/32

Acum că ai aflat cum poți plasa un bilet la această loterie, îți voi expune câteva sfaturi utile și strategii interesante care te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de câștig.

Nu juca la fiecare extragere

Dacă nu ai de gând să aplici una dintre strategiile bazate pe progresie aritmetică pe care le vezi prezentate mai jos în acest articol, chiar nu are sens să joci la fiecare rundă.

Mai bine omiți câteva extrageri și faci analize mai detaliate cu privire la numerele extrase.

Nu uita că jocul de loterie este o sursă de amuzament și nu una de îmbogățire.

Nu juca niciodată la recuperare

Uneori se întâmplă ca lucrurile să nu meargă conform așteptărilor.

Dacă balanța disponibilă s-a epuizat prea repede, nu juca la recuperare la loterie pentru că vei pierde toți banii, în cele mai multe cazuri.

Fixează o sumă maximă alocată jocurilor de noroc și, implicit, jocului de loterie și nu depăși niciodată acest buget care trebuie să fie undeva la 10% din venitul tău lunar net, maxim.

Ajustează mizele

La jocul de loterie sunt mai multe opțiuni de pariere, poți plasa mai puține bilete pe sume mai mari și te poți declara mulțumit și cu 1-2 numere câștigătoare sau poți juca la toate cele 5 numere câștigătoare cu sume mai mici, fiind foarte puțin probabil să obții câștigul cel mare pus în joc.

Găsește mereu un echilibru în strategia de joc, variază mizele în funcție de tipul sistemului pe care vrei să îl joci.

Pariază informat

Consultă periodic statisticile extragerilor anterioare. Ca reper, îți poți lua ultimele 30 de extrageri și astfel vei observa că ai șanse mai mari de reușită decât dacă ai paria pur aleatoriu.

Nu uita că poți să adaugi numerele calde sau numerele reci direct pe biletul de joc în meniul loteriei SUA Colorado Cash 5/32 cu un simplu click.

În continuare îți propun și câteva strategii de pariere la Loto SUA Colorado Cash 5/32.

Fiecare dintre aceste strategii este dezvoltată pe baza unor concepte matematice și fiecare dintre acestea garantează reușita.

Totuși, există anumite limitări de care trebuie să ții cont pentru că nu vei obține garantat un câștig rapid.

Martingale

Prima strategie pe care ți-o recomand este Martingale, dezvoltată de matematicianul cu același nume.

Această strategie are la bază principiul dublării mizei după fiecare bilet pierdut.

Pentru reușita ei este obligatoriu să joci doar un singur număr pe bilet pentru că astfel ai șanse mai mari de reușită.

Când menționez că trebuie să joci la un singur număr mă refer la scenariul de plată în care ai doar un singur număr câștigător pe bilet.

Începi cu 1 unitate și alegi un număr.

Dacă ai pierdut, plasezi următorul bilet cu miză dublă pe același număr. Dacă pierzi și al doilea bilet, vei dubla iarăși miza și continui în acest fel până în momentul în care numărul tău este extras.

Când numărul ales de tine va fi extras într-un final, vei ieși pe profit chiar dacă până în acel punct ai jucat foarte multe bilete pierdute.

Acest lucru întâmplă pentru că avem în general o cotă de aproximativ 6 pentru un singur număr câștigător, astfel că vei avea un profit destul de bun dacă ai o serie mai lungă de bilete pierdute.

Principalul inconvenient al acestei strategii este acela că îți epuizează balanța într-un ritm destul de accelerat.

Imaginează-ți că la al 10-lea pas de pariere deja vorbim despre o miză de 512 unități, care raporată chiar și la miza minimă înseamnă 512 lei pe bilet.

Dacă nu ai o bancă suficient de mare încât să poți susține chiar și 15-20 de bilete, atunci poate că Martingale nu este o strategie recomandată pentru tine.

Mai mult, este necesar ca în aplicarea acestei strategii să fii consecvent și să joci la fiecare extragere, rundă de rundă.

De ce?

Să presupunem că ai jucat 7-8 bilete la rând și ai pierdut și apoi alegi să iei o pauză și omiți o rundă. Dacă în runda respectivă este extras numărul tău atunci ai irosit toți pașii dinainte și va trebui să începi din nou strategia.

În alegerea numărului pe care să îl joci ar fi recomandat să te orientezi pe statisticile ultimelor 30 de extrageri, pentru că vei observa numere cu recurență crescută, numere care au ieșit foarte rar sau deloc și care e posibil să apară la următoarele extrageri, dar și perechi sau perechi consecutive care urmează aceleași tipare.

Fibonacci

O a doua strategie bazată pe progresie aritmetică pozitivă este Fibonacci. Acest concept matematic se aseamănă destul de mult cu Martingale, diferența fiind că acum progresia are alt tipar.

Vei alege din nou un singur număr pe care îl joci pe bilet și îl vei plasa pe fiecare bilet în parte de la fiecare extragere, până în clipa în care numărul jucat de tine este câștigător.

La Fibonacci, spre deosebire de Martingale, miza biletului actual nu mai este dublul precedentei mize, ci este dată de suma precedentelor două mize de pe biletele jucate.

Începi așadar cu 1 unitate și cu 1 număr jucat pe bilet. Dacă ai pierdut, următorul bilet îl vei juca tot cu 1 unitate, dacă îl pierzi și pe acesta vei juca 2 unități, apoi 3, pe urmă 5 unități și tot așa.

Exemplu de progresie urmând șirul lui Fibonacci - 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u etc.

Și aici trebuie să fii consecvent și să joci la fiecare extragere, pentru argumentul pe care ți l-am prezentat și la strategia Martingale.

Având în vedere programul extragerilor cred că ai timp suficient să plasezi un bilet folosind strategia Fibonacci până în momentul în care ai câștigat.

După ce ai câștigat poți începe iarăși strategia cu același număr sau, recomandabil, să folosești alt număr.

Și această strategie îți va expune destul de mult balanța, chiar dacă nu la fel de mult precum Martingale.

Prin urmare, tehnica de pariere Fibonacci este potrivită pentru tine dacă ai un buget care să îți permită să joci minim 15-20 de bilete și să poți continua seria.

D'Alembert

O a treia strategie pe care ți-o prezint este singura care permite o progresie aritmetică și pozitivă și negativă.

Vei alege tot la fel un singur număr pe care îl vei juca pe fiecare bilet. 

Miza aici va fi calculată pornind de la reperul de 1 unitate, apoi alegi o sumă X care reprezintă un procent de 10-15% din 1 unitate.

De fiecare dată când ai un bilet pierzător, vei adăuga la miza de 1 unitate de la care ai plecat acel procent X.

Continui la fel după fiecare bilet pierdut, doar că X va fi 10-15% din precedentul bilet.

După un bilet câștigător, vei proceda la scăderea aceleaiași sume X din precedentul bilet.

Dintre toate cele 3 strategii bazzate pe progresie aritmetică pe care ți le-am prezentat, aceasta din urmă îți epuizează în ritmul cel mai scăzut balanța, pentru că miza de la un bilet la altul nu crește la fel de mult precum în cazul precedentelor două strategii.

Chiar și așa, nici această strategie nu este una recomandată tuturor, însă dacă ai un buget de câteva sute de lei pentru loteriile internaționale atunci poți să încerci să joci la Loto SUA Colorado Cash 5/32 folosind tehnica D'Alembert.

Statistici și rezultate SUA Colorado Cash 5/32

Dacă vrei să verifici numerele extrase la Loto SUA Colorado Cash 5/32 atunci intră pe https://superbet.ro/pariuri-loto.

Acolo va trebui să selectezi din meniul de loterii jocul SUA Colorado Cash 5/32 iar după aceea alege runda pentru care vrei să vezi rezultatele.

Apasă pe meniul REZULTATE ANTERIOARE și alege de acolo ziua pentru care vrei să vezi ce numere au fost câștigătoare.

Poți să fii notificat instant cu privire la statusul biletului tău, adică dacă acesta este câștigător sau necâștigător.

Pentru asta, instalează aplicația de mobil a casei de pariuri la care ai jucat și apoi, după ce te-ai logat în cont, setează să primești notificări push cu privire la statusul biletului tău.

Vei primi o notificare push imediat ce biletul este validat, adică dupa aproximativ 30-60 de secunde de la extragere.

sua colorado cash 5 32 rezultate

Statisticile cu privire la numerele extrase la rundele precedente sunt disponibile chiar pe pagina casei de pariuri la care joci.

Vei vedea chiar pe pagina principală mai multe opțiuni, numere calde, numere reci, perechi frecvente, perechi frecvente consecutive, trio-uri frecvente etc.

Dacă apeși pe oricare dintre acele categorii vor fi adăugate pe bilet numerele din acea categorie.

Acest lucru te ajută extrem de mult pentru că nu mai ești nevoit să intri pe alte site-uri cu rezultate la loterie sau pe site-uri de statistici la loterie, astfel de statistici fiind actualizate pe site chiar în meniul principal al loteriei SUA Colorado Cash 5/32.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto SUA Colorado Cash 5/32

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online. Cotele oferite de agențiile de pariuri recomandate la care se poate juca pe Loto SUA Colorado Cash 5/32 le poți vedea în tabelul de mai jos. 

cote sua colorado 5 32 2024

În tabelul de mai sus am evidențiat cele mai bune cote oferite de casele de pariuri online pentru Loto SUA Colorado Cash 5/32.

După cum poți observa, la 1 număr pariat, cea mai mare cotă o ai la Publicwin, iar dacă alegi 2,3, sau 4 numere câștigătoare, îți recomand să joci la Betano sau Winboss, cu cote mai mari.

În schimb, dacă dorești să joci pentru 5 numere câștigătoare și să obții premiul cel mare, atunci este indicat să joci la Superbet.

Vei observa o diferența de cotă de până la 10.000 de lei la această casă de pariuri online față de celealte, cu excepția Publicwin.

Poți așadar să câștigi enorm doar din diferența de cote. Spre exemplu, să presupunem că ai jucat 1 leu pe 5 numere și se întâmplă să fie toate câștigătoare.

Vei obține 10.000 de lei în plus dacă joci la Superbet doar din diferența de cote, iar diferența este una uriașă.

Alege mereu să joci la casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă pentru tipul de bilet jucat de tine!

Poți să joci la Loto SUA Colorado Cash 5/32 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

S-ar putea  te intereseze și: