Loto SUA Connecticut Cash 5/35

Scris de ag2r22/01/2024

SUA Connecticut Cash 5/35 este una dintre cele mai atractive loterii americane, prezentă acum și în oferta caselor de pariuri online din România. Îți voi prezenta în detaliu această loterie, vei afla din acest articol și câteva strategii interesante pentru a juca la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 dar și cele mai bune case de pariuri unde îți recomandăm să plasezi biletele pe această loterie internațională.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Rezultate Loto SUA Connecticut Cash 5/35

13.04.2024
, ora 05:30
3 13 31 34 35
12.04.2024
, ora 05:30
6 13 17 25 29
11.04.2024
, ora 05:30
7 10 14 17 26
10.04.2024
, ora 05:30
1 7 15 32 34
09.04.2024
, ora 05:30
10 11 21 24 26
08.04.2024
, ora 05:30
4 19 21 25 32
07.04.2024
, ora 05:30
4 5 13 15 26
06.04.2024
, ora 05:30
5 13 20 30 35
05.04.2024
, ora 05:30
6 13 18 19 32
04.04.2024
, ora 05:30
9 23 25 28 30

Loto SUA Connecticut Cash 5/35 - cum se joacă

sua connecticut cash 5 35 cum se joaca

Prima dată va trebui să alegi casa de pariuri online la care vrei să joci pe această loterie. Selectează una din tabelul de mai jos și alege-o pe cea care oferă cota cea mai bună pentru tipul de bilet pe care dorești să îl plasezi.

Apoi, caută în oferta acelei case de pariuri, în meniul cu LOTO, SUA Connecticut Cash 5/35.

Așa cum ai intuit probabil, acest joc de loterie presupune extragerea a 5 numere norocoase dintr-o urnă în care se află 35 de bile în total.

Pentru a plasa un bilet, odată ce ai deschis meniul principal al loteriei, pur și simplu apasă pe oricare dintre numerele de pe panou pentru a le adăuga pe tichetul de joc. Apoi, tot ce trebuie să faci este să introduci miza pe care o dorești și să selectezi tipul de sistem pe care îl joci, apeși pe butonul PARIAZĂ și biletul este plasat instant.

Vei putea juca între 1 și 15 numere pe bilet, iar la Superbet poți plasa până la maxim 16 numere pe același bilet de joc. Miza minimă este de doar 1 leu la oricare dintre casele de pariuri recomandate.

După ce ai plasat biletul, vei vedea că acesta este vizibil în rubrica BILETE și poți verifica acolo statusul lui.

Când au loc extragerile Loto SUA Connecticut Cash 5/35

Extragerile la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 au loc în fieare zi, la orele 05.30 ora dimineții în România.

Poate că ora nu este una foarte atractivă pentru jucătorii de la noi din țară. În schimb, trebuie să ții cont de faptul că avem o loterie cu extrageri zilnice, astfel încât ai timp destul pe tot parcursul zilei pentru a-ți pregăti biletele, a studia rezultatele rundelor anterioare, și poți să plasezi biletul chiar și seara, cât de târziu.

Dacă ești genul matinal, este bine să știi că poți juca la SUA Connecticul Cash 5/35 chiar și la 5.25 ora dimineții, cu până la 5 minute înainte de ora stabilită pentru fiecare extragere.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto SUA Connecticut Cash 5/35

În continuare îți voi expune detaliat câteva sfaturi utile care te pot ajuta să îți gestionezi mai bine strategia de pariere la Loto SUA Connecticut Cash 5/43, dar și strategii de joc pentru a-ți maximiza șansele de reușită. Trebuie să știi că acestea sunt doar recomandări și că nu există o metodă sigură și fără riscuri de câștig la loterie.

Sfaturi generale pentru a juca la Loto SUA Connecticut Cash 5/35

  • Nu urmări câștiguri pe termen scurt - jocul de loterie nu este pentru cei care urmăresc să câștige sume mai mari și pe termen scurt. O altă abordare este mult mai pragmatică și mai eficientă, aceea de a urmări câștiguri mai mici dar cu caracter mai frecvent. Spre exemplu, încearcă să stabilești o bancă de 100 de unități și joacă 3 unități pe 2-3 numere la fiecare extragere. S-ar putea să câștigi sume mai mari decât dacă joci sume mari pe mai puține bilete.
  • Numere pare vs numere impare - dacă dorești, poți elimina din start o plajă de 50% din numere. Alege să joci doar numere pare sau numai numere impare pe bilet. Având în vedere că aici sunt 32 de bile, dacă le scazi pe cele impare sau pe cele pare mai rămân doar 16 din care poți alege. Evident că e puțin probabil să fie extrase doar numere pare sau doar impare, însă din start ți-ai asumat o astfel de diminuare a plajei de posibilități.
  • Urmărește câștigurile mai mici - cei mai mulți jucători la loterie preferă să joace sume mici și speră să prindă toate numerele câștigătoare. Dacă joci bilete în tip sistem și te mulțumești și cu unele câștiguri mai mici, de exemplu la 1-2 numere, atunci vei avea bilete câștigătoare mai des.
  • Nu juca niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi - jocul de loterie este un joc de noroc și prin urmare i se aplică aceleași reguli referitoare la mize. Nu juca niciodată la jocuri de noroc, implicit la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 mai mult de 10-15% din venitul tău lunar. Și, poate mai important decât atât, nu juca niciodată la recuperare pentru că vei pierde rapid și ultimii bani! Privește loteria ca pe o sursă de distracție și nu ca pe o sursă de îmbogățire.

Martingale

În general, majoritatea caselor de pariuri oferă o cotă de 6.60 pentru un singur număr câștigător la Loto SUA Connecticut Cash 5/35. Asta înseamnă că această loterie este perfectă pentru a încerca strategiile bazate pe mize progresive. Prima strategie de acest fel recomandată este Martingale, dezvoltată de matematicianul cu același nume.

La strategia Martingale vei juca doar un singur număr pe bilet pentru că astfel ai cele mai mari șanse de reușită. Dacă joci la 2-3 numere, șansele să ai un bilet câștigător scad progresiv și s-ar putea să epuizezi rapid toată balanța. Așadar, strategia funcționează doar dacă joci la 1 singur număr câștigător.

Alege un număr și începi cu miza de pariere de 1 unitate (unitatea poate avea ce valoare dorești, în funcție de bugetul de pariuri al fiecăruia). După fiecare bilet pierdut vei dubla miza jucată.

Alegi 1 număr și pariezi 1 leu, spre exemplu. Dacă pierzi, vei juca același număr cu 2 lei, apoi cu 4, apoi cu 8 lei și tot așa până în momentul în care numărul ales de tine este câștigător.

În momentul în care alegi numărul nu ar fi o idee rea să consulți rubrica de statistici pentru că ai acces chiar în fereastra principală a loteriei la numerele calde (acelea care au fost mai des extrase), numerele reci (care nu au ieșit deloc sau cu apariții foarte rare), perechi frecvente, perechi consecutive frecvente sau trio-uri frecvente.

Indiferent cât de lungă este seria de bilete pierdute, dacă ești consecvent și continui să joci până când numărul tău este câștigător, atunci vei obține profit. După aceea poți lua de la început această strategie.

Dezavantajul major pe care ți-l aduce Martingale este că îți epuizează repede balanța. Fă un calcul și vezi câți pași greșiți poți suporta chiar și dacă începi cu miza minimă, iar dacă nu poți susține o serie de 10-15 bilete atunci această strategie nu este potrivită pentru tine.

Fibonacci

Fibonacci este o a doua strategie bazată pe progresie aritmetică pozitivă pe care ți-o recomand. 

Vei observa că are multe lucruri în comun cu Martingale, singura diferență fiind că la Fibonacci vei urmări un alt mod de mărire a mizei după fiecare bilet pierdut.

Miza biletului următor este fix suma mizelor precedentelor două bilete jucate. Să spunem că vrei să joci Fibonacci și începi cu miza de 1 unitate (unitatea poate fi orice sumă dorești, în funcție de bugetul fiecăruia).

Un exemplu de șir al mizelor pe care le joci pe bilete, exprimate în unități de joc și care urmează progresia Fibonacci arată de această formă: 1u, 1u, 2u, 3u, 5u, 8u, 13u, 21u etc.

Îți mai dezvălui un secret de la Fibonacci - consecvența. Dacă ai ales să joci această strategie sau chiar și Martingale, trebuie să joci la fiecare rundă de extrageri după ce ai plasat primul bilet. De ce? Să presupunem că ai o serie de 8-9 bilete greșite în care numărul tău nu a fost extras, apoi din diverse motive omiți să joci la următoarea extragere și fix atunci iese numărul pe care l-ai jucat pe biletele precedente.

Dacă se întâmplă asta, atunci ai pierdut degeaba toți pașii anteriori și ești nevoit să începi din nou strategia. Însă, având în vedere că ai doar o singură extragere pe zi, în fiecare zi și este la o oră matinală, cred că ai timp 2 minute maxim în fiecare zi să plasezi biletul cu numărul ales de tine folosind strategia Fibonacci.

Și aici te poți inspira din statisticile oferite de casele de pariuri și poți alege un număr cald, mergând pe premisa că a fost extras des în ultima perioadă și sunt șanse mari să mai fie extras din nou sau, dimpotrivă, poți alege un număr rece, pe considerentul că dacă nu a mai fost extras de foarte multe runde, este doar o chestiune de timp până în momentul în care își face din nou apariția pe ecran.

D'Alembert

O a treia strategie care urmărește progresii aritmetice predefinite este D'Alembert, strategie care poartă și ea numele matematicianului care a inventat-o.

Dacă vrei să joci la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 folosind această strategie de pariere, va trebui să stabilești pentru început o miză inițială, să spunem 1 unitate. Apoi, din această miză inițială vei calcula un procent X de 10-15%, sumă pe care o denumim aici variabila X.

Din nou, și aici vei juca doar un singur număr pe bilet, pentru a asigura un randament cât mai mare al strategiei. Începi cu numărul selectat de tine și cu miza de 1 unitate.

După fiecare bilet pierdut vei mări miza următorului bilet cu variabila X. Această variabilă X se calculează ca procent de 10-15% din miza precedentului bilet.

După fiecare bilet pierdut, vei proceda la scăderea din miza următorului bilet a variabilei X, calculată acum în raport tot cu miza precedentului bilet.

Și această strategie se dovedește a fi una potrivită pentru tine doar dacă ai un buget de pariuri ceva mai mare, care să îți permită să susții o serie mai lungă de bilete pierdute până când, într-un final, va fi extras și numărul ales de tine.

Cu toate acestea, această strategie are un avantaj major față de celelalte două prezentate mai sus, anume că îți expune cel mai puțin balanța. Practic dacă vrei să alegi o strategie bazată pe progresie aritmetică și care să îți consume ceva mai lent balanța, aceasta este recomandarea ideală.

Progresie aritmetică personalizată

Să presupunem că nu te atrage niciuna dintre variantele de strategii de joc bazate pe progresie aritmetică predefinită, cum este cazul celor expuse mai sus. Atunci poți crea tu un sistem personalizat și adaptat bugetului tău de joc. Ți-am scris undeva mai sus că este ideal să ai un buget de 10-15% din venitul lunar și să nu depășești această sumă la jocurile de noroc, inclusiv la loterie.

Alege 1-2 numere pe care le joci cum dorești, fie simplu fie în sistem. Să spunem că începi cu o miză de 1 leu. 

Poți să stabilești de exemplu ca primele 5 bilete să le joci pe sumă de 1 leu, următoarele 5 bilete să le joci pe miză de 5 lei, iar următoarele 5 pe miză de 10 lei.

De asemenea, poți decide ca primele 10 bilete să le joci pe mize prestabilite în alt mod, 1, 1, 3, 5, 7, 10 lei etc...Având în vedere cota oferită chiar și pentru un singur număr, atât timp cât îți calculezi bine mizele, clar vei ieși pe profit.

Avantajul unei astfel de strategii adaptate și personalizate bugetului tău este că tu poți hotărâ singur câți bani vrei să mizezi și cum să urmeze progresia mizelor astfel încât balanța ta să nu fie afectată pe un interval de timp chiar atât de scurt.

Și aici însă trebuie să fii consecvent și să joci la fiecare extragere pentru că, din nou, dacă ai omis o rundă și atunci numărul jucat de tine a fost extras, practic ai irosit degeaba toate biletele precedente și va trebui să începi iarăși cu alt număr și cu o altă progresie a mizelor.

Statistici și rezultate Loto SUA Connecticut Cash 5/35

Dacă vrei să afli statusul biletului tău sau să vezi numere câștigătoare la Loto SUA Connecticut Cash 5/35, intră pe site-ul  loto.netbet.ro. Acolo selectează din lista de loterii SUA Connecticut Cash 5/35.

Apoi dă click în partea dreaptă a ecranului telefonului și apasă pe REZULTATE ANTERIOARE. Îți vor fi afișate acum rezultate la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 la extragerile precedente. Selectează din fereastra deschisă ziua pentru care vrei să vezi numerele câștigătoare.

Casele de pariuri au optat pentru implementarea rubricii de statistici fix pe pagina principală a loteriei. Acum ai acces la cele mai extrase numere, numerele cu apariții rare, perechi frecvente, perechi consecutive sau chiar trio-uri frecvente și poți adăuga astfel de numere direct pe biletul de joc, cu un singur click. Asta te ajută foarte mult pentru că nu mai trebuie să îți întocmești singur statisticile.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto SUA Connecticut Cash 5/35

Toate casele de pariuri cu loto au această loterie online în ofertă. Vezi în tabelul de mai jos cotele oferite de casele de pariuri recomandate la care poți juca Loto SUA Connecticut Cash 5/35.

Agenție / Numere

1 număr

6.50

6,6

6,6

2 numere

52

52

52

3 numere

550

550

550

4 numere

6000

5500

5500

5 numere

115000

90000

90000

Am evidențiat în tabelul de mai sus cotele cele mai bune oferite de casele de pariuri pentru fiecare categorie de numere în parte.

Poți observa, spre exemplu, că dacă vrei să joci la un singur număr câștigător, atunci este recomandat să joci la Superbet. Această casă de pariuri oferă o cotă puțin mai mare. Diferența nu este uriașă față de Netbet, spre exemplu, însă dacă joci Martingale și ai o serie mai lungă de bilete pierdute, vei resimți această diferență de cote în balanță.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 4 numere câștigătoare, atunci este indicat să joci la Netbet, pentru că vei avea o cotă cu 500 mai mare față de celelalte case de pariuri.

În cazul în care vrei să joci la toate cele 5 numere câștigătoare, optează tot pentru Netbet pentru că aici diferența de cote este cu 25.000 mai mare. La un calcul de 1 leu miza pe bilet, poți câștiga cu 25.000 de lei în plus doar din diferența de cote, un câștig uriaș așadar.

Poți să joci la Loto SUA Connecticut Cash 5/35 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: