Pennsylvania 5/30 – Loto SUA Treasure Hunt

Scris de ag2r22/05/2024

O loterie internațională din SUA care are numere relativ puține este Pennsylvania Treasure Hunt 5/30. Dacă ești un împătimit al loteriilor cu extrageri zilnice și care oferă și cote bune de câștig, atunci îți recomand această loterie.

În continuare o să-ți prezint cum se joacă, programul extragerilor, strategii de câștig dar și care sunt cele mai bune case de pariuri online cu loto la care să plasezi biletele la Pennsylvania 5/30.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Pennsylvania loto 5/30 rezultate

12.07.2024
, ora 20:30
2 4 9 17 19
11.07.2024
, ora 20:30
3 9 11 20 24
10.07.2024
, ora 20:30
1 2 8 27 28
09.07.2024
, ora 20:30
10 13 18 19 26
08.07.2024
, ora 20:30
8 10 11 22 23
07.07.2024
, ora 20:30
1 9 19 25 28
06.07.2024
, ora 20:30
1 4 11 19 28
05.07.2024
, ora 20:30
7 8 12 24 27
04.07.2024
, ora 20:30
2 9 15 17 29
03.07.2024
, ora 20:30
6 13 15 18 26

Pennsylvania loto Treasure Hunt 5/30 - cum se joacă

pennsylvania treasure hunt 5 30 betano

Caută în oferta casei de pariuri loteria SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 și deschide fereastra loteriei.

Vei observa în meniul principal cele 30 de numere care se află în urnă pentru extragere. Poți să alegi numerele pe bilet apăsând pe butonul corespunzător fiecărui număr.

Poți să joci între 1 și maxim 15 numere pe bilet, în diverse sisteme de joc. După ce ai adăugat numerele pe bilet introdu miza pe care vrei să o joci, apasă pe butonul Pariază și biletul va fi plasat.

În timpul unei extrageri vor fi alese 5 numere din urna cu 30 de bile.

Când au loc extragerile la Pennsylvania 5/30 Treasure Hunt

Așa cum ne-au obișnuit loteriile americane, și nici aceasta nu face excepție, avem parte de extrageri zilnice.

Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 are și o oră convenbabilă pentru jucătorii români, extragerile având loc la ora României 20:00.

Prin urmare, ai timp suficient toată ziua să-ți pregătești biletele pentru extragerea de seară.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto SUA Pennsylvania 5 din 30

După ce ți-am prezentat cum se joacă această loterie și când au loc extragerile a venit momentul să-ți expun și câteva strategii și sfaturi care îți pot oferi șanse mai mari de reușită.

Trebuie să știi că nu există anumite secrete pentru a câștiga la loterie, pentru că în caz contrar loteriile ar falimenta.

Totuși, urmând aceste sfaturi îți poți crește șansele de câștig, chiar dacă nu vei obține câștiguri uriașe.

Câte numere joci pe bilet?

Dacă vrei câștiguri mai dese, atunci mulțumește-te să joci 1-2 numere pe bilet. Dacă joci mai multe numere în diverse sisteme s-ar putea să câștigi doar 1-2 numere, dar și cotele sunt ceva mai mici.

Pe de altă parte, dacă țintești să obții câștiguri mari, atunci joacă 4-5 numere. Sigur, șansele de reușită sunt mai mici, însă poți plasa mize minime pentru 5 numere și să speri că vei da lovitura.

La 1-2 numere jucate poți plasa și mize puțin mai mari.

Prin urmare, dacă urmărești sume mai mici și câștiguri mai constante, ar fi indicat să joci mai puține numere pe bilet pentru că teoretic ai șanse mai mari. Cotele oferite chiar și pentru 1-2 numere sunt foarte bune.

Numere pare vs Numere impare

O altă strategie care se poate dovedi utilă este să joci doar numere pare sau doar numere impare pe bilet.

Spre exemplu, dacă alegi să joci doar numere impare, atunci din start ai redus cu 50% plaja de selecție. La fel este cazul și dacă joci doar numere pare.

Este mai puțin probabil să iasă doar numere pare sau doar numere impare la o extragere, însă nu este nevoie neapărat să iasă toate numerele câstigătoare, te poți declara mulțumit și cu mai puține numere extrase, atâta timp cât ești pe profit.

Strategia aceasta se pote dovedi utilă și te poate ajuta mai ales dacă plasezi bilete cu 6-10 numere.

Joacă diversificat

Dacă ai mai jucat la loterii, atunci știi probabil că există un trend de a juca mereu aceleași numere norocoase (spre exemplu, zile de naștere sau alte zile importante).

Șansele să fie extrase chiar acele numere sunt destul de mici. Încearcă să diversifici puțin atunci când plasezi numerele pe bilet.

Ai și opțiunea de a adăuga aleatoriu numere pe biletul de joc, însă personal nu o recomand.

În schimb, te poți folosi de statistici și poți vedea ce numere au fost extrase mai des în ultima perioadă.

Tot la rubrica statistici ai perechile câștigătoare frecvent sau chiar trio-urile extrase des în ultimele runde. Nu ignora aceste statistici și încearcă să variezi combinațiile pe bilete.

Martingale

Prima strategie bazată pe progresie aritmetică pozitivă pe care ți-o recomand ca să pariezi pe Pennsylvania 5/30 este Martingale.

Îți fac această recomandare având în vedere cota foarte bună oferită chiar și pentru un singur număr câștigător.

Strategia Martingale presupune, în principiu, dublarea mizei după fiecare bilet pierdut.

Esențial pentru această strategie este să joci doar la un singur număr la loto Pennsylvania. În caz contrar, dacă vei juca mai multe numere, strategia este sortită eșecului pentru că vei epuiza rapid întreaga balanță.

Începi cu miza de 1 unitate (unitatea poate să fie câți lei dorești tu, în funcție de bugetul de care dispui pentru jocuri de noroc).

Joci mereu același număr pe fiecare bilet până când numărul ales de tine este extras.

Este important să joci la fiecare extragere.

De ce?

Păi să spunem că ai jucat 10-15 pași și nu ți-a ieșit numărul. Ai pierdut deja multe unități. Omiți să joci la o extragere și fix atunci iese numărul selectat de tine. Este puțin probabil ca acel număr să mai aibă apariții repetate, astfel că ești nevoit să o iei de la capăt.

În momentul în care numărul tău a fost selectat, într-un final, nu doar că vei avea un bilet câștigător, dar vei ieși și pe profit, indiferent de câte bilete pierdute ai avut până în acel punct.

Trebuie să mai știi că ai nevoie de o balanță destul de mare pentru a juca această strategie, mai ales dacă seria biletelor necâștigătoare este mai mare de 10.

Așadar, strategia Martingale îți expune destul de mult balanța și nu este potrivită pentru orice jucător la loterii internaționale.

Fibonacci

Așa cum am scris mai sus, în general avem o cotă apropiată de 5.5 pentru un singur număr câștigător.

Asta înseamnă că putem încerca și o altă strategie bazată pe progresie matematică, iar acum îți voi prezenta strategia bazată pe șirul lui Fibonacci.

Pentru reușita acestei strategii este important să joci doar un singur număr pe bilet. Astfel vei diminua numărul de pași.

Începi să pariezi 1 unitate și vei paria același număr până când va fi extras. După fiecare bilet pierdut miza de pe următorul bilet va fi formată din suma mizelor precedentelor 2 bilete jucate.

Exemplu de mize formate pe șirul lui Fibonacci exprimate în unități: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc...

Atunci când numărul ales de tine va fi câștigător vei fi pe profit, chiar dacă ai avut o serie mai lungă de bilete necâștigătoare.

Inconvenientul acestei strategii este că ai nevoie de o balanță suficient de mare încât să-ți permiți să susții o serie mai lungă de bilete pierdute (minim 10).

Și aici te poți inspira din statistici loto Pennsylvania și poți alege un număr cald, spre exemplu, sau poți alege un număr rece, în ideea că dacă nu a fost extras de multă vreme, este doar o chestiune de timp până când va fi câștigător.

SUA Pennsylvania Loto 5 30 rezultate și statistici

Dacă ești interesat de rezultatele de la Pennsylvania Loto 5 din 30 atunci le ai la dispoziție chiar în pagina loteriei. Din meniul loteriei apasă pe butonul Istoric Pariuri / Rezultate și vei putea consulta rezultatele extragerilor anterioare.

În cazul în care joci la loterie pe telefon, atunci te sfătuiesc să-ți instalezi aplicația de mobil și setează să fii notificat cu privire la statusul biletelor jucate. Vei primi notificare instant pe telefon când biletul jucat a fost validat.

pennsylvania treasure hunt 5 30 rezultate

Tot pe pagina loteriei ai acces instant la statisticile pe numere. Poți vedea numerele calde, numerele reci dar și perechile frecvente sau trio-urile câștigătoare recent.

Numerele calde sunt numere ce ies cel mai des la loto. Numere reci sunt cele care au avut apariții rare sau care n-au fost extrase deloc în ultimele runde.

Așadar, ai posibilitatea să adaugi direct pe biletul de joc numerele calde, numerele reci, perechile câștigătoare, perechile consecutive câștigătoare sau chiar trio-urile frecvente.

Acest lucru reprezintă un real avantaj pentru că în lipsa acestor funcții ai fi fost nevoit să cauți pe alte site-uri terțe rezultate și statistici loto SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30.

Apoi, după ce ai cules informațiile statistice de care ai nevoie, trebuie să revii în pagina loteriei de la casa de pariuri online unde vrei să plasezi biletul și să adaugi numerele pe biletul de joc.

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Pennsylvania 5/30

Această loterie este disponibilă la aproape toate casele de pariuri online.

Îți voi prezenta în continuare 5 case de pariuri de top care oferă cote foarte bune pentru Loto SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 și poți consulta cotele oferite la câștig chiar în imaginea de mai jos.

cote sua pennsylvania treasure hunt 5 30 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

De exemplu, dacă vrei să joci doar un singur număr, atunci este mai indicat să joci bilete la loto Superbet sau la Fortuna, pentru că ai o cotă mai bună.

Dacă joci mai multe numere pe bilet, între 2 și 5 sau diverse sisteme de joc, atunci este mai indicat să te orientezi către Betano Loto, Winboss sau Las Vegas, pentru că la aceste case de pariuri primești cote mai mari.

La un singur număr diferența de cotă nu este așa mare. Totuși, vei resimți această diferență îndeosebi dacă joci strategii bazate pe miză progresivă, mai ales după serii lungi de bilete pierdute.

La 5 numere jucate avem o diferență de cotă de 1000, diferență semnificativă care îți poate scădea mult profitul dacă nu joci la casa de pariuri care oferă cota cea mai bună.

Poți să joci la SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Pennsylvania 5/30 oferă cote bune, peste medie pentru numerele câștigătoare, raportate la numărul de bile din urnă.

Avem și un program atractiv al extragerilor, motiv pentru care această loterie este apreciată de români.

Nu uita însă că norocul și intuiția rămân principalii factori decisivi în jocul de loterie.

S-ar putea  te intereseze și: