Loto SUA Powerball 5/69

Scris de ag2r23/01/2024

Una dintre loteriile internaționale care au captat atenția românilor în ultima vreme este SUA Powerball 5/69. Succesoarea unei loterii tradiționale din State, această loterie oferă cote foarte bune pentru câștig. Află din acest articol cum se joacă, când au loc extragerile dar și cum să îți mărești șansele de câștig urmând câteva strategii simple.

logo betano nou alb

Joacă 5 bilete

fără risc

Loto SUA Powerball 5/69 - cum se joacă

sua powerball 5 69 betano

Acest joc de loterie se joacă destul de simplu. În timpul unei extrageri vor fi scoase din urnă 5 numere dintr-un total de 69.

Poți să găsești SUA Powerball 5/69 la casele de pariuri online cu loto

Caută această loterie, iar după ce ai găsit-o vei vedea pe ecran 69 de bile cu numere. Apasă pe oricare număr pentru a-l adăuga pe bilet.

Poți juca minim 1 și maxim 15 numere pe un singur bilet, în diferite combinații și sisteme de joc.

Miza minimă este de doar 1 leu pentru fiecare bilet.

Când au loc extragerile SUA Powerball 5/69

În fiecare săptămână avem programate 3 extrageri, în fiecare zi de marți, joi și duminică de la aceeași oră, 06.00 ora României.

Este un lucru benefic faptul că avem 3 extrageri săptămânale, însă ora este una destul de matinală.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto SUA Powerball 5/69

Îți voi prezenta în continuare câteva sfaturi de joc de care este bine să ții cont pentru a-ți mări șansele de reușită. Ține minte că nu există o strategie sigură de câștig la loto, norocul și inspirația fiind factorii decisivi în acest joc.

Stabilește obiective realizabile

Cei mai mulți jucători la loto practică jocul haotic, adică aleg 5-6 numere și le joacă pe bilet. Mulți joacă aceleași numere, unii lasă hazardul să le decidă numerele de pe bilet.

Acest lucru determină jucătorul să spere la un câștig mare, câștig care cel mai probabil nu va veni vreodată. În tot acest timp, sutele de bilete jucate înseamnă bani pierduți.

Este în avantajul tău să îți stabilești praguri realiste de câștig. Spre exemplu, joacă 1-2 numere și încearcă 3-4 bilete pe săptămână. Cu siguranță câștigurile vor fi mai mici, însă șansele de reușită sunt mult mai mari.

Nu este mai bine să obții câștiguri mai mici, dar mai dese decât să speri la premiul cel mare și să nu vină niciodată?

Analizează statisticile

Dacă jocul de loterie este unul al probabilităților, înseamnă că, matematic vorbind, statisticile au un oarecare impact în acest sistem de joc.

La loteriile internaționale poți consulta statistici pe numere calde, numere reci, perechi frecvente, perechi consecutive frecvente dar și trio-uri frecvente direct pe pagina loteriei.

Apasă pe butonul Statistici și vei vedea ce numere au ieșit mai des sau mai rar în ultima perioadă. De exemplu, numerele calde sunt cele mai frecvente numere la loto, iar numerele reci sunt numere care au ieșit rar sau deloc în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, ai și posibilitatea de a adăuga automat pe biletul de joc numere calde sau numerele reci, de exemplu, scutindu-te de a mai căuta aceste numere.

Este recomandat să consulți și statisticile ultimelor extrageri. Dacă vezi că un număr a fost extras de multe ori în ultimele săptămâni, poate nu este o idee rea să îl joci pe bilet.

Martingale

La această loterie primim o cotă de 11 pentru un singur număr. Asta înseamnă că strategiile bazate pe mize progresive sunt perfect compatibile cu SUA Powerball 5/69. Una dintre aceste strategii, cea mai populară, este Martingale.

Pentru reușita strategiei trebuie să jucăm doar un singur număr pe bilet.

Alegi un număr și începi să pariezi cu 1 unitate. Dublezi miza după fiecare bilet pierdut, bilet pe care joci mereu același număr.

La un moment dat se va întâmpla să fie extras numărul ales și atunci ai ieșit pe profit frumos indiferent câți pași ai făcut până la acel punct.

Este ok să consulți și statisticile pe numere atunci când faci alegerea numărului pentru a juca Martingale pe el.

Minusul acestei strategii este că ai nevoie de o bancă de pariere suficient de mare încât să poți paria minim 15-20 de bilete pentru că e posibil să nu nimerești prea repede numărul câștigător.

Statistici și rezultate SUA Powerball 5/69

Dacă ești curios să vezi rezultatele extragerilor de la această loterie poți face acest lucru consultând pagina de rezultate de pe site-ul casei de pariuri. Deschide loteria și apoi apasă pe butonul Istoric Pariuri și Rezultate, iar apoi se va deschide o fereastră cu rezultatele extragerilor anterioare.

Dacă ai aplicația de mobil instalată, poți seta să primești notificări direct pe telefon cu privire la statusul biletului jucat la loterie. Vei fi notificat imediat cum biletul a fost validat.

sua powerball 5 69 rezultate

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto SUA Powerball 5/69

Toate casele de pariuri cu loterii au în ofertă și acest joc de loterie internațională. Totuși, îți voi recomanda 3 case de pariuri de top care oferă cote foarte bune pentru numerele câștigătoare. Poți vedea mai jos cotele pentru câștig la casele de pariuri recomandate.

Agenție / Numere

1 număr

11

12

11

2 numere

180

200

180

3 numere

3000

3300

300

4 numere

80000

90000

80000

5 numere

630000

-

630000

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Se poate observa că dacă vrei să joci la Loto SUA Powerball 5/69 pe un singur număr, atunci este indicat să joci la Fortuna Loto, pentru că ai cotă mai bună.

De altfel, pentru 1-2-3-4 numere, Fortuna oferă cele mai bune cote. Totuși, la 5 numere câștigătoare pe bilet, Betano Loto și Favbet Loto oferă niște cote uriașe.

După cum vezi, avem diferențe destul de mari de cote, astfel că trebuie să alegi cu atenție casa de pariuri la care plasezi biletele pentru a obține câștiguri cât mai mari.

Poți să joci la SUA Powerball 5/69 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Această loterie este din ce în ce mai căutată de jucătorii români pentru că oferă cote foarte bune la câștig.

Alege cu grijă strategia pe care o consideri potrivită pentru tine, însă trebuie să știi că jocul de loterie are la bază norocul și inspirația. 

Joacă doar pentru distracție și nu fă din loterie un scop de a face bani. Pariază responsabil!

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: