Loto Ungaria 6/45

Scris de ag2r23/01/2024

Ungaria este prezentă destul de puternic pe piața loteriilor internaționale cu 3 astfel de jocuri. În acest articol îți voi prezenta jocul Ungaria 6/45, o loterie care oferă cote destul de bune la câștig.

Vei afla cum se joacă, programul extragerilor dar și câteva sfaturi și strategii utile. Parcurge acest articol pentru a paria informat la Loto Ungaria 6/45.

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

Loto Ungaria 6/45 - cum se joacă

ungaria 6 45 betano

După cum probabil că ți-ai dat seama, la acest joc de loterie se vor extrage 6 numere dintr-o urnă cu 45.

Pentru a te juca la această loterie caut-o în oferta casei de pariuri preferată. După ce ai găsit-o, apasă pe ea pentru a deschide meniul de joc.

Poți adăuga numere pe bilet apăsând pe acestea. Un bilet poate conține între 1 și maxim 15 numere, în diferite sisteme de joc.

După ce ai adăugat numerele, introdu miza pe care vrei să o joci, apoi apasă Pariază și biletul tău va fi plasat imediat.

Când au loc extragerile Loto Ungaria 6/45

Extragerile la Loto Ungaria 6/45 au loc o singură dată pe săptămână, duminica de la orele 15.30. 

Am putea bifa aici un minus al acestei loterii, pentru că alte loterii concurente au extrageri de 3 ori pe săptămână.

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Ungaria 6/45

Jocul de loterie este eminamente un joc de noroc, astfel că norocul și inspirația de moment sunt principalii factori decisivi.

Totuși, îți voi expune câteva sfaturi și strategii de joc testate și care îți pot oferi câteva șanse de reușită în plus.

Stabilește-ți praguri de câștig realiste

Cei mai mulți jucători români de loterie aleg un set predefinit de 5-6 numere și le joacă mereu pe acelea. Alții joacă tot la fel, 5-6 numere pe bilet în speranța că vor obține premiul cel mare.

Nu este rău să joci așa, însă mai bine îți stabilești anumite ținte de câștig mai realiste.

Spre exemplu, ai putea să încerci să joci doar 1-2 numere pe bilet și să mărești puțin mizele. Mai bine să obții un câștig mai mic decât să joci mereu sperând că vei lua premiul cel mare și acesta să nu vină niciodată.

Tot astfel, ai putea să alternezi numere jucate, nu te cantona mereu în aceleași numere.

Ține cont de statistici

Cu siguranță ai observat că statisticile au un impact destul de mare în jocurile de noroc și este valabil și la loterie acest lucru.

Pe pagina loteriei Ungaria 6/45 vei observa statistici disponibile pentru numerele calde, numerele reci, perechile frecvent câștigătoare, perechi consecutive sau trio-uri frecvente.

Numerele calde sunt numerele cele mai extrase de la loto din ultima perioadă. De partea cealaltă, numerele reci sunt cele cu apariții mai rare sau care nu au fost extrase deloc în ultima perioadă.

Atunci când îți alcătuiești biletele de joc, ține cont, spre exemplu, de numerele calde pentru că statistici ai șanse mai mari de reușită cu astfel de numere.

Martingale

Am observat că la un singur număr câștigător avem, de obicei, o cotă de aproximativ 7. Asta mi-a sugerat instant că strategiile bazate pe progresie aritmetică sunt compatibile cu această loterie.

Una dintre strategiile cele mai uzitate bazate pe progresia aritmetică este Martingale.

Vom alege un număr și vom juca doar acel număr pe bilet de fiecare dată.

Începem să pariem cu o miză de 1 unitate. După fiecare pariu pierdut, vom dubla miza jucată.

La un moment dat, numărul ales de tine va fi câștigător. În acel moment, indiferent câte bilete pierdute ai avut de când ai început să joci Martingale pe acel număr, vei fi pe profit.

Cheia de reușită este să fii consecvent și să joci mereu același număr pe bilet la fiecare extragere. Atenție! Vei juca doar un singur număr pe bilet.

Partea negativă a acestei strategii este că își expune destul de mult balanța, astfel că ai nevoie de o bancă generoasă care să îți permită să joci mai mulți pași.

Statistici și rezultate Ungaria 6 din 45

Dacă vrei să afli ce numere au ieșit la extragerile din ultima săptămână sau din ultimele săptămâni poți să consulți rubrica de rezultate.

Pentru a face acest lucru, intră pe meniul loteriei și accesează rubrica Istoric Pariuri și Rezultate.

Dacă te joci la loto de pe mobil și vrei să afli dacă ai câștigat, poți seta din aplicație să fii notificat instant pe telefon imediat ce biletul plasat de tine a fost validat.


ungaria 6 45 rezultate

Top case de pariuri unde poți paria pe Loto Ungaria 6/45

Toate casele de pariuri cu loto au disponibilă această loterie online.

Îți voi recomanda în continuare 3 case de pariuri de top unde poți plasa bilete la această loterie și poți vedea chiar în tabelul de mai jos cotele oferite de acestea pentru numerele câștigătoare.

cote ungaria 6 45 2024

Am scos în evidență pentru fiecare număr casa de pariuri care oferă cea mai bună cotă.

Se poate observa că dacă vrei să joci la Loto Ungaria 6/45 pe un singur număr, atunci Foruna Loto rămâne opțiunea ce a mai bună pentru că ai o cotă mai mare.

Pe de altă parte, dacă vrei să mizezi pe 2, 3, 4 sau 5 numere poți opta pentru Betano Loto, Winboss, Las Vegas Sau Netbet Loto, pentru că aceste case de pariuri online oferă cote mai avantajoase.

Dacă la 1-2 numere diferențele nu sunt notabile, lucrurile se schimbă în cazul în care vrei să dai lovitura.

De exemplu cu 1 RON mizat la Fortuna pe 4 numere vei avea câștig 7.000 RON, în timp ce la Betano loto câștigul ar fi de 7.800 RON.

Poți să joci la Ungaria 6/45 cu mize începând de la numai 1 RON, atât pe desktop, cât și din aplicațiile operatorilor.

Concluzii

Chiar dacă programul extragerilor nu este unul foarte atractiv, trebuie să recunoaștem că această loterie compensează prin cotele de top.

Poți testa oricare dintre strategiile pe care le crezi potrivite, însă ține cont de cele expuse mai sus în acest articol.

Nu uita că jocul de loterie rămâne un joc de noroc. Pariază responsabil și doar atât cât îți permiți să pierzi!

S-ar putea  te intereseze și: