Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Scris de Laur198523/07/2022

Polonia Keno 20 70 este una din cele mai cunoscute loterii din Polonia, fiind prezentă în cele mai multe case de pariuri online. Această loterie are o structură 20 / 70, adică din urna având un număr de 70 de bile, de la 1 la 70, se extrag 20 de bile. 

BONUS LOTO PRIMA DEPUNERE

betano mobil wh

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

Mulți jucători susțin, pe bună dreptate, că Loto Polonia Keno este cea mai rapidă loterie de tip keno. Extragerile se efectuează la fiecare 4 minute, începând cu ora 07:34, până la ora 15:30. După cum vezi, ai șanse multiple, la intervale mici de timp, iar distracția este garantată!

polonia keno 2070 strategii, sfaturi & rezultate

1.Cum se joacă Loto Polonia Keno

Pentru a juca la Loto Keno Polonia poți alege o casă de pariuri care are această loterie în oferta sa. Renumite pentru cotele mari la loterie, Netbet, Fortuna sau Superbet pot fi alegeri excelente. Secțiunea Loto ar trebuie să aibă în meniu Polonia.

Atenție, nu este singura loterie poloneză. Există alte jocuri loto cum ar fi Multi Polonia 20/80. După ce alegi loteria Keno 20/70 Polonia, vei selecta extragerea și trebuie să alegi până la 8 numere din cele 70 disponibile.

Cotele sunt puțin diferite la fiecare casă de pariuri, dar în general vei întâlni cote de pariu pe un singur număr de 3.40, pe două numere – 12.50, pe trei numere – 47, pe patru numere cota este 180, pe 5 numere cota -750, pe 6 numere cota atinge valoarea de 3.500.

2.Sfaturi și strategii de câștig la Loto Keno Polonia

Dacă vrei să pariezi, înainte de a alege numerele favorite, este bine să ții cont că pentru loteria Polonia Keno există strategii cunoscute de jucătorii cu experiență.

În cele ce urmează le voi detalia, pentru a le putea aplica și tu. 

Strategiile la loto sunt de regulă divizate în 3 categorii distincte:

  • strategii în care miza este variabilă, în raport cu rezultatele anterioare
  • strategii de selecție a numerelor bazate pe calcule probabilistice 
  • scheme loto combinate pentru mai multe variante 

Poți încerca fiecare strategie în parte sau câte una din fiecare la aceeași extragere, depinde de experiența și inspirația ta. Nu uita că loteria este un joc de noroc și nu există în mod real nici o stategie infailibilă de câștig.

2.1 Strategii cu miză variabilă 

Dacă vrei să joci folosind un sistem Martingale este bine să selectezi o anume loterie iar strategia s-o păstrezi constantă, pentru a avea aceleași cote. Vei stabili de la început un buget fix. Acest tip de strategie este unul din cele mai cunoscute, fiind folosit nu doar la loterie ci și la pariurile pe numerele extrase la ruletă, de exemplu.

Martingale înseamnă dublarea mizei după fiecare pariu pe care l-ai pierdut. După o serie succesivă de pierderi, urmează statistic vorbind un câștig. Miza este așadar variabilă în timp. O astfel de strategie este potrivită pentru cote de 2.00, sau chiar mai mari, cum poți întâlni la Keno Polonia. 

Când dublezi miza după pariuri pierdute consecutive, câștigul final va putea fi consistent. Însă atenție, această strategie are nevoie de fonduri însemnate de pariere, căci proporția cu care vei mări miza va crește valoarea pariată în mod impresionant.

2.1.2. Strategia Fibonacci 

Acest tip de strategie cu miză variabilă este bazată pe șirul matematic Fibonacci (0 - 1 - 1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34 etc.

Șirul lui Fibonacci reprezintă de fapt o serie infinită de numere, în care următorul număr este egal cu suma precedentelor 2 numere.

Acest gen de strategie seammănă cu Martingale, doar că este mai puțin riscantă deoarece nu dublezi miza după un pariu pierdut. Strategia Fibonacci se poate aplica atunci când ai cote de 3.00 și mai mari, de exemplu la Keno Polonia 20 70.

2.2 Strategii  probabilistice

Modul în care alege numerele la loto este unul propriu fiecărui jucător. Poate ai auzit de matematicieni care folosesc calcule statistice, probabilistice, pentru a spori șansele de câștig.

Numerele alese în mod aleator au și ele anumite reguli de selecție. Este recomandat să alegi și numere mari dar și mici, numere egale pare și impare.

Secvențele de numere extrase în trecut, cele mai des întâlnite, cele mai rar extrase, te pot ajuta în construcția unei strategii loto bazate pe probabilități matematice.

2.3 Scheme loto combinate

Poți studia statisticile din care alegi numerele extrase cel mai des, le poți urmări și ținând cont de repetiția lor, îți mărești șansele de câștig.

Există și strategia parierii pe grupuri de 3 numere, care sunt plasate în pariuri combinate, iar șansele de câștig cresc considerabil.

Repetarea în mod regulat a unei serii de numere favorite este o altă strategie aleasă de unii jucători. Alții preferă alegerea unor numere rar apărute în extrageri, cu speranța că a venit momentul să fie câștigătoare.

3. Statistici și rezultate Loto Keno Polonia

În general, atunci când vrei să analizezi statistici, ai la dispoziție numerele extrase la ultimele trageri în secțiunea de rezultate. Pe site-urile online ale caselor de pariuri, găsești și cele mai frecvent extrase numere, cele mai rare, etc. Dacă vrei să te documentezi mai aprofundat, poți accesa website-ul loteriei poloneze sau poți analiza extragerile loto Polonia keno 20 70 live.

Vei afla informații despre Polonia keno, rezultate la zi și statistici din arhiva extragerilor de la loto Polonia. Găsești rezultatele postate și pe website-urile caselor de pariuri, în secțiunea rezultate loto Polonia.

4. Loto Keno Polonia 20 70 la casele de pariuri online

În România există mai multe case de pariuri pentru loto, inclusiv pentru această loterie poloneză.

4.1 Fortuna  

Cota pentru un număr extras este 3.40 iar miza minimă la loto keno Polonia este de 1 RON. Aici poți verifica rezultatele în secțiunea specială loto, inclusiv folosind Fortuna app. Primești notificări direct pe mobil și afli rezultatele extragerii Keno imediat. 

Există și o secțiune de rezultate la loto Fortuna, unde poți vedea ce numere au ieșit câștigătoare la extragerile precedente.

4.2 Publicwin

Una dintre cele mai cunoscute case online de pariuri are firește și loteria poloneză Keno 20 70 în oferta sa, cu o cotă de 3.40 pentru un număr și o miză minimă de 1 RON.

4.3 Superbet

La această casă de pariuri poți miza la fiecare 4 minute la Keno Polonia 20 70. Miza minimă aici este tot de un 1 RON, iar cota pentru un număr extras este 3.30. Poți selecta rapid numere, ai și statistici la zi cu cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente, perechi de numere des extrase sau rar extrase, trio-uri de numere. 

4.4 Netbet

polonia keno netbet

La Netbet loto ai la dispoziție loteria Keno Polonia 20 70, cu miza minimă de 1 RON, iar cota pentru un număr extras este de 3.30.

Pe site-ul Netbet poți consulta numeroase informații despre loto Polonia. În secțiunea cu statistici poți afla care sunt cele mai des sau rar 5 numere extrase, ori perechi de numere.

5. Concluzii

Loteria Keno Polonia 20 70 este o opțiune interesantă atunci când vrei o distracție imediată. La intervale scurte și regulate de timp poți miza sume modeste pe numerele tale favorite, la majoritatea caselor de pariuri online. Alegi o anume strategie și-ți poți mări șansele de câștig.

Te-ar mai putea interesa și:

Spune părerea ta aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
55 din 86
PROCENTAJ
64%
UNITĂȚI
+1553
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Loto Letonia Keno 20 62

Loto Letonia Keno 20 62

Loto 6 din 49 Germania

Loto 6 din 49 Germania

Casa pariurilor loto

Casa pariurilor loto

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Belgia Keno – strategii, sfaturi utile și rezultate

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Cele mai frecvente / norocoase numere la LOTO

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Loto Euro Millions 5/50 – prezentare, rezultate și sfaturi

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Polonia Keno 20/70 – strategii, sfaturi și rezultate

Cum să câștigi la Loto 6 din 49

Cum să câștigi la Loto 6 din 49

Pe ce program și la ce oră este extragerea Loto 6/49

Pe ce program și la ce oră este extragerea Loto 6/49