Slovacia Keno 20/80

0

Loteria din Slovacia este una din cele mai noi loterii internaționale, introdusă în ofertele caselor de pariuri online. Însă acest gen de joc de noroc este demult popular și foarte îndrăgit în țara situată în centrul Europei - Slovacia

Ca orice joc de Keno, Loto Slovacia Keno 20/80 a devenit rapid una din cele mai apreciate loterii, prezent la majoritatea caselor de pariuri din România.

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo

Joacă 5 Bilete Fără Risc la Loto

Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să știi despre Loto Slovacia Keno. Vei afla strategii, sisteme de pariere, rezultate și statistici și la ce agenții de pariuri cu loto îți poți încerca norocul la această loterie.

slovacia keno 20 80

1. Cum joci la loto Slovacia Keno 20 80

Slovacia Keno este o loterie de tipul 20/80, adică din cele 80 de numere aflate în urnă sunt extrase 20 de numere câștigătoare. La loto Slovacia keno extragerile sunt foarte dese, bilele ies din urnă la fiecare 5 minute. Această particularitate a atras mulți jucători spre loterie, pentru șansele frecvente de câștig.

Cum joci online? Intri-n contul deschis la o casă de pariuri, iar în secțiunea Loto alegi Keno Slovacia 20 80 și apoi selectezi numerele, introduci miza și joci pariul. Întrucât extragerile sunt dese, afli destul de rapid dacă ai câștigat, putând să aplici strategii de joc interesante, pentru șanse cât mai mai mari de câștig.

2. Cele mai bune sfaturi și strategii pentru a câștiga la loto Slovacia 20 80

Mulți jucători susțn că pentru a avea succes cele mai indicate strategii de joc pentru Loto Slovacia Keno sunt sistemele cu miză progresivă.

2.1 Strategia Martingale

Alegi un număr și joacă-l! Dacă nu iese câștigător la următoarea extragere pariezi pe același număr sau dublând miza. Aceasta este strategia Martingale, care la un moment dat după o serie de eșecuri te aduce la câștig.

Atenție la miza de start deoarece s-ar putea să ajungi la mize foarte mari într-o perioadă foarte scurtă. Ar fi păcat ca după ce dublezi miza de 5-6 ori să nu mai ai bani pentru următoarea extragerea.

2.2 Strategia Fibonacci

Aceasta este recomandată pentru cote peste 3.00. Aici după un pariu pierdut miza următorului pariu va fi suma mizelor precedentelor două, urmând matematic șirul lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc).

Ambele strategii cu miză progresivă necesită un capital de pornire considerabil, capabil să susțină pariuri din ce în ce mai mari.

De asemenea poți alege strategii de joc bazate pe cel mai des extrase numere sau dimpotrivă poți miza pe numere așa zis reci, care nu au fost de multă vreme extrase din urnă.

2.3 Sisteme pe probabilități matematice

Există diferite sisteme, bazate mai ales pe calculul probabilistic, însă reține că nici una dintre ele nu este o garanție sigură pentru succes. Fiind vorba de o loterie este mai degrabă bine să consideri distracția scopul principal al jocului.

Poți alege sisteme de joc bazate pe statistici. Pe site-urile agențiilor de pariuri online, mai ales pe cele pe care ți le recomand mai jos, poți găsi statistici de unde afli cât de des sunt extrase anumite numere sau cât de rar, perechi sau combinații de numere.

Un alt sistem de joc este cel bazat pe numere ”fierbinți”. Acestea sunt numerele  care ies cel mai des la extrageri. Numerele reci sunt cele care nu au apărut în extrageri de mai multă vreme. Poți baza biletele tale fie pe numere reci, fie pe cele fierbinți, depinde cum te conduce intuiția.

Jucătorii cu experiență recomandă să eviți numerele extrase deja de 3 ori la rând. Această idee este bazată pe statistici, din care vei remarca acest fenomen. Eliminând numerele deja extrase în precedentele 3 extrageri îți vei mări șansele de câștig.

3. Statistici și rezultate pentru Loto Slovacia Keno 

Este simplu să afli imediat rezultate loto Slovacia de la extragerile anterioare.

Casele de pariuri unde poți juca loto Slovacia Keno au de regulă pe site și o secțiune de Rezultate unde poți analiza lista de numere extrase extragerile trecute. Fiind vorba de extrageri dese vei putea verifica rapid dacă biletul tău este câștigător.

Pariind online vizualizezi imediat numerele câștigătoare, iar dacă ai avut noroc vei observa că s-au alocat sumele obținute din câștig direct pe contul tău de jucător.

Rezultatele sunt afișate destul de rapid, așa că nu trebuie să aștepți mult pentru a vedea dacă ești sau nu câștigător.

4. Case de pariuri la care poți juca pe Loto Slovacia Keno

În România există câteva case de pariuri unde îți poți încerca norocul la loteria Keno 20 80 din Slovacia. În continuare o să le prezint pe cele mai bune.

4.1 Superbet

La această casă de pariuri, miza minimă pentru loto Keno Slovacia este de doar 1 RON, iar cotele sunt destul de mari, de la 3.8 pentru un număr, putând ajunge până la 26000 pentru 7 numere corect indicate pe bilet.

4.2 Netbet

Netbet se remarcă prin simplitatea parierii online, fiind și singura casă de pariuri unde care poți afla instantaneu, live, dacă ai câștigat sau nu. Miza minimă este tot 1 RON, iar cotele sunt excelente pentru Loto Keno 20 80.

Pentru un singur număr la Netbet loto cota este 3.9, pentru 2 numere ai cota 16, pentru 3 numere cota este 71, pentru 4 numere cota este 300 iar pentru 7 numere avem o cotă de 26000.

4.3 PublicWin.ro

În rândul loteriilor internaționale de la Publicwin există și opțiunea pariurilor la Loto Keno Slovacia. Cu o miza de doar 1 RON câștigurile sunt promițătoare. Pentru un singur număr ai cota 3.9, pentru 2 numere cota este 16, pentru 3 numere cota 70 iar pentru 7 numere corect indicate cota este 28000.

4.4 Fortuna loto

Pe efortuna.ro poți paria online pe o sumedenie de loterii din întreaga lume. Una din ele este Loteria Keno Slovacia 20 80, cu miza minimă de 1 RON și cote destul de bune. Pentru un număr extras cota este 3.77, pentru două numere cota este 15, pentru 3 numere extrase ai o cotă de 65 iar pentru 7 numere corecte ai o cotă de 30.000.

5. Concluzii

Dacă încă nu ai incercat jocul de tip keno din Slovacia este bine să pariezi măcar un bilet pe extragerile de la Loto Keno 20 80. Poți alege extrageri la orice oră, cotele oferite de casele de pariuri sunt destul de bune, iar jocul în general oferă șanse de câștig.

Ritmicitatea extragerilor dese te poate ajuta dacă vrei să urmezi o anume strategie, mai ales Martingale sau Fibonacci, iar miza minimă de 1 RON este perfectă în acest sens.

Cel mai bun tipster