Elite Slots Loto

Dacă îți plac jocurile de loterie cu numere, platforma Elite Slots poate să fie alegerea ideală pentru tine. În acest articol o să îți vorbesc despre site-ul Elite Slots, dar în special despre jocurile de loterie disponibile în secțiunea special dedicată.

logo elite slots

BONUS FĂRĂ DEPUNERE
120 ROTIRI GRATUITE

Despre Elite Slots

Site-ul Elite Slots este operat de New Gambling Solutions S.R.L, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/17074/2023, CUI 48776759, cu sediul în București.

Deține licența numărul L1234166W001528, emisă la data de 01.12.2023 de ONJN, valabilă până la data de 30.11.2033.

Pe site-ul cu jocuri de noroc Elite Slots o să întâlnești foarte multe jocuri de casino online precum păcănele, care sunt furnizate de cei mai de top producători din această industrie.

De asemenea sloturile de pe platformă sunt diverse și îți aduc posibilități multiple de câștig.

Iubitorii de pariuri sportive au de asemenea ocazia să parieze pe foarte multe evenimente, atât pre-meci cât și live, cu selecții diverse și foarte multe cote avantajoase.

Pentru final am lăsat secțiunea care cuprinde tema acestui articol.

Mai exact secțiunea special dedicată pasionaților de jocuri cu numere, unde poți să pui bilete pe cele mai renumite loterii internaționale și să produci câștiguri substanțiale dacă ești norocos.

Bonus de bun venit pentru loto la Elite Slots

loto elite slots bonus

Dacă vrei să îți deschizi un cont nou de utilizator la Elite Slots pentru secțiunea de loterii, trebuie să știi că poți să te bucuri de un bonus la prima depunere, în valoare de 100% până la suma de 150 RON.

Pentru această ofertă este necesar să faci un prim depozit în contul tău de minim 50 RON.

Cerințe de rulaj pentru bonus de bun venit loto la Elite Slots

Pentru a transfera banii bonus în bani din balanța activă, pe care să îi retragi ulterior, trebuie să îndeplinești următoarele condiții de rulaj la Elite Slots loto:

 • Rulaj de minim 5x aplicat pentru bonus de 150 RON, la bilete simple de loterie cu minim 2 numere.
 • Ai la dispoziție minim 7 zile pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj bonus, în caz contrar toate sumele urmează să fie anulate.
 • Următoarele loterii nu contribuie pentru cerințele de rulaj: Win for Life, Win for Life Numerone, Ungaria Putto, Polonia Kaskada și Letonia Keno.
 • De asemenea nu ai voie să plasezi pariuri repetate pe aceleași evenimente.

Metode de plată la Elite Slots

Elite Slots este o platformă care stă destul de rău la capitolul metode de plată.

În momentul în care am scris acest articol, erau disponibile doar depunerile prin carduri de credit sau debit, VISA sau Mastercard și ABon, plus retrageri doar prin card de credit sau debit.

Dacă vrei să faci o depunere cu un card bancar, care este pe numele tău, trebuie să știi că suma minimă care poate să fie depusă este de doar 20 RON. În cazul ABon, valoarea minimă pentru depunere este de 25 RON.

Pentru toate depozitele se aplică o taxă de 2% din valoarea depunerii, bani care sunt impozit conform OUG 114/2018, articolul 53 și a Ordinului 38 al ONJN.

În cazul retragerilor de fonduri, sunt disponibile tot cardurile VISA sau Mastercard, iar acestea sunt impozitate în funcție de suma pe care vrei să o retragi.

Cele mai populare loterii din oferta Elite Slots

În continuare o să îți prezint cele mai populare jocuri de loterie disponibile în grila Elite Slots. Acestea sunt în topul preferințelor utilizatorilor de pe acest site și au fost cele mai jucate loterii în ultimii ani.

elite slots loto

Loto Grecia Kino (20/80)

Grecia Kino este una dintre loteriile foarte populare în rândul jucătorilor din România.

Se face câte o extragere la fiecare 5 minute, pentru șanse suplimentare de câștig, iar numărul de bile extrase este de 20, din totalul de 80 aflate în urnă.

La această loterie ai mai multe posibilități de pariu și poți chiar să aplici strategia Fibonacci, în funcție de câte numere ai pe biletul de joc, poți să beneficiezi de următoarele cote:

 • 1 număr - cotă 3.90
 • 2 numere - cotă 16
 • 3 numere - cotă 70
 • 4 numere - cotă 310
 • 8 numere - cotă 150.000

Loto Multi Polonia (20/80)

Loto Polonia Multi este o loterie destul de asemănătoare cu Grecia Kino, sunt extrase tot 20 de bile dintr-un total de 80 disponibile în urna de joc.

Diferența dintre cele 2 este că în cazul Loto Multi Polonia, extragerile au loc doar de 2 ori pe zi, acestea au loc la orele 15:00 și 23:00 în România.

Și la această loterie sunt posibile foarte multe strategii de pariere, foarte mulți jucători din România aleg să pună bilete simple sau combinate cu aceleași numere, la fiecare extragere.

Având în vedere cele 2 extrageri zilnice, este doar o chestiune de timp până să vezi bilete câștigătoare cu această strategie.

Pentru un singur număr pariat pe bilet o să ai o cotă de doar 3.90, pe când la 8 numere câștigătoare, cota ajunge la 150.000.

Loto Italia Keno (20/90)

Un alt joc de loterie foarte popular la Elite Slots este Italia Keno.

La loto Italia 20/90 sunt extrase tot 20 de numere norocoase, dar de data aceasta în urna de joc sunt disponibile 90 de bile, cu 10 în plus fată de Polonia Multi și Grecia Kino.

Această loterie din Italia este populară printre pasionați deoarece sunt disponibile extrageri din 5 în 5 minute, iar cotele de câștig pentru numere sunt puțin mai mari, acestea arată în felul următor:

 • 1 număr - cotă 4.40
 • 2 numere - cotă 20
 • 3 numere - cotă 100
 • 4 numere - cotă 500
 • 8 numere - cotă 150.000

Alte loterii disponibile la Elite Slots

Mai sus ți-am prezentat cele mai popular loterii de pe acest site online, dar pe lângă acestea mai sunt disponibile pentru pariere și loterii precum:

De ce să joci la Elite Slots Loto?

O să îți prezint câteva dintre punctele forte pentru secțiunea de loto de la Elite Slots și de ce această platformă este ideală pentru a paria pe jocurile cu numere.

 1. Ai la dispoziție o gamă largă de loterii internaționale și poți să pui bilete în orice moment al zilei la peste 100 de loterii.
 2. O platformă de top unde ai la dispoziție jocuri de păcănele și pariuri sportive, dacă simți că nu ești norocos în cazul loteriilor tot timpul.
 3. Este una dintre singurele agenții online din România care oferă și bonus de bun venit de 150 RON pentru jocurile de loterie.

Articole utile despre Elite Slots