Loto Polonia Multi 1 şi 2 (20/80) – tot ce trebuie să știi pentru a câştiga

Loteriile internaționale atrag din ce în ce mai mulți români. Acest lucru se întâmplă deoarece visul oricărui român este să dea marea lovitură fără prea multe bătăi de cap. De ce să analizeze oferta de pariuri când poate să-și încerce norocul la loto, fără prea multe bătăi de cap?

Una dintre cele mai cunoscute loterii internaționale este cea din Polonia, denumită 20/80. În fiecare zi au loc 2 extrageri.

Despre toate acestea o să scriu în continuarea acestui articol. Citește până la final dacă vrei să descoperi și care este sunt cele mai bune sfaturi pentru a câștiga la Polonia loto.

Unde poti paria pe Loto Polonia Multi

Cote la pariuri pentru Loto Polonia

​Numere

superbet

​1 numar

​3.8

​3.83

​3.25

​2 numere

​15.5

​15.53

​14.50

​3 numere

​70

​70.3

​70

​4 numere

​295

​296

​290

​5 numere

​1400

​1400

​1375

​6 numere

​6700

​6700

​6600

​7 numere

​26000

​26000

​25500

​8 numere

​125000

​50000

​125000

Cell
Cell

​Ce este Polonia multi loto?

Loto Polonia multi este o extragere la care din totalul de 80 de bile se vor extrage 20.

Jucătorul va trebui să indice corect 8 din cele 20 de numere extrase. El are și un mic avantaj, deoarece poate juca până la 15 sau 16 numere în sistem. Dacă prinde minim 8 dintre ele a câștigat.

​Extrageri zilnice la Loto Polonia multi

După cum scriam și mai sus, zilnic au loc 2 extrageri, astfel:

 • la ora 15:00 Multi Polonia 1.
 • la ora 22:30 Multi Polonia 2.

​Statistici Polonia Loto Multi

Intră pe site-ul lotopolonia.com și vei găsi multe statistici utile. Poți vedea care sunt numerele care au ieșit cel mai des, cel mai mare sau chiar consecutiv. De asemenea mai poți observa și numerele care au ieșit cel mai rar, dar și care numere are cele mai multe extrageri consecutive în care n-a ieșit.

Chiar dacă nu trebuie să ții cont de aceste date n-ar fi o idee rea să consulți arhiva Polonia Multi loto.

​Rezultate Loto Polonia

Ai jucat la Loto Polonia azi și vrei să afli rapid dacă ai câștigat? Cea mai bună variantă este să intri tot pe site-ul lotopolonia.com și să urmărești acolo extragerea live loto Polonia Multi Loto 20/80 live.

Pe același site ai și loto Polonia arhiva tabel. Intrând în pagina respectivă poți vedea 24/7 care au fost ultimele rezultate Polonia Multi Multi 20/80. Astfel ți-ai putea face o strategie de joc. Ține cont, dacă ai de gând să-ți creezi o strategie de câștig la Loto Polonia că vorbim totuși de o loterie, la care matematica are un rol infim.

În a doua parte a articolului vei vedea cum poți verifica la loto Polonia 20/80 rezultate direct pe site-urile caselor de pariuri online.

​Sfaturi pentru a câștiga la Loto Polonia

Pentru a avea la Loto Polonia 2 rezultate bune este important să ții cont de următoarele sfaturi:

​Nu juca mize mari!

Pentru că vorbim de un joc de noroc în care norocul chiar are cel mai mare rol nu trebuie să te hazardezi. Dacă ai câștigat de câteva ori la rând nu mări mizele în speranța că vei da lovitura. Nu înseamnă că dacă prinzi câte 3 numere de 4 ori la rând cu miză de 10 RON vei prinde și a cincea oară 3 numere jucând 100 RON.

Important este să ai câștiguri constante, chiar dacă ele sunt mai mici!

​Nu juca multe numere!

Cât de bine sună: joc 1 RON pe 8 numere și am câștig eventual 135.000 RON! Dar nu vei face altceva decât să pierzi câte un leu și câte un leu până vei ajunge la pierderi de sute sau chiar mii de lei.

Va fi foarte greu să prinzi 8 numere din 80! Poate chiar nu vei prinde niciodată. Și dacă faci un calcul simplu 5 RON jucați astfel zi de zi timp de 100 de zile înseamnă pierderi de 500 RON. Cu acei bani dacă ai fi jucat realist, 2-3 numere, ai fi avut șanse să iei ceva.

​Pariază în cele mai bune condiții!

Foarte important este să pariezi în cele mai bune condiții. Mă refer aici atât la valoarea cotelor, cât și la taxele plătite.

Din acest motiv recomandat este să alegi o casă de pariuri online. Sunt 2 recomandate la care ai posibilitatea să mizezi pe Loto Polonia 20 din 80. Mai jos vei afla care este cea mai bună alegere.

Dacă alegi să pariezi online pe Polonia Multi nu vei plăti taxă la fiecare bilet jucat și nici la fiecare bilet câștigat. Se va opri doar impozitul atunci când retragi.

​Nu da banii la țepari!

Pe Facebook vei găsi persoane care vând diverse strategii minune pentru extragerile pe loterii. Nu da banii pe așa ceva. Fiind vorba de o extragere la loterie nimeni nu-ți poate garanta că vei câștiga cu o anumită strategie.

Prin urmare vorbim de o înșelătorie, motiv pentru care nu-ți recomand să dai bani celor care spun că te vor ajuta să câștigi la Polonia Multi loto. Mai bine cauți pe Google un site care oferă generator loto Polonia și te folosești gratuit de el.

Un astfel de site generator numere Polonia Multi Loto îți oferă posibilitatea să selectezi:

 • numărul de combinații.
 • numărul de variante.
 • perioada care se ia în considerare.
 • condiția (calde - numere care au ieșit cel mai des - sau reci - numere care au ieșit cel mai rar).

​Strategii de câștig la loto Multi Polonia

Unii români care joacă la Loto Polonia folosesc și anumite strategii prin care doresc să-și crească șansele de câștig.

​Strategia Martingale la Loto Multi Polonia

În condițiile în care pentru un număr prins se oferă cota 3.90 Martingale este o strategie bună. Principiul strategiei este simplu: după fiecare pariu pierdut dublezi miza.
Ține cont de faptul că un număr poate să nu iasă mai multe extrageri la rând (chiar și peste 10). Din acest motiv trebuie să începi cu o bancă mai mare, care-ți va permite să pierzi de mai multe ori, dar și cu o miză pe măsură.

Dacă ai 100 RON și începi să joci Martingale cu 5 RON ai șanse mari să rămâi pe 0 până iese numărul tău. Să nu iasă un număr de 4 ori la rând nu este ceva imposibil, ba din contră.

​Strategia bazată pe șirul Fibonacci

La fel de simplă ca Martingale, doar că aici mizele nu vor mai crește așa brusc. Miza unui pariu va fi egală cu suma precedentelor 2 mize. În momentul în care a fost prinsă combinația câștigătoare se reia de la 0.

Dacă vrei să începi această strategie cu 10 RON atunci mizele ar crește astfel: 10, 10, 20, 30, 50 RON. Chiar dacă nu este bruscă creșterea mizelor va fi destul de mari dacă prinzi o serie lungă. Motiv pentru care-ți recomand să alegi miza corectă la început.

​Pariuri pe 3 numere la Polonia Multi loto

Nu este chiar o strategie de pariere. Alegi 3 numere și mergi pe ele la fiecare extragere. Miza trebuie să fie fixă. Dacă ai prins combinația măcar o dată în 34 de zile vei fi pe plus. Acest lucru se întâmplă deoarece cota oferită pentru 3 numere este 70.

În finalul părții de strategii de câștig la Multi Polonia vin și cu un sfat. Atunci când am scris acest articol numărul 13 avea 17 extrageri în care n-a ieșit. În trecut numărul 55 a avut 52 de extrageri succesive în care n-a ieșit. Din acest motiv orice strategie ai dori să aplici trebuie să nu joci mai mult decât îți poți permite să pierzi.

​Case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe Polonia Multi Loto

După cum scriam mai sus este foarte important să alegi o casă de pariuri online pentru a reuși să-ți maximizezi câștigurile.

Ca să te convingi că aceasta este alegerea corectă vin și cu un exemplu. Superbet offline vs Superbet online. Pariu plasat în aceleași condiții de miză și numere.

La biletul jucat într-o agenție stradală cu 2 RON câștigul va fi de 133 RON. Va fi oprit impozitul de 1% și vei lua 131.67 RON. Mărunțișul rămâne la operatoare, deci avem câștig net 131 RON.

La biletul jucat pe plaforma online cu 2 RON câștigul va fi de 140 RON. Nu se va opri niciun impozit. Da, vei plăti un impozit dar doar atunci când vei dori să scoți banii. Și acela va fi de 1% din sumă.

La 10 bilete cu 3 numere jucate cu 2 RON câștigate în agențiile stradale vei avea pierderi nete de 70 RON. Practic pierzi 35 de bilete doar pentru că nu alegi să joci online în cele mai bune condiții.

Casele de pariuri online recomandate la care poți juca la Loto Polonia Multi 20/80 sunt următoarele:

​Superbet

 • Superbet este alegerea perfectă dacă vrei să pariezi online pe Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2.
 • se oferă cota 3.90 pentru un număr, cota 16 pentru 2 numere, cota 70 pentru 3 numere (restul cotelor le poți vedea în imaginea de mai sus).
 • vei putea juca sistem până la 8 din 16.


​Netbet

 • se oferă cota 3.83 pentru un număr, cota 15.53 pentru 2 numere, cota 70.30 pentru 3 numere.
 • dintre cele 8 cote oferite (de la cota pentru un număr până la cota pe 8 numere) vei găsi cotă mai bună la Netbet decât la Superbet doar la 3 numere (70.30 vs 70). 
 • de remarcat faptul că la 8 numere între Netbet și Superbet ar fi o diferență de 10.000 RON la o miză de 1 RON.
 • vei putea juca sistem până la 8 din 15.

​Concluzii

Pariurile pe Polonia Multi loto au avantajul că-ți pot aduce câștiguri substanțiale dacă ești suficient de norocos. Însă nu trebuie să te calicești și nici să joci mai mult decât îți permiți să pierzi.

Sunt diferite abordări ale pariurilor pe Loto Polonia. Celor care nu vor să riște o sumă mare le-aș recomanda să joace 5 RON per extragere pe 3 numere. Aceleași 3 numere! Astfel ar miza 10 RON pe zi si 300 RON pe lună.

Dacă măcar o dată în luna respectivă combinația ar fi câștigătoare s-ar lua 350 RON și s-ar face profit. Iar dacă ar fi să nu iasă pierderile zilnice de câte 10 RON n-ar fi foarte mari pentru cei care au un buget decent pentru jocuri de noroc.