Închidere / ștergere cont Magic Jackpot

Scris de Bmg23/01/2024

Magic Jackpot este unul dintre cazinourile online de top. În cazul în care ai deja cont ideal ar fi să nu-l închizi, dar dacă totuși vrei s-o faci citește informațiile pe care le voi prezenta în continuare.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Ca să închizi contul Magic Jackpot loghează-te pe site-ul cazinoului. Ulterior apasă pe butonul Meniul din partea dreaptă jos a paginii (pe mobil).

Din meniul afișat apasă pe Setările mele. În pagina care se va deschide dă click pe Joc Responsabil.

Se va încărca o pagină cu multe informații utile despre jocul responsabil, informații pe care ar fi bine să le citești în cazul în care consideri că ai o problemă cu dependența de păcănele.

În finalul respectivei pagini vei putea alege să iei o pauză pe o perioadă de 1 zi, 14 sau 30 de zile ori pe o perioadă nedefinită. După ce ai stabilit pauza apasă pe butonul Luați o pauză.

magic jackpot stergere cont

La finalul perioadei de pauză va trebui să soliciți pe e-mail redeschiderea contului.

În cazul în care vrei să închizi definitiv contul la Magic Jackpot o poți într-un singur mod. Pe site-ul cazinoului în secțiunea Ajutor apasă pe butonul Contactează-ne.

În caseta care se va deschide solicită închiderea contului. Ai grijă ca la adresa de e-mail să scrii adresa utilizată la crearea contului Magic Jackpot.

În final aș vrea să-ți fac 3 recomandări de cazinouri online, recomandări valabilă dacă motivul pentru care ai decis să nu mai joci la Magic Jackpot nu este legat de dependența de jocuri de cazino:

S-ar putea  te intereseze și: