Magic Jackpot contact

Scris de Bmg23/01/2024

Magic Jackpot este cazinoul online la care joacă cei mai mulți români în 2024. De aceea este important să dispună de un serviciu de asistență clienți complet.

Din păcate încă nu putem vorbi de așa ceva, în condițiile în care nu există un număr de telefon la care să se poată discuta cu echipa de asistență clienți și nici nu este afișat vreun program pentru live chat.

magic jackpot casino

Bonus 2400 RON +
600 rotiri gratuite

contact magic jackpot

Detalii de Contact Magic Jackpot

Program Magic Jackpot contact - nu este specificat.
Live chat suport - disponibil.
E-mail - nu este disponibil.
Telefon -.

Magic Jackpot chat online

În partea stângă sus a paginii principale a cazinoului dă click pe Ajutor. Se va deschide în partea dreaptă a paginii o fereastră.

Acolo apasă pe butonul Contactează-ne. Ulterior va trebui să dai click pe Chat live și discuția cu un operator Magic Jackpot va porni instant.

Din păcate nu este precizat un program de lucru pentru serviciul asistență clienți, dar dacă vei accesa chat-ul în intervalul orar 10-18 ar trebui să găsești un operator disponibil.

Trebuie spus că pe telefon NU vei putea accesa live chat Magic Jackpot.

magic jackpot live chat

Magic Jackpot contact email

Nu este disponibilă vreo adresă de email. Va trebui să urmezi pașii prezentați mai sus la chat live și să dai click pe Lăsați un mesaj.

Acum se va deschide o casetă unde va trebui să scrii numele tău, adresa de mail (asigură-te că este corectă deoarece acolo vei primi răspuns) și mesajul propriu-zis.

Mail-ul este o alternativă pentru situația în care ai de atașat vreo poză sau dacă nu este vreun operator al cazinoului online la live chat.

S-ar putea  te intereseze și: