Magic Jackpot verificare cont

Scris de Bmg22/01/2024

Dacă nu știi cum se efectuează verificarea contului la Magic Jackpot, unul dintre cazinourile online de top, ai toate detaliile mai jos.

În cazul în care vrei să depui la Magic jackpot o sumă mai mare de 1.000 RON sau dacă ai ajuns în momentul fericit al efecutării unei retrageri va fi necesar să faci verificarea contului. Același lucru trebuie să-l faci în cel mult 90 de zile de la efectuarea primei depuneri.

magic jackpot casino

Bonus 2400 RON +
1.100 rotiri gratuite

Magic Jackpot Verificare Cont

Cum se face verificarea contului la Magic Jackpot

Ca să se deschidă meniul unde vei încărca documentele va trebui să dai click pe rotița din partea dreaptă sus, de lângă balanța contului.

Magic Jackpot Meniu

Acum se va deschide o pagină cu Detaliile contului. Va trebui să dai click pe Verificare. În continuare trebuie să încarci rând pe rând documentele solicitate.

Magic Jackpot Verificare Identitate

Poza actului de identitate

Încarcă o poză color a actului de identitate, pașaportului sau permisului de conducere. Toate detaliile documentului, dar și cele 4 colțuri ale acestuia trebuie să fie vizibile.

Dovada adresei

Aici va trebui să încarci o poză a unei facturi sau a unui extras de cont bancar. Documentul nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni, iar numele tău și adresa este necesar să fie vizibile.

Adresa din respectivul document trebuie să fie identică cu cea completată atunci când ai completat formularul de înregistrare la Magic Jackpot.

Dovada plății

Încarcă o copie validă a ultimei metode de plată utilizată la depunere.

La card trebuie să faci o poză cu fața acestuia la care să lași vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre.

În cazul în care ai depus cu Paysafecard, Skrill sau Neteller este necesar să faci un print screen în care să se vadă tranzacția către Magic Jackpot.

Cred că este totul clar legat de verificarea identității contului la Magic Jackpot, dar dacă ai vreo nelămurire nu ezita s-o postezi mai jos în secțiunea de comentarii.

S-ar putea  te intereseze și: