MagnumBet pariuri

Magnum Bet vine cu o ofertă de pariuri interesantă în 2024 pentru jucătorii din România, iar bonusurile pentru clienți sunt și ele pe măsură. Despre toate voi scrie mai jos și vei vedea de ce merită să deschizi cont pe platforma de pariuri online MagnumBet.

logo magnumbet pariuri alb

Bonus 100% pariu fără risc
până la 500 RON

Magnum Bet bonus prima depunere: pariu gratuit până la 500 RON

Urmează pașii de mai jos dacă vrei să primești bonus Magnumbet un pariu gratuit de până la 500 RON!

 • Pasul 1 - Intri AICI pe site-ul oficial Magnumbet!
 • Pasul 2 - Parcurgi procesul de creare cont nou Magnum Bet pariuri.
 • Pasul 3 - Efectueaza o depunere și plasează un bilet cu o miză minimă de 50 RON în secțiunea Sport.
 • Pasul 4 - După încheierea pariului realizat vei primi un pariu gratuit în procent de 100% din valoarea mizei până la 500 RON.

Termeni și condiții de rulaj

 • FreeBet-ul trebuie utilizat în termen de 7 zile de la acordarea lui și poate fi plasat pe minim 2 evenimente, fiecare cu o cotă minimă de 2.00.
 • Poți folosi pariul gratuit doar pe pariuri de tip 3-way-market, iar evenimentele de pe bilet trebuie să se încheie în timpul de valabilitate al freebet-ului.
 • Dacă pariul pe care l-ai plasat cu freebet-ul va fi câștigător, vei primi profitul în bani reali.
 • Biletul plasat cu pariul gratuit nu este eligibil pentru cash-out sau alte promoții pariuri. Dacă vei alege să dai cash-out, oferta nu va fi activată.

Despre casa de pariuri Magnum Bet

Această agenție de pariuri sportive este în proprietatea Crowd Entertainment Ltd, o companie care are sediul în Malta.

În 01.03.2021 a primit de la ONJN licența cu numărul L1213823W001269 care este valabilă până la data de 28.02.2031. 

La acest operator ai și o zonă de Cazinou, însă pe piața din România a intrat în primă fază cu pariuri sportive.

Creare cont nou Magnum Bet pariuri online

Dacă vrei să îți creezi un cont nou la acest operator intră pe site-ul Magnum Bet pariuri sportive. În partea din dreapta sus a paginii ai butonul CONT NOU și pe el trebuie să faci click.

Acum vei fi nevoit să parcurgi procedura de înregistrare. Ea se face în 3 pași destul de simpli.

Foarte important este să te asiguri că toate informațiile pe care le introduci să fie corecte. Altfel, ai putea avea probleme atunci când vei efectua verificarea identității.

Cum verifici contul Magnum Bet

Procedura KYC, adică cea de validare a contului, este obligatorie la toate casele de pariuri legale în România, așadar și la Magnum Bet.

Acest proces trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la prima depunere sau în cel mult 6 luni de la crearea contului, asta dacă în prealabil nu ai făcut o depunere.

Ca să efectuezi o verificare completă a contului Magnum Bet pariuri va trebui să furnizezi operatorului 3 tipuri de documente.

Document de identitate

Trebuie să încarci pe site-ul Magnum Bet o poză cu buletinul, pașaportul, permisul de ședere sau permisul de conducere.

Dovada adresei de domiciliu

Ai nevoie de o poză cu cartea de identitate, o factură de utilități, un extras de cont bancar, cazierul judiciar sau viza de flotant.

Alte documente

Dacă ai făcut o depunere cu un card bancar îți pot fi solicitate 2 poze, față și verso cu acesta. Poți lăsa vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului, iar pe verso poți acoperi codul de securitate CVV2 care este compus din 3 cifre.

Dacă spre exemplu ai depus cu Paysafecard ai nevoie de o captură de ecran a contului în care să se vadă numele, prenumele, data nașterii, adresa și emailul.

Cei de la Magnum Bet pariuri sportive spun că timpul în care procesul de validare a contului se finalizează este între 12 și 24 de ore.

Metode de plată

Metode de depunere

Poți alimenta contul de pariuri prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar: 20 RON depunere minimă - 50.000 RON depunere maximă
 • Paysafecard: 20 RON - 50.000 RON
 • Top Pay: 20 RON - 50.000 RON
 • Agenții stradale: 20 RON - 50.000 RON.

Așadar, după cum poți observa, depunerea minimă la Magnum Bet pariuri este de 20 RON, indiferent de metoda pe care o alegi. În plus, toate depunerile sunt supuse unei taxe de 2%.

Suma maximă pe care o poți depune este de 50.000 RON. Așadar, avem o limită care este ridicată, deci nu vom avea probleme din acest punct de vedere.

Un plus este că poți depune cu cardul Revolut, dar și în agențiile stradale.

Metode de retragere

Poți scoate banii câștigați printr-una din următoarele metode:

 • Card Bancar: 20 RON retragere minimă - 10.000 RON retragere maximă (instant)
 • Top Pay: 20 RON - 10.000 RON (instant)
 • Agenții Stradale: 20 RON - 10.000 RON (instant).

Ca la mai toate casele de pariuri din România și la Magnum Bet îți va fi oprit impozit pariuri sportive, de 3% pentru retrageri mai mici de 10.000 RON.

Trebuie să ții cont că poți solicita o retragere doar prin metoda pe care ai folosit-o la depunere. Așadar, nu poți retrage prin card bancar dacă tu ai depus prin TopPay.

La acest operator ai posibilitatea să efectuezi retrageri de la agențiile stradale care se găsesc în mai multe localități din România.

Aplicația Magnum Bet mobile

La capitolul minusuri pentru Magnum Bet pariuri aș trece și faptul că nu există o aplicație Android și nici una iOS pentru telefoanele mobile.

Sunt multe case de pariuri din România care pun la dispoziția clienților o astfel de aplicație.

Totuși, am intrat pe site-ul Magnum Bet pariuri prin browser-ul telefonului mobil. Pot spune că platforma este destul de bine optimizată și poți paria lejer în acest mod.

Magnum Bet oferta de pariuri

În opinia mea oferta de la Magnum Bet pariuri nu este una extrem de vastă. Găsești însă majoritatea sporturilor pe care noi românii alegem de obicei să pariem, deci la capitolul acesta pot spune că stă destul de decent.

Evident că la Magnum Bet online poți paria pe fotbal, dar pe lângă "Sportul Rege", aici mai poți miza și pe alte discipline care sunt popularele, precum tenis, baschet și handbal.

În oferta celor de la Magnum Bet pariuri mai sunt și alte sporturi mai puțin urmărite, iar câteva dintre ele ar fi cricket, floorball, darts, ciclism sau motorbike.

Nu am găsit însă o secțiune de E-Sports aici, deci nu poți miza pe CS:GO sau LoL spre exemplu.

Ce mi s-a părut cât de cât mai interesant este că la Magnum Bet pariuri poți miza pe Spectacole TV. În acea secțiune ai posibilitatea să pariezi spre exemplu pe cine va câștiga Eurovision.

În concluzie, consider că agenția Magnum Bet ar putea să mai lucreze puțin la oferta de pariere pentru că este destul de limitată.

Cei mai mulți dintre noi pariem pe fotbal. Oferta pre-meci de la Magnum Bet online nu este una iesita din comun. Găsești cam aceleași tipuri de pariuri care sunt la mai toate agențiile din România.

Spre exemplu, la meciurile din Liga Campionilor erau puțin peste 400 de opțiuni de pariere. Majoritatea operatorilor de top au mai bine de 500 de opțiuni de pariere.

Îți mai pot spune că la Magnum Bet online poți miza pe clasicele handicapuri asiatice, cornere sau cartonașe.

Lipsesc însă spre exemplu pariurile pe marcatori, care sunt la mare căutare acum, mai ales când avem supergolgheteri precum Haaland sau Mbappe.

MagnumBet pariuri live și streaming

Pot spune că oferta de pariuri live de la Magnum Bet este destul de scăzută.

Cam în orice moment al zilei se găsesc meciuri pe care să mizezi live din mai multe sporturi precum fotbal, tenis, baschet, handbal sau volei. 

Eu am scris acest articol în jurul orei 17:00 și la acel moment în oferta Magnum Bet live erau doar 106 de meciuri pe care se putea paria.

Operatorii de top din România stăteau mai bine decât ea la acest capitol, unele dintre ele având un număr dublu de partide în oferta live.

La Magnum Bet pariuri erau în oferta live 35 de partide de fotbal, 49 din tenis, 5 din baschet, 2 din handbal, 5 din volei, 7 din tenis de masă și 3 din snooker.

La fotbal se putea miza și pe confruntări din țări mai exotice precum Burundi, Camerun, Indonezia, Paraguay sau Uzbekistan.

Atunci când vine vorba despre evenimentele transmise live de Magnum Bet pariuri, nu prea avem ce comenta.

Spun asta pentru că din informațiile pe care le am, la această agenție nu există acest serviciu, cel puțin momentan. Așadar și aici se mai poate lucra.

Bonusuri și promoții Magnum Bet pariuri sportive

La începutul acestui articol ai putut să vezi că există un bonus de bun venit la Magnum Bet pariuri. El constă într-un pariu gratuit de până la 500 RON.

Acest operator vine însă în întâmpinarea clienților și cu alte promoții și pot spune că nu stă deloc rău la acest capitol.

În cele ce urmează o să găsești acele promoții care se regăsesc constant la Magnum Bet pariuri sportive.

Dacă vrei să vezi toate ofertele de acest gen, atunci intră pe site-ul celor de la Magnum Bet și accesează butonul "PROMOȚII" care se află în partea din dreapta sus a paginii.

Magnum Cotă

Cei de la Magnum Bet pariuri îți oferă în fiecare zi o serie de evenimente ale căror cote sunt mărite față de oferta pieței pentru rezultatul final.

Condiții bonus:

 • Această ofertă este disponibilă pe evenimentele pre-meci.
 • Vor fi cote speciale doar pentru câteva evenimente principale ale zilei respective.
 • Este valabilă doar pentru pariurile pe 1, X, 2 și pe șansă dublă 1X, X2 și 12.
 • Ai posibilitatea să faci bilete simple, dar și multiple sau în sistem.

Magnum Extra

Este o ofertă asemănătoare cu cea care se numește Magnum Cotă. Și în acest caz ai la dispoziție o extra-cotă să îi spunem așa, adică o cotă mărită.

Condiții bonus:

 • Aceste cote mărite se aplică doar pentru pariurile pe rezultatul final.
 • Ai voie să alegi un singur eveniment care să se încadreze în această promoție.
 • Poți paria pe bilete de tip multiplu și/sau sistem, cu minim 6 evenimente.

Magnum Bonus

Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cei de la Magnum Bet te vor răsplăti cu un câștig extra. Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie de 1.25.

Condiții bonus:

 • Trebuie să ai minim 4 meciuri pe bilet și vei primi un bonus de 3%.
 • Bonusul crește treptat cu fiecare eveniment adăugat pe bilet, iar la 26+ ai bonus 160%.
 • Biletele de tip sistem nu participă la această promoție.
 • Dacă adaugi evenimente de la Magnum Cotă sau Magnum Extra, biletul rămâne valabil pentru Magnum Bonus, dar acele
 • pariuri nu vor fi luate în calcul în grila de bonusare.

Păreri Magnum Bet pariuri

Consider că este foarte important, ca înainte să îți deschizi cont la o agenție, să știi și părerea altor jucători despre acest operator. Mai jos vei afla ce cred doi dintre jucătorii care și-au făcut un cont la Magnum Bet pariuri sportive.

 • "Îmi place Magnum Bet pentru că îmi oferă posibilitatea să joc la pariuri online fără să fiu nevoit să am card bancar. În plus mi se pare super tare bonusul de bun venit. Am jucat 500 lei pe un bilet cu cota 8 fără să risc vreun leu și am câștigat!" - Adrian
 • "Eu unul sunt destul de mulțumit de oferta celor de la Magnumbet. Am destule opțiuni de pariere, mai ales că eu pariez destul de clasic, pe rezultatul final, pe goluri sau pe handicapuri asiatice." - Cătălin

Articole utile Magnum Bet

În încheiere vreau să îți prezint o listă cu articole care ți-ar putea fi de ajutor dacă vrei să începi să joci pariuri sportive la Magnum Bet: