Închidere / ștergere cont Magnum Bet

Scris de Laur198523/01/2024

Nu vrei să mai joci la Magnum Bet, indiferent că este vorba de pariuri sau cazino online? Ai mai multe alternative, printre care și închiderea contului. Dacă vrei să vezi ce trebuie să faci ca să ștergi contul Magnumbet citește în continuare informațiile prezentate.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

În primul rând va trebui să te loghezi în cont, după care să dai click pe cele 3 linii verticale din partea stângă a paginii (pe mobil).

În meniul afișat apasă pe JOC RESPONSABIL și vei avea următoarele alternative:

Limite De Depunere la Magnum Bet

Dacă apeși pe Limite De Depunere vei ajunge pe o pagină în care va trebui să scrii limita pe care vrei s-o ai la depuneri într-o anumită perioada prestabilită. Perioadele din care poți alege sunt: zilnic, săptămânal sau lunar.

După ce ai stabilit limita dă click pe SALVARE. Respectiva limită va deveni activă instant.

O altă alternativă pentru un joc responsabil este pauza. Poți să iei o pauză de la jocurile de noroc pentru o perioadă de:

  • 1 zi
  • 7 zile
  • 4 săptămâni
  • 6 săptămâni

Vei putea să te mai conectezi la contul Magnum Casino doar după ce a expirat perioada aleasă.

Auto-excluderea va trebui s-o selectezi dacă vrei să iei o pauză mai mare (6 luni, 1 an sau 5 ani) ori dacă dorești să închizi contul avut pe platforma Magnum.

Pentru ștergerea contului va trebui să apeși pe Permanent și, ulterior, să apeși pe butonul galben ÎNCHIDERE CONT.

inchidere cont magnumbet

După ce ai închis contul nu vei fi notificat despre ce bonusuri sunt disponibile la Magnum Bet. De asemenea nici nu vei mai putea deschide alt cont pe site-ul magnumbet.ro.

În cazul în care motivul pentru care ai decis să închizi contul Magnum Bet nu are legătură cu dependența de pariuri îți recomand să te înregistrezi la cele mai bune case de pariuri online din România:

S-ar putea  te intereseze și: