Bonus MaxBet online – 777 RON

casa de pariuri maxbet

L1160661W000651


  • Depunere minimă: 20 RON
  • Miza minimă: 1 RON

Încasează acum bonus 777 RON la prima depunere

bonus
mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Maxbet este una dintre casele de pariuri online recomandate de biletu-zilei.com. În acest articol îți voi prezenta tot ce trebuie să știi despre acest operator astfel încât să poți începe să joci pariuri pe internet la Maxbet România chiar de acum.

1. Bonus Maxbet - 100% din prima depunere până la 777 RON

bonus maxbet pariuri

La Max bet ai parte de un bonus consistent atunci când faci prima depunere. Este vorba de dublarea depozitului, până la cel mult 777 RON.

Dacă vrei să primești și tu acest bonus urmează pașii:

  1. Dă click AICI și deschide cont.
  2. Depune minim 50 RON scriind codul bonus 777.

Vei primi instant încă o dată suma depusă, până la maximum 777 RON. Pentru a fi transformat în bani reali, bonusul va trebui rulat de 14 ori în decurs de 30 de zile de la activare. Sunt luate-n calcul la rulaj pariurile simple cu cota minimă 2.00 și pariurile multiple care conțin doar ponturi pariuri cu cote de cel puțin 1.50.

Mai trebuie să știi că pariurile cu o miză mai mare de 200 RON nu vor fi luate-n calcul la rulaj. În aceeași situație se află și pariurile de tip Asiatic, Par/Impar și Draw No Bet. Suma maximă care poate fi transformată din soldul bonus în soldul cash este de 3.000 RON.

2. Top 3 motive să alegi MaxBet România

Dacă ai ajuns să citești această recenzie cu siguranță vrei să afli și de ce ar trebui să alegi să plasezi pariuri online la Max bet. Iată care sunt principalele motive pentru care biletu-zilei.com îți recomandă această casă de pariuri pe internet:

  1. Bonus consistent la prima depunere + multe bonusuri și promoții pentru clienții activi.
  2. Ofertă diversificată de pariuri pe sporturi.
  3. Propune constant pariuri multiple cu cote mărite.

3. Cum faci cont

formular inregistrare maxbet

Formularul de înregistrare arată precum în imaginea de mai sus. Acolo va trebui să completezi o serie de informații. Ține cont că toate datele trebuie să fie corecte, deoarece altfel la verificarea contului acesta îți va fi blocat.

Mai multe informații despre înregistrarea la Maxbet online afli din acest articol.

4. Cum verifici contul

Pentru a verifica contul de jucător este necesar să trimiți o copie a actului de identitate la adresa de e-mail suport@maxbet.ro. Fotografia trebuie să fie clară, să i se vadă toata colțurile și să fie salvată în format jpeg, pdf sau tiff.

Suplimentar s-ar putea să-ți mai fie solicitată o copie a unei facturi de utilități / extras de cont bancar. Aceasta trebuie să fie pe numele tău și să nu aibă o vechime mai mare de 90 de zile.
În general verificarea contului la Maxbet nu durează mai mult de 24-48 de ore.

5. Metode de depunere și retragere

Alimentarea contului după ce ai apăsat pe Maxbet login şi ai intrat în cont se face foarte simplu. În partea dreaptă sus dă click pe butonul "Depunere" și se va încărca pagina cu metodele de plată disponibile.

Am trecut valorile minime și maxime în tabelul de mai jos deoarece așa apar și pe site-ul operatorului.

Metoda depunere

Suma minima

Suma maxima

Timp procesare

Taxe

card bancar

20 RON

475.000 RON

instantaneu

0

skrill

47 RON

23.000 RON

instantaneu

0

neteller

47 RON

23.000 RON

instantaneu

0

paysafecard

25 RON

23.000 RON

instantaneu

0

trustly

20 RON

46.000 RON

instantaneu

0

transfer bancar

20 RON

23.000 RON

variabil

0

Pentru a retrage bani trebuie să apeși pe numele tău, în colțul din dreapta sus a paginii, să accesezi secțiunea Retrageri & Tranzacții din meniu și să selectezi metoda de plată dorită.

O retragere este procesată în maxim 3 zile lucrătoare de către Maxbet, după care va mai dura 1-2 zile lucrătoare până vei primi banii în cont.

Ține cont că poți retrage bani din cont doar dacă acesta a fost verificat și nu ai vreun bonus activ.

6. Cum pariez la MaxBet

Nu este deloc dificil să joci un pariu online. Cu siguranță ai mai accesat până acum site-ul unei agenții de pariuri, fie ea și stradală. Site-ul este structurat asemănător cu cel al unei agenții.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi din meniul din partea dreaptă sportul și, apoi, competiția pe care vrei să pariezi. După ce ai găsit competiția de care ești interesat trebuie să dai click pe meciul pe care vrei să pariezi din listă și, în final, să dai click pe cota pariului.

În cazul în care știi deja pe ce meci vrei să mizezi atunci ai în partea dreapta sus căsuța unde scrie "Caută". Scrie acolo numele echipei sau jucătorului pe care vrei să mizezi și va fi afișat evenimentul căutat. Mai departe trebuie doar să dai click pe cota pariului.

cum pariez la maxbet

Oricum ai proceda în căutarea meciurilor, după ce ai selectat pronosticul în partea dreaptă se va deschide "Bilet". Acolo trebuie să scrii miza pariului sau să selectezi sistemul dacă vrei să joci un astfel de bilet și să dai click pe "Plasează pariuri".

maxbet bilet-pariuri

7. Oferta pentru mobil

Dacă vrei să pariezi de pe mobil trebuie să știi că n-o vei putea face prin intermediul unei aplicații. În aceste condiții singura variantă este să accesezi maxbet.ro din browser-ul dispozitivului tău mobil și se va încărca varianta optimizată a site-ului.

8. Pariuri disponibile

Oferta este diversificată din toate punctele de vedere. La sporturi pe lângă cele mai populare avem și posibilitatea de a miza pe evenimente din sporturi de contact, snooker, polo, futsal, darts etc.

Dacă intrăm în detalii legate de oferta fotbalistică observăm că avem de asemenea foarte multe opțiuni. Urmărești fotbalul din Botswana, Gibraltar sau India? Atunci Maxbet este o opțiune bună pentru tine. Bineînțeles că nu vor lipsi nici meciurile din țările mai cunoscute, unde avem posibilitatea de a paria inclusiv pe evenimente din ligile a cincea.

Oferta pentru fiecare meci de fotbal nu este nici ea rea. La campionatele de top ne sunt oferite peste 200 de opțiuni de pariere. Nici la ligile de mâna a doua, precum Olanda, Elveția sau Austria nu avem motive de îngrijorare, deoarece vom avea măcar 150 de opțiuni de pariere la fiecare meci. Amatorii de pariuri pe ligi exotice vor găsi principalele opțiuni de pariuri.

9. Streaming si pariuri live

În primul rând trebuie spus că lipsește serviciul de live streaming. Dacă vrei să vezi meciuri live îți recomand celelalte case de pariuri de top.

Oferta de pariuri live este destul de consistentă. Într-o zi de sâmbătă, la ora 12:30, aveam 60 de meciuri de fotbal disponibile pe platforma live, alte 12 de tenis și 9 de baschet. Nu lipseau nici evenimente din sporturi electronice pe care se putea live sau partide de crichet, hochei pe gheață, volei sau handbal.

10. Bonusuri și promoții

În momentul în care am scris această recenzie Maxbet nu avea promoții pe termen lung. Erau, însă, 3 oferte interesante, dintre care 2 pentru cei pasionați de pariurile pe sporturi electronice. N-o să insist asupra lor deoarece au termen limitat și foarte probabil atunci când citești acest articol nu mai sunt valabile și au apărut altele noi.

Intră în secțiunea PROMOȚII și vezi care sunt bonusurile și ofertele actuale!

11. Asistență clienți - departamentul suport

Pentru orice întrebare sau sugestie pe care dorești s-o adresezi staff-ului agenției ai la dispoziție următoarele alternative:

  • Telefon: 021 9238 (tarif special) sau +4021 7954546 (tarif normal)
  • Email: la adresa support@maxbet.ro
  • Live chat: zilnic în intervalul orar 9:00 - 1:00.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

Am citit mai multe comentarii ale clienților despre Maxbet și majoritatea nu sunt cele mai bune. Acele comentarii fuseseră făcute cu mai bine de jumătate de an în urmă, prin urmare este posibil ca lucrurile să fi intrat în normal. Problemele apăreau în general atunci când se ajungea la retragerea banilor.

Altfel, oferta de pariere este foarte bună, cotele sunt la nivelul normal, nefiind cu nimic mai prejos cu alți operatori, dar nici nu se poate compara cu agențiile care oferă cele mai bune cote.

Bonusul pentru clienții noi are o valoare maximă bună, foarte bună. Puține case de pariuri legale oferă până la 777 RON la prima depunere. Să rămân la capitolul promoții remarc faptul că propune constant promoții pentru clienții activi. Un minus aici ar fi, totuși, scoaterea bonusului pentru biletele cu multe pronosticuri.

O altă părere negativă este legată de lipsa unei aplicații pentru mobil. Este drept că site-ul web este optimizat foarte bine, doar că atunci când vrei să pariezi live de pe mobil este cam dificil să te loghezi de fiecare dată pe site-ul web și preferi s-o faci direct din intermediul unei aplicații în care ești tot timpul logat.

13. Întrebări frecvente

Am răspuns la 10 întrebări frecvente despre Maxbet în acest articol.

Dacă n-ai găsit răspuns la întrebarea ta poți intra pe help.maxbet.ro/ro/ sau poți lua legătura cu staff-ul casei de pariuri, prin metodele prezentate mai sus.