Cum pariez online la Maxbet

88

Daca ai citit deja articolul in care explicam cum sa deschizi cont la Maxbet si ai urmat pasii de acolo acum probabil vei fi interesat si cum sa plasezi primul pariu.

Ca sa joci pariuri online la Maxbet trebuie sa dai click pe pagina principala a site-ului pe optiunea Pariuri.

Acum se va deschide pagina de pariuri acolo unde vei gasi in partea stanga lista de sporturi. In cazul in care vrei sa pariezi pe un anumit meci atunci in casuta cautare poti scrie numele unui jucator sau a unei echipe. Daca nu, atunci da click pe sportul pe care ai de gand sa pariezi, apoi pe tara si pe competitie. Eu in imaginea de mai jos am dat click pe Fotbal > Italia > Serie A.

Ai afisata lista cu meciuri disponibile din competitia respectiva. Daca vrei sa pariezi pe rezultatul final 1×2 dai click pur si simplu pe cota pronosticului dorit (vezi in imaginea de mai jos Empoli) si selectia va aparea in partea dreapta a paginii pe biletul de pariuri.

Daca vrei sa vezi un anumit tip de pariu pentru toate meciurile disponibile din acea competitie dai click pe numele tipului de pariu din lista de sus (partea superioara a imaginii mele).

Daca vrei sa vezi toate optiunile de pariere pentru un meci dai click pe numarul existent in dreptul meciului dorit. De exemplu 116 la meciul Empoli – Palermo.

Cum joci un bilet simplu la Maxbet

Dupa ce ai selectat un pronostic si vrei sa-l joci pe un pariu single va trebui sa scrii miza in casuta si sa dai click pe butonul prin care plasezi pariul.

Click AICI pentru a juca un bilet simplu la Maxbet!

Cum joci un bilet multiplu la Maxbet

In cazul in care ai selectat si al doilea pronostic vei vedea pe talon optiunea “Accumulator”. In casuta corespunzatoare acestui cuvant trebuie sa scrii miza dorita (in imaginea de mai jos 5) si apoi sa plasezi pariul.
Click AICI pentru a juca un bilet multiplu la Maxbet!

Cum joci un bilet in sistem la Maxbet

Dupa ce ai selectat cel putin 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea si optiunea de a juca un sistem. Scrie miza in dreptu sistemului dorit si apasa butonul prin care plasezi pariul. Trebuie sa ai in vedere aici ca miza scrisa de tine se va inmulti cu numarul de pariuri scris intre parantezele din dreptul acelei casute. In imaginea de mai jos eu am scris 10 in dreptul la “Dublu (3 pariuri)” si asta inseamna ca voi juca un sistem 2 din 3 cu cate 10 lei pe varianta, adica un total de 30 lei.
Click AICI pentru a juca un bilet in sistem la Maxbet!

Cum joci un bilet tip sistem cu baze la Maxbet

Daca ai minim 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei putea da click pe “Baza” pentru a juca un bilet cu baze. Alegi baza sau bazele (tine cont ca aceste baze trebuie sa fie neaparat castigatoare pentru a avea sanse la castigarea biletului) bifand casuta din dreptul lor, asa cum am procedat eu la Empoli in imaginea de mai jos. Mai departe va trebui sa scrii miza in dreptul sistemului pe care vrei sa-l joci. Eu in imaginea de mai jos am scris 20 in dreptul la “Tripla(e) (3 pariuri) 1 baza”, asta insemnand ca voi juca un bilet cu o baza si sistem 2 din 3 cu 20 RON pe varianta, adica cu o miza totala de 60 RON.

Click AICI pentru a juca un bilet in sistem cu baze la Maxbet!

Banuiesc ca ai observat cat de simplu poti juca pariuri online la Maxbet. Daca vrei sa te acomodezi cu pariurile pe internet aceasta casa de pariuri iti ofera si un bonus de 50 RON fara depunere, imediat dupa ce faci verificarea contului, tocmai pentru a te acomoda si pentru a descoperi facilitatile oferite fara riscul de a pierde vreun ban din propriul buzunar.

Deschide cont AICI la Maxbet pentru a primi 50 RON fara depunere si bonus 100% pana la 900 RON la primul depozit!

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri