Cum pariez online la Maxbet

0
251

Cum pariez online la Maxbet

Daca ai citit deja articolul in care explicam cum sa deschizi cont la Maxbet si ai urmat pasii de acolo acum probabil vei fi interesat si cum sa plasezi primul pariu.

Daca vrei sa pariezi online la Maxbet intra AICI!

Ca sa joci pariuri online la Maxbet trebuie sa dai click pe pagina principala a site-ului pe optiunea PARIURI.

maxbet pariuriAcum se va deschide pagina de pariuri acolo unde vei gasi in partea stanga lista de sporturi. In cazul in care vrei sa pariezi pe un anumit meci atunci in casuta “Cautati tot” poti scrie numele unui jucator sau a unei echipe. Daca nu, atunci da click pe sportul pe care ai de gand sa pariezi, apoi pe tara si pe competitie. Eu in imaginea de mai jos am dat click pe Fotbal > Italia > Serie A.

maxbet pariuri 2Ai afisata lista cu meciuri disponibile din competitia respectiva. Daca vrei sa pariezi pe rezultatul final 1×2 dai click pur si simplu pe cota pronosticului dorit (vezi in imaginea de mai jos Empoli) si selectia va aparea in partea dreapta a paginii pe Cupon.

maxbet pariuri 3

Daca vrei sa vezi un anumit tip de pariu pentru toate meciurile disponibile din acea competitie dai click pe “Selectati tipul pariului” si din lista care va fi afisata alege tipul de pariu dorit.

Daca vrei sa vezi toate optiunile de pariere pentru un meci dai click pe numarul existent in dreptul meciului dorit. De exemplu 105 la meciul SPAL – Empoli.

Cum joci un bilet simplu la Maxbet

Dupa ce ai selectat un pronostic si vrei sa-l joci pe un pariu single va trebui sa scrii miza in casuta si sa dai click pe butonul “PLASEAZA PARIU

maxbet pariuri 4Cum joci un bilet multiplu la Maxbet

In cazul in care ai selectat si al doilea pronostic vei vedea ca talonul se va muta automat in optiunea “MULTIPLU“. Scrii miza, la fel ca la biletul simplu, si apoi sa plasezi pariul.

maxbet pariuri 5

Cum joci un bilet in sistem la Maxbet

Dupa ce ai selectat cel putin 3 pronosticuri pe biletul de pariuri vei vedea ca se va activa si optiunea SISTEM pe talonul de pariuri. Aici insa pentru mine s-a blocat totul. Dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos nu vad nicaieri optiunea de a selecta sistemul pe care sa-l joc.

maxbet pariuri in sistem

Cum joci un bilet tip sistem cu baze la Maxbet

Nu stiu daca este posibil deoarece nu apare optiunea, dar dupa cum spuneam e destul de ciudat pentru ca nici sistemul normal eu nu-l pot juca.

Da CLICK AICI pentru a juca bilete la Maxbet!

Banuiesc ca ai observat cat de simplu poti juca bilete simple si combo la Maxbet. Daca vine vorba de pariuri in sistem atunci lucrurile sunt neclare. 

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
44 din 83 53% +495.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi