Păreri despre Maxbet

4

Din acest articol vei afla câteva păreri pertinente despre casa de pariuri online Maxbet. Voi lua rând pe rând punctele de interes pentru pariori și-ți voi prezenta părerea mea.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

Încasează bonus 50 RON Fără Depunere la Pariuri

BONUS PRIMA DEPUNERE

maxbet logo

Încasează bonus 700 RON de Bun Venit

Pareri Maxbet

Pentru a avea cât mai multe păreri despre Maxbet online îți recomand să lași un comentariu la finalul acestui articol, asta în cazul în care ai jucat deja la acest operator.

Păreri despre platforma de pariuri

Platforma de pariuri este bine compartimentată. Astfel din doar 2-3 click-uri vei ajunge în pagina dorită. Dacă vrei să cauți un anumit meci sau o anumită competiție ai, de asemenea, și varianta de a căuta cu ajutorul căsuței de căutare.

Trecând la pagina de pariuri live și aici lucrurile arată destul de bine. Am găsit, totuși, 2 minusuri aici, comparativ cu ce avem la alte case de pariuri online.

Primul ar fi lipsa posibilității de a selecta evenimentele favorite în pagina de pariuri live. Al doilea este lipsa opțiunii de pariuri favorite în pagina unui anumit eveniment.

În pariurile live orice secundă contează și într-o după-amiază de sâmbătă nu va fi deloc comod să găsești un anumit meci într-o listă cu peste 50-60 de evenimente.

Păreri despre oferta de pariuri de la Maxbet

Din punct de vedere al ofertei de pariuri pe sporturi nu ne putem plânge. Dacă sporturi precum fotbal, baschet, tenis, handbal găsim la toți operatorii, în schimb pariuri pe meciuri de biliard, de cricket sau întreceri de ski alpin nu prea le avem peste tot.

Din acest motiv cei care preferă sporturi mai puțin populare ar trebui să aibă cont la Maxbet.

Oferta de pariuri per meci este foarte bună. M-am uitat la câte 2-3 meciuri din fotbal, tenis sau baschet și peste tot am gâsit multe tipuri de pariuri care pot fi jucate. La fotbal se poate juca de la pariuri asiatice până la pariuri pe cartonașe.

Păreri despre cotele de la Maxbet

La partea cu cotele lucrurile nu pot fi foarte clare. Probabil la unele opțiuni de pariuri Maxbet stă mai bine decât concurența, iar la altele stă mai slab. Acest lucru este firesc.

Ca să-mi dau seama per ansamblu cum stă o agenție comparativ cu alta primul lucru pe care-l fac este să mă uit la cotele pentru pariuri cu șanse 50-50 la meciuri de baschet (total puncte, handicap).

La Maxbet am găsit cote 1.91 – 1.93 la un anumit meci de baschet. La același meci pentru linia cu șanse 50-50 Casa Pariurilor oferea cote 1.85-1.85. Avantaj clar pentru Maxbet.

Păreri despre metodele de plată

Din nou doar lucruri pozitive. Sunt disponibile metode de plată populare, precum carduri bancare sau Paysafecard, dar și metode mai puțin folosite, precum EcoPayz.

Un avantaj la metodele de plată este opțiunea Smith&Smith. Astfel se pot depune și retrage bani de la Maxbet fără să fie necesar să ai cont bancar. Tot aici aș aminti și posibilitatea de a alimenta contul sau de a retrage câștigurile din locațiile Maxbet din marile orașe.

Limita minimă pentru depuneri este de doar 20 RON, prin cardul bancar. În schimb, dacă alegi să depui cu ajutorul Smith&Smith trebuie să ai pregătiți minim 50 RON.

Retragerile de la Maxbet sunt destul de prompt efectuat. Este drept că de-a lungul timpului am mai văzut unele păreri negative despre Maxbet legate de timpul de așteptare până intrau banii retrași în contul bancar. Acest aspect se pare, însă, că a fost rezolvat între timp.

Păreri despre bonusurile Maxbet

Dacă este ceva la care să impresioneze Maxbet atunci acesta este legat de bonusurile oferite.

Pe lângă faptul că este singura casă de pariuri online care oferă constant bonus fără depunere, Maxbet mai oferă și un bonus interesant pentru clienții noi.

Este vorba de pariuri gratuite de până la 700 RON. Partea tare este că, dacă scrii codul bonus BUNVENIT atunci când depui prima dată minim 50 RON, vei primi câte 2 pariuri gratuite de 50 RON de fiecare dată când joci 5 pariuri eligibile (miza minimă 50 RON, cota minimă 1.85).

Mai multe detalii despre codurile bonus de la acest operator poți afla din articolul Maxbet cod bonus.

Ia AICI bonus 700 lei de la Maxbet!

bonus maxbet 700 ron

Acesta este aspectul interesant. Poți de exemplu să depui 100 RON. Joci 5 pariuri eligibile cu câte 50 RON și primești 2 x 50 RON freebet. Câștigi respectivele pariuri și cu ce mai ai în cont mai joci 5 pariuri gratuite. Și tot așa până la 700 RON. Prin urmare un parior bun poate să primească 700 RON în pariuri gratuite cu o investiție mult mai mică.

Pe lângă bonusul fără depunere și pentru prima depunere clienții Maxbet au parte constant de promoții atractive. Indiferent dacă preferi să pariezi pe Champions League, Liga 1 sau chiar pe sporturi virtuale vei fi recompensat cu bonusuri.

Păreri despre platforma de mobil

Ca oricare casă de pariuri online care se respectă și Maxbet îți oferă posibilitatea să joci de pe mobil prin intermediul unei aplicații.

Faptul că se oferă apk atât pentru Android, cât și pentru iOS, este cu siguranță un punct care poate fi notat drept o părere bună despre Maxbet.

Cam acestea sunt părerile mele despre Maxbet online, una dintre cele 11 agenții de pariuri online recomandate de Biletu-Zilei.com. Ar fi foarte util să vedem și alte păreri ale celor care au jucat deja la Maxbet. Spun acest lucru deoarece opiniile mele au mai mult la bază ceea ce este vizibil pentru toată lumea (n-am pariat la Maxbet de ceva timp), pe când o persoană care pariază acum la operator poate avea o părere mult mai interesantă pentru ceilalți cititori.

Deschide cont AICI la casa de pariuri online Maxbet!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1