Live Steaua – Dinamo Look TV vineri 31 octombrie 2014

2605

look-tvPartida Steua – Dinamo de vineri 31, octombrie 2014, va putea fi vizionata in Romania doar pe postul LOOK TV. Cum majoritatea romanilor n-au posibilitatea sa prinda acest canal TV ne-am gandit sa le oferim alternativa perfecta.

Vezi aici pont Steaua – Dinamo si detalii despre un concurs special organizat pentru acest meci!

Vezi Steaua – Dinamo live online foarte simplu. Intri la noi pe site in categoria “Unelte pariori”, apoi dai click pe “meciul live” si veti gasi in lista si meciul de pe National Arena. Inainte sa trecem mai departe sa va mai spunem ca nu trebuie sa aveti instalate add block-uri la browser pentru a va fi afisata lista de meciuri. Revenind, dupa ce gasiti meciul in lista dati click pe dati click pe unul dintre link-urile care au denumirea chiar “Link 1”, “Link 2” etc.

Aici aveti cote, pariuri si pronosticuri Steaua – Dinamo!

Acum aveti doua posibilitati sa urmariti Steaua – Dinamo live pe Look TV. Fie accesati un link care are in fata cuvantul “Flash” si atunci puteti viziona meciul direct in browser, fie accesati un alt link si atunci va trebui sa aveti un program auxiliar (Sopcast) instalat in pc pentru a viziona partida.

Site-urile spre care sunteti redirectionati sunt site-uri speciale pentru live streaming si n-au legatura cu biletu-zilei.com.

La aceasta casa de pariuri online puteti paria live pe meciul Steaua – Dinamo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here