Rapid Bucuresti – Steaua Bucuresti live online (26.07.2014)

503

meciuri live

UPDATE: Pentru a vedea live pe net meciul Rapid – Steaua intrati pe http://www.tv-sport-hd.com/. Acolo dati click pe meci si alegeti ”LINK 8”. Functioneaza perfect in Chrome!

Vezi aici live pe internet partida Rapid Bucuresti vs Steaua Bucuresti – Dupa ce s-au intalnit in weekend-ul trecut si in Cupa Ligii, acum Rapid si cu Steaua se vor duela si in campionat, confruntarea avand loc cu incepere de la ora 21:00. Steaua s-a impus cu 2-1 in duelul care a avut loc sambata in Giulesti, asta chiar daca ,,ros-albastrii” au jucat cu rezervele. Rapidistii isi doresc sa-si ia revansa astazi, insa le va fi mult mai greu, deoarece Constantin Galca nu isi va mai menaja titularii, cum a facut-o in duelul din cupa.

Derby-ul dintre Rapid si Steaua va putea fi urmarit in direct pe Look TV. Daca va aflati printre cei care nu receptionati acest post, atunci puteti urmari partida live pe internet, pe pagina meciuri live online. Trebuie sa dati click pe link-ul anterior, sa cautati partida in lista de evenimente si sa o accesati, urmand ca apoi sa intrati pe unul din link-urile unde aceasta va fi transmisa live.

Dati click aici pentru a paria pe meciul Rapid Bucuresti – Steaua Bucuresti. Aveti bonus pana la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here