”U” Cluj – Petrolul Ploiesti live online (20.07.2014)

432

meciuri liveUniversitatea Cluj si Petrolul Ploiesti isi dau intalnire astazi de la ora 21:00 pe Cluj Arena. Infruntarea, transmisa la TV de canalul LOOK TV, face parte din optimile Cupei Ligii Adeplast.

Spuneam ca partida va fi transmisa la TV de LOOK TV, dar acest canal nu poate fi vizionat decat de abonatii UPC. De aceea ne-am gandit sa va oferim o alternativa, accesand pagina ”U” Cluj – Petrolul Ploiesti live online. Acolo dati click pe unul din link-urile care duc spre site-uri de live streaming. Este posibil ca anumite site-uri de live streaming sa ceara anumite conditii, spre exemplu rularea programului Sopcast si accesarea paginii in Internet Explorer. Sunt insa si pagini unde meciul este difuzat flash, asa ca nu trebuie decat sa cautati putin acolo.

Universitatea Cluj vrea astazi sa-si ia revansa dupa cele patru infrangeri suferite in precedentele patru confruntari. Vor profita ”sepcile rosii” de oboseala care ar putea exista la prahoveni dupa jocul de joi din Europa League? Asta vom vedea doar urmarind meciul live pe internet.

Pariati aici pe meciul ”U” Cluj – Petrolul Ploiesti. Aveti bonus pana la 200 RON!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here