Aplicația pentru pariuri MozzartBet – cum se descarcă pas cu pas

0

O aplicație pentru pariuri pe mobile oferită de casele de pariuri online trebuie să ofere posibilitatea de a paria din orice loc te-ai afli și la orice oră. Trebuie să poți paria pe orice meci din ziua respectivă, s-ai parte de bonusuri care pot fi rulate inclusiv de pe telefon, să poți să faci depuneri și retrageri la fel ca pe desktop, să găsești rapid un anumit meci și să poți să stai logat mult timp fără să-ți se mai solicite din oră-n oră să introduci parola și username-ul.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

MozzartBet știe că un client mulțumit este foarte important, așa că-ți oferă aplicații pentru pariuri atât pentru iOS, cât și pentru Android. În acest articol o să-ți explic pas cu pas ce ai de făcut ca să poți să joci în cele mai bune condiții de pe mobil la Mozzartbet.

mozzart app

1. Mozzart app download iOS (iPhone & iPad)

Dacă ai iPhone să descarci aplicația MozzartBet pentru mobil este floare la ureche! Intră de pe telefon în AppStore și caută MozzartBet. Îți va apărea aplicația MozzartBet România.

În continuare va trebui doar să dai click pe butonul "Obțineți" și aplicația se va descărca-n dispozitivul tău mobil. Caută iconița MozzartBet în iPhone, scrie username-ul și parola pe care le-ai completat când ai deschis contul și plasează biletul zilei.

mozzartbet iphone

2. Mozzart bet Android download app

Intră în Magazin Play și caută Mozzartbet. Îți va fi afișată aplicația Mozzartbet România. O vei putea face download la fel ca la oricare altă aplicație din Magazin Play.

3. Mozzart Casino app

Dacă descarci aplicația pentru Android sau iPhone așa cum ți-am arătat mai sus vei putea să joci și la Cazino Mozzart din respectiva app.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here