Aplicația pentru pariuri MozzartBet – cum se descarcă pas cu pas

0

O aplicație pentru pariuri pe mobil oferită de casele de pariuri online trebuie să ofere posibilitatea de a paria din orice loc te-ai afli și la orice oră. Trebuie să poți paria pe orice meci din ziua respectivă, s-ai parte de bonusuri pariuri care pot fi rulate inclusiv de pe telefon, să poți să faci depuneri și retrageri la fel ca pe desktop, să găsești rapid un anumit meci și să poți să stai logat mult timp fără să-ți se mai solicite din oră-n oră să introduci parola și username-ul.

MozzartBet știe că un client mulțumit este foarte important, așa că-ți oferă aplicații pentru pariuri atât pentru iOS, cât și pentru Android. În acest articol o să-ți explic pas cu pas ce ai de făcut ca să poți să joci în cele mai bune condiții de pe mobil la Mozzartbet.

Pariorii români au ales! Cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil este ACEASTA!

mozzart app

1. Cum descarci aplicația Mozzartbet pentru iOS?

Dacă ai iPhone să descarci aplicația MozzartBet pentru mobil este floare la ureche! Intră de pe telefon în AppStore și caută MozzartBet. Îți va apărea aplicația MozzartBet România.

În continuare va trebui doar să dai click pe butonul „Obțineți” și aplicația se va descărca-n dispozitivul tău mobil. Caută iconița MozzartBet în iPhone, scrie username-ul și parola pe care le-ai completat când ai deschis contul și plasează biletul zilei.

mozzartbet apk ios

2. Cum descarci aplicația Mozzartbet pentru Android?

După ce ai intrat de pe mobil pe mozzartbet.ro în partea dreaptă sus ai „Înregistrare” și „Logare” plus meniul site-ului cu toate opțiunile și ofertele pentru tine.

Dă click pe meniul format din cele 3 linii orizontale.

mozzart site mobil

Apoi se va deschide o pagină în care trebuie să dai click pe RESTUL și se va încărca o nouă pagină care arată precum în imaginea de mai jos. Acolo va trebui să dai click pe Aplicatia Android.

mozzart aplicație

Acum vei da click pe butonul verde în care scrie „DESCĂRCA APLICAȚIA„, afișat ca-n imaginea de mai jos. Vei primi un avertisment prin care ți se spune că acest tip de fișier poate dăuna dispozitivului, dar stai liniștit pentru că este o aplicație sigură, realizată de profesioniști, iar banii tăi și datele de logare vor fi în siguranță.

Mesajul apare pentru că Google Play nu acceptă aplicații de pariuri, iar aceasta trebuie descărcată din surse externe. Intră la Setari – Siguranță și dă accept ca să poți descărca orice aplicație din surse externe.

mozzart android app

După aceea trebuie să intri la „Descărcări” în meniul mobilului tău și să cauți folderul Mozzart-beta.apk și să-l instalezi. În final doar trebuie să te loghezi și să joci cele mai bune ponturi pariuri.

Bonus 500 RON inclusiv pentru pariuri de pe mobil, dă click AICI!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 1979%+881.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here