Aplicația pentru pariuri de la MozzartBet – cum se descarcă pas cu pas

0
74

O aplicație pentru pariuri pe mobil oferită de casele de pariuri online trebuie să ofere posibilitatea de a paria din orice loc te-ai afli și la orice oră. Trebuie să poți paria pe orice meci din ziua respectivă, s-ai parte de bonusuri care pot fi rulate inclusiv de pe telefon, să poți să faci depuneri și retrageri la fel ca pe desktop, să găsești rapid un anumit meci și să poți să stai logat mult timp fără să-ți se mai solicite din oră-n oră să introduci parola și username-ul.

MozzartBet știe că un client mulțumit este foarte important, așa că-ți oferă aplicații pentru pariuri atât pentru iOS, cât și pentru Android. În acest articol o să-ți explic pas cu pas ce ai de făcut ca să poți să joci în cele mai bune condiții de pe mobil la Mozzartbet.

Pariorii români au ales! Cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil este ACEASTA!

1. Cum descarci aplicația Mozzartbet pentru iOS?

Dacă ai iPhone să descarci aplicația MozzartBet pentru mobil este floare la ureche! Intră de pe telefon în AppStore și caută MozzartBet. Îți va apărea aplicația MozzartBet România.

În continuare va trebui doar să dai click pe butonul “Obțineți” și aplicația se va descărca-n dispozitivul tău mobil. Caută iconița MozzartBet în iPhone, scrie username-ul și parola pe care le-ai ales când ai deschis contul și plasează pronosticurile dorite.

2. Cum descarci aplicația Mozzartbet pentru Android?

După ce ai intrat de pe mobil pe mozzartbet.ro în partea dreaptă sus ai “Înregistrare” și “Logare” plus meniul site-ului cu toate opțiunile și ofertele pentru tine.

Dă click pe meniul format din cele 3 linii orizontale.

Apoi se va deschide o pagină care are precum în imaginea de mai jos. Va trebui să dai scroll în jos și vei găsi Android App, pe care trebuie să dai click.

Acum vei da click pe butonul verde în care scrie “NOUA APLICaȚIE“, afișat ca-n imaginea de mai jos. Vei primi un avertisment prin care ți se spune că acest tip de fișier poate dăuna dispozitivului, dar stai liniștit pentru că este o aplicație sigură, realizată de profesioniști, iar banii tăi și datele de logare vor fi în siguranță.

Mesajul apare pentru că Google Play nu acceptă aplicații de pariuri, poker sau casino, iar aceasta trebuie descărcată din surse necunoscute. Intră la Setari – Siguranță și dă accept ca să poți descărca orice aplicație din surse externe.

După aceea trebuie să intri la “Descărcări” în meniul mobilului tău și să cauți folderul Mozzart-beta.apk și să-l instalezi. În final doar trebuie să te loghezi și să joci cele mai bune ponturi pariuri ale zilei.

Bonus 500 RON inclusiv pentru pariuri de pe mobil, dă click AICI!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
59 din 89 66% +986.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here