Mozzart bet pariuri sportive (2021)

0

Mozzartbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care funcționează atât în agenții stradale, cât și online. Despre Mozart pariuri în agenții voi scrie în acest articol. Vei afla toate informațiile de care ai nevoie, de la bonusuri și până la oferta extra sportiva.

mozzart bet

1. Promoții la Mozzart bet

1.1 Cota bonus

Dacă preferi biletele multiple, precum biletul zilei, atunci Mozart bet ar trebui să fie o alternativă de luat în calcul.

Operatorul oferă cote considerabil mărite pentru anumite pronosticuri, astfel:

rotiri gratuite 119
  • dacă pe bilet ai minim 4 meciuri vei putea adăuga încă unul din grupa bonus 4.
  • dacă pe bilet ai minim 6 meciuri (nu contează dacă al cincilea este din grupa bonus 4) vei putea adăuga încă un meci din grupa bonus 6.
  • dacă pe bilet ai minim 8 meciuri vei putea adăuga încă un meci din grupa bonus 8, fără să conteze dacă mai ai un meci din grupa bonus 4 și altul din grupa bonus 6.

Partea bună este că aceste cote îmbunătățite nu sunt doar pentru rezultat final 1×2, cum oferă și alte agenții. Vei putea juca pe cote mărite inclusiv pe total goluri, ambele înscriu sau, la tenis, pe handicap game-uri sau total game-uri.

1.2 Super Multi Bonus

mozzart bet super multi bonus

Pariază la Mozzart în agenții, dar și online pe mozzartbet.ro și vei fi recompensat cu super bonusuri. Acestea vor fi acordate dacă pe biletul câștigător se regăsesc minim 6 pronosticuri, fiecare cu cota minimă de 1.30.

Partea interesantă este că dacă pe bilet NU ai nici un pariu pe rezultat final bonusurile vor fi și mai mari. Iar dacă biletul va fi jucat între orele 10:00-12:00 sau 20:00-22:00 bonusurile vor fi din nou îmbunătățite.

De exemplu. joci un bilet format din 40 de ponturi pariuri cu cote de cel puțin 1.30 și fără să ai pariuri pe rezultat final 1×2 la ora 10:30 (sau oricare altă oră din intervalele menționate anterior). Dacă prinzii un astfel de bilet vei primi un bonus unic pe piața pariurilor din România de 1000%. N-am trecut nici un 0 în plus! Ai citit bine, bonus de 1000%!

Lista completă de praguri o poți vedea în imaginea de mai sus.

2. Oferta de pariuri Mozzartbet

Pentru a vedea oferta am intrat pe wwwmozzartbetro și am accesat secțiunea Pariuri. Acolo am găsit o ofertă bogată în evenimente fotbalistice.

Indiferent dacă preferi să joci pe primele ligi din India sau Arabia Saudită sau chiar liga a patra austriacă (Austria 3) vei găsi evenimentele în ofertă.

Pentru meciurile de fotbal din competiții mai puțin importante avem 20-30 de opțiuni de pariuri. Lucrurile se schimbă complet atunci când vorbim de evenimente mai importante. Astfel la partidele din campionatele de top sau chiar și la cele de mâna a treia (Arabia Saudită sau Iran) vei găsi peste 300 de opțiuni de pariuri.

La Mozzart pariuri sportive poți să mizezi inclusiv pe numărul total de goluri marcate într-o etapă în campionate precum Austria 2.Bundesliga, Croatia 1.HNL, Olanda Eerste Divisie sau Irlanda Division 1.

Vrei o alternativă mai bună decât Mozzart Bet? Atunci începe să pariezi online AICI cu bonusuri de până la 500 RON!

În ceea ce privește oferta pe sporturi pe lângă cele mai populare (fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață) avem disponibile inclusiv pariuri pe meciuri de rugby, snooker, darts, esports sau cricket.

Pe evenimentele sportive importante ai posibilitată să joci la Mozzartbet live. O poți face din orice locație a operatorului. Sfatul meu este, dacă preferi pariurile live, să deschizi conturi la case pariuri online și să pariezi în cele mai bune condiții oriunde te-ai afla.

3. Miza minimă la pariuri sportive Mozzart

Dacă vrei să joci la Mozzart un bilet în agenție (dar și online) trebuie să știi că o poți face începând cu o miză de numai 1 RON.

Atunci când am făcut un bilet pentru a fi plasat în agenție mi-a atras atenția un aspect. Nu se oprește taxa de 5% din miză, taxă pe care în general o percep majoritatea agențiilor de pariuri stradale.

4. Mozzart bet verificare bilet – cum se face?

mozzart bet verificare bilet

Ca să verifici un bilet la Mozart pariuri trebuie să dai click în partea superioară a paginii agenției pe Status bilet. Se va deschide o pagină precum cea de mai jos în care trebuie să scrii codul biletului și să apeși pe CAUTA BILETUL.

5. Loto la Mozzart bet

mozzart bet loto

În secțiunea Loto Mozzart îți oferă posibilitatea să-ți creezi biletul la loterii internaționale. La Win for Life Italia 10/20 și până la Texas All or nothing (12/24) vei găsi suficiente extrageri loto.

6. Lucky Super 6

mozzartbet lucky super 6

Jocul cu bilete Lucky 6 are denumirea Lucky Super 6 la Mozzart. Vei găsi pe site-ul agenției o secțiune specială pentru acest joc atât de popular în România.

O extragere este programată să începă la fiecare 3 minute.

AICI joci la Lucky Super 6 ca la Mozzart bet, dar online!

7. Jocuri virtuale

mozzart bet jocuri virtuale

Pe site-ul operatorului este o secțiune de Jocuri virtuale. Aceasta este disponibilă exclusiv pentru pariuri online. În unele agenții (posibil chiar în toate) pot fi, de asemenea, plasate pariuri pe evenimente sportive virtuale.

8. Locații Mozzartbet în România

În cazul în care vrei să vezi dacă ai o agenție în zona unde te afli intră pe https://www.mozzartbet.ro/ro/agentii#/. Acolo vei găsi locațiile Mozartbet din România împărțite pe orașe.

În București, de exemplu, erau 17 agenții atunci când am scris această recenzie. Numărul locațiilor nu este foarte mare, dacă vom compara cu locațiile unor agenții precum Superbet sau Fortuna Bet.

9. Program agenții Mozzart

Din păcate pe site-ul operatorului nu este prezentat programul agențiilor Mozzart. Foarte probabil, însă, ele vor fi deschise începând cu ora 10:00. Ora de închidere, tot probabil, va fi 22:00.

10. Discuții, păreri și concluzii

Din punct de vedere al agențiilor stradale, pentru că acesta a fost subiectul articolului curent, Mozzartbet se regăsește între operatorii buni din România.

Principalul minus comparativ cu alte agenții offline de top este numărul mult mai redus de locații. Dacă Superbet și Fortuna au multe locații în mai toate zonele țării, iar la Gets Bet putem paria inclusiv în baruri, Mozzart are un număr redus de locații.

Pariază online AICI la casa de pariuri online preferată de români!

La capitolul păreri bune despre Mozzart aș remarca bonusul acordat celor care preferă să joace multe pronosticuri pe bilet, dar și lipsa taxei de 5% din miză.

Dacă ai pariat până acum în agențiile Mozzart ne poți spune experiența avută de tine în secțiunea de comentarii de mai jos.

În final aș mai vrea să-ți spun că la Mozzart poți paria și pe internet. În Recenzia Mozzartbet afli toate informațiile de care ai nevoie legate de platforma online

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

888sport

L1160654W000324

L1172986W000768

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON100% pana la 1000 RON250% pana la 2500 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
32 din 4473%+1445.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here