Mozzart verificare bilet

0

La Mozzart poți plasa bilete atât în agențiile stradale ale operatorului, cât și online. Prin urmare verificarea biletului la Mozzart se va face în 2 moduri, în funcție de cum a fost jucat biletul.

mozzart verificare bilet

Vrei să afli dacă ai câștigat la pariuri online la Mozzart sau care este statusul biletului? Atunci citește în continuare!

1. Verificare bilet jucat într-o agenție stradală Mozzart bet

Intră pe mozzartbet.ro, iar în bara din partea superioară a paginii dă click pe Status bilet. Se încărca o pagină Mozzart precum cea din imaginea de mai jos.

mozzartbet verificare bilet

Dacă ai jucat un bilet la pariuri sportive va trebui să introduci codul biletului și să dai click pe CAUTA BILETUL.

În cazul în care ai jucat la loto și vrei să vezi Mozzart status bilet dă click mai întâi pe Verificare loto bilet și după aceea dă click pe CAUTA BILETUL.

Codul biletului îl găsești în partea superioară a biletului. Ca să-l găsești mai ușor uită-te la imaginea de mai jos deoarece am încercuit codul biletului respectiv.

bilet mozzartbet

2. Mozzartbet verificare bilet jucat online

Pentru a verifica starea pariurilor tale plasate la Mozzart bet online dă click pe imaginea de lângă username-ul tău. O găsești în partea dreaptă sus a paginii web. Se va deschide un meniu. Acolo dă click pe Bilete.

mozzartbet verificare bilet online

În acel moment îți vor fi afișate biletele plasate. Poți vedea istoricul pariurilor de la Mozzartbet din ultimele 6 luni.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de români!

În cazul în care vrei să vezi rezultate pentru evenimente aflate în desfășurare poți intra pe pagina de pariuri live. Putem spune, practic, că pagina respectivă este la Mozzart ca un live scores.

Sper că ți-a fost util acest articol. În cazul în care mai ai nelămuriri legate de verificarea biletelor la Mozzart lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here