Verificare bilet Mozzart Bet

Scris de Laur198522/01/2024

La Mozzart poți plasa bilete atât în agențiile stradale ale operatorului, cât și online. Prin urmare verificarea biletului la Mozzart se va face în 2 moduri, în funcție de cum a fost jucat biletul.

logo mozzart1

Încasează bonus
1.750 RON

verificare bilet mozzart

Vrei să afli dacă ai un bilet câștigător Mozzart la pariuri online sau care este statusul biletului? Atunci citește în continuare!

Verificare bilet jucat într-o agenție Mozzart

mozzart verificare bilet agentie

Intră pe mozzartbet.ro, iar în meniul din partea dreaptă a paginii dă click pe PARIURI SPORTIVE. După care selectează din noul meniu afișat opțiunea Status bilet.

Dacă ai jucat un bilet la casa de pariuri va trebui să introduci codul biletului și să dai click pe VERIFICARE BILET.

În cazul în care ai jucat la loto Polonia sau la alte loterii internaționale și vrei să vezi Mozzart status bilet dă click mai întâi pe Verificare bilet loto și după aceea dă click pe VERIFICARE BILET.

Codul biletului îl găsești scris în partea superioară a biletului.

verificare bilet mozzart agentie

Mozzartbet verificare bilet jucat online

Pentru a verifica starea pariurilor tale plasate la Mozzart online dă click pe username-ul tău. Îl găsești în partea dreaptă sus a paginii web.

Se va deschide un meniu. Acolo selecteazaă data sau perioada pentru care vrei să vezi statusul biletelor jucate. În acel moment îți vor fi afișate biletele plasate. Poți vedea istoricul pariurilor de la Mozzartbet din ultimele 6 luni.

mozzart verificare bilet online

În cazul în care vrei să vezi rezultate pentru evenimente aflate în desfășurare poți intra pe pagina de pariuri live. Putem spune, practic, că pagina respectivă este la Mozzart ca un live scores.

Sper că ți-a fost util acest articol. În cazul în care mai ai nelămuriri legate de verificarea biletelor la Mozzart lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: