Mr Bit verificare cont

0

Tot ce trebuie să știi legat de verificarea contului Mr Bit afli dacă citești cu atenție rândurile de mai jos.

BONUS PRIMA DEPUNERE

mrbit logo

Încasează bonus 150% până la 2.000 RON + 50 Rotiri Gratuite

mr bit verificare cont

Ca să poți depune mai mult de 1.000 RON, dar și pentru a putea efectua o retragere este necesar să faci verificarea contului. Aceasta va trebui efectuată în maxim 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

Pentru a verifica contul dă click pe butonul din partea dreaptă sus de lângă Casierie. Din meniul afișat apasă pe Profil.

În pagina care se va deschide dă scroll în jos și vei vedea o căsuță de forma aceasta:

verificare cont mr bit

În continuare va trebui să dai click pe Alege fișiere. După ce le-ai ales dă click pe Încărcare pentru ca ele să fie expediate către staff-ul cazinoului.

Ce documente trebuie să trimiți pentru a face la Mr Bit verificarea contului

În primul rând este necesară trimiterea pozei cărții de identitate sau a pașaportului. Trebuie să fie vizibile numele complet, data nașterii, oraș, poză și numărul documentului.

În cazul în care ai depus cu cardul bancar va trebui să trimiți și 2 poze cu cardul (față / verso). Din numărul cardului TREBUIE să fie vizibile primele 6 și ultimele 4 cifre. La poza de pe verso va trebui să acoperi cele 3 numere care reprezintă codul CVV.

În anumite situații va fi necesară și verificarea adresei. Dar aceasta se face doar dacă departamentul de securitate îți va trimite un mail în care va solicita un document de acest tip. Într-un astfel de caz este suficient să trimiți o factură de utilități care să fie pe numele tău sau un extras de cont bancar. Ține cont că trebuie să fie vizibil numele tău complet, dar și adresa de domiciliu.

Cu contul verificat vei putea să joci fără griji la cazino online, indiferent că preferi sloturi video, ruletă sau blackjack.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here