Netbet bonus (2021)

netbet logo

L1160651W000195

Încasează acum la NetBet bonus 500 RON (pariu fără risc) de bun venit

bonus de bun venit
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
cazino

Casa de pariuri online NetBet România este în prezent una dintre cele mai apreciate agenții de pe internet de către jucătorii din România. În articolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a agenției Netbet. Fie că nu ai mai jucat niciodată până acum Netbet, fie că ai testat deja această platformă, în rândurile următoare vei găsi informații valoroase despre pariurile la acest operator.

1. Bonus Netbet - 100% pariu fără risc până la 500 RON

bonus netbet 500 ron

Dacă nu ai mai jucat niciodată până acum la Netbet atunci trebuie să afli despre această ofertă pentru clienții noi. Aceasta este sub forma unui pariu fără risc, care se acordă în limita a 500 RON.

Citește mai multe detalii în articolul Cod bonus Netbet (2021).

Pe scurt, dacă primul pariu plasat la NetBet Romania este pierdut, agenția îți oferă miza integral înapoi. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. CLICK AICI și deschide cont!
 2. Efectuează un prim depozit în contul nou creat (exclus prin Skrill, Neteller).
 3. Plasează primul bilet simplu sau multiplu, selectând o cotă de cel puțin 1.50 per pronostic și o miză minimă de 5 RON. Inspiră-te din ponturile și biletele propuse de noi în fiecare zi gratuit.
 • În cazul în care pariul jucat este pierdut agenția îți oferă miza integral înapoi, în limita a 500 RON. Aceasta va fi creditată sub formă de pariu gratuit în cel mult 2 ore de la stabilirea pariului inițial.
 • Dacă primul pariu va fi câștigat bonusul se consideră încheiat.

1.1 Condiții Netbet bonus

pariul gratuit va trebui utilizat în termen de 8 zile din momentul acordării. Acesta poate fi pariat pe bilete simple sau multiple cu o cotă de cel puțin 1.60 per eveniment.

Bonus

Informatii

Bonus NetBet

FreeBet E-Sports

50 RRON

Bonus Casino

3000 RON + 300 Rotiri 

Bonus de bun venit

2. Top 5 motive să alegi această casă de pariuri

Scriam la începutul articolului că aceasta se află în top case de pariuri online. Probabil te întrebi care sunt motivele pentru care a ajuns în această poziție, nu-i așa?

În continuare îți prezint principalele 5 motive pentru care îți recomand să joci pariuri la acestor operator de pariuri online:

 • Primul pariu 100% fără risc pănă la 500 RON.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Streaming live a celor mai importante evenimente.
 • Posibilitatea închiderii pariurilor cu Cash Out, inclusiv Cash Out parțial.
 • Funcția Add2Bet cu care poți edita biletele care au fost deja jucate.

3. Tutorial deschidere cont pariuri online Netbet

netbet formular inscriere

Așa cum probabil te așteptai, înregistrarea la această casă de pariuri este foarte simplă și nu durează mai mult de 5 minute. Formularul de înscriere este compus din 4 secțiuni (prima o poți vedea în imaginea de mai sus). La final vei putea apăsa butonul Netbet login. 

Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să coincidă cu cele din cartea de identitate (de exemplu chiar dacă acum locuiești în alt oraș sau la o altă adresă va trebui să completezi la înregistrare adresa trecută în buletin).

4. Cum verific contul

La fel ca la oricare altă agenție de pariuri online licențiată și la acestor operator vei fi obligat să efectuezi procedura de verificare a contului. Această operațiune trebuie finalizată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

Conectează-te la contul tău de la Netbet. Accesează meniul Contul Meu din colțul dreapta sus al paginii. Intră în secțiunea Încarcă Documente și încarcă acolo copia unui act de identitate.

Alternativ mai ai posibilitatea să trimiți documentele pe adresa de e-mail [email protected].

În mod normal verificarea contului va fi efectuată în 24-48 de ore de la trimiterea documentelor. În tot acest timp vei putea folosi contul fără niciun fel de restricții.

Pe lângă actul de identitate este posibil să-ți fie cerute și o poză cu  cardul pentru pariuri online utilizat la depunere (trebuie să fie vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate de pe spatele acestuia) și o factură de utilități sau extras bancar pentru verificarea adresei.

5. Metode de depunere și retragere la Netbet

În ceea ce privește metodele de plată agenția se prezintă foarte bine în acest moment. În tabelul următor poți vedea toate metodele prin care poți alimenta contul, dar și alte informații importante precum depunerea minima acceptată, timpul de procesare și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card bancar

20 RON

180.000 RON

instant

2%

skrill

20 RON

40.000 RON

instant

2%

neteller

20 RON

40.000 RON

instant

2%

paysafecard

20 RON

1.000 RON

instant

2%

smithsmith

50 RON

15.000 RON

instant

2%

Toppay

50 RON

40.000 RON

instant

2%

Wire Transfer

80 RON

40.000 RON

între 2 minute și 24h

2%

Aceleași metode sunt disponibile și în cazul efectuării retragerii câștigurilor de la acest operator de pariuri. Trebuie să știi că nu este percepută niciun fel de taxă la retrageri, cu excepția impozitului pentru jocuri de noiroc online.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card bancar

80 RON

180.000 RON

4-8 zile

1% din suma retrasă

skrill

40 RON

40.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

neteller

40 RON

40.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

paysafecard

20 RON

40.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

smithsmith

50 RON

15.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

Wire Transfer

             80 RON

           40.000 RON

             4-12 zile

1% din suma retrasă

Toppay

             50 RON

           40.000 RON

          Maxim 24 ore

1% din suma retrasă

Smith&Smith este o instituție de plată cu locații stradale și la noi în țară. Prin intermediul acesteia vei putea efectua depuneri și retrageri de bani. Pentru a efectua un depozit nu trebuie decât să te prezinți într-o astfel de locație cu cartea de identitate și numele de utilizator de la operator. Retragerea prin această metodă este la fel de simplă, trebuie să soliciți pe site această tranzacție și vei primi pe adresa de e-mail toate informațiile necesare.

Trustly este de fapt un transfer bancar online. Selectând această metodă vei ajunge pe o platformă unde trebuie să alegi banca la care ai cont și să completezi după aceea toate detaliile solicitate.

TopPay este o metodă de plată care nu implică băncile. Contul poate fi alimentat prin TopPay din anumite locații (precum magazinele InMedio).

6. Cum joci la Netbet pariuri online

Chiar dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online te asigur că te vei descurca fără niciun fel de probleme. Site-ul Netbet este ușor de utilizat, astfel că vei găsi într-un timp foarte scurt meciurile și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală a agenției vei putea observa în partea stângă un meniu, acolo unde vei putea selecta sportul și competiția dorită.

Dacă vrei să pariezi la Netbet pe un meci dintr-o competiție populară, atunci dă click direct pe competiția în cauză. În caz contrar selectează mai întâi sportul, apoi țara și competiția.

Acum îți vor fi afișate toate meciurile pe care se poate paria din competiția respectivă. Dacă dorești să mizezi pe rezultatul final al unui meci pur și simplu dă click pe pronosticul corespunzător semnului dorit.

În imaginea de mai jos eu am selectat pronosticul 1 la meciul Arsenal - Villarreal.

netbet selectare pronostic

A doua alternativă este să dai click pe numărul aflat în dreptul unui anumit meci (exemplu +193 în imaginea de mai sus), dacă dorești să vizionezi oferta completă pentru jocul respectiv.

În acest caz se va deschide o pagină de forma celei de mai jos, acum depinde și de sportul pe care pariezi. Mai departe fie alegi pronosticul din listă dând click pe cota existentă-n dreptul lui, fie selectezi ce anume dorești să-ți fie afișat, în funcție de tipul de pariu.

netbet oferta meci

După ce ai selectat un pronostic acesta va apărea în partea dreaptă a paginii, în „Bilet de pariuri„.

6.1 Pariu single

Odată apărut pronosticul pe bilet, dacă dorești să joci un pariu single, nu-ți rămâne decât să scrii miza pe care vrei s-o pariezi și să dai click apoi pe „Pariază”.

netbet bilet de pariuri

6.2 Pariu multiplu 

Atunci când ai ales și un al doilea pronostic automat biletul de pariuri o să fie comutat în Combi.

Dacă vrei să plasezi mai multe pariuri simple poți muta singur la Simplu și procedezi așa cum am scris mai sus.

Acum, însă, presupun că vrei să plasezi un pariu combi (multiplu). În momentul în care ai toate pronosticurile selectate scrii miza în căsuța din dreptul câmpului care are scris „număr selecții x 1” (număr selecții este numărul total de pronosticuri de pe bilet, în exemplul meu 4).

Astfel biletul va fi unul multiplu.

netbet bilet multiplu

6.3 Pariu sistem

Dacă vrei să joci un bilet tip sistem vei scrie suma pe care dorești s-o joci în dreptul sistemului dorit. Ține cont că miza trecută în căsuță se va înmulți cu numărul de combinații posibile pentru a da cota finală. În imaginea de mai sus dacă aș fi scris miza 10 în dreptul la „Duble”, adică aș fi ales un sistem 2/4. Astfel aș fi avut 6 variante (pariuri) posibile, iar miza de 10 scrisă s-ar fi înmulțit cu 6 și ar fi dat o miză totală de 60.

Atunci când comuți din Combi în Sistem (vezi imaginea de mai jos) pe lângă variantele de sistem de la Combi (cele despre care am scris mai sus) vor fi afișate și variante de sistem multiple, precum Super Yankee sau Lucky 31 în cazul de mai jos.

bilet sistem netbet

Aici trebuie să bifezi sistemul dorit și după aceea să scrii miza.

Din nou va fi miza per variantă. Spre deosebire de sistemul de pe biletul tip „Combi”, de data aceasta nu va mai trebui să scrii miza în dreptul sistemului dorit, ci doar să-l bifezi pe acesta.

N-am mai scris la fiecare tip de bilet în parte, dar bănuiesc că este evident: pentru ca un bilet să fie jucat trebuie să dai click pe „Pariază” și să aștepți confirmarea că biletul a fost pus.

6.4 Pariu sistem cu baze

Din păcate nu pot fi jucate bilete în sistem cu baze la Netbet România.

7. Oferta pentru mobil la Netbet

Dacă vrei să joci pariuri de pe mobil trebuie să știi că o poți face în cele mai bune condiții, fie din aplicația dedicată pentru pariuri, fie de pe site-ul web optimizat. În rândurile de mai jos îți prezint câteva detalii despre ambele situații:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Descarca Aplicatia Netbet

Cel mai bun mod de a plasa pariuri de pe mobil este să descarci aplicația dedicată. Pentru acest lucru accesează de pe mobil site-ul operatorului, iar în partea de jos a paginii vei găsi un link denumit "NetBet aplicație". Intră pe pagina respectivă și vei găsi link-uri de descărcare și informații atât pentru versiunea de Android, cât și pentru cea de iOS. De asemenea, aplicația pentru iOS o poți găsi și în AppStore.

Prin intermediul aplicației te vei bucura de o experiență de pariere la cel mai înalt nivel, transmisiuni ale celor mai importante evenimente sportive și posibilitatea de a închide oricând pariurile plasate cu Cash Out și Cash Out parțial.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care nu vrei să descarci aplicația sau dacă folosești un telefon cu Windows Phone trebuie să știi că poți plasa pariuri și direct din browser-ul telefonului.

Site-ul web este optimizat pentru astfel de dispozitive și te vei putea bucura de o experiență aproape similară cu cea din aplicația dedicată. Pagina principală a platformei de pariuri pe mobil arată ca în imaginea de mai jos:

Acolo poți vedea evenimentele pe care se poate paria la Netbet live, iar pentru a accesa pariurile pre-meci trebuie să dai click pe sportul dorit din meniul din partea superioară a paginii. Vei putea apoi sorta evenimentele după ziua în care se dispută sau după competiția din care fac parte.

8. Pariuri disponibile la Net bet

Netbet se prezintă foarte bine la capitolul oferta de pariuri. În ceea ce privește sporturile acoperite, pe lângă cele populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal, trebuie să mai știi că pe site există chiar și pariuri pe Surf, Netball, Floorball, E-sports sau Bandy.

În cadrul categoriei "Speciale" există și pariuri non-sportive, pe concursuri precum Eurovision, personalități sportive BBC sau pe alegeri politice din SUA, Marea Britanie sau Danemarca.

Oferta de pariuri pre-meci este și ea una foarte bună. Netbet este printre singurele care oferă pariuri pe intervale de goluri de tipul "Altele decât x-y goluri", cum ar fi Altele decât 2-4 goluri, caz în care câștigi dacă nu se înscriu în meciul respectiv 2, 3 sau 4 goluri. 

Netbet Interval Total Goluri

La meciurile importante de fotbal nu lipsesc nici pariurile pe marcatori sau statistici ale jucătorilor (numărul de șuturi, pase de gol etc.).

Se pot paria inclusiv mai multe pronosticuri pentru același meci pe un bilet, dar despre acest aspect voi scrie mai multe puțin mai jos.

9. Streaming și pariuri live la Netbet

pariuri live netbet

Netbet are una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live de pe piață!

Pentru a-ți face o idee despre acest aspect, în momentul scrierii acestui articol, adica într-o după-amiază de luni fără prea multe evenimente sportive pe platforma Netbet Live erau nu mai puțin de 47 de evenimente pe care se putea paria în timp real: 22 de meciuri de fotbal, 11 de tenis, 4 de baschet și meciuri din handbal, volei, crichet, tenis de masă sau sporturi electronice.

În privința meciurilor live de fotbal se poate miza până și pe jocuri amicale U17, liga de rezerve din Danemarca sau Olanda, precum și pe evenimente din Oman sau Palestina. La toate aceste meciuri existau peste 50 de tipuri de pariuri din care se putea alege. Astfel îți poți imagine cât de bogată este oferta de pariuri live într-o zi de weekend.

De asemenea, poți urmări în direct cele mai tari evenimente sportive. Meciurile de fotbal din Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Frantei, Cupa Italiei, tenisul de la Roland Garros, Wimbledon, Cupa Davis, baschet din NBA, Euroliga, hocheiul din NHL, handbalul din Liga Campionilor sunt doar câteva dintre competițiile transmise în direct live video.

10. Bonusuri Netbet Sport

Pariul fără risc de 500 RON pentru clienții noi nu este bonusul unic oferit de această casă de pariuri. Avem constant la Netbet bonusuri pentru clienții existenți, cu ocazia evenimentelor și competițiilor sportive importante.

Bonusul acumulator despre care voi scrie mai jos este singurul pe termen lung, dar pe pagina de promoții a operatorului vei găsi constant concursuri și oferte atractive.

10.1. Bonus Netbet acumulator - 50% în plus

Daca îți place să joci bilete multiple, atunci agenția NetBet.ro se poate dovedi cea mai bună alegere, deoarece ofera bonusuri suplimentare pentru biletele cu mai multe evenimente. Poți câștiga cu până la 50% mai mult dacă toate pronosticurile sunt corecte. Biletul plasat trebuie să respecte următoarele condiții:

 • cel puțin 3 evenimente din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.
 • cota minimă 1.20 per pronostic.
 • doar pariuri pre-meci.

În funcție de numărul de evenimente de pe biletul de joc, câștigul va fi suplimentat după cum se poate observa în imaginea următoare:

pariul acumulator la netbet

netbet bonus multiplu

Prin urmare, pentru 13 sau mai multe pronosticuri câștigătoare pe un bilet la NetBet Sport vei primi cu 50% mai mult decât în mod obișnuit. Partea și mai bună este că banii suplimentari sunt creditați sub formă de bani gratis CASH, fără nicio condiție de rulaj.

11. Funcții utile oferite de Net bet

Pentru clienții Netbet România agenția vine cu câteva funcții utile și în același timp interesante. Le voi explica pe rând în continuare.

11.1 Cash Out

Cashout la Netbet

Cu ajutorul funcției Cash Out poți închide un bilet înainte ca toate pariurile de pe el să fie decise. Mai mult, este disponibilă inclusiv funcția Cash Out parțial, cu care închizi doar o parte din miza biletului, iar cealaltă parte rămâne în desfășurare. 

Toate informațiile despre acest subiect le poți citi în articolul Cash Out la Netbet.

11.2 Add2 Bet

add2bet la netbet

Funcția Add2Bet îți oferă posibilitatea să adaugi pariuri pe biletul deja plasat. În momentul în care selectezi un pronostic îți va apărea opțiunea de a paria biletul sau de a-l adăuga pe un pariu deschis.

Dă click pe "Alege un pariu pentru editare". După aceea alege un pariu deschis și dă click pe "Adaugă la acest pariu". În final dă click pe Pariază pentru a plasa biletul.

11.3 Snapbet

Netbet Snapbet

SnapBet este destinat pentru pariuri live și se poate juca doar la meciuri de fotbal. Cu ajutorul Snapbet ai posibilitatea să pariezi pe momentul când se va marca un gol: în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.

Pentru mai multe detalii despre Snapbet citește articolul Snapbet la Netbet.

11.4 Creare pariu

Netbet Creare Pariu

Cu opțiunea "Creare pariu la Netbet" poți să combini mai multe pronosticuri pentru același meci. Astfel vei putea să joci pe un singur bilet chiar și 4 selecții pe același meci (de exemplu 1 final, sub 2.5 goluri, peste 4.5 cartonașe și sub 11.5 cornere).

Ca să vezi care sunt opțiunile de pariere la un meci pentru un pariu de acest tip activează opțiunea de "Creare Pariu" din partea de sus a paginii evenimentului.

12. Contact Netbet online

În cazul în care ai întâmpinat orice fel de problemă pe parcursul navigării pe site-ul NetBet Sport trebuie să știi că o vei rezolva într-un timp record. Echipa de contact Netbet România îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

Îți recomand să accesezi secțiunea "FAQ" pentru a vedea răspunsurile la cele mai comune întrebări ale pariorilor. Dacă, totuși, nu găsești rezolvare, mai jos îți prezint modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator Netbet:

 • Live chat - accesează pagina Asistență spre care găsești link în partea inferioară a oricărei pagini de pe site-ul Netbet; pe pagina de asistență vei găsi în partea dreaptă jos butonul de Live Chat. Acest serviciu este disponibil zilnic, între orele 10:00-23:00.
 • Whats App - doar mesaj, la numărul +40 759 653 484.
 • E-mail - completează formularul din pagina Asistență.

13. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

Am căutat pe internet câteva păreri ale românilor care au testat platforma. Ce-i drept nu am gasit prea multe, dar îți prezint mai jos câteva dintre acestea:

 1. "Apropo de retragerea prin transfer bancar, aseară la 18 am primit mesaj că retragerea a fost procesată, azi deja am banii în cont."
 2. "Adevărat, și la mine au intrat foarte repede, nu am transferat până acum. Întotdeauna am retras direct pe card."
 3. "Cred că e singura agenție la care în 40 de pagini de forum n-am găsit o plângere legată de verificări și retrageri. Din punctul meu de vedere este de departe cea mai serioasă agenție de pe piață."
 4. "De ce nu a zis nimeni că ăștia au opțiunea de cornere la multe meciuri, exact cum avea 365? Cornerele sunt cea mai profitabilă opțiune pe care am jucat."

În ceea ce privește părerea mea despre NetBet Pariuri Online nu pot să zic decât lucruri pozitive. Am testat serviciile oferite de Netbet pentru un timp destul de lung și sincer îți zic nu am găsit minusuri importante. Oferta de pariuri este una foarte bună, sunt transmise în direct multe evenimente sportive, aplicația de mobil este de real ajutor, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

Prin urmare chiar și cei mai pretențioși pariori sunt sigur că vor fi mulțumiți de platforma acestei case pariuri.

14. Întrebări frecvente despre Netbet online

Mai jos găsești răspunsuri la cele mai comune întrebări ale jucătorilor despre Netbet pariuri sportive:

Este legal să joc pariuri la NetBet România?

Netbet România oferă pariuri pe internet sub licența ONJN nr. L1160651W000195, valabilă până în anul 2026. Astfel nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această privință. De altel, toate casele de pariuri recomandate de site-ul biletu-zilei.com sunt legale în România.

Trebuie să verific contul de pariuri la Netbet?

În cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri va trebui să verifici contul. Procedura este una simplă, va trebui să trimiți o copie a actului de identitate, iar contul va fi verificat în cel mult 48 de ore.

Pot să joc la Netbet pariuri sportive de pe mobil?

Ai 2 variante pentru a juca pariuri de pe mobil la NetBet: prin intermediul aplicației dedicate sau direct pe site-ul web optimizat. Deși îți recomand prima variantă, chiar și pe site-ul web pentru mobil te vei putea bucura de o experiență de pariere de calitate.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

La acest capitol se prezintă foarte bine și transmite o mulțime de evenimente sportive în direct. La fotbal cele mai importante competiții pe care le poți viziona live pe platforma Netbet Sports sunt Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Franței și Cupa Italiei. Bineînțeles că există și alte meciuri și sporturi transmise în direct.

Pot să joc fără card bancar?

Poți efectua depuneri și retrageri de bani direct din locațiile Smith&Smith sau cele care acceptă plăți prin TopPay (de exemplu magazinele InMedio). Prin urmare nu ai nevoie de card sau cont bancar pentru a plasa pariuri la Net Bet Sport.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la NetBet?

Netbet oprește la sursă impozitul pentru câștiguri la pariuri. Astfel la fiecare retragere îți va fi oprită o taxă de 1% din sumă (dacă nu depășește 66.750 RON). Prin urmare nu mai ai nicio obligație în această privință.

Cum obțin la Netbet free bet?

Cu ocazia anumitor meciuri sau competiții avem la Netbet free bet. Dacă vrei să afli când poți beneficia de o ofertă de acest tip urmărește pagina Promoții de pe site-ul Netbet.

Oferă Netbet bonus de ziua ta?

Din câte știm nu avem bonus de ziua ta la Netbet, dar dacă ești un client fidel este posibil să ai parte de bonusuri speciale cu ocazia aniversărilor.

2 COMENTARII

 1. Bună ziua! Mă puteți ajuta cu locația de unde pot descărca aplicația ce permite pariuri loto pentru Android ? Am găsit doar versiunea pentru sport și casino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here