NetBet Pariuri

Casa de pariuri online NetBet România este în prezent una dintre cele mai apreciate agenții de pe internet de către jucătorii din România. În articolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a acestui operator. Fie că nu ai mai jucat niciodată până acum la acest operator, fie că ai testat deja această platformă, în rândurile următoare vei găsi informații valoroase despre pariurile la NetBet.

1. Bonus NetBet România - 100% pariu fără risc până la 500 RON

NetBet Pariuri

Dacă nu ai mai jucat niciodată până acum la acest operator atunci trebuie să afli despre oferta bonus pentru clienții noi. Aceasta este sub forma unui pariu fără risc, care se acordă în limita a 500 RON. Pe scurt, dacă primul pariu plasat la NetBet este pierdut, agenția îți oferă miza integral înapoi. Dacă vrei să beneficiezi de acest bonus urmează pașii de mai jos:

 1. CLICK AICI și deschide un cont de pariuri la NetBet!
 2. Efectuează un prim depozit în contul nou creat (exclus prin Skrill, Neteller sau Paysafecard).
 3. Plasează primul bilet simplu sau multiplu, selectând o cotă de cel puțin 1.50 per pronostic și o miză minimă de 5 RON.
 • În cazul în care pariul jucat este pierdut agenția îți oferă miza integral înapoi, în limita a 500 RON. Aceasta va fi creditată sub formă de pariu gratuit în cont în cel mult 2 ore de la stabilirea pariului inițial.
 • Dacă primul pariu va fi câștigat bonusul se consideră încheiat.

Condițiile de rulaj: pariul gratuit va trebui utilizat în termen de 3 zile din momentul acordării. Acesta poate fi pariat pe bilete simple sau multiple cu o cotă de cel puțin 2.00 per eveniment.

Toate detaliile despre bonusul NetBet le găsești dacă dai click pe link-ul precedent, într-un articol în care am oferit și un exemplu pentru a înțelege mai bine cum funcționează această ofertă.

2. Top 5 motive să alegi NetBet

Scriam la începutul articolului că NetBet este una dintre casele de pariuri online de top. Probabil te întrebi care sunt motivele pentru care a ajuns în această poziție, nu-i așa?

În continuare îți prezint principalele 5 motive pentru care îți recomand să joci pariuri la acestor operator de pariuri online:

 • Primul pariu 100% fără risc pănă la 500 RON.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Streaming live a celor mai importante evenimente.
 • Posibilitatea închiderii pariurilor cu Cash Out parțial.
 • Cea mai vastă ofertă de pariuri live.

Dacă vrei să afli în detaliu de ce pariază românii la acest operator îți recomand să citești articolul: Motivele pentru care românii pariază la NetBet.

3. Cum îmi fac cont la agenția NetBet

NetBet Pariuri

Așa cum probabil te așteptai, înregistrarea la această casă de pariuri este foarte simplă și nu durează mai mult de 5 minute. Formularul de înscriere este compus din 4 secțiuni (prima o poți vedeea în imaginea de mai sus): Contul tău, Datele tale, Contact și Bonus.

Nu voi insista prea mult asupra acestui capitol, deoarece toate informațiile despre înregistrarea la NetBet România le găsești dacă dai click pe link-ul precedent.

Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să coincidă cu cele din cartea de identitate (de exemplu chiar dacă acum locuiești în alt oraș sau la o altă adresă va trebui să completezi la înregistrare adresa trecută în buletin).

4. Cum verific contul la NetBet

La fel ca la oricare altă agenție de pariuri online licențiată și la acestor operator vei fi obligat să efectuezi procedura de verificare a contului. Această operațiune trebuie finalizată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

În momentul scrierii acestui articol secțiunea de încărcare a documentelor de pe site-ul agenției nu funcționa (Contul meu - Verificare cont). Pentru a verifica contul va trebui să trimiți o copie a actului de identitate pe adresa de e-mail contact@netbet.com.

În mod normal verificarea contului va fi efectuată în 24-48 de ore de la trimiterea documentelor. În tot acest timp vei putea folosi contul fără niciun fel de restricții.

Pe lângă actul de identitate este posibil să-ți fie cerute și copii după cardul bancar utilizat la depunere (trebuie să fie vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate de pe spatele acestuia) și o factură de utilități sau extras bancar pentru verificarea adresei.

5. Metode de depunere și retragere

În ceea ce privește metodele de plată agenția se prezintă foarte bine în acest moment. În tabelul următor poți vedea toate metodele prin care poți alimenta contul de pariuri NetBet, dar și alte informații importante precum depunerea minima acceptată, timpul de procesare și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

NetBet Pariuri

20 RON

10.000 RON

instantaneu

2%

NetBet Pariuri

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

NetBet Pariuri

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

NetBet Pariuri

20 RON

4.000 RON

instantaneu

2%

NetBet Pariuri

50 RON

40.000 RON

instantaneu

2%

NetBet Pariuri

10 RON

10.000 RON

instantaneu

2%

Aceleași metode sunt disponibile și în cazul efectuării retragerii câștigurilor de la acest operator de pariuri. Trebuie să știi că nu este percepută niciun fel de taxă la retragerile de la NetBet, cu excepția impozitului pentru jocuri de noiroc online.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

NetBet Pariuri

80 RON

nelimitat

4-8 zile

1% din suma retrasă

NetBet Pariuri

20 RON

nelimitat

2-4 zile

1% din suma retrasă

NetBet Pariuri

80 RON

nelimitat

2-4 zile

1% din suma retrasă

NetBet Pariuri

20 RON

4.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

NetBet Pariuri

50 RON

15.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

NetBet Pariuri

20 RON

10.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

Smith&Smith este o instituție de plată cu locații stradale și la noi în țară. Prin intermediul acesteia vei putea efectua depuneri și retrageri de bani de la netbet.ro. Pentru a efectua un depozit nu trebuie decât să te prezinți într-o astfel de locație cu cartea de identitate și numele de utilizator de la operator. Retragerea prin această metodă este la fel de simplă, trebuie să soliciți pe site această tranzacție și vei primi pe adresa de e-mail toate informațiile necesare.

Cash Card NetBet este o altă metodă de plată pentru cei care nu dețin un cont bancar. Pentru a depune astfel va trebui să te deplasezi într-o locație stradală FavBet, acolo unde vei putea, de asemenea să efectuezi depuneri și retrageri din contul de la operator.

Mai multe informații despre metodele de plată efectuate la NetBet România le găsești dând click pe link-ul precedent.

6. Cum pariez la NetBet

Chiar dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online te asigur că te vei descurca fără niciun fel de probleme la NetBet. Site-ul agenției este ușor de utilizat, astfel că vei găsi într-un timp foarte scurt meciurile și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală netbet.ro vei putea observa în partea stângă un meniu, acolo unde vei putea selecta sportul și competiția dorită. După ce ai dat click pe acestea se va deschide pagina cu toate meciurile disponibile:

NetBet Pariuri

Aici vei putea vedea pariurile de tipul 1X2. Pentru a accesa întreaga listă de pariuri disponibile pentru un meci va trebui să dai click pe evenimentul respectiv. Odată ce ai găsit pariul dorit nu trebuie decât să apeși pe cota acestuia și va fi adăugat automat pe Bilet de pariuri. După ce ai selectat toate pronosticurile trebuie să scrii miza pe biletul de pariuri, în partea dreaptă a paginii și să dai click pe butonul "Pariază":

NetBet Pariuri

Este foarte simplu să joci pariuri la acest operator și sunt convins că nu vei întâmpina probleme. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre plasarea pariurilor la agenția NetBet dă click pe link-ul precedent.

7. Oferta NetBet pentru mobil

Dacă vrei să joci pariuri de pe mobil trebuie să știi ca la agenția NetBet o poți face în cele mai bune condiții, fie din aplicația dedicată pentru pariuri, fie de pe site-ul web optimizat. În rândurile de mai jos îți prezint câteva detalii despre ambele situații:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

NetBet Pariuri

Cel mai bun mod de a plasa pariuri de pe mobil este să descarci aplicația dedicată. Pentru acest lucru accesează de pe mobil adresa netbet.ro, iar în partea de jos a paginii vei găsi un link denumit "NetBet aplicație". Intră pe pagina respectivă și vei găsi link-uri de descărcare și informații atât pentru versiunea de Android, cât și pentru cea de iOS. De asemenea, aplicația NetBet pentru iOS o poți găsi și în AppStore.

În articolul Cum descarci aplicația NetBet pentru Android pas cu pas găsești toate informațiile despre această aplicație.

Prin intermediul aplicației te vei bucura de o experiență de pariere la cel mai înalt nivel, transmisiuni ale celor mai importante evenimente sportive și posibilitatea de a închide oricând pariurile plasate cu Cash Out și Cash Out parțial.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care nu vrei să descarci aplicația sau dacă folosești un telefon cu Windows Phone trebuie să știi că poți plasa pariuri și direct din browser-ul telefonului. Site-ul web NetBet este optimizat pentru astfel de dispozitive și te vei putea bucura de o experiență aproape similară cu cea din aplicația dedicată. Pagina principală a platformei de pariuri pe mobil arată ca în imaginea de mai jos:

NetBet Pariuri

Acolo poți vedea evenimentele pe care se poate paria live, iar pentru a accesa pariurile pre-meci trebuie să dai click pe sportul dorit din meniul din partea superioară a paginii. Vei putea apoi sorta evenimentele după ziua în care se dispută sau după competiția din care fac parte.

Pentru mai multe informații îți recomand să citești articolul: Cum pariez de pe telefonul mobil la casa de pariuri online NetBet.

8. Pariuri disponibile la NetBet

Agenția se prezintă foarte bine la capitolul oferta de pariuri. În ceea ce privește sporturile acoperite, pe lângă cele populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal, trebuie să mai știi că pe site-ul netbet.ro există chiar și pariuri pe Surf, Netball, Floorball, E-sports sau Bandy. De asemenea, în cadrul categoriei "Speciale" există și pariuri non-sportive, pe concursuri precum Eurovision, personalități sportive BBC sau pe alegeri politice din SUA, Marea Britanie sau Danemarca.

Oferta de pariuri pre-meci este și ea una foarte bună. Agenția este printre puținele care oferă handicap asiatic ajustabil și linii asiatice pe goluri, iar pariurile pe intervale de goluri sunt și ele foarte populare. La meciurile importante de fotbal nu lipsesc nici pariurile pe marcatori sau statistici ale jucătorilor (numărul de șuturi, pase de gol etc.).

9. Streaming și pariuri live

NetBet Pariuri

Casa de pariuri online NetBet are una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live de pe piață. Pentru a-ți face o idee despre acest aspect, în momentul scrierii acestui articol, adica într-o după-amiază de luni fără prea multe evenimente sportive pe platforma live erau nu mai puțin de 47 de evenimente pe care se putea paria în timp real: 22 de meciuri de fotbal, 11 de tenis, 4 de baschet și meciuri din handbal, volei, crichet, tenis de masă sau sporturi electronice.

În privintț meciurilor live de fotbal se poate miza până și pe jocuri amicale U17, liga de rezerve din Danemarca sau Olanda, precum și pe evenimente din Oman sau Palestina. La toate aceste meciuri existau peste 50 de tipuri de pariuri din care se putea alege. Astfel îți poți imagine cât de bogată este oferta de pariuri live la NetBet într-o zi de weekend.

De asemenea, pe NetBet online poți urmări în direct cele mai tari evenimente sportive. Meciurile de fotbal din Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Frantei, Cupa Italiei, tenisul de la Roland Garros, Wimbledon, Cupa Davis, baschet din NBA, Euroliga, hocheiul din NHL, handbalul din Liga Campionilor sunt doar câteva dintre competițiile transmise în direct de NetBet TV.

10. Bonusuri și promoții

Pariul fără risc de 500 RON pentru clienții noi nu este singurul bonus oferit de casa de pariuri NetBet. Acest operator lansează constant noi promoții pentru clienții existenți, cu ocazia evenimentelor și competițiilor sportive importante.

Avem și câteva oferte pe termen lung, pe care le prezint în rândurile următoare:

10.1. Bonus pentru pariurile multiple

NetBet Pariuri

Daca îți place să joci bilete multiple, atunci agenția NetBet se poate dovedi cea mai bună alegere, deoarece ofera bonusuri suplimentare pentru biletele cu mai multe evenimente. Poți câștiga cu până la 50% mai mult dacă toate pronosticurile sunt corecte. Biletul plasat trebuie să respecte următoarele condiții:

 • cel puțin 3 evenimente din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.
 • cota minimă 1.20 per pronostic.
 • doar pariuri pre-meci.

În funcție de numărul de evenimente de pe biletul de joc, câștigul va fi suplimentat după cum se poate observa în imaginea următoare:

NetBet Pariuri

Prin urmare, pentru 13 sau mai multe pronosticuri câștigătoare pe un bilet vei primi cu 50% mai mult decât în mod obișnuit. Partea și mai bună este că banii suplimentari sunt creditați sub formă de bani CASH, fără nicio condiție de rulaj.

10.2. Pronobet - concurs de pronosticuri cu premii în bani cash

NetBet Pariuri

Pariorii trecuți de 30 de ani își amintesc de Pronosport. Un concurs similar este organizat de agenția de pariuri online NetBet. În fiecare săptămână pe pagina concursului sunt disponibile mai multe grile de joc la care poți participa.

De exemplu, în momentul scrierii acestui articol existau 4 grile: NetBet Gold, Grile Mini 2, Grile de 10, Europa 2. Miza per grila pentru un joc simplu este de 1 euro sau echivalentul în lei.

Numărul de evenimente care trebuie pronosticate, precum și câștigurile diferă de la grilă la grilă. Spre exemplu, la "Europa 2" existau 15 evenimente pentru care trebuia indicat rezultatul 1X2. În funcție de numărul de pronosticuri corecte se putea câștiga unul dintre următoarele premii:

 • Nivel 1 - 15 rezultate corecte - 50% din totalul banilor + premiu Jackpot.
 • Nivel 2 - 14 rezultate corecte - 25% din totalul banilor.
 • Nivel 3 - 13 rezultate corecte - 15% din totalul banilor.
 • Nivel 4 - 12 rezultate corecte - 10% din totalul banilor.

Jackpot-ul este unul progresiv. Prin urmare dacă într-o săptămână nu se câștigă nivelul 1 de premiere 20% din totalul mizelor se adaugă la bugetul jackpot pentru săptămâna următoare.

În cazul în care sunt mai mulți câștigători la același nivel premiul se va împărți în mod egal între aceștia.

11. Asistență clienți la NetBet România - departamentul suport

În cazul în care ai întâmpinat orice fel de problemă pe parcursul navigării pe site-ul NetBet trebuie să știi că o vei rezolva într-un timp record. O echipă de asistență tehnică îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

Îți recomand să accesezi secțiunea "Asistență" pentru a vedea răspunsurile la cele mai comune întrebări ale pariorilor. Dacă, totuși, nu găsești rezolvare, mai jos îți prezint modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator NetBet România:

 • Live chat - dai click pe butonul "Contactează-ne" de pe pagina de Asistență; acest serviciu este disponibil zilnic, între orele 10:00-23:00 și reprezintă cea mai rapidă metodă de contact.
 • Telefon (+40 316 300 249/+40 316 304 852) - ai la dispoziție 2 numere de telefon pe care le poți apela în intervalul orar 10:00-23:00 pentru a solicita ajutor.
 • E-mail - completează formularul din pagina de contact

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre NetBet

Am căutat pe internet câteva păreri ale românilor care au testat platforma NetBet. Ce-i drept nu am gasit prea multe, dar îți prezint mai jos câteva dintre acestea:

 1. "Apropo de retragerea prin transfer bancar, aseară la 18 am primit mesaj că retragerea a fost procesată, azi deja am banii în cont."
 2. "Adevărat, și la mine au intrat foarte repede, nu am transferat până acum. Întotdeauna am retras direct pe card."
 3. "Cred că e singura agenție la care în 40 de pagini de forum n-am găsit o plângere legată de verificări și retrageri. Din punctul meu de vedere este de departe cea mai serioasă agenție de pe piață."
 4. "De ce nu a zis nimeni că ăștia au opțiunea de cornere la multe meciuri, exact cum avea 365? Cornerele sunt cea mai profitabilă opțiune pe care am jucat."

În ceea ce privește părerea mea despre NetBet nu pot să zic decât lucruri pozitive. Am testat serviciile oferite de acest operator pentru un timp destul de lung și sincer îți zic nu am găsit minusuri importante. Oferta de pariuri este una foarte bună, sunt transmise în direct multe evenimente sportive, aplicația de mobil este de real ajutor, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

Prin urmare chiar și cei mai pretențioși pariori sunt sigur că vor fi mulțumiți de platforma de pariuri NetBet.

13. Întrebări frecvente despre NetBet

Mai jos găsești răspunsuri la cele mai comune întrebări ale jucătorilor despre agentța NetBet:

Este legal să joc pariuri la NetBet în România?

Agenția NetBet oferă pariuri pe internet în România sub licența ONJN nr. L1160651W000195, valabilă până în anul 2026. Astfel nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această privință. De altel, toate casele de pariuri recomandate de site-ul biletu-zilei.com sunt legale în România.

Trebuie să verific contul de pariuri la NetBet?

În cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri va trebui să verifici contul. Procedura este una simplă, va trebui să trimiți o copie a actului de identitate, iar contul va fi verificat în cel mult 48 de ore.

Pot să joc la pariuri de pe mobil?

Ai 2 variante de a paria de pe mobil la NetBet: prin intermediul aplicației dedicate sau direct pe site-ul web optimizat. Deși îți recomand prima variantă, chiar și pe site-ul web pentru mobil te vei putea bucura de o experiență de pariere de calitate.

Pot urmări evenimente sportive în direct la NetBet?

La acest capitol NetBet se prezintă foarte bine și transmite o mulțime de evenimente sportive în direct. La fotbal cele mai importante competiții pe care le poți viziona live pe platforma NetBet sunt Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Franței și Cupa Italiei. Bineînțeles că există și alte meciuri și sporturi transmise în direct.

Pot să joc la NetBet fără card bancar?

Poți efectua depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale FavBet sau Smith&Smith. Prin urmare nu ai nevoie de card sau cont bancar pentru a plasa pariuri la NetBet.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la NetBet?

NetBet oprește la sursă impozitul pentru câștiguri la pariuri. Astfel la fiecare retragere îți va fi oprită o taxă de 1% din sumă (dacă nu depășește 66.750 RON). Prin urmare nu mai ai nicio obligație în această privință.

14. NetBet Casino

Pe lângă platforma de pariuri operatorul pune la dispoziția clienților si una de casino cu care chiar ocupă locul 1 in topul celor mai bune cazinouri de pe internet. Mai jos îți prezint câteva detalii despre aceasta.

NetBet Pariuri

În momentul de față NetBet Casino are cea mai bună ofertă de jocuri slot, cu peste 400 de astfel de titluri disponibile. Printre cele mai populare video sloturi se numără: Book of Ra deluxe, Lucky Lady's Charm deluxe, Sizzling Hot deluxe, Shining Crown, Book of Dead, Dice&Roll, Starburst. Te las să descoperi singur și alte jocuri.

De asemenea. în cadrul NetBet Casino te poți juca și la ruletă și blackjack în compania dealerilor live vorbitori în limba română.

Pe lângă oferta de jocuri foarte bogată, un alt motiv pentru care îți recomand să încerci cazinoul NetBet este reprezentat de turneele și concursurile organizate în mod constant. De asemenea te anunț că te așteaptă și un bonus generos, de 1.000 RON la prima depunere.

Recenzia completă a cazinoului online NetBet o poți citi dacă dai click pe link-ul precedent.

15. Articole utile despre NetBet

De ce pariaza romanii la NetBet in 2019
Afla aici de ce pariaza romanii la NetBet. Cine este NetBet pariuri, poate te intrebi. Este o casa de pariuri[...]
Cum depun bani la Netbet (2019)
Una dintre cele mai bune case de pariuri licentiate in Romania, NetBet, ofera transmisii live, are o limita minima de[...]
Cod bonus la Netbet
Casa de pariuri Netbet oferă clienților noi un prim pariu fără risc, în limita a 500 RON. Trebuie să știi[...]
Cum iau bonusul de la Netbet
In cazul in care vrei sa vezi cum primesti bonusul NetBet sub forma unui prim pariu fara risc de pana[...]
NetBet – bonus pana la 50% pentru biletele cu multe meciuri
Biletele la pariuri cu multe meciuri as putea spune ca sunt preferatele romanilor, alaturi de cele care contin pariuri de[...]
La Netbet poți închide pariurile prin opțiunea CashOut
În acest articol o să-ți prezint cum poți închide un pariu cu ajutorul opțiunii Cash Out la NetBet. Descoperă tot[...]
Cum primesc bonusul la casa de pariuri online NetBet (2019)
NetBet oferă în 2019 un bonus sub forma unui prim pariu fără risc, în limita la 500 RON (dă click[...]
Cum îmi fac cont la Netbet?
Cel mai mare bonus sub forma unui prim pariu fără risc, 100% până la 500 RON, este oferit de Netbet.[...]
Pariul acumulator la Netbet – primesti pana la 50% din valoarea biletului castigat
Amatorii de bilete formate din mai multe evenimente au un motiv in plus de acum sa joace la Netbet (inregistreaza-te[...]
Discutii si pareri despre Netbet
Iti prezint cateva pareri despre NetBet, pentru ca am vazut ca aceasta casa de pariuri a devenit una dintre preferatele[...]
5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Netbet
Dupa cum probabil stii, NetBet este sponsorul echipei de fotbal FCSB. Mai sunt insa si alte lucruri pe care s-ar[...]
Top 3 sfaturi care te vor ajuta sa rulezi mai usor bonusul de la Netbet
Pentru cei care sunt la inceput in lumea pariurilor, rulajul unui bonus nu este ca o plimbare in parc. Incepatorii[...]
Ce este Add2Bet de la Netbet?
Add2Bet este o facilitate pe care casa de pariuri online Netbet o pune la dispozitia clientilor sai. Daca n-ai auzit[...]
10 întrebari frecvente despre Netbet pariuri sportive & Casino
NetBet este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online. Dacă ai întrebari legate de NetBet voi[...]
Cum pariez la Netbet
In acest articol iti voi arata cum se pariaza la NetBet . Inainte sa fac acest lucru am sa iti[...]