Netbet România – Pariuri Live si Bonus

NetBet Sport Pariuri

L1160651W000195

Încasează acum 500 RON pariu fără risc

bonus pariuri sport
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Casa de pariuri online NetBet România este în prezent una dintre cele mai apreciate agenții de pe internet de către jucătorii din România. În articolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a acestui operator. Fie că nu ai mai jucat niciodată până acum la acest operator, fie că ai testat deja această platformă, în rândurile următoare vei găsi informații valoroase despre pariurile la acest operator.

1. Bonus Netbet - 100% pariu fără risc până la 500 RON

bonus netbet sport

Dacă nu ai mai jucat niciodată până acum la acest operator atunci trebuie să afli despre această ofertă pentru clienții noi. Aceasta este sub forma unui pariu fără risc, care se acordă în limita a 500 RON. Pe scurt, dacă primul pariu plasat la NetBet Romania este pierdut, agenția îți oferă miza integral înapoi. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. CLICK AICI și deschide cont!
 2. Efectuează un prim depozit în contul nou creat (exclus prin Skrill, Neteller sau Paysafecard).
 3. Plasează primul bilet simplu sau multiplu, selectând o cotă de cel puțin 1.50 per pronostic și o miză minimă de 5 RON. Inspira-te din ponturile si biletele propuse de noi in fiecare zi gratuit.
 • În cazul în care pariul jucat este pierdut agenția îți oferă miza integral înapoi, în limita a 500 RON. Aceasta va fi creditată sub formă de pariu gratuit în cont în cel mult 2 ore de la stabilirea pariului inițial.
 • Dacă primul pariu va fi câștigat bonusul se consideră încheiat.

Condițiile de rulaj: pariul gratuit va trebui utilizat în termen de 8 zile din momentul acordării. Acesta poate fi pariat pe bilete simple sau multiple cu o cotă de cel puțin 1.60 per eveniment.

2. Top 5 motive să alegi această casă de pariuri

Scriam la începutul articolului că aceasta este una dintre casele de pariuri online de top. Probabil te întrebi care sunt motivele pentru care a ajuns în această poziție, nu-i așa?

În continuare îți prezint principalele 5 motive pentru care îți recomand să joci pariuri la acestor operator de pariuri online:

 • Primul pariu 100% fără risc pănă la 500 RON.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Streaming live a celor mai importante evenimente.
 • Posibilitatea închiderii pariurilor cu Cash Out parțial.
 • Cea mai vastă ofertă de pariuri live.

3. Tutorial deschidere cont

deschide cont la netbet

Așa cum probabil te așteptai, înregistrarea la această casă de pariuri este foarte simplă și nu durează mai mult de 5 minute. Formularul de înscriere este compus din 4 secțiuni (prima o poți vedea în imaginea de mai sus). La final vei putea apăsa butonul Netbet login. 

Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să coincidă cu cele din cartea de identitate (de exemplu chiar dacă acum locuiești în alt oraș sau la o altă adresă va trebui să completezi la înregistrare adresa trecută în buletin).

4. Cum verific contul

La fel ca la oricare altă agenție de pariuri online licențiată și la acestor operator vei fi obligat să efectuezi procedura de verificare a contului. Această operațiune trebuie finalizată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

În momentul scrierii acestui articol secțiunea de încărcare a documentelor de pe site-ul agenției nu funcționa (Contul meu - Verificare cont). Pentru a verifica contul va trebui să trimiți o copie a actului de identitate pe adresa de e-mail [email protected].

În mod normal verificarea contului va fi efectuată în 24-48 de ore de la trimiterea documentelor. În tot acest timp vei putea folosi contul fără niciun fel de restricții.

Pe lângă actul de identitate este posibil să-ți fie cerute și copii după cardul pentru pariuri online utilizat la depunere (trebuie să fie vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate de pe spatele acestuia) și o factură de utilități sau extras bancar pentru verificarea adresei.

5. Metode de depunere și retragere

În ceea ce privește metodele de plată agenția se prezintă foarte bine în acest moment. În tabelul următor poți vedea toate metodele prin care poți alimenta contul, dar și alte informații importante precum depunerea minima acceptată, timpul de procesare și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card visa

20 RON

10.000 RON

instantaneu

2%

skrill

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

neteller

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

paysafecard

20 RON

4.000 RON

instantaneu

2%

smith&smith

50 RON

40.000 RON

instantaneu

2%

netbet cash card

10 RON

10.000 RON

instantaneu

2%

Aceleași metode sunt disponibile și în cazul efectuării retragerii câștigurilor de la acest operator de pariuri. Trebuie să știi că nu este percepută niciun fel de taxă la retrageri, cu excepția impozitului pentru jocuri de noiroc online.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card visa mastercard maestro

80 RON

nelimitat

4-8 zile

1% din suma retrasă

skrill

20 RON

nelimitat

2-4 zile

1% din suma retrasă

neteller

80 RON

nelimitat

2-4 zile

1% din suma retrasă

paysafecard

20 RON

4.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

smith&smith

50 RON

15.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

netbet cash card

20 RON

10.000 RON

2-4 zile

1% din suma retrasă

Smith&Smith este o instituție de plată cu locații stradale și la noi în țară. Prin intermediul acesteia vei putea efectua depuneri și retrageri de bani. Pentru a efectua un depozit nu trebuie decât să te prezinți într-o astfel de locație cu cartea de identitate și numele de utilizator de la operator. Retragerea prin această metodă este la fel de simplă, trebuie să soliciți pe site această tranzacție și vei primi pe adresa de e-mail toate informațiile necesare.

Cash Card NetBet.ro este o altă metodă de plată pentru cei care nu dețin un cont bancar. Pentru a depune astfel va trebui să te deplasezi într-o locație stradală FavBet, acolo unde vei putea, de asemenea să efectuezi depuneri și retrageri din contul de la operator.

6. Cum plasezi primul pariu

Chiar dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online te asigur că te vei descurca fără niciun fel de probleme. Site-ul agenției este ușor de utilizat, astfel că vei găsi într-un timp foarte scurt meciurile și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina principală a agenției vei putea observa în partea stângă un meniu, acolo unde vei putea selecta sportul și competiția dorită. După ce ai dat click pe acestea se va deschide pagina cu toate meciurile disponibile:

netbet.ro pariuri

Aici vei putea vedea pariurile de tipul 1X2. Pentru a accesa întreaga listă de pariuri disponibile pentru un meci va trebui să dai click pe evenimentul respectiv. Odată ce ai găsit pariul dorit nu trebuie decât să apeși pe cota acestuia și va fi adăugat automat pe Bilet de pariuri. După ce ai selectat toate pronosticurile trebuie să scrii miza pe biletul de pariuri, în partea dreaptă a paginii și să dai click pe butonul "Pariază":

netbet.ro bilet pariuri

Este foarte simplu să joci pariuri la acest operator și sunt convins că nu vei întâmpina probleme. 

7. Oferta pentru mobil

Dacă vrei să joci pariuri de pe mobil trebuie să știi că o poți face în cele mai bune condiții, fie din aplicația dedicată pentru pariuri, fie de pe site-ul web optimizat. În rândurile de mai jos îți prezint câteva detalii despre ambele situații:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

aplicatia netbet

Cel mai bun mod de a plasa pariuri de pe mobil este să descarci aplicația dedicată. Pentru acest lucru accesează de pe mobil site-ul operatorului, iar în partea de jos a paginii vei găsi un link denumit "NetBet aplicație". Intră pe pagina respectivă și vei găsi link-uri de descărcare și informații atât pentru versiunea de Android, cât și pentru cea de iOS. De asemenea, aplicația pentru iOS o poți găsi și în AppStore.

Prin intermediul aplicației te vei bucura de o experiență de pariere la cel mai înalt nivel, transmisiuni ale celor mai importante evenimente sportive și posibilitatea de a închide oricând pariurile plasate cu Cash Out și Cash Out parțial.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care nu vrei să descarci aplicația sau dacă folosești un telefon cu Windows Phone trebuie să știi că poți plasa pariuri și direct din browser-ul telefonului. Site-ul web este optimizat pentru astfel de dispozitive și te vei putea bucura de o experiență aproape similară cu cea din aplicația dedicată. Pagina principală a platformei de pariuri pe mobil arată ca în imaginea de mai jos:

net bet site mobil

Acolo poți vedea evenimentele pe care se poate paria la Netbet live, iar pentru a accesa pariurile pre-meci trebuie să dai click pe sportul dorit din meniul din partea superioară a paginii. Vei putea apoi sorta evenimentele după ziua în care se dispută sau după competiția din care fac parte.

8. Pariuri disponibile

Agenția se prezintă foarte bine la capitolul oferta de pariuri. În ceea ce privește sporturile acoperite, pe lângă cele populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal, trebuie să mai știi că pe site există chiar și pariuri pe Surf, Netball, Floorball, E-sports sau Bandy. De asemenea, în cadrul categoriei "Speciale" există și pariuri non-sportive, pe concursuri precum Eurovision, personalități sportive BBC sau pe alegeri politice din SUA, Marea Britanie sau Danemarca.

Oferta de pariuri pre-meci este și ea una foarte bună. Agenția este printre puținele care oferă handicap asiatic ajustabil și linii asiatice pe goluri, iar pariurile pe intervale de goluri sunt și ele foarte populare. La meciurile importante de fotbal nu lipsesc nici pariurile pe marcatori sau statistici ale jucătorilor (numărul de șuturi, pase de gol etc.).

9. Streaming și pariuri live

netbet live streaming

Netbet are una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live de pe piață. Pentru a-ți face o idee despre acest aspect, în momentul scrierii acestui articol, adica într-o după-amiază de luni fără prea multe evenimente sportive pe platforma Netbet Live erau nu mai puțin de 47 de evenimente pe care se putea paria în timp real: 22 de meciuri de fotbal, 11 de tenis, 4 de baschet și meciuri din handbal, volei, crichet, tenis de masă sau sporturi electronice.

În privința meciurilor live de fotbal se poate miza până și pe jocuri amicale U17, liga de rezerve din Danemarca sau Olanda, precum și pe evenimente din Oman sau Palestina. La toate aceste meciuri existau peste 50 de tipuri de pariuri din care se putea alege. Astfel îți poți imagine cât de bogată este oferta de pariuri live într-o zi de weekend.

De asemenea, poți urmări în direct cele mai tari evenimente sportive. Meciurile de fotbal din Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Frantei, Cupa Italiei, tenisul de la Roland Garros, Wimbledon, Cupa Davis, baschet din NBA, Euroliga, hocheiul din NHL, handbalul din Liga Campionilor sunt doar câteva dintre competițiile transmise în direct live video.

10. Bonusuri și promoții Netbet Sport

Pariul fără risc de 500 RON pentru clienții noi nu este singurul bonus oferit de această casă de pariuri. Acest operator lansează constant noi promoții pentru clienții existenți, cu ocazia evenimentelor și competițiilor sportive importante.

Avem și câteva oferte pe termen lung, pe care le prezint în rândurile următoare:

10.1. Pariu acumulator - 50% în plus

netbet bonus multiplu

Daca îți place să joci bilete multiple, atunci agenția NetBet.ro se poate dovedi cea mai bună alegere, deoarece ofera bonusuri suplimentare pentru biletele cu mai multe evenimente. Poți câștiga cu până la 50% mai mult dacă toate pronosticurile sunt corecte. Biletul plasat trebuie să respecte următoarele condiții:

 • cel puțin 3 evenimente din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.
 • cota minimă 1.20 per pronostic.
 • doar pariuri pre-meci.

În funcție de numărul de evenimente de pe biletul de joc, câștigul va fi suplimentat după cum se poate observa în imaginea următoare:

net bet bonus acumulator

Prin urmare, pentru 13 sau mai multe pronosticuri câștigătoare pe un bilet la NetBet Sport vei primi cu 50% mai mult decât în mod obișnuit. Partea și mai bună este că banii suplimentari sunt creditați sub formă de bani gratis CASH, fără nicio condiție de rulaj.

10.2. Pronobet - concurs de pronosticuri cu premii în bani cash

pronobet la netbet ro

Pariorii trecuți de 30 de ani își amintesc de Pronosport. Un concurs similar este organizat de agenția de pariuri. În fiecare săptămână pe pagina concursului sunt disponibile mai multe grile de joc la care poți participa.

De exemplu, în momentul scrierii acestui articol existau 4 grile: Net Bet Gold, Grile Mini 2, Grile de 10, Europa 2. Miza per grila pentru un joc simplu este de 1 euro sau echivalentul în lei.

Numărul de evenimente care trebuie pronosticate, precum și câștigurile diferă de la grilă la grilă. Spre exemplu, la "Europa 2" existau 15 evenimente pentru care trebuia indicat rezultatul 1X2. În funcție de numărul de pronosticuri corecte se putea câștiga unul dintre următoarele premii:

 • Nivel 1 - 15 rezultate corecte - 50% din totalul banilor + premiu Jackpot.
 • Nivel 2 - 14 rezultate corecte - 25% din totalul banilor.
 • Nivel 3 - 13 rezultate corecte - 15% din totalul banilor.
 • Nivel 4 - 12 rezultate corecte - 10% din totalul banilor.

Jackpot-ul este unul progresiv. Prin urmare dacă într-o săptămână nu se câștigă nivelul 1 de premiere 20% din totalul mizelor se adaugă la bugetul jackpot pentru săptămâna următoare.

În cazul în care sunt mai mulți câștigători la același nivel premiul se va împărți în mod egal între aceștia.

11. Asistență clienți - departamentul suport

În cazul în care ai întâmpinat orice fel de problemă pe parcursul navigării pe site-ul NetBet Sport trebuie să știi că o vei rezolva într-un timp record. O echipă de asistență tehnică îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

Îți recomand să accesezi secțiunea "Asistență" pentru a vedea răspunsurile la cele mai comune întrebări ale pariorilor. Dacă, totuși, nu găsești rezolvare, mai jos îți prezint modalitățile prin care poți lua legătura cu un operator al agenției:

 • Live chat - dai click pe butonul "Contactează-ne" de pe pagina de Asistență; acest serviciu este disponibil zilnic, între orele 10:00-23:00 și reprezintă cea mai rapidă metodă de contact.
 • Telefon (+40 316 300 249/+40 316 304 852) - ai la dispoziție 2 numere de telefon pe care le poți apela în intervalul orar 10:00-23:00 pentru a solicita ajutor.
 • E-mail - completează formularul din pagina de contact

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

Am căutat pe internet câteva păreri ale românilor care au testat platforma. Ce-i drept nu am gasit prea multe, dar îți prezint mai jos câteva dintre acestea:

 1. "Apropo de retragerea prin transfer bancar, aseară la 18 am primit mesaj că retragerea a fost procesată, azi deja am banii în cont."
 2. "Adevărat, și la mine au intrat foarte repede, nu am transferat până acum. Întotdeauna am retras direct pe card."
 3. "Cred că e singura agenție la care în 40 de pagini de forum n-am găsit o plângere legată de verificări și retrageri. Din punctul meu de vedere este de departe cea mai serioasă agenție de pe piață."
 4. "De ce nu a zis nimeni că ăștia au opțiunea de cornere la multe meciuri, exact cum avea 365? Cornerele sunt cea mai profitabilă opțiune pe care am jucat."

În ceea ce privește părerea mea despre NetBet Pariuri nu pot să zic decât lucruri pozitive. Am testat serviciile oferite de acest operator pentru un timp destul de lung și sincer îți zic nu am găsit minusuri importante. Oferta de pariuri este una foarte bună, sunt transmise în direct multe evenimente sportive, aplicația de mobil este de real ajutor, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

Prin urmare chiar și cei mai pretențioși pariori sunt sigur că vor fi mulțumiți de platforma de pariuri NetBet.

13. Întrebări frecvente

Mai jos găsești răspunsuri la cele mai comune întrebări ale jucătorilor despre agenția NetBet:

Este legal să joc pariuri la NetBet România?

Agenția oferă pariuri pe internet în România sub licența ONJN nr. L1160651W000195, valabilă până în anul 2026. Astfel nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această privință. De altel, toate casele de pariuri recomandate de site-ul biletu-zilei.com sunt legale în România.

Trebuie să verific contul NetBet pariuri?

În cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri va trebui să verifici contul. Procedura este una simplă, va trebui să trimiți o copie a actului de identitate, iar contul va fi verificat în cel mult 48 de ore.

Pot să joc la pariuri de pe mobil?

Ai 2 variante pentru a juca pariuri de pe mobil la NetBet: prin intermediul aplicației dedicate sau direct pe site-ul web optimizat. Deși îți recomand prima variantă, chiar și pe site-ul web pentru mobil te vei putea bucura de o experiență de pariere de calitate.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

La acest capitol se prezintă foarte bine și transmite o mulțime de evenimente sportive în direct. La fotbal cele mai importante competiții pe care le poți viziona live pe platforma NetBet sunt Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Franței și Cupa Italiei. Bineînțeles că există și alte meciuri și sporturi transmise în direct.

Pot să joc fără card bancar?

Poți efectua depuneri și retrageri de bani direct din agențiile stradale FavBet sau Smith&Smith. Prin urmare nu ai nevoie de card sau cont bancar pentru a plasa pariuri la Net Bet Sport.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la NetBet?

NetBet oprește la sursă impozitul pentru câștiguri la pariuri. Astfel la fiecare retragere îți va fi oprită o taxă de 1% din sumă (dacă nu depășește 66.750 RON). Prin urmare nu mai ai nicio obligație în această privință.

14. NetBet Casino

Pe lângă platforma de pariuri operatorul pune la dispoziția clienților si una de casino cu care chiar ocupă locul 1 in topul celor mai bune cazinouri de pe internet. Mai jos îți prezint câteva detalii despre aceasta.

netbet casino

În momentul de față NetBet Casino are cea mai bună ofertă de jocuri slot, cu peste 400 de astfel de titluri disponibile. Printre cele mai populare video sloturi se numără: Book of Ra deluxe, Lucky Lady's Charm deluxe, Sizzling Hot deluxe, Shining Crown, Book of Dead, Dice&Roll, Starburst. Te las să descoperi singur și alte jocuri.

De asemenea, poți juca și la ruletă și blackjack în compania dealerilor live vorbitori în limba română.

Pe lângă oferta de jocuri foarte bogată, un alt motiv pentru care îți recomand să încerci cazinoul NetBet este reprezentat de turneele și concursurile organizate în mod constant. De asemenea te anunț că te așteaptă și un bonus generos, de 1.000 RON la prima depunere.

14.1 Netbet Casino - 30 de rotiri gratuite fără depunere

Deschide cont la acest casino online și vei primi 30 de runde gratuite la slotul 40 Super Hot. Rotirile vor fi acordate fără să fie necesară depunerea. Ele vor trebui jucate în maxim 24 de ore din momentul activării.

Câștigul obținut din aceste runde gratuite este limitat la 1.000 RON și va fi acordat sub formă de bonus. Pentru a fi transformat în bani reali bonusul va trebui jucat de 40 de ori la același slot în maximum 2 zile din momentul acordării.

14.2 Netbet Casino - 2.000 RON pentru clienții noi + 300 rotiri gratuite

bonus netbet casino

După ce te-ai bucurat de bonusul oferit fără depunere a venit timpul să depui. Trebuie să știi că vei primi bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri, după cum urmează:

 • Primul depozit - 100% până la 800 RON + până la 50 de rotiri gratuite.
 • Al doilea depozit - 100% până la 400 RON + până la 100 de rotiri gratuite.
 • Al treilea depozit - 100% până la 800 RON + până la 150 de rotiri gratuite.

La fiecare dintre primele 3 depuneri va fi necesar să scrii un anumit cod atunci când efectuezi tranzacția. Aceste coduri sunt: NB1NB2 și NB3.

Rotirile gratuite vor fi disponibile la următoarele sloturi video: Starburst, Golden Grimoire, Secret of the Stones și Divine Fortune. Deschide unul dintre aceste păcănele online, învârte Roata Norocului și vezi câte runde gratuite ai primit.

Descoperă mai multe informații despre acest cazino citind Recenzia Netbet Casino.

2 COMENTARII

 1. Bună ziua! Mă puteți ajuta cu locația de unde pot descărca aplicația ce permite pariuri loto pentru Android ? Am găsit doar versiunea pentru sport și casino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here