Netbet Pariuri Sportive

În această pagină vei găsi o prezentare completă a site-ului de pariuri online netbet.ro. Vei găsi informații de la crearea contului și până la modul în care poți retrage câștigurile obținute la Netbet pariuri sportive.

netbet mobil

Bonus fără depunere 20 RON +
la depunere 200% pariu fără risc până la 400 RON

1. Bonusuri Netbet pariuri online - mai 2023

1.1 Bonus 20 RON fără depunere

bonus netbet pariuri 0323

În cazul în care vrei să primești bonusul fără depunere la NetBet online urmează pașii:

 1. Apasă pe ACEST LINK SPECIAL.
 2. În pagina care se va deschide apasă pe butonul ÎNREGISTREAZĂ-TE.
 3. În formularul de înregistrare scrie codul bonus 20FREE
 4. Efectuează verificarea contului așa cum ți-am explicat puțin mai jos în această pagină.
 5. În maxim 3 zile vei primi în cont un pariu gratuit de 20 RON fără depunere
 6. Ai la dispoziție 3 zile să joci respectivul pariu (biletul trebuie să fie multiplu, cu cota minimă 8 și doar cu pronosticuri care au cota minimă 2.00)
 7. Dacă biletul va fi câștigat vei primi în cont profitul (câștig total - 20 RON) în bani reali.

1.2 Bonus 200% pariu fără risc până la 400 lei

Concomitent cu bonus Netbet fără depunere mai primești și un bonus de bun venit sub forma unui prim pariu fără risc.

Dacă vrei să beneficiezi de această promoție Netbet trebuie să:

 1. Dai click AICI și deschizi cont!
 2. Efectuezi un prim depozit cu cardul bancar.
 3. Joci primul bilet cu o miză cuprinsă între 50 și 200 lei.

În cazul în care biletul va fi pierdut vei primi 50 RON (dacă ai pariat 50 RON), 150 RON (în cazul în care miza a fost de minim 100 RON) sau 400 RON (bonus 200%) dacă ai pierdut primul bilet cu o miză de 200 lei.

Termeni și condiții bonus Netbet pariuri sportive

 • Oferta nu este valabilă dacă alegi să faci prima depunere cu portofele electronice.
 • În cazul în care primul pariu este câștigat se consideră că bonusul a fost finalizat.
 • Pariul gratuit va fi creditat în maxim 3 zile de când biletul jucat de tine a fost pierdut.
 • Pariul gratuit va trebui utilizat în cel mult 3 zile de când a fost acordat.
 • Dacă biletul plasat cu pariul gratuit va fi câștigat vei primi în cont profitul în bani reali.

2. Despre Netbet

Anul de înființare Netbet este 2006, în luna iulie. Până în luna martie 2017 a făcut parte din Cosmo Gaming. ÎN acel moment compania și-a schimbat numele în Netbet Enterprises Ltd.

În țara noastră Net bet a apărut în vara anului 2015. Din iulie 2016 deține Netbet și licența ONJN pentru organizarea jocurilor de noroc online, licență valabilă până în 2026.

NetBet este în prezent una dintre cele mai apreciate case de pariuri online de către jucătorii din România. Lansată încă din anul 2001, Netbet are licență europeană, din Malta, din anul 2006.

3. Netbet aspecte pozitive și negative

PRO:

CONTRA:

3.1 3 motive să deschizi cont la Netbet pariuri sportive în 2023

Ai încă dubii și nu știi dacă să deschizi cont online pe netbet.ro? În continuare îți voi prezenta 3 motive pentru care ar trebui să iei în calcul acest operator:

 1. Ai la dispoziție un site complet de jocuri de noroc online - pe lângă Netbet pariuri sportive cu același cont vei putea să plasezi pariuri pe sporturi virtuale, să-ți testeze cunoștințele la jocul de poker, să îți încerci norocul la loteriile internaționale ori să joci cele mai tari jocuri de cazino, inclusiv în compania unor dealeri reali.
 2. Ai o ofertă bogată de pariuri - agenția îți pune la dispoziție foarte multe confruntări din sporturi diverse, de la fotbal sau tenis și până la tir cu arcul sau lacrosse.
 3. Joci oriunde și oricând din aplicația Netbet pariuri online - într-o perioadă în care suntem tot mai mult în mișcare și avem timp tot mai puțin să stăm în fața calculatorului este foarte important să avem la dispoziție o aplicație inclusiv atunci când vrem să pariem online. Netbet s-a gândit și la acest aspect și oferă o aplicație de pariuri atât pentru iPhone, cât și pentru telefoane cu Android.

4. Caracteristici Netbet pariuri sportive

 • Bonusuri - 8/10
 • Pariuri Live - 8/10
 • Mobil - 10/10
 • CashOut - 10/10
 • Streaming - 8/10
 • Casino - 10/10

5. Tutorial deschidere cont Netbet pariuri online

netbet inregistrare 0423

Așa cum probabil te așteptai, înregistrarea la casa de pariuri Netbet este foarte simplă și nu durează mai mult de 5 minute. Formularul de înscriere este compus din 4 secțiuni (prima o poți vedea în imaginea de mai sus). La final vei putea apăsa butonul Netbet login.

Trebuie doar să fii atent ca informațiile furnizate să coincidă cu cele din cartea de identitate (de exemplu chiar dacă acum locuiești în alt oraș sau la o altă adresă va trebui să completezi la înregistrare adresa trecută în buletin).

Atenție! Este interzis să deschizi mai mult de un cont pe adresă de domiciliu, nume de familie, IP dacă dorești strict să obții bonus fără depunere de la această agenție online!

6. Cum verifici contul

La fel ca la oricare altă agenție de pariuri online licențiată și la acestor operator vei fi obligat să efectuezi procesul de verificare a contului.

Această operațiune trebuie finalizată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

Conectează-te la contul tău de la Net bet. Accesează meniul Contul Meu din colțul dreapta sus al paginii. Intră în secțiunea Încarcă Documente și încarcă acolo copia unui act de identitate.

Alternativ mai ai posibilitatea să trimiți documentele pe adresa de e-mail [email protected]

Documentele solicitate sunt:

 • Document de identitate - va trebui să încarci o copie a actului tău de identitate - buletin, pașaport, permis de conducere.
 • Dovada adresei de domiciliu - aici poți încărca o factură de utilități emisă pe numele tău sau poți solicita un extras bancar în care să fie vizibile adresa și numele tău.
 • Alte documente - este posibil să-ți fie cerute și o poză cu cardul pentru pariuri online utilizat la depunere (trebuie să fie vizibile doar primele și ultimele cifre din numărul la card bancar și să acoperi codul de securitate de pe spatele acestuia).

În mod normal verificarea contului va fi efectuată în 24-48 de ore de la trimiterea documentelor. În tot acest timp vei putea folosi contul fără niciun fel de restricții.

7. Metode de plată (depuneri și retrageri)

7.1 Metode de depunere

Atunci când vine vorba de metode de plată agenția se prezintă foarte bine în acest moment.

În continuare poți vedea toate metodele prin care poți alimenta contul Netebt, dar și cât este depunerea minimă și cea maximă acceptată de către casa de pariuri sportive.

 • card bancar: 20 RON depunere minimă - 180.000 RON depunere maximă
 • Paysafecard: 20 RON - 1.000 RON
 • Skrill: 20 RON - 40.000 RON
 • Neteller: 20 RON - 40.000 RON
 • Smith&Smith: 50 RON - 15.000 RON
 • TopPay: 50 RON - 40.000 RON

Indiferent de metoda de depunere utilizată procesarea se va face instant (banii vor intra imediat în contul tău Netbet) și se va percepe o taxă de 2% din valoare depunerii.

Pentru mai multe detalii despre acest subiect îți recomand să citești articolul: Cum faci o depunere la Netbet!

7.2 Metode de retragere

Aceleași metode de plată sunt disponibile și în cazul efectuării retragerii câștigurilor de la casa de pariuri online Netbet.

 • card bancar: 80 RON retragere minimă - 180.000 RON retragere maximă (timp procesare: 2-4 zile)
 • Paysafecard: 20 RON - 40.000 RON (2-4 zile)
 • Skrill: 40 RON - 40.000 RON (2-4 zile)
 • Neteller: 40 RON - 40.000 RON (2-4 zile)
 • Smith&Smith: 50 RON - 15.000 RON (2-4 zile)
 • TopPay: 50 RON - 40.000 RON (maxim 24h)

Trebuie să știi că indiferent de metoda de plată aleasă nu este percepută niciun fel de taxă la retrageri, cu excepția impozitului pentru venituri din pariuri.

8. Cum pariezi la Netbet

Să pariezi la Netbet este destul de simplu. După ce ai creat contul și ai făcut prima depunere va trebui să alegi pronosticurile.

Poți răsfoi întreaga listă de sporturi. În acest caz dai click pe Sport din partea inferioară a paginii (în varianta pentru mobil) și se va deschide o pagină cu toate sporturile disponibile pentru pariuri. Mai departe accesezi sportul de care ești interesat și, ulterior, competiția.

Secțiunea de căutare (lupa) o găsești în meniul din partea superioară a paginii, lângă logo Netbet. Dacă vei da click pe ea vei putea scrie numele echipei sau jucătorului pe care dorești să pariezi.

netbet oferta sport

8.1 Cum joci un bilet simplu la Netbet

În momentul în care ai găsit pronosticul din oferta de pariuri apasă pe cota acestuia și el va fi afișat acum pe fundal verde. În cazul în care vrei să joci un bilet simplu (cum ar fi pontul zilei) atunci va trebui să scrii miza în partea inferioară a paginii, unde este biletul virtual, și să dai click pe butonul verde Plasează pariul.

netbet pariuri bilet simplu

8.2 Netbet sport - cum joci un bilet multiplu

Ca să plasezi un bilet cu mai multe selecții, de exemplu biletul zilei, adaugă toate pronosticurile de pe bilet exact așa cum ți-am explicat mai sus la biletul simplu.

În momentul în care ai minim 2 pronosticuri adăugate biletul nu vor mai fi afișate selecțiile de pe bilet, ci un cerc verde în caseta Bilet, precum cel din partea inferioară a imaginii de mai jos.

netbet pariuri sportive multiple

Apasă pe respectivul cerc și va fi afișat biletul. Acum tot ce îți rămâne să faci este să verifici să fie selectat Combi (ca să joci un bilet multiplu), să scrii miza și să apeși pe butonul Plasează pariul.

netbet pariuri multiple

8.3 Cum joci un bilet în sistem

Ca să joci la Netbet sisteme la pariuri este nevoie să schimbi tipul biletului din Combi în Sistem. În acest caz vei avea la dispoziție toate tipurile de sisteme disponibile, dar nu vei putea alege mai multe tipuri de sisteme.

De exemplu dacă pe bilet ai 4 pronosticuri poți alege să joci sistem 2/4 sau 3/4, bifând cercul din dreptul sistemului dorit. Ține cont că miza scrisă de tine se va înmulți cu numărul de combinații. În imaginea de mai jos eu am bifat caseta pentru System 2/4 (6 combinations) și am scris la Miza RON 10.00, ceea ce înseamnă că urma să pariez în total 60 RON pe respectivul bilet în sistem.

netbet bilet sistem

8.4 Netbet sisteme cu bază

Din păcate la Netbet Sport nu există posibilitatea de a juca bilete în sistem cu bază / baze.

9. Aplicația Netbet Sports

9.1 Netbet app pentru Android

Dacă vrei să joci la casa de pariuri Netbet prin intermediul aplicației pentru iOS caută în App Store NetBet Sport.

Aplicația are un rating foarte bun, primind în medie 4.9 stele din 223 de evaluări.

Prin intermediul aplicației Netbet te vei bucura de o experiență de pariere la cel mai înalt nivel, inclusiv transmisiuni ale celor mai importante evenimente sportive.

9.2. Aplicația Netbet pentru iPhone

În cazul în care ai un dispozitiv care funcționează cu Android să accesează site-ul Netbet prin intermediul browser-ului mobil. Îți va apărea în partea de sus butonul DESCĂRCARE, pe care trebuie să dai click.

Vei fi atenționat de faptul că aplicația de pariuri nu este descărcată din sursă sigură, dar nu-ți face griji pentru că nu ești singurul care ai descărcat aplicația.

Dacă descarci aplicația Netbet Sport vei putea să joci inclusiv pariuri live.

10. Oferta de pariuri online

Netbet Sport se prezintă foarte bine la capitolul oferta de pariuri online. În ceea ce privește sporturile acoperite, pe lângă cele populare, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal, trebuie să mai știi că pe site există chiar și pariuri pe Surf, Netball, Floorball, E-sports sau Bandy.

În cadrul categoriei "Speciale" există atunci când am scris această recenzie Netbet și tipuri de pariuri non-sportive, pe concursuri precum Eurovision, personalități sportive BBC sau pe alegeri politice din SUA, Marea Britanie sau Danemarca.

Oferta Netbet de pariuri online pre-meci este și ea una foarte bună. Trebuie să știi că Net bet sport este printre singurele care oferă tipuri de pariuri pe intervale de goluri de tipul "Altele decât x-y goluri", cum ar fi Altele decât 2-4 goluri, caz în care câștigi dacă nu se înscriu în meciul respectiv 2, 3 sau 4 goluri.

La meciuri de fotbal importante nu lipsesc din oferta de pariuri online piețele pe marcatori sau pe statistici ale jucătorilor (numărul de șuturi, pase de gol etc.).

Se pot juca inclusiv mai multe pariuri pentru același meci pe un bilet, dar despre acest aspect voi scrie mai multe puțin mai jos.

Atunci când vine vorba de cote Netbet pariuri sportive consider că ar mai exista loc de îmbunătățiri. De multe ori am întâlnit la această casă de pariuri cote mai mici decât la casele de pariuri online de top, mai ales în secțiunea de pariuri live.

11. Streaming și pariuri LIVE

Agenția de pariuri Netbet are una dintre cele mai bogate oferte de pariuri sportive live! De asemenea, poți urmări în direct cele mai tari meciuri prin intermediul Netbet TV.

Ca să-ți faci o idee despre acest aspect, în momentul în care am scris această recenzie Netbet Sport, adică într-o după-amiază de luni fără prea multe evenimente pe platforma Netbet Pariuri Live erau nu mai puțin de 47 de meciuri pe care se puteau juca pariuri live: 22 de meciuri de fotbal, 11 de tenis, 4 de baschet și meciuri din handbal, volei, crichet, tenis de masă sau sporturi electronice.

În privința meciurilor de fotbal trebuie să știi că se pot juca pariuri live până și pe jocuri amicale U17, liga de rezerve din Danemarca sau Olanda, precum și pe meciuri din Oman sau Palestina pe care puteai plasa pariuri live. La toate aceste meciuri existau peste 50 de tipuri de pariuri online din care se putea alege. Astfel îți poți imagine cât de bogată este oferta Netbet pariuri live într-o zi de weekend.

Meciurile de fotbal din Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Frantei, Cupa Italiei, tenisul de la Roland Garros, Wimbledon, Cupa Davis, baschet din NBA, Euroliga, hochei pe gheață din NHL, handbalul din Liga Campionilor sunt doar câteva dintre competițiile transmise în timp real pe Netbet TV. 

Aceasta este o alternativă dacă partida pe care vrei să o urmărești nu se regăsește în lista cu fotbal azi la TV.

12. Bonusuri și promoții Netbet

Pariul fără risc de bun venit oferit pentru clienții noi nu este singurul bonus Netbet Sport. Avem constant bonusuri pentru clienții existenți, cu ocazia meciurilor și competițiilor sportive importante.

În continuare îți prezint câteva promoții Netbet pariuri online valabile pe termen lung.

12.1 BetPlus (Marjă 0%)

netbet betplus

Caută logo-ul Netbet Plus pe pagina cu eveimente sportive pentru a găsi partidele unde ai cote mai mari și pentru a te bucura astfel de câștiguri mai mari la pariuri.

BetPlus este disponibil doar la pariuri pre-meci pe următoarele opțiuni: 1x2, ambele echipe înscriu, peste / sub 2.5 goluri.

Vei găsi semnul BetPlus în dreptul unui meci doar în ziua disputării acestuia.

12.2 50 lei asigurați la baschet

netbet freebet baschet

Primești un pariu gratuit de până la 50 lei dacă jocuri pariuri pe baschet.

Plasează bilete single sau combo cu cota minimă 1.70 per selecție și o miză de cel puțin 49 RON.

Dacă pierzi 3 bilete în decurs de o săptămână vei fi eligibil pentru un pariu gratuit de 50 lei.

Săptămânal poți beneficia de un pariu gratuit. Acesta va trebui jucat pe evenimente cu cota minimă 2.00, iar în cazul în care va fi câștigat vei primi în cont profitul în bani reali.

13. Păreri Netbet Pariuri Online

Am căutat pe internet câteva păreri ale românilor care au testat platforma de pariuri. Ce-i drept nu am gasit prea multe, dar îți prezint mai jos câteva dintre acestea:

 • "Apropo de retragerea prin transfer bancar, aseară la 18 am primit mesaj că retragerea a fost procesată, azi deja am banii în cont." - Vlad
 • "Adevărat, și la mine au intrat foarte repede, nu am transferat până acum. Întotdeauna am retras direct pe card." - Andrei
 • "De ce nu a zis nimeni că ăștia au opțiunea de cornere la multe meciuri, exact cum avea 365? Cornerele sunt cele mai profitabile opțiuni de pariere pe care am jucat." - Constantin
 • "Cred că e singura agenție de pariuri la care în 40 de pagini de forum n-am găsit o plângere legată de verificări și retrageri." - Ovidiu

Îți prezint și părerea mea despre Netbet în 2023: Despre NetBet Pariuri Sportive nu pot să zic decât lucruri pozitive. Am testat serviciile oferite pentru un timp destul de lung și sincer îți zic nu am găsit minusuri importante. Trebuie să știi că oferta de pariuri este una foarte bună, sunt transmise în direct multe evenimente sportive, platforma de pariuri live este stabilă, aplicația de mobil este de real ajutor, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

14. Funcții utile oferite de Netbet

Pentru clienții Netbet pariuri agenția vine cu câteva funcții utile și în același timp interesante.

14.1 Cash Out

Cu ajutorul funcției Cash Out poți închide un bilet înainte ca toate evenimentele de pe el să fie decise.

Mai mult, este disponibilă inclusiv funcția Cash Out parțial, cu care închizi doar o parte din miza biletului, iar cealaltă parte rămâne în desfășurare pe biletul de pariuri.

Citește articolul Cash Out la Netbet pentru mai multe informații despre această funcție care te ajută să închizi pariuri înainte să fie decis!

14.2 Add2 Bet

Funcția Add2Bet îți oferă posibilitatea să adaugi pariuri pe biletul deja plasat.

În momentul în care selectezi un pronostic îți va apărea opțiunea de a paria biletul sau de a-l adăuga pe un pariu deschis.

Dă click pe "Alege un pariu pentru editare". După aceea alege un pariu deschis și dă click pe "Adaugă la acest pariu". În final dă click pe Pariază pentru a plasa biletul.

14.3 Snapbet

SnapBet este destinat pentru pariuri live și se poate juca doar la meciuri de fotbal.

Cu ajutorul Snapbet ai posibilitatea să joci pariuri live pe momentul când se va marca un gol: în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.

14.4 Creare pariu

Cu opțiunea "Creare pariu la Netbet" poți să combini mai multe pronosticuri pentru același meci.

Astfel vei putea să joci pe un singur bilet chiar și 4 selecții pe același meci (de exemplu 1 final, sub 2.5 goluri, peste 4.5 cartonașe și sub 11.5 cornere).

Activează opțiunea de "Creare Pariu" din partea de sus a paginii evenimentului pentru a vedea ce pariuri online sunt disponibile la evenimentul respectiv.

15. Alte jocuri de noroc la Netbet

Pe lângă pariuri sportive ai și alte jocuri de noroc online pe platforma operatorului.

15.1 Netbet Casino

Poți juca și la Netbet casino online. În cazul în care ești interesat să joci păcănele online, atunci trebuie să știi că este necesar să scrii alt cod bonus Netbet ca să beneficiezi de bonus de bun venit.

În cazul utilizării respectivului cod bonus pentru casino online NU vei mai primi bonusul de bun venit de la pariuri.

Alege bonusul de la casino dacă vrei să primești rotiri gratuite fără depunere Netbet. Numărul de rotiri gratis pe care le vei primi la sloturi va fi stabilit prin învârtirea unei roate a norocului.

Pe lângă jocuri la păcănele poți plasa pariuri și la live cazino!

15.2 Netbet Loto

În secțiunea Loto de pe site-ul Netbet poți vedea oferta pentru pariuri pe loterii internaționale. Găsești acolo cele mai tari loterii, cum ar fi Polonia Multi sau Grecia Kino.

Netbet loto oferă chiar și un bonus de bun venit sub forma a 5 pariuri fără risc.

15.3 Netbet Poker

Dacă vrei să joci poker online atunci Netbet este una dintre cele mai bune alternative disponibile pentrru jucătorii din România.

La Netbet Poker ai parte de turnee atractive, dar și de mese cash pentru toate gusturile!68-70-76-79-

16. Întrebări frecvente

Aici ai răspunsuri la întrebări frecvente legate de această agenție de pariuri.

Este legal să joc pariuri la NetBet România?

Netbet oferă pariuri pe internet în România sub licența ONJN nr. L1160651W000195, valabilă până în anul 2026. Astfel nu trebuie să îți faci niciun fel de griji în această privință. De altel, toate casele de pariuri recomandate de site-ul biletu-zilei.com sunt legale în România.

Pot să joc la Netbet pariuri sportive de pe mobil?

Ai 2 variante pentru a juca pariuri de pe mobil la NetBet: prin intermediul aplicației dedicate sau direct pe site-ul web optimizat. Deși îți recomand prima variantă, chiar și pe site-ul web pentru mobil te vei putea bucura de o experiență de pariere de calitate.

Pot să joc fără card bancar?

Poți efectua depuneri și retrageri de bani direct din locațiile Smith&Smith. Prin urmare nu ai nevoie de card bancar sau de un cont bancar pentru a plasa pariuri la Netbet Sport.

Cum obțin la Netbet free bet?

Cu ocazia anumitor meciuri sau competiții avem la Netbet free bet. Dacă vrei să afli când poți beneficia de o ofertă de acest tip urmărește pagina Promoții de pe site-ul Netbet.

Este disponibilă funcția Cash Out?

Da, casa de pariuri online Netbet îți oferă posibilitatea să închizi pariurile plasate cu funcția Cash Out. Ba chiar ai opțiunea de a închide doar o parte din pariu prin intermediul la Cash Out parțial. Având la dispoziție funcția Cash Out vei avea un control mai bun asupra biletelor tale. Singurul lucru de care trebuie să ai grijă este să nu utilizezi foarte des acest cash out, deoarece uneori se poate dovedi ineficient.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

La acest capitol se prezintă foarte bine și transmite o mulțime de evenimente sportive în direct. La fotbal cele mai importante competiții pe care le poți viziona live pe platforma Netbet Sports sunt Spania La Liga, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Franța Ligue 1, FA Cup, Cupa Franței și Cupa Italiei. Bineînțeles că există și alte meciuri și sporturi transmise în direct.

Ce impozit trebuie să plătesc dacă am câștigat la NetBet?

Netbet oprește la sursă impozitul pentru câștiguri la pariuri. Astfel la fiecare retragere îți va fi oprită o taxă de 3% din sumă (dacă valoarea retragerii nu depășește 10.000 RON). Prin urmare nu mai ai nicio obligație în această privință.

Oferă Netbet bonus de ziua ta?

Din câte știu nu este bonus de ziua ta la Netbet, dar dacă ești un client fidel este posibil să ai parte de bonusuri speciale cu ocazia aniversărilor.

17. Articole utile Netbet

În final vreau să îți prezint o listă cu articole care ți-ar putea fi de ajutor dacă vrei să începi să pariezi online la Netbet România: