5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Netbet

2

După cum probabil știi, NetBet este una dintre casele de top din România. Mai sunt și alte lucruri pe care s-ar putea să nu le cunoști. De aceea m-am gândit să scriu acest articol.

În cazul în care n-ai cont dă click AICI și deschide unul. Vei beneficia de bonus Netbet sub forma unui prim pariu fără risc, până la cel mult 500 RON!

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Netbet

1. Netbet este casa de pariuri licențiată cu cele mai multe promoții!

Primul lucru pe care ar trebui să-l știi înainte de a paria la Netbet este că dacă ești un mare amator de promoții, atunci dacă alege această casă de pariuri vei face selecția perfectă.

Pentru majoritatea evenimentelor sportive importante la NetBet ai parte de o promoție. Poți obține de la pariuri gratuite la bonusuri dacă îndeplinești cerințele promoțiilor.

Și „cireașa de pe tort”: la NetBet primul pariu este fără risc până la 500 RON, ofertă pe care n-o vei mai găsi la alte case de pariuri online licențiate în țara noastră.

Netbet Promotii Iunie 20202. Netbet acceptă depuneri în agențiile stradale, deși ea n-are așa ceva!

Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor sau Stanleybet sunt operatori de pariuri sportive la care se poate paria atât online cât și offline. Prin urmare nu este o surpriză faptul că poți depune la ele inclusiv din agențiile stradale.

Din 2018 Netbet a realizat o premieră acceptând depuneri în conturile online din agenții stradale.

Poți face acest lucru din agențiile Favbet.

În acele agenții vei putea solicita un card Netbet. Apoi de fiecare dată când vrei să depui în contul de pariuri de la Netbet mergi cu acel card (prima dată, atunci când soliciți cardul, va trebui să ai și cartea de identitate) într-o agenție stradală Favbet. Îi spui operatorului cu ce sumă vrei să alimentezi contul și ai rezolvat problema.

Totul este rapid, fără să te complici (pentru unii este complicat) cu tranzacții bancare. Prin această metodă de plată depunerea minimă este de doar 10 RON.

card netbet3. La Netbet există un club VIP.

În cazul în care ești o persoană care pariază sume mari de bani atunci poți intra în Clubul VIP Netbet. Dacă intri-n el vei avea posibilitatea să soliciți o cotă mai mare pentru un anumit pariu (în limita în care se poate oferi o astfel de cotă).

În plus, vei putea solicita o retragere rapidă. Acest lucru se poate întâmpla deoarece ai un manager VIP care va fi alături de tine zilnic pentru a-ți oferi asistență.

În cazul în care știi că ești un jucător high roller trimite un mail la adresa [email protected] și un manager VIP Netbet te va contacta pentru mai multe informații.

netbet vip club4. Netbet are un concurs tip Pronosport la care se poate câștiga până la 80.000 RON într-o singură rundă.

Mulți dintre noi am început să jucăm la pariuri sportive cu clasicul Pronosport. Acum avem ceva asemănător și la Netbet.

Astfel, dacă ești un „pronosportist” de modă veche vei putea rememora vremurile trecute.

Pronobet este un joc la care Netbet propune fie 11, fie 5 evenimente din fotbal. Miza per grilă, dacă toate pronosticurile sunt simple (1, X sau 2), este de 1 euro.

La fel ca la Pronosportul clasic și la Pronobet se pot selecta duble (1x, 12 sau x2) sau chiar și tripla (1×2). Miza minimă va crește direct proporțional cu numărul de variante existente.

În funcție de numărul de evenimente din grilă este stabilit și un număr minim de pronosticuri pentru care se va acorda premiu. De exemplu, la „Grila VIP”, care conține 15 pronosticuri se va acorda un câștig de 10% din totalul mizelor pentru 12 rezultate indicate corect și procentul crește până la numărul maxim de pronosticuri posibile.

pronobet netbet5. Netbet oferă posibilitatea de a închide parțial un pariu.

Sper să nu greșesc, dar este una dintre doar cele 2 case de pariuri online licențiate în România, alături de Betfair, la care avem această facilitate de a închide doar o parte dintr-un pariu.

Diferența față de cashout-ul total este că vom închide doar o parte din pariu și o altă parte va rămâne în desfășurare.

Astfel, funcția Cashout parțial de la Netbet te ajută să-ți asiguri o parte din câștig sau să-ți acoperi o parte din eventuala pierdere și totodată să rămâi cu pariul în desfășurare cu cealaltă miză rămasă.

netbet cashout parțialAcestea sunt doar 5 dintre motivele pe care ar trebui să le cunoști înainte să alegi casa de pariuri online Netbet pentru a-ți juca biletele.

Click AICI pentru a deschide cont la NetBet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
34 din 5562%+966.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Meci jucat la pariuri speciale pe posesie minge . Valladolid vs Valencia cu handicap (-1) pentru Valencia.
    Rezultat final 49% – 51% , nu este pierdut conform Flashscore si Sofascore . NetBet insa fura cu nerusinare si
    imi afiseaza rezultat final posesia mingii 50% – 50% . Meci pierdut ! Talhari la drumul mare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here