8 motive să pariezi la NetBet

0

În acest articol o să-ți prezint 8 motive pentru care merită să joci pariuri la Netbet. 

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON!8 motive sa pariezi la NetBet

Alegerea casei de pariuri este prima misiune dificilă avută de un parior care are de gând să treacă de la pariatul la colțul străzii la pariuri pe internet. Una dintre casele de pariuri pe net pe care site-ul biletu-zilei.com le recomandă pentru această trecere este NetBet.

Motivele pentru care recomandăm pariorilor, în special celor începători, să joace la NetBet le voi prezenta în continuare.

bonus netbet 500 ron1. Modalități variate de depozitare a banilor în cont

Atunci când joci la pariuri sportive online este foarte important ca agenția aleasă să-ți ofere modalitatea de plată pe care ai de gand s-o folosești. Dacă nu vrei să expui datele cardului vei putea să depui prin intermediul agențiilor stradale Smith&Smith sau din locațiile Inmedio prin intermediul Top Pay.

În cazul în care ai un card pentru pariuri și vrei să alimentezi contul cu el te vei orienta către o agenție care acceptă această metodă, iar dacă vrei să ții banii într-un portofel online atunci vei alege Skrill sau Neteller. Toate aceste metode de plată sunt disponibile la NetBet.

2. Limite minime de depunere la NetBet

La Netbet depunerea minimă este de doar 20 RON indiferent care metode de plată online vei alege.

3. Oferta de bun venit și promoțiile existente

NetBet este cea mai bună casă de pariuri care oferă bonus pariuri online sub forma un pariu fără risc. Astfel poți juca până la 500 RON fără riscul de a pierde.

În plus mai acordă bonus cash de până la 50% la biletele multiple, dar și multe alte bonusuri la pariuri sportive pentru anumite evenimente.

4. Ofertă vastă de pariuri

Oferta Netbet cuprinde marea majoritate a sporturilor care interesează pariorii, de la fotbal până la curling. De asemenea, are și o ofertă de pariuri cu handicap asiatic la meciuri de fotbal.

5. Oferta de pariuri live

La momentul scrierii acestui articol, dar și în general, NetBet are cel mai mare număr de meciuri disponibile pentru pariuri live dintre toate casele de pariuri online. La orice oră din zi sau din noapte vei găsi măcar un eveniment pe care să pariezi live.

6. Live streaming

La Netbet sunt transmise meciuri din mai multe sporturi. Baza este reprezentată de fotbal, de unde sunt transmise partide din primele ligi ale Franței sau Spaniei. Turneele de tenis, precum este Roland Garros, sunt și ele acoperite în mare măsură de NetBet TV.

Nu lipsesc nici evenimentele live video din baschet, hochei pe gheață, volei etc.

7. Cashout

Prin funcția Cashout NetBet agenția oferă clienților săi posibilitatea de a închide un pariu înainte ca aceasta să fie decis.

Astfel se poate asigura un câștig mai mic decât cel inițial, dar sigur, sau se poate recupera o parte din suma pariată dacă meciul nu decurge așa cum anticipai. În plus, mai ai și posibilitatea să dai cashout parțial, adica să închizi doar o parte din pariu.

8. Aplicația pentru pariuri de pe mobil

La Netbet există și o aplicație de pariuri pentru mobil. Utilizatorii de telefon cu Android vor scrie numărul de telefon pe site-ul Netbet și vor primi un link de unde pot descărca Netbet app, iar cei care au un dispozitiv de la Apple găsesc aplicația în AppStore.

După cum poți observa și singur sunt destule motive pentru care ar trebui să alegi NetBet ca agenție unde să-ți plasezi pariurile.

Dacă n-ai cont la NetBet dă click AICI și deschide unul chiar acum!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3077%+646.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here