NetBet – bonusuri, promotii si pareri

378

Atunci cand vine vorba de bonusuri la pariuri, Netbet este una dintre cele mai generoase cu pariorii romani pentru ca ofera bonus la primele cinci depuneri pana la 1500 RON. NetBet acorda cel mai mare bonus la pariuri online dintre toate casele licentiate in Romania.

Am scris un articol care te invata cum sa iti deschizi cont la NetBet. Iti recomand sa-l citesti!

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 1.500 RON

1. Bonus NetBet – 1500 RON la primele 5 depuneri

bonus netbetPrimul lucru care intareste aspectul enuntat de mine mai sus este pachetul de bonus de bun venit. Netbet este ofera bonus la fiecare din primele 5 depuneri. Bonusul total ce poate fi primit de un client nou ajunge pana la 1.500 RON, astfel:

Numar depunere – Cod bonus – Procent bonus – Suma maxima acordata ca bonus
1 – NETBET1 – 100% – 450 RON
2 – NETBET2 – 100% – 100 RON
3 – NETBET3 – 100% – 200 RON
4 – NETBET4 – 100% – 300 RON
5 – NETBET5 – 100% – 450 RON

Pentru a primi un bonus NetBet trebuie sa introduci codul aferent in sectiunea Casierie de pe site-ul Netbet. Din momentul introducerii codului ai la dispozitie 24 de ore pentru a efectua depunerea. Pentru a primi unul din bonusurile 2, 3, 4 sau 5 este necesar ca balanta contului tau sa ajunga pe 0 si sa nu mai ai pariuri in desfasurare si, in plus, nu trebuie sa ai vreo retragere solicitata.

Vei paria din bonus dupa ce ai rulat suma depusa o data pe cote de cel putin 1.60. Dupa aceea bonusul si depunerea vor trebui rulate de 4 ori pe cote de minim 1.60 in decurs de 60 de zile. Astfel la primul bonus daca depui 450 RON vei primi bonus 450 RON si va trebui sa plasezi pariuri eligibile in valoare totala de 3.600 RON in urmatoarele doua luni (60) de zile.

Tine cont de faptul ca depunerile prin Skrill si Neteller nu se califica pentru promotie, dar si ca biletele care contin un singur pariu, de tipul total goluri sau handicap asiatic, nu sunt luate in calcul la rulaj. Poti juca astfel de pronosticuri daca ai minim 2 evenimente pe bilet, cu conditia ca fiecare sa aiba o cota de cel putin 1.60.

Ia AICI bonusul 100% pana la 1.500 RON la primele 5 depuneri!

2. Bonus NetBet pentru mobil – 40 Ron pariu gratuit

bonus mobil la netbetDaca vrei sa primesti un free bet egal ca valoare cu miza primului tau pariu jucat de pe un dispozitiv mobil va trebui sa intri pe site-ul NetBet, pe pagina de promotii si sa accesezi pagina promotiei “Joaca pe mobil si castiga 40 RON pentru primul pariu plasat“. Pe acea pagina vei gasi un buton verde pe care scrie “Inscriere“, buton pe care va trebui sa-l accesezi.

Odata indeplinita aceasta conditie nu trebuie decat sa plasezi un prim pariu de pe telefon, pariu care trebuie sa aiba o cota minima de 1.60 per eveniment. Indiferent daca pariul va fi castigat sau pierdut tu vei primi un pariu gratuit egal ca valoare cu miza ta, pana la cel mult 40 RON.

Pariul gratuit va fi creditat in cont in cel mult 24 de ore de la data stabilirii pariului despre care am spus mai sus. El va trebui jucat pe un bilet care sa contina cote de cel putin 1.60 iar eventualul profit obtinut va fi creditat in cont sub forma de bani cash. Ai la dispozitie 7 zile sa plasezi pariul gratuit.

Pariaza AICI de pe mobil la NetBet!

3. Bonus 50% pentru pariurile multiple la NetBet

Bonus acumulator netbetOrice bilet castigat la Netbet care contine minim 3 evenimente sportive iti aduce un bonus. Acest bonus pentru pariuri multiple este valabil pentru urmatoarele sporturi: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata si baseball.

Procentul din castig acordat ca bonus difera in functie de numarul de pronosticuri de pe bilet, astfel:

 • bilet cu 3 pronosticuri – bonus 3%
 • bilet cu 4 pronosticuri – bonus 5%
 • bilet cu 5 pronosticuri – bonus 8%
 • bilet cu 6 pronosticuri – bonus 14%
 • bilet cu 7 pronosticuri – bonus 18%
 • bilet cu 8 pronosticuri – bonus 23%
 • bilet cu 9 pronosticuri – bonus 28%
 • bilet cu 10 pronosticuri – bonus 35%
 • bilet cu 11 pronosticuri – bonus 40%
 • bilet cu 12 pronosticuri – bonus 45%
 • bilet cu 13+ pronosticuri – bonus 50%

Trebuie mentionat ca toate aceste castiguri aditionale sunt oferite sub forma de bani cash, fara alte conditii de rulaj. De exemplu daca joci 20 RON pe un bilet cu 6 pronosticuri si o cota de 10 si biletul va fi castigat vei primi bonus 14% din 200 RON, adica 28 RON, bani pe care-i poti utiliza in ce mod doresti.

Ce trebuie sa mai stii despre bonusul pentru pariuri multiple acordat de NetBet:

 • fiecare pronostic de pe bilet trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.20
 • doar pariurile pre-meci sunt eligibile pentru oferta
 • castigurile aditionale vor fi creditate in maxim 5 minute de la stabilirea pariurilor
 • sunt eligibile doar pariurile plasate pe anumite competitii fotbalistice (lista completa o gasesti pe pagina promotiei de pe site-ul Netbet)
 • pariurile ale caror mize sunt compuse din pariuri gratuite nu sunt eligibile pentru castiguri aditionale
 • pariurile la care se da cash out nu sunt nici ele eligibile
 • bonusul maxim acordat este de 40.000 RON per bilet

Joaca AICI pariuri multiple

4. CashOut

Pentru cei care nu stiu functia CashOut iti permite sa opresti un pariu atunci cand iti doresti. Cu ce te ajuta acest lucru? Te ajuta foarte mult pentru ca fie iti limiteaza pierderile, fie iti garanteaza castigul.

5. Pareri despre NetBet

Putem spune despre NetBet ca este casa de pariuri care ofera cel mai mare bonus din Romania si ca oferta acesteia este una dintre cele mai bune.

La partea de pariuri live este, in opinia mea, cea mai buna casa de pariuri pentru ca ofera foarte multe meciuri din toate sporturile nu numai din fotbal si pentru ca ofera live streaming gratuit. Adica urmaresti meciul pe site-ul Netbet si in acelasi timp si pariezi pe acel meci.

Un alt plus la NetBet este ca de curand au introdus in oferta pariurile: goluri in intervale de minute (Perioada primului gol pe intervale din 10 in 10 minute, Se inscrie gol in intervale din 15 in 15 minute)

In concluzie parerea mea despre NetBet este una foarte buna. Este o casa de pariuri de incredere la care nu risti sa fi inselat si are o oferta foarte buna. Recomand sa pariati la NetBet!

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 1500 Ron

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here