Ce este SnapBet la Netbet

Scris de Laur198523/01/2024

Una dintre cele mai inedite opțiuni oferite de o casă de pariuri online, SnapBet, o poți regăsi în oferta Netbet. Acest pariu poate reprezenta o alternativă atractivă pentru pariorii care preferă să mizeze pe evenimente live la case de pariuri, fiind o metodă spontană de pariere.

netbet

Încasează bonus
500 lei pariu gratuit

În următoarele rânduri vei putea afla toate detaliile de care ai nevoie legate de SnapBet.

netbet snapbet

Ce este SnapBet?

SnapBet este destinat pentru pariuri live și se poate juca doar la evenimentele din fotbal. Concret, presupune să mizezi pe momentul când se va marca un gol: în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.

Dacă până acum probabil ai mai întâlnit pariuri pe următorul gol, dar erau intervale de 10 minute, această opțiune îți oferă posibilitatea să mergi pe inspirație, să profiți și să obții câștiguri destul de mari. Sunt cote foarte bune oferite pentru gol în următoarele 30 de secunde, 1 minut sau chiar 5 minute.

ATENȚIE! Acest pariu poate fi jucat doar pe mobil.

Cum poți juca un SnapBet?

Intri în secțiunea de pariuri live, alegi evenimentul din fotbal pe care vrei să pariezi și selectezi tabul Scorul, precum în imaginea de mai jos (încercuit cu galben):

snapbet exemplu

Sumele 225, 325, respectiv 650 RON din imaginea anterioară reprezintă câștigurile potențiale din exemplul atașat. Vei fi răsplătit în funcție de momentul în care se va marca în acele 30 de secunde.

Ca să plasezi pariul, trebuie să alegi intervalul dorit, iar miza o poți tasta în câmpul aferent sau poți să folosești - și +, în cazul în care astfel îți este mai comod.

După ce dai click pe PLASEAZĂ SNAPBET biletul va fi jucat imediat.

snapbet netbet exemplu

Dacă se marchează în intervalul ales de tine vei avea un pariu SnapBet câștigător și vei fi informat astfel:

netbet snapbet gol

Sper că ți-a fost util acest articol legat de SnapBet de la Netbet sport. În cazul în care mai ai nelămuriri legate de această funcție poți să lași un comentariu în secțiunea de mai jos.

Te-ar mai putea interesa și:

S-ar putea  te intereseze și: