Cod bonus la Netbet

0

Casa de pariuri Netbet oferă clienților noi un prim pariu fără risc, în limita a 500 RON.

bonus netbet 500 ron

În primul rând pentru a fi eligibil pentru bonusul acordat de Netbet trebuie să deschizi cont folosind link-ul de mai jos. Trebuie să știi că pentru a-l obține NU este necesar să scrii vreuncod bonus Netbet!

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON!

Acum fă prima depunerea (nu depune prin Skrill / Neteller) și joacă după aceea primul pariu cu o miză de maxim 500 RON. Pe bilet trebuie să ai doar cote de minim 1.50 (poate fi și bilet format dintr-un singur pronostic) și biletul trebuie decis în maximum 7 zile de la plasarea pariului. 

În cazul în care pariul va fi câștigat te poți bucura de câștig (poți să retragi banii, să-i pariezi în continuare, să joci la casino etc). Dacă pariul va fi pierdut vei primi, în maxim 2 ore, suma pariată sub forma unui freebet. Acesta va trebui jucat în cel mult 3 zile pe un bilet cu cote de minim 2.00 (poate fi și bilet simplu). Din pariul jucat cu freebet va rămâne-n cont profitul sub formă de bani reali, dacă acesta va fi câștigat. 

Exemplu:
Dacă vrei să beneficiezi la maxim de oferta de pariuri sportive deschide cont, joacă primul pariu cu 500 RON, să zicem pe o dublă cu cote de 1.50. Iese pariul ai luat 1.125 RON, bani pe care-i poți retrage. În caz că nu iese pariul joci freebetul de 500 RON în următoarele 3 zile, să zicem pe biletul zilei cu cota 2 format din 2 cote de de 1.50, și dacă iese acel pariu vei lua 1.500 RON (500 valoare freebet x 2.25 cota biletului – 625 valoare freebet).

În cazul în care ai neclarități legate de bonusul Netbet poți să ne-ntrebi în secțiunea de comentarii din finalul acestui articol.

Deschide cont AICI la Netbet pentru a beneficia de pariul fără risc de până la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here