Cum depun bani la Netbet

787

Netbet (bonus 1.500 RON – click aici) este una dintre cele mai bune case de pariuri licentiate in Romania. Ofera transmisii live, are o limita minima de depunere destul de mica, ofera cel mai bun bonus pentru pariuri romanilor etc.

Daca inca nu ai cont la aceasta casa de pariuri te invit sa citesti tutorialul in care explic pas cu pas cum te inregistrezi la NetBet pentru a primi pana la 5 bonusuri la NetBet pentru fiecare din primele 5 depuneri, in valoare totala de 1.500 RON.

In cele ce urmeaza iti voi spune ce ai de completat daca doresti sa efectuezi prima depunere la Netbet.

Intra in “Casierie” si aici selecteaza modalitatea prin care vrei sa efectuezi depunerea. In cazul in care doresti bonusul pentru prima depunere – 100% pana la 450 RON – scrie in casuta din dreptul Cod bonus pentru depozit codul NETBET1.netbet-depozitMetodele de depunere la Netbet sunt: transfer bancar, Skrill, Paysafecard, Neteller, Trustly, carduri de credit / debit, card de membru Netbet si prin agentiile stradale Smith & Smith.

In continuare iti voi prezenta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a depune cu cardul. Mai intai selecteaza metoda de plata, asa cum apare si in imaginea de mai jos. Dupa aceea completeaza datele cerute, dupa cum urmeaza:

Suma in RON: scrie suma pe care doresti s-o depui
Tipul cardului: selecteaza tipul cardului tau, dupa caz Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro
Numarul cardului: acesta are 16 cifre si-l poti vedea pe fata cardului
Numele asa cum apare pe card: acest nume trebuie sa fie similar cu numele contului avut la Netbet
Data expirarii: selecteaza luna si anul in care iti expira cardul. Le gasesti pe fata cardului
Numarul de securitate al cardului: il gasesti pe spatele cardului si este din 3 cifre (atentie sa nu-l incurci cu numarul cardului)netbet-depunere-cu-cardulAcum nu-ti ramane decat sa dai click pe “Efectuati un depozit”. Lasa bifata casuta din dreptul a “Doriti salvarea detaliilor acestui card?” daca vrei sa-ti fie memorat acest card si sa nu mai fii nevoit la urmatoarele depuneri sa introduci toate aceste date.

Ai vazut cat de simplu se efectueaza o depunere la o casa de pariuri online? Tot ce-ti mai ramane de facut este sa dai click aici si sa deschizi un cont.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here