Cum iau bonusul de la Netbet

0
884

În cazul în care vrei să vezi cum primești bonus la NetBet sub forma unui prim pariu fără risc de până la 500 RON citește acest articol.

Vei fi eligibil pentru bonusul Netbet daca te înregistrezi accesând link-ul de mai jos. Acesta este singurul bonus sub forma unui pariu fără risc recomandat de biletu-zilei.com.

Deschide cont AICI la NetBet!

Ulterior efectuează prima depunere (nu depune prin Skrill / Neteller) și plasează primul pariu cu o miză de cel mult 500 RON. Pronosticurile de pe bilet trebuie sa aibă cote de cel puțin 1.50 (biletul poate conține și un singur pronostic) și trebuie să fie stabilite în cel mult 7 zile de la plasarea pariului. 

Dacă pariul va fi câștigat te vei putea bucura de câștig (vei putea să retragi banii, să-i pariezi în continuare, să-i joci la casino, la loto sau la poker).

În cazul în care pariul va fi pierdut vei primi în cel mult 2 ore suma pariată sub forma unui pariu gratuit (freebet). Acesta va trebui plasat în maximum 3 zile pe un bilet cu cote de cel puțin 2.00 (poate fi și bilet simplu). Dacă pariul jucat cu freebet va fi câștigător în cont va rămâne profitul, sub formă de bani reali. 

Exemplu:

Dacă vrei să beneficiezi la maxim de ofertă deschide cont, joacă primul pariu cu 500 RON, să zicem pe o dublă cu cote de 1.50. Iese pariul ai luat 1.125 RON, bani pe care-i poți retrage imediat. Nu iese pariul, atunci joci pariul gratuit de 500 RON în următoarele 3 zile, să zicem pe 2 cote de 2.00 și daca iese acel pariu vei lua 1.500 RON (500 valoarea freebet-ului x 4 cota biletului – 500 valoarea freebet-ului).

În cazul în care ai neclarități legate de bonusul Netbet poți să ne întrebi în secțiunea de comentarii din finalul acestui articol.

Deschide cont AICI la Netbet pentru a beneficia de pariul fără risc de până la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here