Cum iau bonusul de la Netbet

0

În cazul în care vrei să vezi cum primești bonus la NetBet sub forma unui prim pariu fără risc de până la 500 RON citește acest articol.

Deschide cont AICI la NetBet!

Cum iau bonusul de la Netbet

Vei fi eligibil pentru bonus Netbet daca te înregistrezi printr-un click pe acest link. Bonusul acesta este singurul sub forma unui pariu fără risc recomandat de Biletu-Zilei.com.

Ulterior efectuează prima depunere (nu depune prin Skrill / Neteller) și plasează primul pariu cu o miză de cel mult 500 RON. Pronosticurile de pe bilet trebuie sa aibă cote de cel puțin 1.50 (biletul poate conține și un singur pronostic) și trebuie să fie stabilite în cel mult 7 zile de la plasarea pariului.

Dacă pariul va fi câștigat te vei putea bucura de câștig (vei putea să retragi banii, să-i pariezi în continuare, să-i joci la casino, la loto sau la poker).

În cazul în care pariul va fi pierdut vei primi în cel mult 2 ore suma pariată sub forma unui bonus pariuri (freebet). Acesta va trebui plasat în maximum 8 zile pe un bilet cu cote de cel puțin 1.60 (poate fi și bilet simplu).

Dacă pariul jucat cu freebet va fi câștigat în cont îți va rămâne profitul, sub formă de bani reali. 

Exemplu:

Dacă vrei să beneficiezi la maxim de ofertă deschide contul de pariuri on line, joacă primul pariu cu 500 RON, să zicem pe o dublă cu cote de 1.50. Iese pariul ai luat 1.125 RON, bani pe care-i poți retrage imediat. Nu iese pariul, atunci joci pariul gratuit de 500 RON în următoarele 3 zile, să zicem pe 2 cote de 1.50 și daca iese acel pariu vei lua 625 RON (500 valoarea freebet-ului x 2.25 cota biletului – 500 valoarea freebet-ului).

În cazul în care ai neclarități legate de bonusul Netbet poți să ne întrebi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Deschide cont AICI la Netbet și joacă până la 500 RON fără riscul de a pierde!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here