Cum iau bonusul de la Netbet

480

La Netbet nu avem doar bonus pentru prima depunere, ci bonus pentru fiecare din primele 5 depuneri. In acest articol iti voi arata pas cu pas cum sa iei fiecare din aceste bonusuri. Ideal ar fi sa n-ai nevoie de bonusurile 2-5 si ai sa vezi de ce spun asta.

In primul rand pentru a lua bonusul de la Netbet trebuie sa dai click pe link-ul de mai jos ca sa iti deschizi cont

Deschide cont la NetBet – bonus 1500 Ron

Acum urmeaza prima depunere. Daca vrei sa obtii bonus Netbet pentru prima depunere – 100% pana la 450 RON – va trebui sa folosesti codul promotional NETBET1. Bonusul va fi creditat in cont dar vei putea paria din el dupa ce ai pariat suma depusa o data pe cote de minim 1.60 si toate pariurile au fost stabilite. Tine cont ca pariurile simple pe handicap si sub/peste nu sunt luate in calcul, dar pe biletele multiple poti avea si aceste tipuri de pariuri. Pentru a elibera bonusul va trebui sa rulezi suma depusa si bonusul de 4 ori pe cote de minim 1.60 (de exemplu daca depui 450 RON va trebui sa rulezi 3.600 RON pe cote de cel putin 1.60). Ai la dispozitie 60 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj!

Atentie mare acum! Pentru bonusul pentru a doua depunere – 100% pana la 100 RON – va trebui sa folosesti codul promotional NETBET2. Poti face acest lucru doar daca balanta contului tau a ajuns pe 0, nu mai ai pariuri in desfasurare, iar intre timp n-ai efectuat vreo retragere. Practic daca ai pierdut bonusul si suma depusa prima data poti obtine al doilea bonus! De aia iti spuneam la inceput ca n-as vrea sa te intereseze al doilea bonus 🙂 Conditiile de rulaj sunt similare cu cele prezentate anterior.

Pentru bonusurile 3, 4 si respectiv 5 va trebui sa introduci codurile promotionale corespunzatoare, adica NETBET3, NETBET4 si NETBET5. Din nou este valabil ceea ce am scris la bonusul pentru a doua depunere. Practic pentru a obtine bonusul 5 de pana la 450 RON inseamna ca trebuie sa faci 4 depuneri si de fiecare data sa ajungi cu banca pe 0!

In cazul in care ai nelamuriri despre modul in care se obtine bonusul Netbet nu ezita sa lasi un comentariu la acest articol!

Deschide cont acum si profita de pachetul de bun venit de pana la 1.500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here