Cum pariez de pe mobil la Netbet

69

In acest articol iti voi prezenta cum pariezi de pe mobil la NetBet, casa de pariuri licentiata in Romania, care ofera cel mai mare bonus la inscriere.

De ce sa iti deschizi cont la NetBet

Netbet este casa de pariuri online care sponsorizeaza echipa de fotbal FCSB.  Bonusurile Netbet pentru fiecare din primele 5 depuneri ajung pana la o valoare totala de 1.500 RON. Din acest punct de vedere este o casa de pariuri unica in Romania, nici o alta agentie neoferind un asemenea pachet de bonusuri.

Deschide cont la NetBet – bonus 1500 Ron

Dupa ce ai deschis contul poti incepe sa joci la ea inclusiv de pe telefon si tableta. Cum sa pariezi de pe telefon la Netbet iti voi arata in acest articol.

Cum pariez de pe mobil la Netbet

Dupa accesarea site-ului m.netbet.ro da click pe butonul Conectare din partea de sus a paginii, scrie username-ul si parola si logheaza-te in cont.
Apoi da click pe cele 3 liniute din partea stanga a paginii si in meniul care va fi afisat da click pe Sporturi Disponibile.

Acum iti este afisata lista de sporturi si tu trebuie sa dai click pe sportul pe care vrei sa pariezi. Ai de asemenea in partea de sus si functia “Cautare pariuri”. Practic daca vrei sa ajungi la un anumit meci sau la o anumita competitie dai click pe aceasta optiune si scrii numele echipei sau numele ligii.

Ai ales si sportul. Urmeaza competitia. In partea de sus sunt evidentiate competitiile de top. Daca vrei sa pariezi pe una din acestea da click pe numele ei. In caz contrar da scroll si-ti vor fi afisate si celelalte ligi.

Am selectat Champions League si sunt afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta competitie. Daca ai vrea sa pariezi pe rezultatul final al unei partide pur si simplu dai click pe cota pronosticului dorit.

In cazul in care vrei sa vezi oferta completa pentru un meci dai click pe el si aceasta va fi listata pe ecran. Poti sa vezi toate pariurile sau poti selecta alt tab disponibil pentru a vedea doar anumite tipuri de pariuri.

Dupa ce ai selectat cel putin un pronostic iti va fi aparea si talonul de pariuri sub forma aceasta.
Daca vrei sa vezi talonul si sa plasezi biletul va trebui sa dai click pe el. Acum nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe butonul verde “Plaseaza pariuri”.

Pentru a plasa un pariu multiplu la Netbet continua sa adaugi pronosticuri pe bilet asa cum ti-am explicat mai sus. In momentul in care ai minim 2 pronosticuri biletul va fi comutat automat in Combi, asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos. Nu trebuie decat sa scrii miza in dreptul la Triplu (pentru un pariu multiplu) si sa dai click pe butonul verde “Plaseaza pariuri”.

Pentru a plasa un pariu in sistem la Netbet de pe mobil va trebui sa dai click pe biletul de pariere pe optiunea “Sistem” si sa scrii miza in dreptul sistemului dorit. Atentie, miza scrisa de tine se va inmulti cu numarul de pariuri trecut intre paranteze. In imaginea de mai jos eu am selectat sistem 4/5 si am scris miza 5 RON, asta inseamna ca voi juca 5 pariuri de cate 5 RON fiecare, adica un total de 25 RON. Bineinteles, biletul se plaseaza doar dupa accesarea butonului “Plaseaza pariuri”.
Ai vazut cat de simplu se pariaza de pe mobil la Netbet? Da click aici deschide cont acum si bucura-te de bonusurile de pana la 1.500 RON oferite clientilor noi la fieare din primele 5 depuneri.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here