Cum pariez de pe mobil la Netbet

0

In acest articol iti voi prezenta cum joci pariuri de pe mobil la NetBet, casa de pariuri licentiata in Romania, care ofera cel mai mare bonus sub forma unui pariu fara risc.

Deschide cont AICI la NetBet si ia pariul fara risc de 500 RON

Cum pariez de pe mobil la Netbet

De ce sa iti deschizi cont la NetBet

Bonusul Netbet pentru clientii noi este sub forma unui prim pariu fara risc, in limita a 500 RON.

Dupa ce ai deschis contul poti incepe sa joci la ea inclusiv de pe telefon si tableta. Cum sa pariezi de pe telefon la Netbet iti voi arata in acest articol.

Cum pariez de pe mobil la Netbet

Dupa accesarea site-ului netbet.ro da click pe butonul “Conectare” din partea de sus a paginii, scrie numele tau de utilizator si parola si logheaza-te in cont.

pariuri de pe mobil la netbet 1Apoi da click pe cele 3 liniute din partea stanga sus a paginii (butonul “Meniu”) si in meniul care va fi afisat da click pe Toate Sporturile.

pariuri de pe mobil la netbet 2

Acum iti este afisata lista de sporturi disponibile si tu trebuie sa dai click pe sportul pe care vrei sa joci la pariuri on line. De asemenea, tot pe aceasta pagina poti vedea daca in acest moment sunt disponibile meciuri live din sporturile respective. 

pariuri de pe mobil la netbet 3

Odata ce ai ales sportul (eu am ales Fotbal) ti se va afisa o pagina ca in imaginea de mai jos. Iti vor fi afisate mai intai meciurile din campionatele de top din ziua respectiva si apoi si celelalte campionate. Din meniul afisat poti selecta si ziua in care se va disputa evenimentul cautat.

pariuri de pe mobil la netbet 4

Odata ce ai gasit meciul cautat, daca vrei sa pariezi pe rezultatul final pur si simplu dai click pe cota pronosticului dorit.

pariuri de pe mobil la netbet 5

In cazul in care vrei sa vezi oferta completa pentru un meci dai click pe el si aceasta va fi listata pe ecran. Din meniul afisat poti selecta doar tipurile de pariuri care te intereseaza (de exemplu Goluri, Cornere, Speciale etc.) sau poti lasa selectata optiunea “Toate pariurile” si sa dai scroll pana gasesti pronosticul dorit. Printr-un simplu click pe cota corespunzatoare pariul va fi adaugat pe biletul tau de joc.

pariuri de pe mobil la netbet 6

Dupa ce ai selectat cel putin un pronostic iti va aparea si talonul de pariuri in partea de jos a paginii. Daca vrei sa vezi biletul creat si sa plasezi pariul va trebui sa dai click pe acea iconita. Acum nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe butonul verde “Pariaza“.

pariuri de pe mobil la netbet 7

Pentru a plasa un pariu multiplu la Netbet, precum biletul zilei, continua sa adaugi pronosticuri pe bilet asa cum ti-am explicat mai sus. In momentul in care ai minim 2 pronosticuri biletul va fi comutat automat in modul Combi, asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos. Nu trebuie decat sa scrii miza in dreptul la “Duble x 1” (in cazul unui bilet cu 2 pronosticuri) si sa dai click pe butonul verde “Pariaza“.

pariuri de pe mobil la netbet 8

Pentru a plasa un pariu in sistem la Netbet de pe mobil va trebui sa dai click pe biletul de pariere pe optiunea “Sistem” dupa ce ai selectat toate pronosticurile si sa scrii miza in dreptul sistemului dorit. Atentie, miza scrisa de tine se va inmulti cu numarul de pariuri trecut in paranteza.

In imaginea de mai jos eu am selectat sistem 4/5 si am scris miza 10 RON, asta inseamna ca voi juca 5 pariuri de cate 10 RON fiecare, adica un total de 50 RON. Bineinteles, biletul se plaseaza doar dupa accesarea butonului “Pariaza“.

pariuri de pe mobil la netbet 9
Ai vazut cat de simplu se pariaza de pe mobil la Netbet? Da click aici deschide cont acum si bucura-te de primul pariu fara risc in limita a 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here