Cum pariez la Netbet

0

În acest articol îți voi arăta cum se pariază la NetBet. Înainte să fac acest lucru o să scriu câte ceva despre NetBet bonus în valoare de 500 RON. Detalii despre ofertă în articolul Cod promoțional la Netbet.

Cum pariez la Netbet

1. Bonus NetBet

Casa de pariuri NetBet oferă cel mai mare bonus pariuri online sub forma unui prim pariu fără risc. Valoarea maximă a rambursării este de 500 RON.

Ia AICI bonusul!

Pentru a beneficia de ofertă trebuie să faci o prima depunere cu cardul / Paysafecard și să joci primul pariu pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cota minimă 1.50.

2. Cum pariezi la NetBet

  • Dai click AICI pentru a deschide cont.
  • Efectuezi prima depunere (cu cardul sau Paysafecard dacă vrei și bonusul despre care am scris mai sus).
  • A venit momentul plasării primului pariu și în continuare vei putea afla atât cum se joacă un bilet simplu, cât și un bilet multiplu sau în sistem.

În partea stângă a paginii vei găsi sporturile disponibile. Acestea sunt trecute sub cele mai populare competiții.

Dacă vrei să pariezi la Netbet pe un meci dintr-o competiție populară, atunci dă click direct pe competiția în cauză. În caz contrar selectează mai întâi sportul, apoi țara și competiția.

netbet ofertă sporturi

Acum îți vor fi afișate toate meciurile pe care se poate paria din competiția respectivă. Dacă dorești să mizezi pe rezultatul final al unui meci pur și simplu dă click pe pronosticul corespunzător semnului dorit.

În imaginea de mai jos eu am selectat pronosticul 1 la meciul Chelsea – Stoke.

netbet selectare pariu

A doua alternativă este să dai click pe numărul aflat în dreptul unui anumit meci (exemplu 129, 120, 117 în imaginea de mai sus), dacă dorești să vizionezi oferta completă pentru jocul respectiv.

În acest caz se va deschide o pagină de forma celei de mai jos, acum depinde și de sportul pe care pariezi. Mai departe fie alegi pronosticul din listă dând click pe cota existentă-n dreptul lui, fie selectezi ce anume dorești să-ți fie afișat, în funcție de tipul de pariu.

netbet alegere pronostic

După ce ai selectat un pronostic acesta va apărea în partea dreaptă a paginii, în “Bilet de pariuri“.

2.1 Pariu single la Netbet

Odată apărut pronosticul pe bilet, dacă dorești să joci un pariu single, nu-ți rămâne decât să scrii miza pe care vrei s-o pariezi și să dai click apoi pe “Pariază”.

netbet pariuri - bilet simplu

2.2 Pariu multiplu la Netbet

Atunci când ai ales și un al doilea pronostic automat biletul de pariuri o să fie comutat în Combi.

Dacă vrei să plasezi mai multe pariuri simple poți muta singur la Simplu și procedezi așa cum am scris mai sus.

Acum, însă, presupun că vrei să plasezi un pariu combi (multiplu). În momentul în care ai toate pronosticurile selectate scrii miza în căsuța din dreptul câmpului care are scris “număr selecții x 1” (număr selecții este numărul total de pronosticuri de pe bilet, în exemplul meu 4).

Astfel biletul va fi unul multiplu.

netbet pariuri - bilet combi

2.3 Pariu sistem la Netbet

Dacă vrei să joci un bilet tip sistem vei scrie suma pe care dorești s-o joci în dreptul sistemului dorit.

Ține cont că miza trecută în căsuță se va înmulți cu numărul de combinații posibile pentru a da cota finală.

În imaginea de mai jos am scris miza 10 în dreptul la “Dublu”, adică am ales un sistem 2/4. Astfel sunt 6 variante (pariuri) posibile, iar miza de 10 scrisă de mine se va înmulți cu 6 și va da miza totală de 60.

netbet pariuri - bilet în sistem

Atunci când comuți din Combi în Sistem (vezi imaginea de mai jos) pe lângă variantele de sistem de la Combi (cele despre care am scris mai sus) vor fi afișate și variante de sistem multiple, precum Super Yankee sau Lucky 31 în cazul de mai jos.

Aici trebuie să bifezi sistemul dorit și după aceea să scrii miza. Din nou va fi miza per variantă.

Spre deosebire de sistemul de pe biletul tip “Combi”, de data aceasta nu va mai trebui să scrii miza în dreptul sistemului dorit, ci doar să-l bifezi pe acesta.

netbet bilet în sistem

N-am mai scris la fiecare tip de bilet în parte, dar bănuiesc că este evident: pentru ca un bilet să fie jucat trebuie să dai click pe “Pariază” și să aștepți confirmarea că biletul a fost pus.

2.4 Pariu sistem cu baze la Netbet

Din păcate nu pot fi jucate bilete în sistem cu baze.

Dă click AICI pentru a deschide acum cont la Netbet!

Ai o întrebare legată de plasarea unui bilet la Netbet? Posteaz-o în secțiunea de comentarii de mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here