Cum pariez la Netbet

735

In acest articol iti voi arata cum se pariaza la NetBet (bonus 1500 RON) . Inainte de a paria la aceasta casa de pariuri online trebuie sa:

Acum a venit momentul plasarii primului pariu si mai departe vei putea afla atat cum se joaca un bilet simplu, cat si un bilet multiplu.

Dupa ce te-ai logat in cont si ai efectuat prima depunere treci la plasarea primului pariu. In partea stanga a paginii gasesti sporturile disponibile, acestea fiind trecute sub cele mai populare competitii. Daca vrei sa pariezi pe un meci dintr-o competitie populara atunci da click direct pe competitia in cauza. Daca nu, atunci selecteaza mai intai sportul, apoi tara si competitia.

Acum iti vor fi afisate toate meciurile pe care se poate paria din competitia respectiva. Daca doresti sa mizezi pe rezultatul final al unui meci pur si simplu da click pe pronosticul corespunzator semnului dorit. In imaginea de mai jos eu am selectat pronosticul 1 la meciul Chelsea – Stoke.A doua alternativa este sa dai click pe numarul aflat in dreptul unui anumit meci (exemplu 129, 120, 117 in imaginea de mai sus), daca doresti sa vizionezi oferta completa pentru jocul respectiv. In acest caz se va deschide o pagina de forma celei de mai jos, acum depinde si de sportul pe care pariezi, iar mai departe fie alegi pronosticul din lista dand click pe cota existenta in dreptul lui, fie selectezi ce anume doresti sa-ti fie afisat, in functie de tipul de pariu.

Dupa ce ai selectat un pronostic acesta va aparea in partea dreapta a paginii, in “Bilet de pariuri”.

Pariu single la Netbet

Odata aparut pronosticul pe bilet, daca doresti sa joci un pariu single atunci nu-ti ramane decat sa scrii miza pe care doresti s-o joci si sa dai click apoi pe “Pariaza”.

Pariu multiplu la Netbet

Atunci cand ai ales si un al doilea pronostic automat pe biletul de pariuri o sa va fi comutat la Combi. Daca insa vrei sa plasezi mai multe pariuri simple poti muta singur la Simplu si urmezi ceea ce am scris mai sus. Acum insa presupun ca vrei sa plasezi un pariu combi (multiplu). In momentul in care ai toate pronosticurile selectate scrii miza in casuta din dreptul campului care are scris “nr. selectii x 1” (nr. selectii este numarul total de pronosticuri de pe bilet, in exemplul meu 4). Astfel biletul vostru va fi unul multiplu.

Pariu sistem la Netbet

In schimb, daca vrei sa joci un bilet tip sistem vei scrie suma pe care doresti s-o joci in dreptul sistemului dorit. Tine cont ca miza trecuta in casuta se inmulteste cu numarul de combinatii posibile pentru a da cota finala. In imaginea de mai jos eu am scris miza 10 in dreptul la “Dublu”, asta insemnand sistem 2/4. Astfel sunt 6 variante (pariuri) posibile, iar miza de 10 scrisa de mine se va inmulti cu 6 si va da miza totala de 60.


Atunci cand comuti din Combi in Sistem (vezi imaginea de mai jos) pe langa variantele de sistem de la Combi (cele despre care am scris mai sus) vor fi afisate si variante de sistem multiple, precum Super Yankee sau Lucky 31 in cazul de mai jos. Aici trebuie sa bifezi sistemul dorit si dupa aceea sa scrii miza, din nou fiind vorba de miza per varianta. Spre deosebire de sistemul de pe biletul tip “Combi” de data aceasta nu va mai trebui sa scrii miza in dreptul sistemului dorit, ci doar sa-l bifezi pe acesta.

N-am mai scris la fiecare tip de pariu in parte, dar banuiesc ca este evident: pentru ca un bilet sa fie jucat trebuie sa dai click pe “Pariaza” si sa astepti confirmarea ca biletul a fost pus.

In final nu vreau sa-ti mai spun decat ca bonusul Netbet este cel mai mare pachet de bonusuri de pe piata. Primesti 100% din prima depunere la fiecare din primele 5 depuneri, valoarea totala a bonusurilor fiind de 1.500 RON. 

Da CLICK AICI pentru a deschide acum cont la Netbet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here