Cum primesc bonusul la casa de pariuri online NetBet

0

NetBet oferă în 2020 un bonus sub forma unui prim pariu fără risc, în limita la 500 RON.

În primul rând trebuie să deschizi un cont la NetBet. După aceea trebuie să intri în secțiunea Casierie și să efectuezi prima depunere (NU depune prin Skrill sau Neteller).

Ia AICI bonusul oferit de NetBet clienților noi!

Cum primesc bonusul la casa de pariuri online NetBet

Apoi va trebui să joci primul pariu pe un bilet cu cota minimă 1.50 (la biletul multiplu fiecare pronostic trebuie s-aibă cota 1.50+).

În cazul în care ai câștigat acel bilet se poate spune că bonusul a fost finalizat. Vei putea să te bucuri de câștig, inclusiv să-l retragi. 

În cazul în care pierzi pariul vei primi, în maxim 2 ore de la stabilirea pariului, un bonus NetBet egal cu valoarea pariului pierdut, în limita a 500 RON. Rambursarea se face sub formă de free bet, care va trebui jucat în maximum 8 zile pe un bilet care să conțină doar cote de minim 1.60.

Dacă biletul plasat din freebet va fi câștigat în cont va rămâne profitul (câștig total – valoarea freebetului) sub formă de bani cash, care pot fi retrași imediat.

Cum rulezi bonusul la NetBet

În continuare o să-ți prezint un top 3 sfaturi care te vor ajuta să rulezi mai ușor bonusul de la Netbet.

Sfatul 1: Joacă pe cota minimă 2

Atunci când profiți de oferta casei de pariuri Netbet joacă pe cota minimă 2. Bonusul la Netbet este sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON. Înseamnă că vei paria prima dată pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cote de minim 1.50 și dacă ai câștigat, bonusul este finalizat.

Dacă pariezi 500 RON n-are rost să joci pe cota de 1.50. Ar trebui să încerci minim cota 2!

N-ai ce pierde!

Unii pariază pe cote astronomice cu primul pariu, dar îți recomand să fii cu capul pe umeri și să dublezi banii în primul rând sau să faci o cotă de 3 sau 4 din doar 2 evenimente, dacă vrei bani mai mulți.

Dacă pierzi primul pariu vei primi suma mizată ca pariu gratuit și mai ai o șansă în plus.

În acest caz vezi că ai la dispoziție 8 zile ca să joci freebet-ul pe un bilet care să conțină doar ponturi pariuri cu cota 1.60+.

500 ron pariu fara risc la netbet

Sfatul 2: Nu folosi opțiunea CashOut la pariul fără risc

Opțiunea CashOut de la Netbet este foarte importantă pentru mine atunci când joc pariuri live. Datorită ei pot să mă retrag de pe piață atunci când am ales un pariu slab.

Pariurile închise cu Cashout nu se iau, însă, în considerare pentru acest bonus Netbet.

Știu că sunt unii care preferă să joace ponturi fotbal și să se folosească de opțiunea CashOut. Poți să faci acest lucru în viitor, nu în momentul în care joci pariul fără risc.

Sfatul 3: Pariază pe sporturi care au doar 2 rezultate posibile

Îmi place să urmăresc meciuri de fotbal, să pariez pe jocurile din campionatele puternice ale Europei sau pe încleștările tari din Champions League sau Europa League.

Când vine vorba de rulajul unui bonus fotbalul nu mai este o opțiune pentru mine, deoarece are 3 rezultate posibile. La alte sporturi, cum ar fi tenis, volei sau baseball, sunt doar 2 rezultate posibile, pentru că egalul iese din discuție.

Ține cont de sfaturile prezentate-n acest articol și cu siguranță îți va fi mai ușor să rulezi acest bonus pariuri online.

Înregistrează-te AICI la Netbet și ia pariul fără risc de 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here