De ce pariază românii la NetBet

0
186

De ce pariaza romanii la NetBetAflă aici de ce pariază românii la NetBet. Cine este NetBet, poate te întrebi. Este o casă de pariuri online intrată pe piața din România în anul 2015, care a escaladat topurile și a ajuns până aproape de vârf.

Românii pariază la Netbet deoarece oferă bonus sub forma unui prim pariu fără risc, de până la 500 RON. Acesta este singurul bonus recomandat de pe piață sub forma unui pariu fără risc.

Deschide cont AICI la NetBet și ia bonus 500 RON

500 ron pariu fara risc la netbet

Alt motiv pentru care aleg românii NetBet este legat de numele pe care și l-a creat agenția de pariuri de când se află pe piață. A fost o perioadă partenerul celui mai cunoscut club de fotbal din țara noastră, aspecti care spune multe despre casa de pariuri.

O ofertă de pariuri bună, cote în media pieței, un site bine structurat sau transmisia de meciuri live online gratuit sunt și ele motive pentru care un parior din România alege NetBet în detrimentul altor case de pariuri online de top. Nu-n ultimul rând, faptul că se poate paria de pe mobil direct dintr-o aplicație îi face pe români să-și îndrepte privirea către această casă de pariuri, în detrimentul altora, la care de fiecare dată când se dorește plasarea unui pariu de pe mobil trebuie accesat site-ul web.

Revin un pic la bonusurile și promoțiile NetBet, deoarece acestea reprezintă baza. Dacă agenții precum Gets Bet sau Casa Pariurilor nu prea au mare lucru în materie de oferte promoționale, la Netbet pariorii beneficiază de bonus de până la 50% la pariuri multiple, de cote îmbunătățite la anumite meciuri importante, dar și de multe alte oferte pe care le poți descoperi singur dacă urmărești site-ul casei de pariuri.

Dă click AICI dacă vrei să pariezi la NetBet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here