De ce pariaza romanii la NetBet

111

Afla aici de ce pariaza romanii la NetBet. Cine este NetBet, poate te intrebi. Este o casa de pariuri online intrata pe piata din Romania in 2015 si care a escaladat topurile ajungand pana aproape de varf.

Romanii pariaza la Netbet deoarece ofera bonus la fiecare din primele 5 depuneri, nu numai la prima cum fac celelalte case de pariuri. De asemenea, mai pariaza si pentru ca suma totala a bonusului de bun venit este de 1.500 RON, de 7,5 ori mai mult decat oferta de la Sportingbet si de 1.500 de ori mai mare decat oferta de la Casa Pariurilor. 🙂

Deschide cont la NetBet – bonus 1500 Ron

Alt motiv pentru care aleg romanii sa parieze la NetBet este legat de numele pe care si l-a creat agentia de pariuri de cand se afla pe piata. A reusit sa devina partenerul celui mai cunoscut club de fotbal din Romania si asta spune multe despre casa de pariuri.

O oferta de pariere buna, cote in media pietei, un site bine structurat sau transmisia de meciuri live online gratuit sunt si ele motive pentru care un parior din Romania ar alege NetBet in detrimentul altor operatori. Nu in ultimul rand faptul ca se poate paria de pe mobil direct dintr-o aplicatie ii face pe romani sa-si indrepte privirea catre aceasta casa de pariuri, in detrimentul altora unde de fiecare data cand se doreste plasarea unui pariu trebuie accesat site-ul web.

Revin un pic la bonusurile si promotiile NetBet deoarece acestea reprezinta baza. Daca agentii precum Stanleybet sau Casa Pariurilor nu prea au mare lucru in materie de oferte promotionale, la Netbet pariorii beneficiaza de un prim pariu gratuit de pe mobil, de un bonus de pana la 50% la pariuri multiple, de cote imbunatatite la anumite meciuri importante, dar si de multe alte oferte pe care le poti descoperi singur daca urmaresti site-ul casei de pariuri.

Da CLICK AICI daca vrei sa pariezi si tu la NetBet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here