De ce pariază românii la NetBet

0

Află din acest articol de pe Biletu-Zilei.com de ce pariază românii la NetBet. Cine este NetBet, poate te întrebi. Este o casă de pariuri online intrată pe piața din România în anul 2015, care a escaladat topurile și a ajuns până aproape de vârf.

De ce pariaza romanii la NetBetRomânii joacă la Netbet pariuri deoarece oferă bonus sub forma unui prim pariu fără risc, de până la 500 RON.

Acesta este singurul bonus recomandat de pe piață sub forma unui pariu fără risc.

Deschide cont AICI la NetBet și ia bonus 500 RON

500 ron pariu fara risc la netbet

Alt motiv pentru care românii aleg NetBet este legat de numele pe care și l-a creat agenția de pariuri de când se află pe piață. A fost o perioadă partenerul celui mai cunoscut club de fotbal din țara noastră, aspect care spune multe despre casa de pariuri.

O ofertă de pariuri bună, cote în media pieței, un site bine structurat sau transmisia de meciuri live online gratuit sunt și ele motive pentru care un parior din România alege NetBet în detrimentul altor case de pariuri online.

Nu-n ultimul rând, faptul că se poate paria de pe mobil direct dintr-o aplicație îi face pe români să-și îndrepte privirea către această casă de pariuri, în detrimentul altora, la care de fiecare dată când se dorește plasarea unui pariu de pe mobil trebuie accesat site-ul web.

Revin un pic la bonusurile și promoțiile NetBet, deoarece acestea reprezintă baza. Dacă agenții precum Stanleybet sau Casa Pariurilor nu prea au mare lucru în materie de oferte promoționale, la Netbet pariorii beneficiază de bonus de până la 50% la pariuri multiple, de cote îmbunătățite la anumite meciuri importante, dar și de multe alte oferte pe care le poți descoperi singur dacă urmărești site-ul casei de pariuri.

Dă click AICI dacă vrei să pariezi la NetBet!

În cazul în care ai vreo întrebare legată de NetBet poți s-o postezi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
34 din 5562%+966.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here