CashOut la Netbet – cum închizi un bilet pas cu pas

0

În acest articol o să-ți prezint cum poți închide un bilet cu ajutorul opțiunii CashOut la NetBet. Descoperă tot de aici și care sunt principalele avantaje al acestei funcții.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo 2021

Încasează bonus 100 RON Fără Depunere

BONUS PRIMA DEPUNERE

netbet logo 2021

Încasează bonus 500 RON Pariu Fără Risc

Cashout la Netbet

CashOut la Netbet – unde găsești această funcție

La Netbet vei găsi opțiunea CashOut în partea dreaptă a site-ului de pariuri, acolo unde ai „Pariurile mele„, în tab-ul „Pariuri Deschise„.

Utilizând-o vei avea controlul absolut asupra biletelor tale, deoarece poți încasa câștigul înainte de încheierea evenimentului sau evenimentelor pe care ai pariat.

netbet cashout exemplu

Poți utiliza această opțiune de „Închidere pariu” la aproape toate tipurile de pariuri și bilete jucate la Netbet. Excepțiile sunt:

  • Pariurile în sistem
  • Pariurile de tip Forecast/Tricast
  • Pariurile de tip Câștigător Campionat sau Promovări/Retrogradări.

Cashout parțial la Netbet

O opțiune rară pe piață este disponibilă la această casă pariuri: cashout-ul parțial. Cu ajutorul ei poți închide doar o parte din pariu, urmând ca restul mizei să rămână în desfășurare.

Cashout-ul parțial este excelent atunci când avem în desfășurare bilete cu mai multe evenimente și mai rămânem, să spunem, doar în ultimele 2. În acest caz putem închide o parte din miză pentru a ne asigura un câștig, iar cealaltă parte din miză va rămâne în desfășurare.

Pariu fără risc de 500 RON – un alt motiv ca să alegi Netbet

Te asigur că nu vei găsi în altă parte un bonus sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON. Bonusul NetBet acordat unei persoane care joacă primul pariu este oferit doar dacă prima depunere nu a fost făcută prin Skrill / Neteller și dacă cel dintâi bilet conține doar pronosticuri cu cote de cel puțin 1.50.

Deschide cont ACUM la Netbet pentru a beneficia de pariul fără risc!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi