NetBet are una dintre cele mai bune oferte pentru pariuri live

0
342

NetBet are una dintre cele mai bune oferte pentru pariuri liveIn acest articol iti voi arata de ce NetBet Romania are una dintre cele mai bune oferte pentru pariuri live din Romania.

Pariurile live reprezinta unul din principalele puncte forte avute de agentiile de pariuri pe internet in comparatie cu agentiile stradale. Offline trebuie sa mergi in agentie ca sa joci pariuri live si, in plus, mai trebuie sa stai si la eventuale cozi, iar la pariuri live se stie ca orice secunda pierduta poate insemna si bani pierduti. In schimb, la casele de pariuri pe online poti paria chiar si atunci cand stai in pat seara si urmaresti un meci. Nu trebuie decat sa ai la indemana un dispozitiv conectat la internet.

Una dintre agentiile pe care site-ul nostru o recomanda pentru pariuri live este NetBet. Aceasta recomandare este bazata in mod principal pe oferta de pariere live, care este una dintre cele mai bune de pe piata.

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON

Am facut un test duminica la ora 16 dorind sa vad cate evenimente live sunt in oferta principalelor case online si NetBet pariuri era in avantaj, asa cum poti vedea in continuare:

  • Netbet 19 evenimente live
  • Unibet 16
  • Betano 14
  • Superbet 14
  • Casa Pariurilor 5

Mai departe ramane la latitudinea fiecaruia sa-si aleaga agentia pentru pariuri live si in functie de alte aspecte, cum ar fi cotele ca valoare dar ca si timp in care sunt blocate, modul in care se misca platforma de pariuri live, plata castigurilor dupa ce un pariu live a fost castigat etc. Ce-ti mai pot spune este ca Netbet este una dintre casele de pariuri la care poti urmari meciuri live video gratuit. Pe parcurs te vei convinge ca merita si sa pariezi live la ea!

Bonus 500 RON la primul pariu jucat! Da CLICK AICI daca vrei sa-l obtii!

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here