NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

182

Pentru agentia de pariuri online Netbet piata din Romania este destul de atractiva. Astfel nu este de mirare faptul ca a fost al doilea operator care a aplicat pentru licenta de operare pentru urmatorii 10 ani. Seriozitatea aratata de agentie de la lansarea pe piata a facut-o sa se afle in topul preferintelor pariorilor romani. In plus ea mai are ceva cu care reuseste sa atraga foarte multi clienti: bonusurile acordate.

Deschide cont la NetBet – bonus 1500 Ron

Nu gresesc cu nimic daca spun ca NetBet este casa de pariuri online cu cele mai multe bonusuri si ca sa nu crezi ca vorbesc prostii o sa-ti prezint succint aceste oferte de bonus. Toate detaliile despre aceste bonusuri oferite de NetBet le poti afla citind acest articol

Bonus NetBet – 100% pana la 1.500 RON

bonus netbetTe asigur ca nu vei gasi in alta parte 5 bonusuri pentru clientii noi. Pachetul total de bonusuri acordate de NetBet unei persoane care deschide cont pentru prima data ajunge pana la 1.500 RON. Primul bonus si cel mai atractiv de altfel este in valoare de maxim 450 RON. Asta inseamna ca daca tu vei depune 450 RON vei mai primi inca pe atat sub forma de bonus. Conditiile de rulaj nu pot spune ca sunt foarte dificile: depunerea si bonusul fiind nevoie sa fie jucate de 4 ori pe cote de cel putin 1.60 in decurs de 60 de zile de la creditare. Daca ai ghinion si ajungi cu balanta pe 0 te poti bucura de urmatoarea oferta de bonus si tot asa pana la a cincea depunere.

Bonus la primul pariu plasat de pe un dispozitiv mobil

bonus mobil la netbetPlaseaza la NetBet primul pariu de pe telefon sau tableta pe un bilet care sa aiba pronosticuri cu cote de cel putin 1.60 si vei primi un pariu gratuit egal ca valoarea cu suma jucata de tine, pana la cel mult 40 RON. Daca vrei sa beneficiezi de aceasta oferta va trebui mai intai sa te inscrii la ea, lucru pe care-l poti face accesand butonul Inscriere existent pe pagina acestei promotii de pe site-ul Netbet. Freebet-ul va trebui jucat in maxim 7 zile de la creditare pe un bilet cu cote de cel putin 1.60 iar de pe urma lui va ramane in cont profitul.

Bonus pentru pariurile multiple

Bonus acumulator netbetDaca vei juca la Netbet un bilet care are minim 3 pronosticuri din sporturi precum fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata sau baseball te vei putea bucura de un bonus care poate ajunge chiar si la 50% din castigul normal. Trebuie sa ai in vedere ca la fotbal nu sunt eligibile chiar toate competitiile (lista completa o poti citi pe pagina promotiei de pe site-ul Netbet) si ca fiecare pronostic trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.20.

Cu cat ai mai multe pronosticuri cu atat bonusul va fi mai mare. De exemplu pe un bilet castigat cu 13 pronosticuri primesti bonus 50%. La un calcul sumar, 13 pronosticuri de cota 1.30 fiecare formeaza o cota finala de 30. Daca joci un astfel de bilet cu 20 RON vei avea castig 600 RON la care se adauga un bonus de 300 RON. Partea cea mai buna este aceea ca suma acordata ca bonus nu are conditii de rulaj. Ori daca efectuezi o depunere minima si plasezi un pariu precum cel de mai sus poti retrage 900 RON imediat ce pariul a fost stabilit.

Cote marite

La anumite meciuri interesante Netbet acorda clientilor sai cote marite pentru victoria unei echipe. Astfel mai intai va fi acordat castigul normal sub forma de bani cash, ce pot fi retrasi, pentru ca ulterior sa se acorde diferenta sub forma de bonus. In general miza maxima este limitata la astfel de pariuri la 40 RON. Prin urmare daca ai paria 40 RON pe o cota de 10 pe o echipa care in mod normal are cota 2 si pariul va fi castigat vei primi initial 80 RON cash si diferenta pana la 400 RON, adica 320 RON, va fi acordata sub forma de bonus.

Alte bonusuri si promotii

Mai avem si multe alte bonusuri si promotii Netbet despre care n-are rost sa vorbesc acum deoarece ele se schimba constant. Recent au fost concursuri care au avut ca premii tricouri cu FCSB, in plus mai sunt rambursate pariurile pe anumite meciuri daca in acele jocuri se intampla un anumit lucru specificat de agentie. Cel mai bine este sa intri singur pe pagina de promotii a site-ului NetBet si sa vezi ce promotii sunt disponibile acum.

Click AICI pentru a paria la NetBet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here