NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

0

Netbet este casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri oferite jucătorilor români. Citește acest articol și te vei convinge că afirmația anterioară este corectă!

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON

NetBet casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

Pentru Netbet piața din România este destul de atractivă. Astfel nu este de mirare faptul că a fost primul operator care a aplicat pentru licența de operare.

Seriozitatea arătată de Netbet de la lansarea pe piața agențiilor de pariuri online a făcut-o să se afle între cele mai bune agenții din țara noastră. În plus ea mai are ceva cu care reușește să atragă foarte mulți clienți: bonusurile acordate.

Nu greșesc cu nimic dacă spun că NetBet este între cele mai bune case de pariuri din punct de vedere al bonusurilor oferite românilor. Ca să nu crezi că scriu prostii o să-ți prezint succint aceste oferte de bonus.

1. Bonus NetBet – primul pariu fără risc până la 500 RON

500 ron pariu fara risc la netbetTe asigur că nu vei găsi în altă parte un bonus pariuri online sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON acordat clienților noi.

Deschide cont dând click pe butonul de mai jos și joacă primul pariu cu o miză maximă de 500 RON pe evenimente care au cote de cel puțin 1.50. Dacă ai ghinion și pierzi vei primi banii înapoi sub formă de freebet.

Acest freebet va trebui jucat în maxim 3 zile de la creditare pe evenimente cu cote de minim 2.00. Dacă-l vei câștiga vei rămâne în cont cu profitul sub formă de bani reali.

Joacă ACUM pariul fără risc de până la 500 RON oferit de NetBet!

 

2. Bonus pentru pariurile multiple

Bonus acumulator netbetDacă vei juca la Netbet un bilet care are minim 3 pronosticuri din sporturi precum fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață sau baseball te vei putea bucura de un bonus care poate ajunge chiar și la 50% din câștigul normal.

Trebuie să ai în vedere că la fotbal nu sunt eligibile chiar toate competițiile (lista completă o poți citi pe pagina promoției de pe site-ul Netbet) și că fiecare pronostic trebuie să aibă o cota de cel puțin 1.20.

Cu cât ai mai multe ponturi pariuri, cu atât bonusul va fi mai mare!

De exemplu, pe un bilet câștigat cu 13 pronosticuri primești bonus 50%. La un calcul sumar, 13 pronosticuri cu cota 1.30 fiecare formează o cotă finală de 30. Dacă joci un astfel de bilet cu 20 RON vei avea câștig 600 RON, la care se adaugă un bonus de 300 RON.

Partea cea mai bună este că suma acordată ca bonus NU are condiții de rulaj. Prin urmare dacă efectuezi o depunere minimă și plasezi un pariu precum cel de mai sus poți retrage 900 RON imediat după ce biletul a fost stabilit.

Dă click AICI dacă vrei să joci bilete multiple la NetBet!

3. Cote mărite

La anumite meciuri interesante Netbet acordă clientilor noi cote mărite. Astfel, mai întâi va fi acordat câștigul normal sub formă de bani reali, care pot fi retrași, pentru ca ulterior să se acorde diferența sub formă de bonus.

În general miza maximă este limitată la astfel de pariuri la 10 RON, iar cota oferită este de 50. Prin urmare, dacă ai paria 10 RON pe o cotă de 50 pe un pronostic care în mod normal are cota 1.20 și pariul va fi câștigat vei primi inițial 60 RON cash și diferența până la 500 RON, adică 440 RON, va fi acordată sub formă de bonus.

4. Alte bonusuri și promoții

Mai avem și multe alte bonusuri la Netbet, despre care n-are rost să scriu acum deoarece ele se schimbă constant. Cel mai bine este să intri singur pe pagina Promoții a site-ului NetBet și să vezi ce promoții pariuri sunt disponibile în acest moment.

Dă click AICI pentru a juca pariuri sportive online la NetBet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here