NetBet – casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

0
337

NetBet casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri

Pentru agentia de pariuri online Netbet piata din Romania este destul de atractiva. Astfel nu este de mirare faptul ca a fost al doilea operator care a aplicat pentru licenta de operare. Seriozitatea aratata de agentie de la lansarea pe piata a facut-o sa se afle in topul preferintelor pariorilor romani. In plus ea mai are ceva cu care reuseste sa atraga foarte multi clienti: bonusurile acordate.

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON

Nu gresesc cu nimic daca spun ca NetBet este casa de pariuri online cu cele mai multe bonusuri si ca sa nu crezi ca vorbesc prostii o sa-ti prezint succint aceste oferte de bonus. Toate detaliile despre aceste bonusuri oferite de NetBet Romania le poti afla citind acest articol

1. Bonus NetBet – primul pariu fara risc pana la 500 RON

500 ron pariu fara risc la netbetTe asigur ca nu vei gasi in alta parte un pariu fara risc de pana la 500 RON acordat clientilor noi. Deschide cont, joaca primul pariu cu o miza maxim 500 RON pe evenimente care au cote de cel putin 1.50 si daca ai ghinion si pierzi vei primi banii inapoi sub forma de freebet. Acest freebet va trebui jucat in maxim 3 zile de la creditare pe evenimente cu cote de minim 2.00 si daca-l vei castiga vei ramane in cont cu profitul sub forma de bani reali.

Joaca ACUM pariul fara risc de pana la 500 RON oferit de NetBet!

 

2. Bonus pentru pariurile multiple

Bonus acumulator netbetDaca vei juca la Netbet un bilet care are minim 3 pronosticuri din sporturi precum fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata sau baseball te vei putea bucura de un bonus care poate ajunge chiar si la 50% din castigul normal. Trebuie sa ai in vedere ca la fotbal nu sunt eligibile chiar toate competitiile (lista completa o poti citi pe pagina promotiei de pe site-ul Netbet) si ca fiecare pronostic trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.20.

Cu cat ai mai multe pronosticuri cu atat bonusul va fi mai mare. De exemplu pe un bilet castigat cu 13 pronosticuri primesti bonus 50%. La un calcul sumar, 13 pronosticuri de cota 1.30 fiecare formeaza o cota finala de 30. Daca joci un astfel de bilet cu 20 RON vei avea castig 600 RON la care se adauga un bonus de 300 RON. Partea cea mai buna este aceea ca suma acordata ca bonus nu are conditii de rulaj. Ori daca efectuezi o depunere minima si plasezi un pariu precum cel de mai sus poti retrage 900 RON imediat ce pariul a fost stabilit.

Da click AICI daca vrei sa joci bilete multiple la NetBet!

3. Cote marite

La anumite meciuri interesante Netbet acorda clientilor sai cote marite. Astfel mai intai va fi acordat castigul normal sub forma de bani cash, ce pot fi retrasi, pentru ca ulterior sa se acorde diferenta sub forma de bonus. In general miza maxima este limitata la astfel de pariuri la 10 RON iar cota oferita este de 50. Prin urmare daca ai paria 10 RON pe o cota de 50 pe o echipa care in mod normal are cota 1.20 si pariul va fi castigat vei primi initial 60 RON cash si diferenta pana la 500 RON, adica 440 RON, va fi acordata sub forma de bonus.

4. Alte bonusuri si promotii

Mai avem si multe alte bonusuri la pariuri despre care n-are rost sa scriu acum deoarece ele se schimba constant. Cel mai bine este sa intri singur pe pagina de promotii a site-ului NetBet si sa vezi ce promotii sunt disponibile acum.

Click AICI pentru a juca pariuri sportive online la NetBet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here