Netbet – una dintre casele de pariuri online de top din România

0
183

Netbet cea mai mare crestere in topul caselor de pariuriDe Netbet nu cred că auzise cineva până-n anul 2015. Agenția de pariuri a intrat pe piața din România odată cu reglementarea jocurilor de noroc online în țara noastră. Ascensiunea operatorului a fost fulminantă, reușind în circa 4 ani să ajungă-n topul preferințelor pariorilor.

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON

Netbet România a reușit să ia fața unor case de pariuri – precum Sportingbet sau 888Sport – care activează de mai mulți ani în țara noastră. Trebuie spus că nu este agenția perfectă (dacă ar mai crește puțin cotele ar putea fi), dar chiar și așa are destul de multe caracteristici pe care nu le găsești în altă parta. Sau dacă le vei găsi, ele nu sunt grupate toate la o singură casă de pariuri.

Încep cu oferta de bun-venit la NetBet, care știm cu toții cât de mult contează pentru pariorii români și care la NetBet întotdeauna a fost una excelentă. Îți recomand să intri pe site-ul netbet.ro și să descoperi oferta curentă.

Continui cu diversele bonusuri NetBet acordate pariorilor. La fiecare eveniment sau competiție importantă vei găsi o promoție atractivă la Netbet. În plus ai și bonus cash de până la 50% pentru biletele multiple.

Oferta de pariuri este destul de bună, fie că alegi să pariezi pe meciuri de fotbal, tenis, baschet etc. Și-n ceea ce privește pariurile live la Netbet lucrurile stau destul de bine. Este disponibilă și opțiunea de a urmări meciuri live video gratuit.

Pentru pariorii care nu prea stau pe acasă NetBet vine cu o aplicație pentru mobil. Această aplicație poate fi descărcată gratuit, dacă deții un dispozitiv mobil pe iOS sau Android.

Seriozitatea arătată de operator în relația cu clienții, de la ajutorul oferit prin live chat sau telefonic, pana la procesarea plăților într-un timp scurt, reprezintă un alt motiv pentru care NetBet reușește să se mențină între casele de pariuri de top din țara noastră. 

Dacă vrei să ai și tu cont la Netbet nu trebuie decât să dai CLICK AICI!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
55 din 82 67% +1087.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here