Netbet – una dintre casele de pariuri online de top din România

0

De Netbet nu cred că auzise cineva până în anul 2015. Agenția de pariuri a intrat pe piața din România odată cu reglementarea jocurilor de noroc online în țara noastră.

Ascensiunea operatorului a fost fulminantă. A reușit în circa 5 ani să ajungă în topul preferințelor pariorilor.

Deschide cont AICI la NetBet – bonus 500 RON!

Netbet cea mai mare crestere in topul caselor de pariuri

Netbet România a reușit să ia fața unor case de pariuri – precum Sportingbet sau 888Sport – care activează de mai mulți ani în țara noastră.

Trebuie spus că nu este agenția perfectă (dacă ar mai crește puțin cotele ar putea fi), dar chiar și așa are destul de multe caracteristici pe care nu le găsești în altă parta. Sau dacă le vei găsi, ele nu sunt grupate toate la o singură casă de pariuri.

Încep cu oferta de bun-venit, care știm cu toții cât de mult contează pentru pariorii români și care la NetBet întotdeauna a fost una excelentă. Îți recomand să intri pe site-ul netbet.ro și să descoperi oferta curentă.

Continui cu diversele bonusuri NetBet acordate pariorilor activi. La fiecare eveniment sau competiție importantă vei găsi o promoție atractivă la Netbet.

În plus ai și bonus cash de până la 50% pentru biletele care conțin mai multe pronosticuri.

Oferta de pariuri online este destul de bună, fie că alegi să pariezi pe meciuri de fotbal, tenis, baschet etc.

Și în ceea ce privește pariurile live la NetBet lucrurile stau destul de bine. Este disponibilă și opțiunea de a urmări meciuri live video gratuit.

Pentru pariorii care nu prea stau pe acasă NetBet vine cu o aplicație pentru mobil. Această aplicație poate fi descărcată gratuit, dacă deții un dispozitiv mobil pe iOS sau Android.

Seriozitatea arătată de operator în relația cu clienții, de la ajutorul oferit prin live chat sau telefonic, până la procesarea plăților într-un timp scurt, reprezintă un alt motiv pentru care NetBet reușește să se mențină între cele mai bune agenții din țara noastră.

Dacă vrei să ai și tu cont la Netbet nu trebuie decât să dai click AICI!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
34 din 5562%+966.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here